Коментари - "Скай нюз": Български гранични полицаи са стреляли по мигрант, МВР отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да обявят награда за убит нелегално преминаващ границата по 1000лв. Да ги опишат като вреден дивец и да им вземат само ушите,сругото да се пали на място. Тия може да пренасят и арабска чума по свинете и пак ще трябва да ядем боб по Коледа

Гадна, шибана, манипулативна медия - както между впрочем всичко, идващо от Западна Европа. Не ви искам ни еврото, ни шенгена - обичайте се с вдички полове, женете се за братовчедките си и ни иставете на мира. Имало ни е преди вас, ще останем и след вас...

Абе защо не ходят на майната си. Скапаняци смотани.

Ама що за алогични оправдания ?! Не дължим на никого обяснение ! На всякъде по света преминаването на граници е през съответните КППета ! Тези които преминават през браздата и оградата са престъпници и биват осъждани според НК !

Аз не мога да схвана шизофреничните разсъждения на западноевропейските ни "партньори". От една страна, призовават за ефективна охрана на границите и борба с незаконния мигрантския наплив. От друга, не бивало да се стреля в никакъв случай. Е как предлагат да спрем незаконните мигранти? С плакати "Моля, не преминавайте!"???

Мигрант и бежанец са тия, които минават законно през гранично контролно-пропускателните пунктове на България. Къде са такива че не ги виждам?! Награда за полицая!

Да са го убили

Разбира се, така трябва. Нали твърдят, че не пазим границата. Какво искат тия джендъри не е ясно

Бой тогава докато не спрат да идват и ВРЪЩАНЕ от където са НПО та взимат пари и ги защитават от тука и от ЗАПАДА 6 метра ограда с бетон и военни по границата.

Трябвало е всички хвърлящи камъни да бъдат застреляни

По такива с картечницата докато някой мърда! Виж, по "Скай нюз" може и със стоп патрони!

СКАЙ НЮЗ да върви на МАЙН

границата е непрекосновенна не неква мангали да се гаврят ако е така браво на граничарите за медал са!

АКО БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ СТЕГНЕ И ЗАЕМЕ ПРАВИЛНА СТРАНА В СЛУЧАЯ,НЯМА ДА СЕ НАМЕРЯТ ХОРА ДА ОХРАНЯВАТ ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА !!!

като междинно решение могат да ги оборудват със стоп патрони и шокови гранати . аз ако бях на тяхно място щях да си купя от моя джоб такива

ВСИЧКИ ДА ГИ ВРЪЩАТ ОТ КЪДЕТО СА.

Аз искам Нидерландия да бъде изключена от Шенген, тъй като не пази сигурността на ЕС. На година от дрогата, която се внася през Нидерландия умират много повече души и се нанасят много по-големи материални щети отколкото при допускането на мигрантите през България. Да не забравяме и кой е конструктора мозъка на това нещо хер меркел

Да си гледат новините за тяханта страна. Ако сум на наще с оглед повишаването на сигърността, всички товарни ще ги пускам на щателна проверка, да видим как ще изреват всички. От къде мислим идват дрехите и другите боклуци продавани от западните марки. Ще е интересна картинка :)

Защо не споменават колко български граничари и полицаи бяха убити точно от такива неканени имигранти диваци? Защо само сириецът е за съжаление, а от другата страна на българска теритоеи какво става? Защо не дойдат да снимат тези, които убиват българите?

ми да беха дали по 50евра бах, никой нема повярва, че не са имали 50 кинта и следователно е скалъпено това..

гледах новините и как се възмущават че българските граничари стреляли на "месо"..... а следващата новина беше как трима емигранти в Illerkirchberg намушкват с нож две момичета 13 и 14 годишни на път за училище и 14 годишното дете почина няколко часа по късно в болницата. Така аз съм на мнение че този граничар трябва да се награди!

Иска ми се, нашите евро-приятели от Нидерландия, бивша Холандия да кажат, с думи прости, като за прост българин какво искат. Да пазим европейските граници или да пускаме всякаква сган свободно? Напомням че преминаването на държавна граница, на място извън изрично определените за това места -ГКПП, все още е престъпление.

Било първото доказателство че границата се охранявала с огнестрелно оръжие?!?! WTF С гол гъз ли да се охранява? Майка ви да еба педераска! Лошото е че на са му пръснали шибаната глава!

големи ама е късно границата е като швейцарско сирене, а Шенген през крив макарон тъпи комуняци извратени

Оди да е пазиш.

Кире, я да го дуаш или фащай парапеда!

Разбира се, че ще стрелят. Даже е необходимо граничарите да получат ясни инструкции да стрелят по всички нарушители на границата. Има КПП-та, където тези могат да поискат статут на бежанци, а не да щурмуват храсталака незаконно. Ясни инструкции за спиране на нелегалната емиграция с всички средства

Какъв им е проблема на скай нюз и защо се бъркат във вътрешните ни работи, аз пък искам да попитам? Който нарушава границата ни трябва да знае, че по него ще се стреля. Ние защитаваме Родината си или какво? Каква работа имат разни чужденци да се бъркат в нашите работи? Веднага да се сезира Прокуратурата за наличие на чужда намеса във вътрешните ни работи!

началството на МВР са п§тки! Вместо да отричат трябва да излезнат в ефир и да заявят - "ДА! Българските граничари геройски изпълниха дълга си като защитиха Българската, а и ЕВРОПЕЙСКАТА граница от нашествието на съмнителни хора без документи за самоличност! Въпросните гранични полицаи ще бъдат наградени!"

Ами нормално, след като загина вече полицейски служител, какво очаквате? Ептем прости изкарват служителите на реда, които храняват ( и не не съм от МВР).

А не трябваше ли да стреляме? Или трябваше да ги посрещнем с хляб и сол?

Трябва да ги посрещаме, да ги отглеждаме, да ги интегрираме! Ние сме благородни европейци! Ние изповявдаме евро-атлантическите ценности! Как не ги е срам граничните полицаи да охраняват границата с оръжие и да стрелят по момчетата? Та едни истински граничари трябва да носят червен килим, бъклица и дрян и да се погрижат за благоденствието на скъпите гости от Изтока.

може да ги посрещнем с печено прасенце , а който не оцени гостоприемноста ни да ходи там от където е дошъл :)

Защо нашите гранични полицай стрелят с пистолети по джихадистите?Нямат ли АК47?Българските са с много добро качество.

Западният цинизъм и лицемерие не познават граници. когато убиха българският граничен полицай тия хора нищо не чуха и не разбраха, сега когато вече се стреля по тия нашественици .. "ама в България стрелят по мигрантите". Радев направете всякакви видове блокади на Австрия и Холандия заради Шенген, включително и на "инвеститори" от тези страни! Защото от запад идват само гнусно лицимерие и ако нашите политически проституки така сервилно изпълняват всичко от Брюксел сме в сериозна опасност!

Така трябва да е в бъдеще. За един убит български полицай 1000 мангали.

Другия път предупредителен към журналистическата сган, а ако започне с ценностите - в краката.

НАВРЕМЕТО 7-ДЕМ ДНИ ЗА ЗАЛОВЕН ЖИВ НАРУШИТЕЛ НА ГРАНИЦАТА,ОТПУСК,И 10-СЕТ ДНИ ЗА УБИТ,ТОВА Е ГРАНИЦА И ТЯ СЕ ЗАЩИТАВАШЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ И НАЙ-ВЕЧЕ С КУРШУМИ,РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СТРЕЛЯ ВСЕ ПАК ОХРАНЯВАШ ГРАНИЦА,А НЕ БУСТАН.

Пише се "бостан"

Не сме в Шенген, но сме приятели на Израел, следователно българска граница трябва да се защитава като тяхната. Справка: Румяна Бъчварова, бивш министър маа Вътрешните работи, понастоящем посланик на България в Израел.

Браво да се наградят полицаите най накрая нещо хубаво да се свърши така се пази държавна граница

Гяури, ще съжалявате за стрелбата срещу нашите мюсюлмански братя!

Ми като са братя, защо не си стоят при братята, а са ръгнали към Европа?

Като ти влезнат в селото и почнат да ви грабят друго ще запееш "братко".

Сирия са и 10% християни.

Иване, нали се биеше в гърдите, че на силата ще отговориим със сила, или погребахме нашия полицай и толкова.....

Ама защо се оправдавате, теглете им една п, майна и толкоз.

Проблемът може да се реши много лесно и няма да е скъпо. Да стимулират граничарите с по 5,000 лв. за всеки отстрелян нарушител. Мога да се обзаложа, че това няма да струва повече от 5 млн. лв., т.е 1000 гръмнати нелегалци.

Още по-евтино и даже забавно ще е, да открият ловния сезон за обрязани маймуни. И да пуснат ловните дружини и ДОБРОВОЛЦИ! Проблемът с нашествието на обрязаните, ще се реши ПЕРМАНЕНТНО за около седмица!

Още лапайте сороската патка и след някоя година ни помен от Бг ще да е останал…. Дано си платите за греховете!

Така се пази граница! Смърт за мюсюлманските нашественици!

Една от разследващите "медии" - Lighthouse Reports, е соросоидно холандско НПО. Така че, ако искат да си пишат и правят репортажи как убиваме клетите мигранти и после ги изяждаме.

Абе пускайте видеото по каналите на амуджите, за да си знаят, че българите са гостоприемни, но ако станеш нагъл - играе тоягата, а и куршум може да отнесеш. Айде всичкото либерал-активисти да коментира хората на видетото - млади, здрави, прави мъже, в наборна възраст. Със сигурност повечето от тях са държали оръжие, и/или воювали, Къде са жените и децата?

Ако имаше мини полета и ровове нито един от хуните нямаше да влезе на наша територия.

каво се обясняват! Щом са нарушители на границата ще стрелят.

Ама защо нашите влизат в обяснителен режим и то към тв.в държава терорист?!

За 50€ толкова…

Това нас не ни засяга,ние сме трета,транзитна страна!

Тази жълта агенция уж новинарска. Иначе много са добри на Факт чек, ка то не им изнася нещо да го обявят за фейк.

Естествено, че ще стреля, даже закъсняха! Има държавна граница, има си начин и ред по който тя се минава. По всеки нарушител следва да се стреля на месо, само така тая сган ще бъде възпряна!