Масов старт на ски сезона в три курорта

За първи път у нас стартът на новия ски сезон ще бъде даден едновременно в големите зимни курорти. На 15 декември с тържества в курортите Боровец, Пампорово и Банско ще обявят официалното начало на зимния сезон.

Обратно в новината

Коментари - Масов старт на ски сезона в три курорта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли от колко часа и кои лифтове ще работят на Боровец? Щото в саита им не пише.

Защо лъжете? Витоша ски не са и никога не са били концесионер на каквото и да било на Витоша. Те са собственици на лифтовете. Пистите /земята/ е на държавата. Тя дава земята под наем за сезона и прибира парите от наема. Ако наема се увеличава, то с толкова се увеличават и цените на билетите и картите. Ако не е Цеко Минев, то трябва да е някой друг. Все някой трябва да дава пари. Може да не е най-доброто решение, но като няма друг за сега ще е той. Ако имате предвид някого другиго го поканете, а дотогава да си траем и да караме здраво по пистите. Честит ски сезон и по-малко падания, за да се кефим много години.

Естетвено, Цеко Минев и компания или който там стои зад Витоша ски, се превърна в най-добрия оператор на ски съоръжения в света за 5 години. Няма Австрийци, французи, абе изобщо преди да дойде Великия Инвеститор на Витоша никога не са се карали ски, а цените в Алпите са много по-високи. Видяхме му морала и възможностите в Банско. Там скоро българи няма да карат ски. Освен ако не са се навели на федерацията Му. за сведение неговата фирма предлага за 70GBP за нощувка, карта, ски, училище и не знам какво си още. Да са живи и здрави бъдещите прлетарии от Банско и да му се радват, че им е построил лифт. Защото и там никога преди това не са се карали ски.

Снощи сънувах Ц.М.на бял кон!Изправен на стремената,вдигнал сабя и вика ура!А зад него един фес му свяля потурите и му отправя пожелания....

От Витоша Ски трябват да работят като пчелички, ако искат да си запазят концесията. Никаква милост за Цеко, ако пак се ослушва.

Аз не мога да разбера, що при най-лекото увеличение на туристи в Банско, веднага треаше да увеличат цените си...Да им припомним безснежният сезон преди неколко години, когато снега дойде чек в кря на Февруари и тогава продаваха картите си по 25 лв с надежда да спасят нещо от сезона... Да не говорим, че уж до вчера имаше отлив от туристи поради забраната за пушене, и като решение те увеличават цените с цел да привлекат повече? Не е въпроса, дали продължават да са много евтини сравнително в Европа, макар, че за тва разнообразие от писти не знам колко искат да вземат - въпроса е, че винаги си правят подобни цигански номерца...

Защото по този начин ще фалират разните дребни хотелчета, които още се държат и ще останат само Юлен.

Егати цените! Бях състезател по ски до преди 7-8 години, а последните 3-4 години не мога да се кача на ските поне 1-2 пъти на сезон, толкова скъпо стана.

Заслужава си да се спомене и абсолютно необоснованото увеличение на сезонните карти на Банско с над 51% в сравнение с миналата година, половината неработещи влекове на Витоша, отказа на Витоша ски да извърши каквито и да било ремонти без подарък от държавата, както и отказът на държавата да установи в крайна сметка собствениците на офшорните фирми арендатори и да сложи край, на безумната приватизация на ски курортите.

Голям праз. То се отнася само за софиянци с големите заплати , а ние от провинцията само зяпаме , също като при бай Тошо - тяхно е морето, тяхна е планината , а провинцията да сеят картофи както каза Великият ни вожд Б.Б.

Ааа, не е истина! При бай тошо всички ходеха по 3 пъти на море и по 2 пъти на планина. Няма не искаш. Задължително!