17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хамалската 12-14 часова работа за тънки надници навсякъде по света, не само в Англия, така е и в ЕС, се бачка от българи и румънци. Това са катърите на белите господари, а нашия пожарникар ББ нека си говори глупостите за процъфтяващата ни родна икономика...Що не пуснат арабите да бачкат по нивите - нали нямат хора за работа ?? Колко паплач вкараха отвън - нека им работят !!!

Фермера Крис Чин е толкова фермер, колкото и аз! Стои и наблюдава от близо! Айде да се оправят!

вчера в родният град на Мезут - Гелзенкирхе, 50 румънци са направили помежду си "гражданска" война на улицата. Били са се с колове, железни прътове с всичко с което може да не нарани. Жени, мъже - голям резил и германците са се оплаквали от месеци от тоз груб народ!

Бойко е виновен. И световното Положение!

Да си хващат мотиките и да видят как се работи!

Еее жалко, тъкмо наште емигранти бяха успели и преуспели на кралските ливади, и сега ще си тръгват! Сега ще трябва да си търсят друга ливада!

Дрън-дрън ярини! На който му плащат обещаното, никога няма да си тръгне, а и властите никога няма да ги изгонят щот са нужни за поддържане на цените на тази продукция. Ако дойдат и други несретници, още по-добре за тях - току виж свалят заплащането още.

Що, нали затова индусите и пакистанците гласуваха Брексита, че източноевропейците им вземали работните места.

Те не искат да работят на полето,а нашите обречени на глад в България,са съгласни и на полето,и чиний да мият,а за по оправните да чистят смръдливите къщи на ингилизите.А забравих и в строителството.Това работят нашите ,,бели роби,,което никой не иска да работи,за не толкова добро заплащане за труда който полагат.Дотам ни докараха тези изроди вече 30години

Неграмотний мий чиний.

хората от десетки години си мият чиниите с машини. И още нещо, неграмотнико. В българския език НЯМА дума в множествено число, да завършва на "й".

Брато забравил си нощните чистачи в метрото. верно че повечето работят нископлатена и мръсна работа ама като са необразовани и без умения как да работят друго. Ние ги плюеме че бачкат това ама знаеш ли простата сметка че двама работещи на Мин заплаата след всички разходи спестяват между 800 и 1000 паунда месечно. Колко честно работещи хора в БГ могат да спестяват изобщо някакви пари. И не си представяй че нашите на острова някой ги бие с пръчка и ги държи без храна и вода докато са на работа. Хората в БГ са за съжаление - не тия дето ги оплаквате по чужбината.

Време е обикновените хора да се сетят че икономиката се държи на тях и че разпределението на парите е доста нечестно по целия свят/

Това са естествени процеси какво ми се вайкат , значи като се разпадаше държавата след 1989 викаха че било нормално сегаи при тях е нормално - да се оправят то не може всички британци все мениджъри да са , все някой трябва и мотика да хване.

Значи да разбирам ,че арабеските и тези с тъмния тен не щат да бачкат на полето . Знаачи за тях помощи ,а българите и румънците да бачкат. Що така ???

Англичаните гласуваха отделяне точно за да не допускат всякакви тарамбуки, на собствена територия и да не се налага да ги хранят от социалните фондове, само защо онези се размножават. Така че не намествай всякаквите мигранти в островните дела.

нещо си пропуснал, информирай се

По принцип е така баламите бачкат да хранят тарикатите-мислиш че манго е балама.!!!!

Като няма българи и румънци, ще си внесат украинци и молдовци. И нищо чудно, да останат по-доволни.

споко ще си вкарат роби от друга дестинация не ги мислете тях... британците са в бизнеса с роби са от столетия.....

Основната теза на Брекзита беше, че хората от Източна европа крадат работните места на англичаните. Ето, спираме да крадем и ви ги връщаме. Нека безработните англичани спрат да получават помощи и да ходят да прибират реколтата. Имам и няколко познати българчета, които работят на ръководни позиции в Лондонското сити. Като се махнат (а те ще се махнат, защото са умни и всяка друга банка ще ги грабне още от вратата) и там ще се отворят свободни места за неграмотни, алкохолизирани и наркоманизирани англичани.

Споко Брекзита няма да се случи :) Да видим дали егото на англичаните или здравия разум надделява ;)

V4Vendetta

Ще се случи, щото егото им е по-голямо от Слънчевата система.

Възможно е да си прав :) Ще видим

Хаха, без 'българчета на ръководни позиции' Великобритания ще загине, казвате? Аз пък мисля, че ЮК има огромен потенциал и (човешки) ресурси, така че едва ли зависи от двама-трима българи :))). Да не говорим, че тези българи вероятно имат вече или ще вземат британски паспорти или поне статут на постоянно пребиваващи, така че едва ли ще напуснат ЮК ... А дори и берачи на ягоди и аспержи ще се намерят лесно в ЮК, във всеки случай много по-лесно отколкото ще се намерят квалифицирани кадри да работят в България...

Ще се осетят, но вече ще е късно. Ха да ги видя мързеливите британци как ще си намерят работници за тези пари и при тези условия.

аз така като смятам , работят за има няма 2000 лв на месец къртовски труд в нечовешки условия. Ако накараш обаче същия този човек да работи за 1500 лв на месец в БГ , ще каже че парите са малко

За тази работа тук, плащат по 25 лв. на ден

25 лв/ден не можеш да намериш вече никой да ти работи .

Няма та. Избягаха в Англия

аз на вилата търся някой да ми нареже дървата , работа за има няма 2 часа , срещу 30-40 лв - кандидати йок

Обиколи по селата да видиш фирмите с лозарски и овощарски масиви по колко плащат

Баба Елизабет и паразитите около нея да прибират реколтата.

Да бе. Не стига, че ходят да им вършат работата, ами и за визи да им се молят...Едва ли не...Има 20 други държави, където си ходят да работят без визи

Повярвал си българинЪТ, че когато влезем в ЕС и НАТО, ще ни приемат като равни с равни и ще седнем заедно на царска трапеза. Само, че тяхното "равни", означавало да те ползват като задния двор или нужника на Европа. И защо се учудваме, едни македонци и сърби имат по-голямо самочувствие и ни подценяват, та да искаме западноевропейци да имат добро мнение за нас. Виж да им работим на къра и им мием клозетите , защо да не се възползват.

Не бе, Кънчо. Прост си, колкото и онзи Кънчо..Никой не ти е казвал, че не си равен, ама и никой няма да ти плаща, колкото на техен работник. Щото Кънчо, онзи техният, с двете си кунки и мозък е създал ауди, мерцедес, ферари...Такива работи..А ти Кънчо, да не ти казвам какви си ги творил...И сам ще се сетиш...Равен да бъдел

Ами да си яде ауди и мерцедес сега вместо аспержи.

По-добре реколтата им да изгние отколко миризливи български тъпунгери да им робуват. А вас снажни български цървули не ви ли ОНОЖДАТ турци и мангали по малките селца и градчета. Я си погледнете шкембетата и късокраките дебелогъзести чеда. Само плюете по хората а вие сте най-големите мърши на тоя свят.

Явно Сорос вече не плаща много. Само Евтиноплатени тъпунгери са се събрали в "утворену упществу"

Гусин Пешо Митков ний тука без пари плУем по българите бе . Сорос плаща за лъжи, не за истини.

Има ли още съмнения, защо ни държат умишлено бедни и не дават никакви проекти да се развиват в България. Ами трябват им евтини бели роби. Ако тук имаше добре платена работа, кой ще им робува.

И все пак белите роби са за предпочитане,пред мързеливите араби.А също удобен начин за управляващите,,ГАСТАРБАЙТЕРИТЕ ПРАЩАТ НА РОДНИНИТЕ,НИЕ ИМ ХАРЧИМЕ ПАРИТЕ .Никакви работни места не откриват у нас с нормално заплащане.Геноцид,мотото на управляващите

какво значи "не дават" - събери пари направи тръбопровод за газ от граница до граница и ще се видиш в пари. ЕС не са спрели Белене - спря го Борисов защото изведнъж се оказа, че няма да лапне полагащото му се.

Проблемът е голям за ГЕРП. Тоя сладки МИЛИАРДИ кинти, дето ги изпращат гъзтРЪБАЙТЕРИТЕ на своите близки в България, ще се орежат с 20%. Тия пари Винету много ги обича

Проблема е на мениджърката , а не на собственика ! Тя вече няма да му е нужна ! На нейно място ще дойда една пакистастанка/индийка и всичко ще се върне по старому !

Ми британките да си нагъзурят кльощавите задници, да запретнат престилките и да събират, квото са сяли. Нали риваха преди две години, че българи и румънци щели да ги залеят. Е, то не става хем он уй до края, хем душата у рая.

Британките били кльощави. Дядка ти май най-далеч само до селския хоремаг ходиш цяял живот.

Лошо, няма да има евтина работна ръка ( роби ) .

Ще има , ще има. На българския цървул като му кажеш че ще го храниш два пъти на ден безплатно и му осигуряваш безплатно спане и баня набързо грабва раничката и хуква към Терминала който в повечето случаи също е безплатен.

Мързелив народ са англичаните. По цял ден пият бира, ядат риба и гледат мачове, докато трудолюбивите българи се трепят от работа на къра.

Къде видя тези трудолюбиви българи. Направи някоя голяма ферма в някое село и търси твоите трудолюбиви българи да ти работят. Абе вие на Луната ли живеете. Трудолюбивият българин иска 2 000лв заплата и иска да не работи, а да играе карти през работно време. Който не е търсил трудолюбиви българи за бизнеса си ДА НЕ РЪСИ ГЛУПОСТИ ПО ФОРУМИТЕ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ПО СТРОЕЖИТЕ СА САМО ЦИГАНИ, ТРУДОЛЮБИВИЯТ БЪЛГАРИН ИСКА ГОЛЯМА ЗАПЛАТА ЗА МАЛКО РАБОТА.....

...брей, че си смотан и не усети иронията..

ко плачат нали си имат църни мангусти и пакита

ще изпукат от глад!

кравариленд може да ги затрупа с гмо (само да кажат че са гладни)

и троловете са едноклетъчни!

Е защо не вземат "мигранти" - те нали са работливи ? Нали уж идват в Европа да работят честно ? И са едни такива възпитани, кротки и честни ... питайте меркел - те са нейни рожби !

Колко ценни са българите. Уникални, единствени ма планетата Земя. Не случайно и Господ е българин. Какво ли ще правят сега англичаните без нас. Как ще живеят. Кой ще им прибира реколтата, напълни хазната с данъци. Това тяхното живот ли ще е.

Абе, нашите (източноевропейските бачкатори) дето си отивали не ги мислете - те са работливи хора и работа ще си намерят. А за останалите във Великопакистания - изобщо пука ли му на някоого?

Репортерите,казаха,че ако неизпълниш дневната НЕПОСИЛНА НОРМА,НИЩО НЕ ТИ ЗАПЛАШАТ.ТОВА АКО НЕ Е РОБСТВО,какво е

Е, ся и ти! Робство може да е само за такива като мене и тебе - от по-старата генерация, половината живот на която е менал по времето на соц-а, та помним и можем да правим сравнения. Казано по новому, това е демокартичен свободен пазар на труда, търсенето на който определя и предлагането.

Тази новина си е за вътрешно ползване в Кралството. Както и да ни я представяте в България, винаги ще звучи като "робите си сменят робовладелците". Не ги мислете иглизетата, те ще си наберат маймунки от множеството колонии които имат.

досега какъв им е бил проблема да си берат маймунки от там?

"те ще си наберат маймунки от множеството колонии които имат..." те ще си ги наберат, те и сега са си ги набрали в невъобразим милионен размер, но толкова ли си сигурен, че въпросните маймунки ще пипнат нещо да работят, хеле пък на полето?

Едно важно уточнение - маймунките не работят - те слушат рап, ходят със смъкнати панталони и си търсят правата ! Работят хората от Източна Европа ! Та затова става въпрос - там останаха само маймунките, джагалите с чалмите и безплодните ингилизи и никой от тези не ще да работи, искат да харчат, било по-приятно ! Затова са в паника !

Кейт Мидълтън vs. Меган Маркъл Ще запрегнат ръкави и ще берат доматето !

ауууу, какви неполиткоректни предположения за златотърсачката на инфантилния хари-меган маркъл, която щяла да бере памук на полето...

а сега се ебете в гза розови петнисти п*едераси - ще накарате ли тарамбуките да бачкат - НЕ - те са там да ги хрантутите, дондурите , да се размножават и да ви онождат - честито двулични, алчни лай нар и

по-скоро ще си сърбат попарата, поднесена им от Рашка Говняшка чрез десетина английски агенти които... някой да е чувал нещо за Фарадж? Сигурно на някой остров си консумира руските рубли обърнати в западна валута

ми ,,,да ви изгние реколтата !!!!! робите си отиват !!!!

Единственото положително за нас в тази новина е, ч

Е, що така, толкова много тъмнокожи обогатители имат там откъде ли не - синьочерни, пакистанци, негри, афгани... все работливи момчета?!

Е, сега! Начи, ореваха света, че поляци, българи и румънци им взимали работата, ся - ма няма кой да ни работи. Па размърдайте се, то не може само Макдоналдс. Пратете колониалните, че нещо им порасна работата, муахахахаха.

да си докарат от бившите колонии...

те си докараха! милиони си докараха именно от там! но се оказа, че нито са работливи, нито са ученолюбиви, нито спазват закони и цивилизационни правила...така е, като внасяш "стока" от индия и пакистан, ние също сме добре запознати с въпросната стока...

Не е лесно на тези работливи хора, първо изгонени от мутри и комунисти от родината си, а сега и тази простотия.

няма ли азиатци (новото име на пакистанците в UK), които да им работят, нагло-саксите си падат по тях, даже им разрешават да им изнасилват и продават децата в продължение на години (справка: Телфорд)

Английските кратуни да си забият по 2 фишека отзад и да намерят някой да ги запали!!!

Ми да идат англичаните да работят в тия условия и за тия пари! Дето се оплакват, че мигранитте им било взели работата - ето, бе , работа има, работете я!!! Ама не, искат да плаят жълти стокинки и да се отнасят с тебе като с животно, че очакват и да си им благодарен! Да пътуват! Да накарат мигрантите от районите на великата им империя да бачкат!

Това е добра новина за всички англичани. Вече няма хора които да им крадат желаната работа Запретват ръкави и работа на полето от сутрин до вечер. С упорит труд всичко се постига къде яхта къде последен модел бмв и само трябва да не се отказват :)

И като не си изпълнят нормата да не им платят надницата

А сезонни работници за българското земеделие? Защото тук останаха само най-мързеливите тъмносини, които и за чеп не стават.

Там решиха, че могат също да цакат с по-ниско заплащане. На босия не можеш да му вземеш цървулите.

Няма да има особенно Румънци, щото Паунда от 2.80 за лев преди да се разбере че ще има референдум сега е 2.20. И още може да падне кой знае вече, а Румънците забогатяха поне малко. Така че останаха Българите ама ние сме една шепа така че сори, пазар на труда е това.

да оставим настрана белите "поданици на нейно величество"-не те самите, но поне техните родители, баби и дядовци са градили днешната охранена британия. ОБАЧЕ!!! когато си в голям английски град-лондон, манчестър, бирмингам-там бяло лице няма!!! освен въпросните източноевропейци и туристите, всичко е нагли тарамбуки, чалми, чаршафи във всички нюанси на не-бялото! та, въпросът ми е много лесен-източноевропейците си тръгват, ама 30-те процента ТЕХНИ собствени цигани-"поданици на нейно величество" няма ли въобще нещо да работят???!!! и как се препитават и размножават, щом не работят???!!!

Хубав въпрос. Още по-интересно ще е когато брекзит-а се случи и когато лайното удари вентилатора (този път наистина), тогава какво какво ще правят? АЗИАКСИТ?

И бачкаторите и финансовите гиганти за изнасят за Германия. Май ще останат тези, които наистина живеят от социалните помощи... Наистина е обидно за страната на Шекспир, Смит и Нютон, да бъдат подлъгани от един клоун, като Фарадж, по поръчка от Кремъл.

е за коментара без частта за Кремъл. Други ги поръчаха, зад една голяма вода.

Частта за Кремъл е толкова обективна, колкото останалото.