17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едни мустаци на баба Меркел и става Адолф Хитлер на 21-ви век.

Всички президенти на света нямат толкова смелост и чест колкото Хитлер.Хитлер е защитил народа си.Сегашните мислят само за себе си.Крадат и за пари продадоха страните си.

Арабите и турците развяха знамето на Аллах в цяла Европа.Ще реват за Хитлер, но ще бъде късно.Ятагана не жали деца и жени.Мъжете ще бъдат първи под ножа.

Президента на Румъния се оказа едно голямо мрънкало, точно като нашия. Големи фрази, кухи, но в крайна сметка нищо фактически сторено.

В грешка си! Румънското правителство се оказа като нашите комунисти/социалисти. Крадът до насиране. А президента им няма нищо общо с нашия дрисльо.

„ който е с германски корени, като Хитлер“ Още в първото изречение има грешка. Хитлер може да е умрял като германец, но целият свят знае за корените му!

За Хитлер приказват САМО Крадци и шибани евреи. През 1815г, Англия, Австрия, Германия и Русия победиха Франция и Наполеон . През 1853 г, Англия и Франция нападнаха Русия в Крим при Кримската война. 60 години по- късно, през 1914 г, Англия, Франция и Русия бяха в един съюз срещу Германия и Австрия през Първата Светов война. Съюзите се променят постоянно, обаче тия шибани евреи- педдерази нека бягат към Израел и да са далече от България и Европа. Хазарите- Евреи нападнаха България на Хан Кубрат. Евреите са Враг на Бъгария от 1500 г.

започнат от Русия териториално и завършен от Франция и Италия през втората половина на 19 век "културно" - вкарвайки хиляди италиански думи насила в Българския език говорен във Влашко. Хъшовете са бягали в студеното Влашко а не в топлата Гърция само по една причина - тогава във Влашко всички говорят български. В Калафат на митницата чух от митничарка най-чистият и звучен Български едик, без турцизми, русизми, саксонизми. През 2000 година.

И защо да не чуеш? Аз съм служил и работил на границата с Унгария в Никелсдорф и Андау. Майчиният език не се забравя.

Явно напоследък девизът им е нито ден без напомняне за балканските им корени. То и у нас простотии не липсват, ама сме къде къде по приемливи от тях.

"Фотомантаж". Всички грешим!!!

и в Румъния комунягите правят само простотии

Изгонване на англосаксонските и немски получовеци от всяка власт .

Както и на всички руски!!!

Йоханис може да се гордее,че го сравняват с Хитко.Хитлер може да е запалил война ,т.е. продължил е Голямата война ,но не е бил тъпак,както ни го представя пропагандата.