Коментари - Цветанов: Филчев може да избяга от България | Днес.dir.bg

Цветанов: Филчев може да избяга от България

Възможно е бившият главен прокурор Никола Филчев да избяга от България.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Филчев може да избяга от България | Днес.dir.bg

Коментари

В България до кога ще избират сулю и пулю за министри и то без да са минали психиатрична експертиза!

Приберете си Цецо смешника и Волен колиционния психопартньор,че ще ни уморят от смях.Народа е казал"Луд умора няма".

мила моя аврорке, толкова си заблудена, че чак ми се реве за тебе. ама то простотията по хората ходи...да си носиш цецко на рамо....и да му се възхищаваш

"...отрече да е катастрофирал с колата си в пияно състояние край село Шума, където има къща." В "пияно" състояние не е, а в трезво не отрича!?

Чили от най-изостанала държава в Южна Америка след Пиночет стана ястреб на континента с БВП на жител 9900 хил.долара,Бразилия-7800,Аржентина-6600,Колумбия-5500,Перу-4900,Еквадор-3500...

Чили никога не е била "най-изостаналата"...друг е въпроса, че беше и е силно социално разделена- богати и бедни...Алиенде/ социалдемократ-центрист и патриот-националист/ искаше да смекчи това разделение и направи грешката като посегна на американските медодобивни компании.Чили е най-богатата страна по залежи на мед, при това изключително качествени руди, шлаката, която се отделя след обогатяването се пази - в нея има 4 пъти повече мед отколкото в нашите руди край Кърджали/и много други метали/, но всичко беше и продължава да е в ръцете на САЩ.След заплахата, Чили да стане по-суверенна, след като убиха Алиедне, САЩ наляха долари и смекчиха положението/да, разви се и икономиката.../.Но антиамериканските настроения ,както в почти цяла Латинска Америка си останаха...

коментари винаги трябва да има-защото,петте на раката неса еднакви-хахаха-SPAM-SRAM

и ас се притеснявам-да не избяга?

Господине измисли нещто по-реалистично за да ти повярваме - или така ти наредиха отгоре. Кажи нещо за себе си - до къде се оплете с лъжи и далавери.

Цецко, колкото повече дрънкаш, толкова повече се оплиташ в лъжите и оправданията си. За твое съжаление Алексейчо знае какво прави и ще пуска на час по лъжичка информация за всичките мръсотии в които си се забъркал. И накрая ще стане това, което сме виждали многократно вече - кукловодите ти ще ти изхвърлят на бунището на историята. Скоро след това ще останеш само един лош спомен в паметта на хората. Определено не ставаш за нищо.

Напротив,за голямо твое съжаление Цветанов/държавата/ ще си свършат работата докрай,независимо от разни гоцета и ,,честни,,магистрати и всеки ще отиде на мястото,което заслужава.Изглежда,че твоят цирков номер е да седнеш на таралеж по голо дупе.

Eга ти вътрешния министър след като държавен служител повтаря думите на роднините на прокуроря без да ги е проверил. По голяма КЛЮКАРКА ОТ цц ЕДВА ЛИ НЯКОГА СЕ Е ПОДВИЗАВАЛА В ПРАВИТЕЛСТВАТА и най лошото е че като опря ножа в кокала сам си го призна

"Той е категоричен също, че Филчев и Алексей Петров са се познавали много добре." Ако Цветанов не знае Борисов и А.Петров също се познават много добре. Тогава какво правим ще арестува ли Цецо,Бат Бойко?

Преди много лета в една бананова държава имало много мишки.Мастит биоинженер конструирал мишле от пластмаса, което играейки жизнено увличало след себе си безбройната вредна популация, като я водело право в дълбок тъмен водоем...Мисля си дали не е лошо да си конструираме едно пластмасово комунистче, за шумните подобия във форума?

Любезни, опитваш се да пренапишеш една приказка на Андерсен за момчето, което със свирката си подкарало лемингите да се издавят в морето. Толкова за сценария. Сега за действащите лица. Като гледам по аналогия бая антикомунисти вече ги няма. То не бяха бранници, демократи републиканци, зелени, земеделци, либерали, роялисти и какви ли още не. Попиляха се. Домъкнаха почти насила лукавеца от Мадрид,а той изпързаля едната част, другите му пристанаха като очакваха келепир. Някои намазаха, повечето го намразиха, но заедно не се отказват от първата си любов да леят злост срещу червения цвят. После един нагъл кариерист и политически хамелеон с мътно минало и безидейно съзнание, започна безогледна клеветническа кампания против своите бивши господари и ето ти нов политически субект. Аморфно тяло с голяма уста и никакво съдържание, но с настояще на вече изгърмяла свръхнова, която ще стане много скоро черна дупка. Днес много малко от масово преливащите се от партия в партия антисоц келепирджии се държат за потъващия кораб на настоящите управници, но стане ли дума за червеното, се събуждат от летаргията и повтарят до затъпяване стари клетви и лозунги. Тъжна участ и безнадеждно бъдеще. И спомени ... все по-избледняващи.

Мравчо,Мравчо,где така...?Пак си объркал пътя и не вървиш в правилната посока.А идва зима.Що ще правиш ти зимъска?

Да се въведе военно положение и пълна конфискация на краденото, на всеки да се възложи работа и отговорности и който не се справя - на стената!САМО ЗА 3 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ НАЙ-БОГАТАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА!!!

По твоята логика страните от Латинска Америка да са станали първи сили в света...Май не те слуша главата!?

''Има хора в МВР и прокуратурата, които според мен не трябва да бъдат там Наистина има,единият си ти.

Не "единият", първият!

Май много знае все пак и независимо от забежките, може да е полезен, но само ако!

Този нямали да млъкне най-накрая. Има хора които не са за МВР и Прокуратурата - Цецко ти си първи в този списък. Медиите защо не пробват 1 ден да не не занимават с неговите фантазии така те ще станат по чисти а ние ще се порадваме на живота....

Да забравим Цветнов и да стачкуваме отново за новите екологични тоалетни без клекала- ние сме вече в Европа! Стига с Цветанов!Двете нули трябва да са европейски!

Цветанов: Филчев може да избяга от България. Следователно Филчев трябва да бъде прибран на топло за да не избяга. А след това: първо съзебно заседание за изменение на мярката за неотклонение, второ, ттрето и т.н. до изборите. През това време ще си говориме за Филчев и Октопода, а не за проблемите на Българиая. След изборите ще го освободим поради липса на доказателства, без да го оневиняваме морално и той ще премине в резерва. Тай като резервист ще бъде привикван от време на време за да спасява положението в напечени ситуации.

Не става щото Филчев е юрист и още на първото заседание ще им скъса гащите. Ама така може да си приказваме пред Карбовски че нали сме таралеж

няма да избяга. Къде другаде за две години ще стане собственик на шест апартамента????????

Аз пък го гледах цялото предаване с Карбовски, и в началото той показа едни палати на един прокурор - по-голяма къща от двореца Врана, с езерце и шадраванче в дворчето /няколко хектара, съдейки по снимките/ и попита Цветанов защо той няма нищо подобно и за едни апартаменти на дядо му и на баща му го разнасят из парламента и медиите, докато такива имоти си стоят и никой не пита за тях собственика - с една заплата ли ги е построил, или може би с хонорари от преподаване ... И форумните драскачи и плювачи са зациклили на апартаментите, купувани 30 години в разни исторически времена от три семейства, но не гледат как тия, дето им плащат по 30 сребърника, разграбиха цялата държава, и заради тях децата ни бягат от пепелището ... Нещастници, като сте толкова хлевоусти и завистливи за чуждите апартаменти и толкова почтителни към акулите в грабежа, заслужавате да ви яхат и да ви се скапят дробчетата от завист и злоба!

По-прост и злобен човек от теб не бях срещал! От твоят коментар излиза, че всеки във властта може да открадне спокойно 5-6-10 апартамента, но да не е палат от 5 ха. На Цецко апартаментите били от три семейства, 2 от които на пенсионери и как спестиха и те? Днес като ти свърши отпуската, веднага за Карлуково!

Карбовски и той се продаде, стана първи ибрикчия на гербаджиите!

Защо се косите на Аврора - тя ако не си излее злобата ще се пръсне- сутрин се сърди на себе си след обяд на всички които не са на нейното мнение

РЕДАКТОРИ, РЕДАКТОРИ! НЕ СПЕТЕ, А БДЕТЕ - ПАК СЕ НАРОИХА КОМЕНТАТОРИ НА КОМЕНТАТОРИТЕ, плювачи напосоки, които сипят собствените си диагнози върху постовете из форума! Хайде, метлата, долу спама!

Цветанов вземи покрий се, спри да се излагаш, искаш и ти като Бойко да си медйна икона - е, няма как да стане бат Бойко само един може да изтърпи нацията. Колкото до Филчев, някой има ли идея къде изобщо е той в момента, мнозина само до преди седмица твърдяха, че той не е в България, сега твърдят, че е в България и имало възможност да избяга

Този човек се сбърка тотално. Хванаха го с 6 апартамента и къща палат в с. Шума и започна да говори глупости. форумци не бийте пианиста вифаджия той толкова си може..... На времето баща му бе шофьор на зам.министър на МВР та той го уреди в МВР.

Много криминални романи чете вътрешния ни министър. Къде може да избяга и как ще стане. Нали аверите от Интерпол и прочее междунар. служби веднага ще го издирят и ще ни го върнат обратно.

може, може. интерпол не огравя навсякъде

цецо шестака вместо да се чуди какво може и какво не може да даде логично обяснение как за 2 години има 6 апартамента в София. А ако не избяга - какво правиме тогава - ще си върне ли думите цецко ? Всеки може да избяга от България и като гледам нивото на управляващите милиционери май това е най-адекватното решение !

Давай, Цветанов! Само така, не се огъвай! От двадесет години сега най ми е кеф! Народа е с теб, горе главата!

Запомни си песента и да видим след някой друг месец дали ще я пееш пак същата!

Папата разрешил презервативите! На теб как ти е по-приятно - с или без?

Вие от кога станахте толкова интелигенти, че започнахте и да питате?

Кога крадците станахте народ?

точно крадците най много реват срещу него :)

Но къде ?! (би би могъл да се ошумоли ... по тази планета, ако-ли за по други -- да вземе длугалчета-си тоталистическо-целокупнически ! )

1. Кой и защо назначи Филчев за заместник-министър на правосъдието? 2. Кой и защо го направи Главен прокурор? 3. Кой и защо го изпрати посланик в Казахстан? 4. Кой и защо сега, при наличие на толкова факти около тъмната му личност , не предприема никакви реални действия. ...питам, без да очаквам отговор.

5.Какво може да каже по този случай Гоце и защо мълчи.

Президентът не е лапацало да приказва по повод и без повод. Той е лицето на интелигенцията в момента и с умереното си и достойно поведение прави смешни своите злобни и неубедителните критикари. И стига с това гоцеповтаряне, ставате досадни и жалки.

На къде проГължаваш?

И още едно малко въпросче-кой се надуваше с кожената тужурка и плетената черна американска шапка до труповете на убитите по това време( беше главен секретар на МВР)!

Г-ДА ПИШЕШТИ,РАЗБЕРЕТЕ,4Е АКО НАПРАВИТЕ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА Е ПОХВАЛНО,НО АКО СЬУМЕЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЕДНО НА4АЛНО У4ИЛИЩЕ 'ПЕТЬР БЕРОН' и СЕ ПОЗНАВ#АТЕ С А.ПЕТРОВ,е ПРЕСТЬПЛЕНИЕ. ИЗКЛЮ4ВАМ ПОЗНАНСТВАТА НА Б. БОРИСОВ и СИЕ,ТОКУ ЩО КОМЕНТИРАТ ПО 'ЕВРОПА'ПОРЕДНО РАЗКРИТИЕ НА ЦВ.ЦВЕТАНОВ.

тъпо саше

Говорителят на МВР съвсем изперка.

Цветанов : Алексей Петров и Филчев са се познавали много добре. Ми така е, ма като си казал "а", кажи и "я". Бойко Борисов и Алексей Петров колко добре се познават, че имаха и обща фирма?

В СЛУЧАЯ С ЦВ. ЦВЕТАНОВ- ЛЪЖЕЦА Е ВЯРНА НА 100% ПОГОВОРКАТА "КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА", НО БАЛАМИТЕ ВЕЧЕ СВЪРШВАТ. КОЙТО ИСКА ДА МУ ВЯРВА, ТО СИ Е ЗА НЕГОВА СМЕТКА, НО КОГАТО ПРОГЛЕДНЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО-"КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА". ФИЗИОНОМИЯТА МУ Е ПОКАЗАТЕЛНА И ТЯ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВО, КОЕТО ИЗРИЧА ЛЪЖЛИВАТА МУ УСТА.

За неговата незнам,но твоята съм сто процента сигурен че е като на олигофрен малоумен.

Роди ме мамо ахмак,па ме направи вицепремиер от ГЕРБ глупак!

Де да беше само тоя дебил! Те всичките на власт са такива. Подпис: комунист

Цветан Цветанов и неговата искреност - пълна несъвместимост между думи и дела.

Прав си. Няма да пиша за имотите на цара, той ни изстреля къв властта, нито пък ще пиша за моя идол Гоце. Ще пиша за Бойко и Цветанов защото съм толкова червен ама толкова че чак злобея и пускам сутрешни коментари. Такива сме ние от дълбоката провинция, даже се забелязва такива като мен да са мнозинство и в градовете.

Само че трябва да препрочиташ Я.Хашек,докато най-после започнеш да го разбираш.

колко си жалък и скучен с това еднообразно дърдорене.На теб ти навиват фитилите че си голяма работа,а всъщност си един "прогледнал"селяндур с посредствено битие и произход и обикновен елемент от масовката на чалгообразованието герб..Единствено на твойто ниво е Т.Н."трактор",като се чудя кой ви е плащал заплатите за нищонеправене.Апропо,не ставаш и за телевизионен говорител,нямаш излъчване и направо си отблъскващ с тая заговорническо-клюкарска физиономия.Само си за "Шоуто на Слави"да ти се подиграват всички с твоите изцепки.

Нямаш представа,градски,от какъв селски тип си.Много се смея,когато подобни субекти като теб,се наемат да квалифицират хората,че са жалки и скучни и с посредствено битие и обикновен произход.Сигурно много си страдал духовно и физически.

ето зарадъ такава простотия, като долуподписания бг българя затъва все повече. защо не пишете за имотите на заря, които домъкнахте от тъпотъяата си? какво правъ сега първанов в нато, налъ организираше митинги срещу нато? от тези форуми се убегдавам все повече, че толкова прост народ като нашия няма. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Филчев най-вероятно е престъпник като теб, така че и двамата сте за ареста! Цветанов, ти срам нямаш ли, всеки един достоен мъж(не като теб и ББ), би излязъл доброволно в отпуск, докато завърши проверката от НАП! А ти, с цялото си нахалство, продължаваш да обикаляш телевизиите , вече правиш гаф след гаф, а Пожарникаря застава на амбразурата и в типичният си стил ръси простотия след простотия, но ще си платите с лихвите всичко! Срам ме е от Вас, крадливи и нагли гербаджии!

Само че трябва да препрочиташ Я.Хашек,докато най-после започнеш да го разбираш.А срамът е лично чувство,можеш да се срамуваш само от себе си.

По изразените от теб мъдри мисли, тук и малко по-нагоре, с тази необятна дълбочина на мисълта, веднага се сещам за полковник Фридрих фон Цилергут, но посраният фелдфебел-школник Биглер, фелдкурат Ото Кац, както и генерала-нужникар са напълно сравними с интелектуалният ти багаж!

Спестих ти един от основните персонажи, подпуручик Дуб, между другото, много повече от теб съм разбрал Ярослав Хашек, а колко ти си го разбрал, се вижда от кометариите ти!

A кой тогава у б и адвокатката и прокурора и з а щ о ??? Dоживотен затвор за убийците!!!

Ами да кажат ББ и ЦЦ те тогава "направиха" много хубаво разследване което не дава отговор на въпроса ти и до сега ама като "израстнаха" вече особено ЦЦ може и нещо да скалъпи че и убиеца на Кенеди да разкрие

НАПИШИ 5 ДОНОСА И СПЕЧЕЛИ КОМПАКТ ДИСК НА ВЕСЕЛКО МАРИНОВ

Абе хора, то бива бива джумбиш, ама не ви ли писна вече от тези простаци Бойко и Цецко. Всички медии и целия български народ всеки божи ден да се занимават с двама нагли, изперкали некъдърници.

Не оставят Дянков да се изяви. Той отдавна изостана от челната група.

този цветанов е много прост човек ....сменете го!

Две глутници червени кучета ,поклонници на тошо , привърженици на проектите на Империята на злото, се бият , хапят , ръфат , надлъгват, мамят , заблуждават, демагогстват за ..ВЛАСТТА ..в нещастна България.. Едната шайка е от ГЕРБ и Атака , а другата -БКП/БСП/ и ДПС.. .Предвождани от гейове , тикви , мутанти от ДС , те водят ЛИЧНА , а не - идейна борба за власт ..Една тълпа от селски хитреци се опитва пак, да заблуждава цял един народ .. Това е положението , засега ...))

Рядко съм бил съгласен с тебе,но тоя път съм склонен.

Този тотално изперка:))))))))))

Абе тоя ЦЦ нормален ли е изобщо. Той освен за просто ченге май за друго и не става- все си мисли от неговата гледна точка- май доста е пооткраднал????

Ако искаме да станем нормална държава и да живеем като бели хора трябва да се изчистим от такива отпадъци като Ал. П. и Филчев!!!

къв Мърдок си ти бе цървул ...ти си един най-обикновен насран гербер .....

Насрана ти е партията , начело с некадърника Съргей , а ти си просто поредния посран и никому ненужен неграмотник вече Престани да се мъчиш да пишеш глупости , тъй или иначе Цветанов и Борисов ще ви смажат и ще лъсне цялата мизерия и престъпност създадена от комунистите

Защо да бяга, след като съвсем наскоро заяви, че не се страхува от нищо, освен "от оня горе", а от "оня горе" просто няма къде да се избяга.

Цветанов да бъде арестуван незабавно защото може да се укрие или да избяга от страната. Има хипотеза, че злоупотребява с власт в особено големи размери.

Цвъ Цвъ е случайно в политиката и случайно ще си тръгне.

о, даи боже по-скоро!!!!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

цецко мамо,миличък само гледай Веско маринов да не ти избяга.такава държава и такъв цирк няма никаде.пак гласувайте за тях.

Коментари - Цветанов: Филчев може да избяга от България | Днес.dir.bg

Цветанов: Филчев може да избяга от България

Възможно е бившият главен прокурор Никола Филчев да избяга от България.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Филчев може да избяга от България | Днес.dir.bg

Коментари

В България до кога ще избират сулю и пулю за министри и то без да са минали психиатрична експертиза!

Приберете си Цецо смешника и Волен колиционния психопартньор,че ще ни уморят от смях.Народа е казал"Луд умора няма".

мила моя аврорке, толкова си заблудена, че чак ми се реве за тебе. ама то простотията по хората ходи...да си носиш цецко на рамо....и да му се възхищаваш

"...отрече да е катастрофирал с колата си в пияно състояние край село Шума, където има къща." В "пияно" състояние не е, а в трезво не отрича!?

Чили от най-изостанала държава в Южна Америка след Пиночет стана ястреб на континента с БВП на жител 9900 хил.долара,Бразилия-7800,Аржентина-6600,Колумбия-5500,Перу-4900,Еквадор-3500...

Чили никога не е била "най-изостаналата"...друг е въпроса, че беше и е силно социално разделена- богати и бедни...Алиенде/ социалдемократ-центрист и патриот-националист/ искаше да смекчи това разделение и направи грешката като посегна на американските медодобивни компании.Чили е най-богатата страна по залежи на мед, при това изключително качествени руди, шлаката, която се отделя след обогатяването се пази - в нея има 4 пъти повече мед отколкото в нашите руди край Кърджали/и много други метали/, но всичко беше и продължава да е в ръцете на САЩ.След заплахата, Чили да стане по-суверенна, след като убиха Алиедне, САЩ наляха долари и смекчиха положението/да, разви се и икономиката.../.Но антиамериканските настроения ,както в почти цяла Латинска Америка си останаха...

коментари винаги трябва да има-защото,петте на раката неса еднакви-хахаха-SPAM-SRAM

и ас се притеснявам-да не избяга?

Господине измисли нещто по-реалистично за да ти повярваме - или така ти наредиха отгоре. Кажи нещо за себе си - до къде се оплете с лъжи и далавери.

Цецко, колкото повече дрънкаш, толкова повече се оплиташ в лъжите и оправданията си. За твое съжаление Алексейчо знае какво прави и ще пуска на час по лъжичка информация за всичките мръсотии в които си се забъркал. И накрая ще стане това, което сме виждали многократно вече - кукловодите ти ще ти изхвърлят на бунището на историята. Скоро след това ще останеш само един лош спомен в паметта на хората. Определено не ставаш за нищо.

Напротив,за голямо твое съжаление Цветанов/държавата/ ще си свършат работата докрай,независимо от разни гоцета и ,,честни,,магистрати и всеки ще отиде на мястото,което заслужава.Изглежда,че твоят цирков номер е да седнеш на таралеж по голо дупе.

Eга ти вътрешния министър след като държавен служител повтаря думите на роднините на прокуроря без да ги е проверил. По голяма КЛЮКАРКА ОТ цц ЕДВА ЛИ НЯКОГА СЕ Е ПОДВИЗАВАЛА В ПРАВИТЕЛСТВАТА и най лошото е че като опря ножа в кокала сам си го призна

"Той е категоричен също, че Филчев и Алексей Петров са се познавали много добре." Ако Цветанов не знае Борисов и А.Петров също се познават много добре. Тогава какво правим ще арестува ли Цецо,Бат Бойко?

Преди много лета в една бананова държава имало много мишки.Мастит биоинженер конструирал мишле от пластмаса, което играейки жизнено увличало след себе си безбройната вредна популация, като я водело право в дълбок тъмен водоем...Мисля си дали не е лошо да си конструираме едно пластмасово комунистче, за шумните подобия във форума?

Любезни, опитваш се да пренапишеш една приказка на Андерсен за момчето, което със свирката си подкарало лемингите да се издавят в морето. Толкова за сценария. Сега за действащите лица. Като гледам по аналогия бая антикомунисти вече ги няма. То не бяха бранници, демократи републиканци, зелени, земеделци, либерали, роялисти и какви ли още не. Попиляха се. Домъкнаха почти насила лукавеца от Мадрид,а той изпързаля едната част, другите му пристанаха като очакваха келепир. Някои намазаха, повечето го намразиха, но заедно не се отказват от първата си любов да леят злост срещу червения цвят. После един нагъл кариерист и политически хамелеон с мътно минало и безидейно съзнание, започна безогледна клеветническа кампания против своите бивши господари и ето ти нов политически субект. Аморфно тяло с голяма уста и никакво съдържание, но с настояще на вече изгърмяла свръхнова, която ще стане много скоро черна дупка. Днес много малко от масово преливащите се от партия в партия антисоц келепирджии се държат за потъващия кораб на настоящите управници, но стане ли дума за червеното, се събуждат от летаргията и повтарят до затъпяване стари клетви и лозунги. Тъжна участ и безнадеждно бъдеще. И спомени ... все по-избледняващи.

Мравчо,Мравчо,где така...?Пак си объркал пътя и не вървиш в правилната посока.А идва зима.Що ще правиш ти зимъска?

Да се въведе военно положение и пълна конфискация на краденото, на всеки да се възложи работа и отговорности и който не се справя - на стената!САМО ЗА 3 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ НАЙ-БОГАТАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА!!!

По твоята логика страните от Латинска Америка да са станали първи сили в света...Май не те слуша главата!?

''Има хора в МВР и прокуратурата, които според мен не трябва да бъдат там Наистина има,единият си ти.

Не "единият", първият!

Май много знае все пак и независимо от забежките, може да е полезен, но само ако!

Този нямали да млъкне най-накрая. Има хора които не са за МВР и Прокуратурата - Цецко ти си първи в този списък. Медиите защо не пробват 1 ден да не не занимават с неговите фантазии така те ще станат по чисти а ние ще се порадваме на живота....

Да забравим Цветнов и да стачкуваме отново за новите екологични тоалетни без клекала- ние сме вече в Европа! Стига с Цветанов!Двете нули трябва да са европейски!

Цветанов: Филчев може да избяга от България. Следователно Филчев трябва да бъде прибран на топло за да не избяга. А след това: първо съзебно заседание за изменение на мярката за неотклонение, второ, ттрето и т.н. до изборите. През това време ще си говориме за Филчев и Октопода, а не за проблемите на Българиая. След изборите ще го освободим поради липса на доказателства, без да го оневиняваме морално и той ще премине в резерва. Тай като резервист ще бъде привикван от време на време за да спасява положението в напечени ситуации.

Не става щото Филчев е юрист и още на първото заседание ще им скъса гащите. Ама така може да си приказваме пред Карбовски че нали сме таралеж

няма да избяга. Къде другаде за две години ще стане собственик на шест апартамента????????

Аз пък го гледах цялото предаване с Карбовски, и в началото той показа едни палати на един прокурор - по-голяма къща от двореца Врана, с езерце и шадраванче в дворчето /няколко хектара, съдейки по снимките/ и попита Цветанов защо той няма нищо подобно и за едни апартаменти на дядо му и на баща му го разнасят из парламента и медиите, докато такива имоти си стоят и никой не пита за тях собственика - с една заплата ли ги е построил, или може би с хонорари от преподаване ... И форумните драскачи и плювачи са зациклили на апартаментите, купувани 30 години в разни исторически времена от три семейства, но не гледат как тия, дето им плащат по 30 сребърника, разграбиха цялата държава, и заради тях децата ни бягат от пепелището ... Нещастници, като сте толкова хлевоусти и завистливи за чуждите апартаменти и толкова почтителни към акулите в грабежа, заслужавате да ви яхат и да ви се скапят дробчетата от завист и злоба!

По-прост и злобен човек от теб не бях срещал! От твоят коментар излиза, че всеки във властта може да открадне спокойно 5-6-10 апартамента, но да не е палат от 5 ха. На Цецко апартаментите били от три семейства, 2 от които на пенсионери и как спестиха и те? Днес като ти свърши отпуската, веднага за Карлуково!

Карбовски и той се продаде, стана първи ибрикчия на гербаджиите!

Защо се косите на Аврора - тя ако не си излее злобата ще се пръсне- сутрин се сърди на себе си след обяд на всички които не са на нейното мнение

РЕДАКТОРИ, РЕДАКТОРИ! НЕ СПЕТЕ, А БДЕТЕ - ПАК СЕ НАРОИХА КОМЕНТАТОРИ НА КОМЕНТАТОРИТЕ, плювачи напосоки, които сипят собствените си диагнози върху постовете из форума! Хайде, метлата, долу спама!

Цветанов вземи покрий се, спри да се излагаш, искаш и ти като Бойко да си медйна икона - е, няма как да стане бат Бойко само един може да изтърпи нацията. Колкото до Филчев, някой има ли идея къде изобщо е той в момента, мнозина само до преди седмица твърдяха, че той не е в България, сега твърдят, че е в България и имало възможност да избяга

Този човек се сбърка тотално. Хванаха го с 6 апартамента и къща палат в с. Шума и започна да говори глупости. форумци не бийте пианиста вифаджия той толкова си може..... На времето баща му бе шофьор на зам.министър на МВР та той го уреди в МВР.

Много криминални романи чете вътрешния ни министър. Къде може да избяга и как ще стане. Нали аверите от Интерпол и прочее междунар. служби веднага ще го издирят и ще ни го върнат обратно.

може, може. интерпол не огравя навсякъде

цецо шестака вместо да се чуди какво може и какво не може да даде логично обяснение как за 2 години има 6 апартамента в София. А ако не избяга - какво правиме тогава - ще си върне ли думите цецко ? Всеки може да избяга от България и като гледам нивото на управляващите милиционери май това е най-адекватното решение !

Давай, Цветанов! Само така, не се огъвай! От двадесет години сега най ми е кеф! Народа е с теб, горе главата!

Запомни си песента и да видим след някой друг месец дали ще я пееш пак същата!

Папата разрешил презервативите! На теб как ти е по-приятно - с или без?

Вие от кога станахте толкова интелигенти, че започнахте и да питате?

Кога крадците станахте народ?

точно крадците най много реват срещу него :)

Но къде ?! (би би могъл да се ошумоли ... по тази планета, ако-ли за по други -- да вземе длугалчета-си тоталистическо-целокупнически ! )

1. Кой и защо назначи Филчев за заместник-министър на правосъдието? 2. Кой и защо го направи Главен прокурор? 3. Кой и защо го изпрати посланик в Казахстан? 4. Кой и защо сега, при наличие на толкова факти около тъмната му личност , не предприема никакви реални действия. ...питам, без да очаквам отговор.

5.Какво може да каже по този случай Гоце и защо мълчи.

Президентът не е лапацало да приказва по повод и без повод. Той е лицето на интелигенцията в момента и с умереното си и достойно поведение прави смешни своите злобни и неубедителните критикари. И стига с това гоцеповтаряне, ставате досадни и жалки.

На къде проГължаваш?

И още едно малко въпросче-кой се надуваше с кожената тужурка и плетената черна американска шапка до труповете на убитите по това време( беше главен секретар на МВР)!

Г-ДА ПИШЕШТИ,РАЗБЕРЕТЕ,4Е АКО НАПРАВИТЕ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА Е ПОХВАЛНО,НО АКО СЬУМЕЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЕДНО НА4АЛНО У4ИЛИЩЕ 'ПЕТЬР БЕРОН' и СЕ ПОЗНАВ#АТЕ С А.ПЕТРОВ,е ПРЕСТЬПЛЕНИЕ. ИЗКЛЮ4ВАМ ПОЗНАНСТВАТА НА Б. БОРИСОВ и СИЕ,ТОКУ ЩО КОМЕНТИРАТ ПО 'ЕВРОПА'ПОРЕДНО РАЗКРИТИЕ НА ЦВ.ЦВЕТАНОВ.

тъпо саше

Говорителят на МВР съвсем изперка.

Цветанов : Алексей Петров и Филчев са се познавали много добре. Ми така е, ма като си казал "а", кажи и "я". Бойко Борисов и Алексей Петров колко добре се познават, че имаха и обща фирма?

В СЛУЧАЯ С ЦВ. ЦВЕТАНОВ- ЛЪЖЕЦА Е ВЯРНА НА 100% ПОГОВОРКАТА "КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА", НО БАЛАМИТЕ ВЕЧЕ СВЪРШВАТ. КОЙТО ИСКА ДА МУ ВЯРВА, ТО СИ Е ЗА НЕГОВА СМЕТКА, НО КОГАТО ПРОГЛЕДНЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО-"КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА". ФИЗИОНОМИЯТА МУ Е ПОКАЗАТЕЛНА И ТЯ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВО, КОЕТО ИЗРИЧА ЛЪЖЛИВАТА МУ УСТА.

За неговата незнам,но твоята съм сто процента сигурен че е като на олигофрен малоумен.

Роди ме мамо ахмак,па ме направи вицепремиер от ГЕРБ глупак!

Де да беше само тоя дебил! Те всичките на власт са такива. Подпис: комунист

Цветан Цветанов и неговата искреност - пълна несъвместимост между думи и дела.

Прав си. Няма да пиша за имотите на цара, той ни изстреля къв властта, нито пък ще пиша за моя идол Гоце. Ще пиша за Бойко и Цветанов защото съм толкова червен ама толкова че чак злобея и пускам сутрешни коментари. Такива сме ние от дълбоката провинция, даже се забелязва такива като мен да са мнозинство и в градовете.

Само че трябва да препрочиташ Я.Хашек,докато най-после започнеш да го разбираш.

колко си жалък и скучен с това еднообразно дърдорене.На теб ти навиват фитилите че си голяма работа,а всъщност си един "прогледнал"селяндур с посредствено битие и произход и обикновен елемент от масовката на чалгообразованието герб..Единствено на твойто ниво е Т.Н."трактор",като се чудя кой ви е плащал заплатите за нищонеправене.Апропо,не ставаш и за телевизионен говорител,нямаш излъчване и направо си отблъскващ с тая заговорническо-клюкарска физиономия.Само си за "Шоуто на Слави"да ти се подиграват всички с твоите изцепки.

Нямаш представа,градски,от какъв селски тип си.Много се смея,когато подобни субекти като теб,се наемат да квалифицират хората,че са жалки и скучни и с посредствено битие и обикновен произход.Сигурно много си страдал духовно и физически.

ето зарадъ такава простотия, като долуподписания бг българя затъва все повече. защо не пишете за имотите на заря, които домъкнахте от тъпотъяата си? какво правъ сега първанов в нато, налъ организираше митинги срещу нато? от тези форуми се убегдавам все повече, че толкова прост народ като нашия няма. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Филчев най-вероятно е престъпник като теб, така че и двамата сте за ареста! Цветанов, ти срам нямаш ли, всеки един достоен мъж(не като теб и ББ), би излязъл доброволно в отпуск, докато завърши проверката от НАП! А ти, с цялото си нахалство, продължаваш да обикаляш телевизиите , вече правиш гаф след гаф, а Пожарникаря застава на амбразурата и в типичният си стил ръси простотия след простотия, но ще си платите с лихвите всичко! Срам ме е от Вас, крадливи и нагли гербаджии!

Само че трябва да препрочиташ Я.Хашек,докато най-после започнеш да го разбираш.А срамът е лично чувство,можеш да се срамуваш само от себе си.

По изразените от теб мъдри мисли, тук и малко по-нагоре, с тази необятна дълбочина на мисълта, веднага се сещам за полковник Фридрих фон Цилергут, но посраният фелдфебел-школник Биглер, фелдкурат Ото Кац, както и генерала-нужникар са напълно сравними с интелектуалният ти багаж!

Спестих ти един от основните персонажи, подпуручик Дуб, между другото, много повече от теб съм разбрал Ярослав Хашек, а колко ти си го разбрал, се вижда от кометариите ти!

A кой тогава у б и адвокатката и прокурора и з а щ о ??? Dоживотен затвор за убийците!!!

Ами да кажат ББ и ЦЦ те тогава "направиха" много хубаво разследване което не дава отговор на въпроса ти и до сега ама като "израстнаха" вече особено ЦЦ може и нещо да скалъпи че и убиеца на Кенеди да разкрие

НАПИШИ 5 ДОНОСА И СПЕЧЕЛИ КОМПАКТ ДИСК НА ВЕСЕЛКО МАРИНОВ

Абе хора, то бива бива джумбиш, ама не ви ли писна вече от тези простаци Бойко и Цецко. Всички медии и целия български народ всеки божи ден да се занимават с двама нагли, изперкали некъдърници.

Не оставят Дянков да се изяви. Той отдавна изостана от челната група.

този цветанов е много прост човек ....сменете го!

Две глутници червени кучета ,поклонници на тошо , привърженици на проектите на Империята на злото, се бият , хапят , ръфат , надлъгват, мамят , заблуждават, демагогстват за ..ВЛАСТТА ..в нещастна България.. Едната шайка е от ГЕРБ и Атака , а другата -БКП/БСП/ и ДПС.. .Предвождани от гейове , тикви , мутанти от ДС , те водят ЛИЧНА , а не - идейна борба за власт ..Една тълпа от селски хитреци се опитва пак, да заблуждава цял един народ .. Това е положението , засега ...))

Рядко съм бил съгласен с тебе,но тоя път съм склонен.

Този тотално изперка:))))))))))

Абе тоя ЦЦ нормален ли е изобщо. Той освен за просто ченге май за друго и не става- все си мисли от неговата гледна точка- май доста е пооткраднал????

Ако искаме да станем нормална държава и да живеем като бели хора трябва да се изчистим от такива отпадъци като Ал. П. и Филчев!!!

къв Мърдок си ти бе цървул ...ти си един най-обикновен насран гербер .....

Насрана ти е партията , начело с некадърника Съргей , а ти си просто поредния посран и никому ненужен неграмотник вече Престани да се мъчиш да пишеш глупости , тъй или иначе Цветанов и Борисов ще ви смажат и ще лъсне цялата мизерия и престъпност създадена от комунистите

Защо да бяга, след като съвсем наскоро заяви, че не се страхува от нищо, освен "от оня горе", а от "оня горе" просто няма къде да се избяга.

Цветанов да бъде арестуван незабавно защото може да се укрие или да избяга от страната. Има хипотеза, че злоупотребява с власт в особено големи размери.

Цвъ Цвъ е случайно в политиката и случайно ще си тръгне.

о, даи боже по-скоро!!!!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

цецко мамо,миличък само гледай Веско маринов да не ти избяга.такава държава и такъв цирк няма никаде.пак гласувайте за тях.