"Склеротична и затормозена": Шарл Мишел зове за спешна реформа на системата на ООН

Председателят на Европейския съвет на лидерите на ЕС изрази подкрепа за призивите за ограничаване на правото на вето в Съвета за сигурност на ООН при извънредни обстоятелства

Обратно в новината

Коментари - "Склеротична и затормозена": Шарл Мишел зове за спешна реформа на системата на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като сте толкова отворени обявете война на Русия!! Какво се мотаете и усуквате !

Тоя скоро поглеждал ли се е в огледалото? Ако има някой неадекватен, склеротирал, неадекватен и извратен, то това е ЕС и неговите бюрократични и безполезни структури.

Европейски книжен плъх има наглостта да оценява ООН? Моля?

Ех Шаро ех пумияр нещастен, ега ти ебе куче макята и на тебе и на всички долни хомосексуални отрепки от нато, англия и саш нарочно ги пиша така защото сте ми през кура утепанци задръстени, проблема е че има още по големи залупеняци у европа дето им се връзват на тъпотиите

Защо Щатите не предложат това.Знаят че след днес има и утре.Скоро и на тях ще им потрябва.

Ирак не беше ли завладян от страна членка на съвета на сигурност?

..и не само! Още над 35 държави в последните 70 години.

ООН е единствената смислена международна организация. Този плебей не знае за какво говори. Ако нямаше ООН например днес половин Африка щеше да продължава да бъде колония на дебелите евро дупета. ООН е необходима. И няма нужда от кой знае какви промени. Тези които зоват за тях просто желаят да налагат тяхното виждане за света.

Никой не го слуша. Някакъв чиновник на колониална администрация в Европа. В ООН играта е съвсем друга. Там ходят държавните глави на суверенните държави. Никой не се интересува от екстравагантните политически експерименти на германци и французи

Там всички са склерозирали старчета. Трябва млади хора под 40 годишна възраст да бъдат там. Над 40 ако си, шута и навън. Дядковци на никой не му трябват. Да си ходят да гледат внуците.

Ти на колко си? 25-30? Хората на 40-50 са в силата си бе.

Каква сила бе, деде? Хахахахаа. Изкълчени, дебели, побелели и оплешивели, в сила били. Айде бягай да плетеш чорапи на внуците си, дядка. Хахахаа

Или си тъп или са те изпускали на глава при раждането Иване. Не се обаждай (по-добре) да не ставаш за подигравка.

А не лесно манипулируеми глупаци като теб.

А някакъв коментар на изказването на мурсула лайнен за това, че Русия щяла да използва ядрена бомба отново? Кога е използвала? Лайнарката от нацистко семейство не знае ли, че единствено сащ са хвърляли бомби над мирни градове в Япония? Знае гадината, но сега е модерно за всичко да е виновна Русия.

Закривай и разпъждай! ООН е заприличало на нашето ОФ от времето на комунизма. И там членуваха всички, плащаха членски внос, имаше си ръководство и заплати.

ми да, трябва промяна, щом на някъква мишка-наблюдател и е разрешено да говори вместо да наблюдава...

Дира, нещо не ви е наред. ЕС не е държава, а втори представител на Франция в ООН.

Тъкмо се чудех чий го дирят брюкселските плъхове в ООН при положение че ЕС не е държава, че и наклон се опитват да им дават. Явно са намерили дупка да се вмъкнат гадинките.

какво, не става вече за имитация на масовки, като срещу Ирак и Либия примерно? обаче от друга страна, така 'фино' сменя текущата тема, Карабах, с "Лошата Русия".

Сащ се опитват да набутат в съвета за сигурност Япония и Германия. А сащ ще махне ли окупационните си войски от тези държави?

Крайно време е да се приложи член 5 от хартата на основателите на ООН.

Белокосия дъртак призова за борба против склерозата. Дали не забрави къде е и кой избраха там да ги представя?

Започнаха да си признават вече и официално, че искат да премахнат евентуалните опозоционери на решенията на големите. Днес махат всеобщото съгласие, утре ще приемат вземане на решения с обикновено мнозинство и източноевропейците ще участват само в даване на членски внос, но не и при вземане на решения.

И изобщо кво праат тия корумпирани чиновници, шефове на водопад на събрания на ООН ?

Хахахаха тоя льольо си мисли че ООН му е некоя комисийка от брюксел хахаха къде си тръгнал ве кратуно, проста, белгийска ?

Тия са много по-зле даже и от брюкселска комисия

тоя боклук що не го рече това са Ирак, Либия, Сирия - нападнати и съсипани от ционистите от сащ, израел и нато?!?

Кви враждебни сили бе уйно? "Враждебните сили" са създали ООН много преди да се пръкне смрадливият ти предателски съюз от който си част за 5-10 минути в историята, ако не ти харесват правилата вратата знаеш къде е! И ние искаме реформи в ЕС и изчегъртване на Евроибрикската Комисия, която трови политиката на съюза с корупция, наглост, продажност и лицемерие, но къде са?

Интересно че офцата не бе така активна при Югославия, Ирак, Либия, Афганистан, Сирия....

Честито на поддръжниците на глобалистите. Когато стане едно световно правителство няма да имат вече нужда от вас. Напред към прогреса за намаляване на световното население. И да не пропуснете някой бустер. Трябва да улесните тези на които слугувате.

Каквото САЩ кажат -такава реформа искат...

Пропадала бил планетата, пропада заради лицемерни и продажни отрепки като вас, които сеят само конфликти и смърт с цел печалба.

Тя Русия започна реформата ! И до ООН , ще дойде !

Нещастник скапан е този Шарл Мишел !!! Защо нищо не им дойде на ум в тъпите корумпирани европейски кратуни когато Америка нападна Сърбия ? Когато Америка водеше войни кафето си реши без санкция на ООН !!! Сега видите ли този тъпунгер прозрял ....?!??!

Шарл Мишел е празен дърдорко.

САЩ и ЕС са изправени пред смут, доверието в тях е силно накърнено. Председателят на Съвета на ЕС Шарл Мишел, който похвали "силната ангажираност на азербайджанския диктатор към мирния процес" по време на срещата си с него това лято, сега буквално няма думи и мълчи. А паралелът с Украйна е видим. Дори сега ЕС и САЩ се ограничават до евтина реторика и се въздържат да наложат закъснелите строги санкции срещу режима на Алиев. ЕС и САЩ се превръщат в съучастници в циничен план за налагане на нов ред със сила в Южен Кавказ.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------>> https://marketl.ink/biocom

Стига вече

ЕС и САЩ Срамно мълчат за военната Агресия на Азербайджан и геноцида в Карабах!?? Защо?

Няма агресия. Азерите смазват сепаратистите благодарение на гения Пашинян.

Значи... има военен конфликт обаче няма пострадали и няма за какво да се говори? Всъщност може и конфликт да няма а едните и другите седят на границата и шляпат карти?

Този Мишел е много глупав и грозен.

Пречи ви да си развявате глобо-хомо-либералистичните " ценности" по света и да тормозите няколкото все още независими нации?

Това са краваристански идеи на които някои педери от ЕС подврякват възторжено, но няма да стане. ООН да се разпаднело и на негово място да се очреди "Лига на демократичните държави", която да работи не по международните закони, както ООН, а по "правила", каквото и да значи това. "Правилата" разбира се ще са краварски. Но ООН си е ООН, а който иска нека да напуска.

Ха ха, кой го казва, наследствения политик, който няма един ден трудов стаж, все с политика се е занимавал от 16 годишна възраст! ЕС има нужда от реформа и првемахването на такива нищоправци и кърлежи като белгиеца мишел! ЕС ес превърна в ЕСССР - управлява се от комисари, напълни се с кариеристи и лобисти, които са там само и единствено заради облагите и респективно ще последва съдбата на СССР - дано да е още по-скоро от очакваното!

в качеството си на какъв се изказва? Правилата на ООН са регламентирани след края на ВСВ от страните победилки и са ясни. За цялото си съществуване ООН не е спряла нито една война или конфликт. В момента повече от очевидно е, че е безмислна безъба организация и всякакви опити за промяна на устава и правилата само ще ускорят разпадането и.

Тоз само името му като чуеш и разбираш, че е педал

САЩ досега какво прави!? Цялата работа е желанието да се премахне или драстично ограничи Русия от съвета за сигурност.

Ами може би трябва да си припомним една обща характеристика на тези постоянни членове, а именно ядреното оръжие и положението на тези държави спрямо останалите. Може би е дошло време както за САЩ така и за Русия да припомнят какво значи ядрено оръжие. Китай също развива ядрената си програма. Ако недай боже се стигне дотам, няма кой да ни спаси в ЕС и Африка.

Браво на Шарл Мишел за мощния ритник в зъбите на Руската Кочина!

Gugnelid

Кое е ритник бе, кьопек? Че лае като пинчер? Че "ЕС" даже не е член на Съвета на ООН. Все едно утре ти да кажеш, че не одобряваш преместването на парламента - вой срещу луната, нищо повече.

А по време на майдана ООН къде беше?

Честит празник, българи! На този европейски политик, скоро ще дойде Коледа!

Присмял се хърбел на щърбел

ООН се намира в сграда построена на терен подарен от семейство Ротшийлд. Айде сега си помислете чии интереси обслужва тази организация. Със сигурност не са световните. Само да попитам, че не виждам на снимките... Присъстващите в ООН закачиха ли си вече арменското знаме на яката, в солидарност?

"През последните 19 месеца един постоянен член на Съвета за сигурност - Русия - без никакъв срам предприема война, за да завладее съседна страна", заяви Мишел на годишната среща на световните лидери в Общото събрание на ООН. Тя дори може да злоупотребява с правото си на вето, за да предотврати санкции срещу себе си и дори да използва Съвета за сигурност за разпространяване на пропаганда, дезинформация и лъжи - нека бъдем честни. Тази система на Организацията на обединените нации днес е склеротична и скована от враждебни сили." Кратко, точно, ясно!

Да Русия, ех...гадната Русия...ужас е тя! Ужас! Но защо САЩ не се по хубави? Какво правят те сега в Сирия - с армията си. А какво правиха в Югославия? Ами В Ирак те, Англия и други EU маймуни? Там как е? Ами САЩ в Авганистан? Ами провалните им операции в Иран? Алооооо, Ехо??!! Ами ЦРУ навсякъде по света? Какви примери ми давате Вие? Къде бляхте, когато украинците разстрелваха Домбас? 8 хиляди убити, по всякакъв зверски начин. 500 от тях деца!!! Ей, каде се бяхте свряли тогава? Защо мълчахте, кодато украински самолети бомбандираха плащадите на Домбас. Площади пълни с майки с бебешки колички? Защо мълчахте когато фашизирани украински националисти обикаляха къщите за да убиват руско говорящи като на африканско сафари за диви зверове? Ало....къде бяхте тогава, или вие нищо не знаете но всичко искате да кажите? Правдата винаги изплува, може би по-късни, може би в кървави води, но тя винаги възтържествува! Примери колкото искате и то навсякъде по светът. В арабските държави, там където ширията има думата 10 дневното отмъщение е напълно законно и много жестоко. Да, гадната Русия за вас. Но няма ли я Русия, то тук ще е следващият турски вилает и то със вчерашна дата. Мислите за главите си и мерете фесовете предатели! Там за ООНто има кой да му мисли и дори има кой да го захвърли в миналото, както С ОНто стана, изпя си песента.

от мене един плюс, щото системата нещо не ми го отчита. Само една забележка: ДоНбас, идва от басейна на река Дон. не Дом

Извънредно обстоятелство ли е "Когато не ни юдисва"?

ООН се намира в сграда построена на терен подарен от семейство Ротшийлд. Айде сега си помислете чии интереси обслужва тази организация. Със сигурност не са световните. Само да попитам, че не виждам на снимките... Присъстващите в ООН закачиха ли си вече арменското знаме на яката, в солидарност?

Бравос на Мишелина - с ОГРАНИЧЕНИЯ към демоСрация. Аман от МИШКУВАЩИ търтеи...