Сидеров писа на Клинтън да отзове Уорлик

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров иска в писмо до държавния секретар на САЩ Хилари Клинтън отзоваването на посланика на САЩ у нас Джеймс Уорлик, съобщиха от пресцентъра на "Атака".

Обратно в новината

Коментари - Сидеров писа на Клинтън да отзове Уорлик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сидеров е легенда и единствен !

Кой му диктува на Сидеров, проверихте ли написаното, щото едвам избута гимназията! Бях му класен!

Къф ездач на мустанги?! Мустак, ти си шафиор на "Запорожец" катастрофирал за късмет все в дървета! Да беше уцелил поне лимузина, мулетарино красив!

До тоя...и т.н, А теб не ти ли омръзна да те яхат казаците и червените ескадрони?

Мене никой не яше. Аз яхам другите. Без значение - казаци, западняци или тъпаци. Но го правя в краен случай - когато не разбират от добро. Теб дори не искам да те яхам - ти сам се навеждаш и край теб има голяма опашка от желаещи да те яхнат. Аз обичам мустангите, а не катърите.

Ти обичаш да яхаш не мустангите, защото на село си яздил само магаре, а да те яхат мутантите, защото си катър в "хъса" и магаре в мисленето и писането! По наследство ти е. Поизправи се, че аз да те наведа, за да прогледнеш!

Тоя реве за бомби-скорпионката така ще му "откликне" на молбата, че свят ще ни се извие. Когато се обявява воина на една държава-първо се гони посланика-това е висша форма на неуважение към държавата, а и тази държава не е коя да е! Пълна липса на дипломация в комбинация с простотия!

Е, щото пък Уорлик е бил много дипломатичен: "Ще ви унищожа!" Ти си голяма мижитурка, бе! Как ще ни уважават другите, ако ние сами се правим на мижитурки! А ако в САЩ дори им мине на ум да ни нападат, нека да дойдат на нашето място - поробвани, зависими и потискани! Да влязат в нашите обувки, както се изразяват на английски. Да разберат какво чувстваме ние... Колкото до твоите "умни" идеи, ще ти отвърна с една американска пословица: "Ако се правиш на магаре, не се сърди, че хората те яхат".

Уважението към държавата, КОЯТО И ДА Е и дипломацията трябва да са двустранни и взаимни! Другото е някаква форма на колониализъм.

Идеята на Волен е читава. Не се притеснявай, Волене. Както я е подкарал, Уорлик сам си става за смях. Тоя човек няма чувство за мярка, нито задръжки. Изживява се като човек с неограничени права у нас. И като всеки сапунен балон, ще се пукне. Има ли някой, който още не е разбрал, че Уорлик е въдух под налягане? Поведението му е като на войник-отпускар. Има и добри черти на характера си, но за да се видят те, трябва самоконтрол. А точно самоконтрол Уорлик няма. Иначе не би заплашвал "Ще те унищожа"...

Пикаещия по фонтаните ,Петков и ушашавения палячо ,С идеров са падение за българите.

Да-а, получих писмото Му с обратна разписка. Цял ден умувахме с Бил и Челси какво да правим, защото си е страшничко да дразниш такъв човек. Бих казала, целият Бял Дом почерня от паника и още се щурат насам-натам какво да правят и къде да се крият. Решихме да го поуспокоим и ще намина скоро да му връча една кошница с плодове от слънчева Калифорния, пуйка за благодарност и за десерт - запазила съм едно хапче от младежките години като хипи, когато през 1968-69 - та крещяхме тихичко "Мейк лав, нот уар!" Ще видите, ще се почувства тутакси друг човек, ведър един такъв и безпричинно усмихнат..... И очичките Му ще се прояснат и блеснат.

Пропусна да кажеш, че и аз бях там. Докато ти връчваш кошницата с плодове и пуйката, Бил и аз ще се усамотим. Не точно в овалния кабинет, но има ли значение.

Днес ген. А. Атанасов има рожден ден! ЧРД, ген. Атанасов ! Да сте жив и здрав и все така да работите за националната ни сигурност , като винаги търсите и защитавате истината и справедливостта ! Нека никога да не забравяме, че ген. Атанасов имаше главна роля при случая ' Куйович ', който гръмна на 28.11.2007 г. , като открито постави въпроса за синтеза на синтетична дрога у нас и по - късно Р.П. доброзорно си подаде оставката като вътрешен министър / 13.04.2008 г. /, която беше поискана от цяла ЕВРОПА ! Всеки сам може да прецени кой работи в защита на националните ни интереси и защитава истината и справедливостта ! Всички знаем, че Н. Пр. Дж. Уорлик винаги казва истината и е привърженик на демокрацията и справедливостта !

Вярно е!? Американските инвеститори чакат на километрични опашки, за да инвестират в една гъзолижеща от управници държава...

Най-големия ментор и малоумник в държавата. Хората са отишли на църква, някой трябва да окепази празника. Хората отиват да се веселят в кръчма-не, трябва да се занимават с малоумника. Толкова ли е прост наистина или нас ни на прави за малоумни, като ни занимава със себе си.

Да, американците много се съобразяват с мнението на сидеров и петков.

Не смей да срамиш името на Евлоги георгиев с неграмотността си и късогледството си! Волен може да е палячо, може дори да е с психически проблеми, но в случая е абсолютно прав. Посланикът на САЩ като такъв няма моралното право да се появява в нощни заведения в такава компания, както го видяхме на снимката. По този начин Уорлик обижда цяла държава - показва отношението си към нея (като към бананова република).

Моля на ! да ме извни - коемнтарът ми беше към "евлоги георгиев".

Сидеров е човекът, който ме убеди да гласувам за Първанов на последните президентски избори. И аз мисля, че американците би трябвало да ни плащат за ползване на бази. Но това е въпрос на предварителна договорка. Ако такава не е направена претенциите могат да бъдат само към българските управници. Но ако Уорлик е наистина е реагирал така (Сидеров каза, че има доказателства, аз лично не съм ги видял), да се маха от България.

Все пак смятам, че по-богоугодно е да си оставим КЛОУНА УОРЛИК, вместо отново да ни пробутат деец от ЦРУ/96-97год./.

Нафърфорий, на Синодален съвет или на Епархийски съвет, ще те нафърфоря пак, глупак! Неа се месиш във външните работи на разни държави, щото шта докладвам на съветския посланик и ще ти вземат хонорареца за спамене! Наври си килимявката, знаеш къде и ходи да се молиш на св. Павел/Путин/, че ще те пратя в пъкъло!

Дядо Владика, грехота е да изпиваш наведнъж всичкото винце за комка в Епархията.

Новината изглежда нарочно е написана с толкова грешки. Може би, това е способ да се представи едно събитие несериозно, така че и читателя да подходи по същия начин към него. Имам няколко подсещания в коментарите да се оправи 130 на 1300 години България, но редакторите гледат на страни. Самите американци си го казаха, че журналистика в България няма, а по скоро поръчково статии. Сигурно са толкова сигурни защото самите те използуват тази система.

Тоя се показа вече като пълен ненормалник.

Даже да е луд но нека тази държава ако ни дължи нещо да си ни го даде. Достъатъчно сме бедни за да се правим на интересни.

Не само посланикът, ами всякакво присъствие на тази юдеомасонска криминална псевдодържава да се измете от тук. А онези, които допуснаха нейните бази на наша територия, да бъдат арестувани и разстреляни час по-скоро. Да пребъде православието!

Какво псувате Сидеров бе смотаняци! Намери се един да го сложи на място този мазен педал и наркоман Уорлик, а всички скочихте срещу него. И Гърция и Турция са в НАТО, но на тях им дават милиардите, нали? Може ли да сте такива заблудени овце и гъзолизци?

Няма ли кой да го удари този ДС-дебил по главата с една дебела тояга? Той е срам за парламента, срам за България. 100% съм сигурен, че Уорлик не може да е казал подбно нещо. Каквото казал на английски не е стигнало до плоския мозък на Сидеров.

хитрец си ти сидеров, голям хитрец. като разбра че ворлик гея си тръгва и веднага писмо пишеш. После да се фукаш че ти си го изгонил, нали? И ти си лъжец сидеров, за Атака са гласували 300 хиляди! Иначе идват избори, и всички политици почват да говорят истини- че американците са боклуци. Само Герб не се усещат как а спечелят електорат, щото те са по големи боклуци.

ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО! Д-Р СИДЕРОВ

ТЕЗИ 2 млрд. $ , които САЩ ни дължат като наем за 4 военни бази трябва да бъдат увеличени с наказателните лихви за забавянето. Сумата би облекчила значително мизерстващите българи, ако бъде изплатена. Но Бойко не смее даже дума да обели за нея камо ли да я изиска. А и нашите подлизурстващи медии също не смеят да кажат дума на преко на американците. Тъй че ще продължим да си налягаме парцалите и да мизерстваме, а американците ще продължат да използват безплатно стратегически бази в Европа.

Одъртял бикът и взел да не може... И докарали в стадото нов - млад, як, от ноздрите - дим, от очите - пламък. Почнал той да оглежда кравите, а дъртия фучи, рие с копита и фърля клони с рогата. Младия му вика: "Дядка, стига си се пънал! Стой кротко, да не ядеш дебелия..." А Волен: "Не, бе, младеж... Аз, тъй... да не стане грешка и да ме объркаш с крава..." А... Волен ли съм писал?! Хм... Лапсус лингве... Иначе... Уорлик е жалък олигофрен, простак и смешник.

Когато Хилари дойде да поръчва базите, Сидеров направи огромен митинг, на който беше попречено с много полиция. Стана и земетресение. Като беше тръгнала Х. да идва още веднъж насам, гръмнаха складовете в Челопечене и янките тутакси хванаха едно договорче "да разчистят" терена от осколки и други работи. Съвсем случайно, разбира се. Както и "случайно" гръмнаха самите складове - хем бяха унищожени отраз, хем теренът за кацане на Хилари беше обезопасен. Та какво се очаква сега от дамата? Той чиновникът й в БГ като е казал на Сидеров: "Ще те унищожа", "САЩ ще те унищожи", всъщност е цитирал думи на Хилари към Иран: тя беше казала пък, че ако стане президент, САЩ могат да "заличат напълно Иран" от лицето на Земята.

"Не за първи път Негово превъзходителството си позволява да превишава правата си на дипломат и да се намесва по арогантен начин във вътрешните работи на една суверенна страна с 130 годишна история..." Не ви ли липсва една цифра? Той нали не говори за янките все пак, а за историята на България?

Българският кръчмарен политик Волен е нищо повече от едно недоразумение в политиката , което може само да ни скара с всички наши добри приятелски страни!

КВИ ПРИЯТЕЛИ , КВИ 5 лева? А иначе Сидеров си е едно ГОЛЕМО Г.!

Ти кажи къде по света има по-стара обработка на самородно злато (украшения), пък после пак да коментираме? А ако си чуждолизец - то си е твой проблем, но не наш Отечествен!

Нямаш проблем мой човек - влизай в лудница. В любимия ти свят има достатъчно. Ако обаче ти кажат, че трябва да си платиш - не поглеждай към мен - а започвай да заработваш както можеш .!.

Тъй като се вижда, си много навътре в българоЛюбството и ти предлагам: 1. Утре рано сутрин да стопираш един клиент на Цариградско шосе и в приемлива посока да позаработиш колкото можеш. 2. Като се наситят и те оставят - започваш работа на място 3. Като се позатъмни - хващай клиент в обратна посока Всички пари които изкараш - ги внасяй във фонда за поддръжка на Базите и околобазовото пространство, че те Американците няма да си чистят сами - я? Като сме дали "дупе" трябва и да е "чисто"!!!

Който е подписвал договора от българска страна, не е предвидил точка за плащане на наем за базите на НАТО. Тази разправия едва ли щеше да се случи, ако не беше "фактът, че Посолството на САЩ отказва да се среща с членове на тази партия", както са казали от посолството. По този начин посланикът (представител на САЩ) изразява отрицателно отношение на САЩ към българския парламент, държава и част от обществото, защото тази партия е в парламента с гласовете на български граждани. Т.е. прословутата американска демокрация опира до общуване само с тези партии, от които има изгода в момента. Какво пък! Нека да напомним, че са нужни плурализъм, толерантност и уважение към друго мислещите! Нека да напомним, че българите още сме тук, че държавата все още е наша и че ние все още си искаме обещаваната демокрация!

Признавам, че когато навремето родителите ми ме караха да уча до изнемога, а аз се дърпах, не съм бил прав. Ето фотографа Сидеров - с килийно образование, вече успя да ни скара с много страни и хора. Когато човек не си е доучил и е игнорантско говедо, друго не може да се очаква от него, освен простотии на квадрат.Затова логиката изисква този човечец да се върне към фотографията и да остави политиката наумните, експертите играмотните. И непиещите силни питиета. Този алкохол е направил много поразии...

Бъркаш драги, Сидеров е "теолог" по образование. Целия "университет" в Шумен, барабар с ректора, му ръкопляска га си зе дипломата. "Теолог" ами, кат' няма акъл за друго....

Не се сърди човече, Има разни хора - виж - той с килийно образование - но е лидер на парламентарна група, а ти - въпреки висшето си образование и пълното въздържателство (и от секса ли?) допускаш купища правописни грешки! (не съм привърженик на Сидеров, а дори и обратното)

Да, ама не! "Купища правописни грешки"? Всичко на всичко несложени само 3 (все пак цели три!!!)... паузи между думите. А при тебе пропуснатите, несложените на място или заменените препинателни знаци са "само"... 6 (шест, колко малко пък е това?)!!! Интересно на какво се гради самочувствието ти. Може би си прочел нещо повече от Винету? Горките ти учители!

А няма ли кой да призове този психопат в най близката психо клиника ?

.....нали!?!?!

В комплект с целият парламент, а в добавка и американският посланик!

...но помни, че в опростяла България често мъдрите считат за луди!

Волене, грешиш, брате. Пишеш до Хилъри, ама тя е заета да прави свирки на мъжа си. Откак той се прочу с Моника Люински, Хилъри си разбра грешката - като няма свирки у дома, мъжът и си ги търси навън. На Хилъри не и е до посланика в някаква балканска страна. Заета е.

Сакън Хилари, да не си го мръднала от България Джеймс Уорлик. Той толкова дабре работи за българо-американската дружба, че Георги Димитров сега ряпа щеше да яде. "Аз ще те унищожа" и "САЩ ще те унищожи"., са съвсем реални ... когато му дойде времето, а то е почти дошло. Само слепец не може да види признаците на нервност в международните отношения.

Сидеров ,веднага отивай на доктор да се лекуваш..А на другия му авер ще препоръчам да не се показва по телевизиите ,че ми плаши внуците.

А как го е написал? Някой провери ли го за грешки? Защото Волен е с едва завършена гимназия и нищо повече!

еи сега ще го отзове хиларито, другари........чакаме по нататъшни нареждания от масква,ако може лично от таварищ путин.дружбата със ссср е важна като въздуха и водата за всяко живо същество, затуи сме готови да отзовем уорлик немедленна .. обама

Бабо Мецо, Явно още не си се събудила от симния сън и не си наясно какво се опитваш да проръмжиш! Уорлик е скужител на ЦРУ и само негов началник може да го свали или премести. Тъй като от твърде много десетилетки ЦРУ се спонсорира от други източници - то и свири такова, каквото му кажат спонсорите му. Президента дава 5% от бюджета и получава 5% от уважението на ЦРУ! След разстрела на Президент Кенеди, САЩ се управлява от спонсорите на стрелците, а Пресидента и Конгреса - са само за парлама...

а бе цру, не цру, те тука не знаят ли, че от другарите сидеров и румен петков по-големи/нацвъкани/кремълски капацитети нема?аи сектир.....ама ха!

Абе Теди ти на работа не ходиш бе мама му стара. По цял ден "висиш" във форума. Как си плащаш сметките бе моме? Че ти ако впегнеш тази енергия и време в щатите да работиш, че ти пари ще направиш.

Прибавете една нула в числото 130 на статията и ще стане приблизително вярно.

Да 1300 години България. Благодаря ти.

Гордейте се въпреки всичко. Въпреки че от 1300 години, ако са толкова за една истинска, независима от Византия и силна държава -имаме 200 години византийско, 500 години османско и 130 години слабоумно робства. Гордейте съ с тъжна България. Горко ви! А що бегат навън? На тази българка дяцата дека са?А шумерската азбука е измислена от един шуменец, ама не го знаете!

Пийте си редовно хапчетата! д-р Сидеров

Браво на Сидеров!Той си остана истински комунист!

Сидеров е ВЕЛИК! Само АМЕРИКАНСКИТЕ ПОСЛАНИЦИ МОГАТ ДА СЕ МЕРЯТ С НЕГО! ПО КРЕТЕНИЗЪМ ДЕ!

ВОЛЕНЕ, ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗЯ ТЕБ!!!

И АЗ И АЗ !

Браво на Сидеров!

Волен ще е първият в света случай на международно признат псевдопилитик-смотаняк!Възможно е да получи и Нобелова награда за слабоумие!

Примадоната Уорлик си е купила нов вибратор и те моли да се наведеш за да го пробва дали работи добре

1 3 0 0 години доказана история, другото не ни го признават щото ще се окаже, че половината човечество произлиза от българите,да не говорим за култура, писменост, артефакти и т. н.Шумерската азбука е 96 процента идентична със старобългарските букви, ама наистина едно към едно, четете Петър Добрев и се гордейте, че сте българи, въпреки ВСИЧКО!

Пии си хапчетата редовно.

Скрий се и престани да ни излагаш.Срамуваме се от теб и пикаещия Р.Петков !

стига сте целували задника на хамериканците довчера целувахте руският задник ще ви излязат пришки на езиците

Сидеров май не е наясно какво прави.