Скандал в НС: Вежди Рашидов с цинично изказване за жените, станали жертва на насилие

К`во чешеме езици? Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани, каза бившият председател на Народното събрание и настоящ депутат от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Скандал в НС: Вежди Рашидов с цинично изказване за жените, станали жертва на насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В случая на Вежди Рашидов става дума за лов на вещици. Наистина има жени, които злоупотребяват и те трябва да бъдат съдени строго, защото ощетяват истинските жертви. Не позволявайте лов на вещици, а само балансирани промени в закона, които ще защитят слабите - както жени, така и мъже!

Най обикновен Анадолски башибозук.

Напълно подкрепям мнението на човека, че домашното насилие с нищо не "се различава от външното"... Управляващите изкривиха казуса с пропагандна цел...

За първи път съм съгласен с Главния Мултак на републиката! Да не би да му е дошъл акълът най-сетне!

Не нападайте Рашидов. Рашидов е ок. Малко груб, но прям. Осъзна, че е пресолил и се извини. Не се съмнявам, че е искрен. Той е човек с житейски опит и с позиции. Много по-приемлив от лигавите лаладжии Петков и Минчев.

Е, не е казал някоя глупост, която доведе до сглобката! А ни управляват проститутки на Посолството! Определено и за тях важи - курвите в парламента! Ами, след като искат откритост за Дебора, защо досега не стана ясно - Защо е станало това насилие? Очевидно не е от ревност в "интимна връзка"! (Тъпа поправка на Ленката!) Тогава - склоняване към проституция; Канал за трафик на жени към Западна проституция; Или наркозависимост? ; Неплатени сметки за наркотици?; Откраднати наркотици? Все въпроси, които чакат отговор, ама не влизат в схемата на соросоидните НПО-та за протести!!!

Дълго се задържа този простак

Макар че не съм гласувал за герб намирам ВЕЖДИ за един най-достойните български депутати.

Доче, нека тогаз, разбираш ли, да почетем и другият ти фаворит - оня с мама от тотото :)

Истината е казал, просто не е рентабилно пред американците да слушаме истини.

Курвите в парламента са се надупили на Посолството!!!

Натискат се и се изнасилват почтенн жени, ку---те сами се натискат да бъдат " ИЗНАСИЛЕНИ".

Бившия министър на културата е изключително необразован! Никой интелигентен човек с толкова голямо обществено внимание не може да си позволи такъв изказ! Дори Боко Тиквата внимава какви ги плещи! Като не харесвате к'оври , не им давайте пари и не ги употребявайте! Май за една услуга освен предлагане , трябва да има и търсене. Като не се търси и предлагане няма да има

Съвършено точен и човешки коментар на мъдър човек, който не знае, че са му включили микрофон!

Под човешки - имаш предвид "мъжкарски" ли, мъжки?

Някакъв тотален срам и като чета коментарите ми става ясно защо сме на това положение.

Дотук са репресирани - един учен от БАН, един известен скулптур, една съдийка, един съдебен медик, един началник на полицейско управление. Само защото не са съгласни с мнението на неизвестни активистки от "Български фонд за жените", съосновател на който е Фондация „Джендър проект в България“. И са изказали своето мнение. Ето тук, те го казват кои са и кой ги финансира. https://bgfundforwomen.org/bg/za-nas/ и тука: https://www.gender-bg.org Защо се потискат инакомислещите ? Това какво ще помогне да се въздаде справедливост и да се намали този вид престъпления ?

От една страна е прав - незаслужено много време се отделя на една чисто ПР акция, имаща за цел прокарването на държавно финансиране за съмнителни НПО. От друга, него явно не са го насилвали. Ако бяха, може би нямаше да се изказва така категорично?

.

Единственият, който каза на глас това, което всички си мислят! Да, беше грубичко, но вярно!

Глупости и срам

Колкото повече се изкачва маймуната, толкова повече й се вижда задникът!

Не съм гледал цялото изказване на Вежди Рашидов, но за едно съм съгласен - всички, които изневеряват (без значение мъже или жени) трябва да имат някакви адекватни наказания. Дали ще е глоба, дали ще е общественополезен труд - нещо, с което обществото да се съгласи, че е справедливо.

Аз съм съгласна с мнението му ,че и сега има закони ,насилието си е насилие ,защо трябва да се вмъква при каква връзка.Абсолютно неграмотен и неработещ закон !

Вежди е с.в.и..н.я. Няма значение какви мисли влага в тези думи. Няма право да говори по този начин. Няма място в публичното пространство.

Свинята какво ти е е виновна?

Изказването му не беше насочено към "жените станали жертва на насилие", а към едни дружи жени и макар и наистина цинично и вулгарно, беше на място. Беше на място, защото осмива приетия закон. Закон, който е безподобна олигофрения. Понякога циничните изрази са най-точни, защото с тъпаци не може да си любезен. Дефиниции за интимна връзка, измерена времево от по 60 дни... ами това е кретения, бе, хора. Кой ще ги брои дните, кой ще докаже колко точно са, представяте ли си какъв правен хаос ще настане и т.н и т.н. Цялата работа е, че сороските НПО-та яхнаха вълната, възползвайки се от нещастието на жената и сега прокарват Истанбулската конвенция през задния вход.

Всички ку*ви в Народното събрание се събудиха да се сетят от 30+са години, че имало морал и култура.

Бил циник и простак.И побойник.Кой би полицай и му се размина?

известна степен е прав и ни писна на всички да слушаме да се упражняват в говорене всички - който разбира от правосъдие и този дето няма и понятие! Тези двамата млади хора и двамата са жертви на това, което ние допуснахме! Кой създаде мутрите и техните подобни примати? Кой създаде простите силиконови същества от женски пол, които мислят само за пари? Кой търпи порочна съдебна система с подкупни съдии и прокурори? Ние с мълчанието и бездействието си създаддохме този порочен модел на живот! И защо да не пррав Рашидов? Как може да се осъди човек за престъпление извършено преди 10, 20 или 30 години? Няма ли давност? А какви са доказателствата, свидетелите? Защо е това псевдоправосъдие - някой е неудобен , да му спретнем скандал? Е как ще ми отговорят разпенените "защитници" ? Това престъпление няма нищо общо с джендъри, ЛГБТ и хора, които си мълчат докато им изнася, и като стане лошо - тогава реват!

Добре, де, ами богати хора или иэвестни ако са набили/иэнасилили момиче, эащо момичето ср нарича к..рва и случая се покрива? Например принц Андрю с 16г момиче, принца отърва присъдата, а Епщайн (който доведе момичето на принца) го самоубиха удобно в эатвора. Эа това говорим, това момиче к..рва ли е на 16г и може ли да осъэнае какво прави?

Защото, моето момче, всички в демокрацията сме равни, но някои са пи-равни от другите.

Като изключим цинизми кое не е вярно?

ЛИЦЕМЕРИЕТО ДОСТИГА НЕВИЖДАНИ ВИСОТИ ...НО ТОВА НЕ Е ПРЕДЕЛА

Ами Вежди Рашидов преди години беше готов да види художествена стойност в цапаниците по Паметника на Съветската армия. Денков има още по-крайно отношение към този и други паметници - кани се да ги събаря. В крайна сметка, се оказва трудно а се намери разлика между манталитета на единия и на другия. Разликата е в това, че умнокрасивите талибани като нищо ще започнат да разрушават скулптури на съгрешилия Рашидов, докато едва ли някой ще тръгне да гори публикации на Денков.

Така е когато се иска мъдър съвет. От дърт простак. С увиснали мъдури.

Само не се обяснявай ....майната им ....

Защото така подкрепяте всички политици в безумствата им, а те си говорят и правят с вас, квот си искат и всеки път ви казват: майната ви, ама вие пак... Няма спасение..простият народ си заслужава управниците!

Всички? В случая се обсъжда конкретно изказване на конкретен човек. Стига с тия обобщения свеждащи всичко да нищо.

КОГА?

.

Късно!

Ми се струва, добре се е възползвал от 18-29 годишни навремето, та са го боли да не извика Неков и за него...

Вежди, Кажи к..рва на жена си, щото нали преди това е имала други мъже.

Веждичката май пак е близАл стъклото...

Ами да се извини, но на кого точно?

Браво на Вежди Рашидов, ето това се нарича свобода на словото !

С тоя неуместен хилеж, да ни е ясно, колко жени си поругал невъзпрепятствено...

Какво се пените всички като ромите продават дъщерите си на по 11 години и раждат на 12. Къде сте бре евро-либерали???

Повечето убийства и насилие са върху "бели" жени. Не върху ромки. Статистически "белите" са 90% в тази държава.

На кой тук стакмистика . Той манго му бий през вечер ама мешерето му вика ...така е простутутка

Интересно е да споделите какво е мнението на Вашия съпруг по тези въпроси, свързани с коренно различни казуси? Бихте ли написали накратко неговото мнение?

Ъъъ - какво изкаш да кажеш ?

Циганките ядат бой на общо основание, но не се жалват!

А стига де. Вежди не е казал нищо за жените. Изказването му беше за курвите, няма дума жена или жени в изказването му. Говори за курвите и мнението си му е напълно правилно. А сега тези които се чувстват засегнати трябва да се замислят.

Ясно. Жените си го търсят. Сексистко и елементарно мислене.

Не търсиш ли?

Че така си е.

Не българин май не е за там

Напълно съм солидарен с Рашидов. Това е истината,а агресивността към мнението на дугия е много отвратително нещо. И трябва да има закон срещу агресията на другомислещите.

Абсолютно. Всички другомислещи да бъдат вкарани в Ловешкия лагер, с пълзене да ходят до офицера на разпит, отгоре да ги бият. После вечерта бой т маркучи и душене с възглавница, добре ли е? И ток, като в Пном Пен, ако си позволиш да издадеш звук вследснвие електрошока. Така добре ли ще е?

Над другомислещите

Тъпако, аз съм другомислещ за теб, ти за мен...по кой закон бе едногънков?!?

Това ми напомня как се прибирам от лекции една вечер с 604. Нямаше хора. Зимата. Млада и зелена. И почтена. Шофьорът спря автобуса ня спирката, дойде при мене и се опита да ме целуне. Загубих ума и дума. Дете. Спря се той, отиде и отвори вратите. Слязох и повече не посетих този семестър Биохимията на професор Колев. Срамна ли е тази история? За кого е срамна? А като ходите на лекар, курви ли са лекарките например? Това ми е простият въпрос.

Добре, това което е направил шофьора е осъдително. Но, вие не сте в интимна връзка. Тук нещата отиват към съвсем друг закон

Да, законът на българския мачовизъм и безнаказаност. Затова може някой да поругава тялото ти и достойнството ти, да те обезличи с макетно ножче. Аз, майтапа настрана, по делови причини вечно съм с макетно ножче в наши дни и зная как да го използвам.

Не с всичко, с което можеш да си направиш шега, е уместно да я направиш, Вежди!

време беше КОМПРОМИС между партиите! На ви сега да си чешете езиците на брадатия му компромис!

В бг курва е жена, която: - не уйдисва на акъла на Ганьо; - уйдисва му прекалено много; - чат-пат уйдисва, друг път не. Интелигентните хора не използват тази дума.

- както и уйдисва на акъла на много Ганьовци

Така е, интелигентните посетители в немските бардаци наричат корвите дами. Шокиращо е, че не само така на тях им викат, но някои и помежду си ги наричат дами, защото това ги издава, че всъщност не знаят разликата между ковра и дама.

Прав е напълно, в днешно време К.рвалъка е огромен за жалост. Много от момичетата и младите жени се държат като някви коври

сега оближи си соса от задника и бягай при някоя курва! Марш оттука!

Вън от парламента мазен мангал!!!

Абсолютно прав е, из.едерастиха се хората. На днешното поколение набор 07 и нататък идоли са им чалга певци/певици и татуирани батки и след няколко години ще очакваме да станат топ К.рви

эатова не е виновна тя, а обществото, политиците, мутрите.

С технологична специалност съм. В професионалния си живот управлявам дейността на колектив от над 70 души, основно мъже. И въпреки, че ежедневно доказвам компетентността си и професионализма си, често се сблъсквам със зле прикрито раздразнение. Булгаристан! : ))) Мързи ги да четат, ама искат. Е, с искане не става. Става с можене и мозък!

Такъв е животът. И при соц-а и сега. Видяли ли сте някога някой "глупав" колега да направи нещо, което да му навреди по някакъв начин или да помогне на някого в работата, да се притече в беда? Всички "умни" му помагат - т.е носят го на гърба си, при това деликатно, да не се разбере, че не си е свършил сам работата. Семейството, децата е това, което истински крепи човека - мъж или жена.

Директно си го каза. На малко хора им стиска с криворазбраната толерантност

Всички са викали курвата Дебора, ама Веждито ще накажат сега. Ми курва си е ква да е. Бих казал и наказана проститутка от сводника си.

Е жалко за детето, не бива. Но това са бизнес отношения.

эащо да е к..ва? Эащото в пуберските години им бушуват хормоните на момчета/момичета? На 18г да се омъжи ли эа да прави с..екс? Тоя е бил женен и не е имал намерение да с жени, но я искал само эа себе си.

Тоз просто е заработвал и не само с нея!

Наивник. Мислиш че са се обичали Дебора и Георги??? Сигурно на Аязмото имат собствено дърво с гравирано Д+Г=ВНЛ.

Ако някой дойде и направи само един разрез на кожата ти, ще си промениш мнението. Или на дъщеря ти. Споко, ще имаш дъщеря. Тогава ще се сетиш и ще те е срам, колко елементарно си мислил.

Къде бяха всички, като преди два месеца някакъв гръмна своя бивша приятелка в главата и остави тялото и в багажник ? Къде бяха като някакъв наряза жена си и я сложи в куфар ? Това са много по-сериозни поводи и то със смърт. Сега има някаква причина за целият този тренд.