Коментари - Скандал в НС кой е провалил кворума за съдебната реформа, Божанков обвини ГЕРБ и БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От болната глава на здравата, винаги така действат и сеят разкол.

Поздравления за БСП! Страхотна кандидатура за депутат от гражданската квота сте намерили. По-голям боклук от този няма!

как се докарва божанков на ДБ и ПП, но няма да го огрее

Ганков ли си, Ганьо ли си, ама си много тъп подражател , сещаш се на кого. Божанков никога не е бил член на БСП, за да го “гонят”. Затова и не му пука, видно е. За разлика от теб”конче с капаци”. Смешен си!

Божанков си отива .Вече е аут продажника.

Вчера Емануил Йорданов лансира, че главния прокурор и министъра на правосъдието, трябвало да са един и същ човек. Ето това гласят ДБ. А сеаг ми кажете как министър от едно правителство, ще повдига обвинение на себе си. Що направо не съвмести и палача.

Някои си режат клона....

А лицето Божанков повече няма да е дупетат. Дай БГ отпадат, а в ПП имат по знатни дупетати от него. Дори и да го вземат, ще е на неизбираемо място в листите.

очевидно като чета продажните тролове гъзолизци в държавата всичко е цветя и рози - всичко работи, оправено с 200 и то от самия Меси от Банкя за последните 13 години: - това съдебна система, здравната система, образователната система, службите, транспорта и т.н. абе всичко е ток и жици и няма никаква нужда от пипане. Всичко е точно! Мизерствайте си тогава, като ви е кеф да прибирате жалките стотинки да тролите, докато онези боклуци откраднаха милиарди и пак се готвят за същото!

Мутрокомунизъм. Мутрокомунистически отрепки - Цончо, Данчо и прочие другари..

А ДБ и ПП най-големите :)

Точно тези две партии, който така им изнася, да не работят, но да получават високите си заплати, са най-големите привърженици на Парламентарната Република, сякаш в Президентската няма Парламент. Има и хубавото е че той може да контролира Президента, но и Президента може да контролира Парламента. Това се нарича реално разделение на властите а не както е сега Премиера назначава съдебната власт и не се съобразява с Парламента. ББ не беше стъпвал 6 г. в Н.С. до оня ден!

от кака Гешев прибра записите от камерите в Министерски Съвет Тези със Семерджиев как носи пица на Наско, Асен и Наско, Киро и Лена .. ПП изведнъж почнаха да харесват Гешев. Даже съботираха кворума

Явно има и по неприятни записи, тези с пицата и парапета бяха само, за сплашване.

Божанков нали е депутат от бсп,какви ги говори?

От скоро не е.

Възраждане са пичове,Божанков педалче

на Путин са партия. Грешиш

папионка...

влезе в кохортата на шарлатаните на Радев.

те и на радев не са...

Нали не забравяме, че Действащата съдебна реформа я писа Христо Иванов, адвокат без практика и отнети права. Та на кой се сърди Христо Иванов за това състояние на съдебната реформа ?

е как бе, всички знаме, че много искат съдебна реформа боклуците от ГРОБ и ДуПиСе... само да не се стига до гласуване в парламента. На всичко друго са съгласни. както каза оня мангал като го питаха дали е ходил да гласува - много исках... ама немах желание

Добре бе герой, ПП и ДБ що не бяха в залата да осигурят кворума, а? ГЕРБ и ДПС ли да им го осигурят? Бахти и смешниците сте всички.

що се правите на тъпи тролове, всъщност точно такива сте - това нито е съдебна реформа, нито ще стигне до второ четене, нито ще се приеме като се гласува....

По леко да не получиш инфаркт, ядосания.

Голям зор Главия прокурор! Някой замисляла ли се е как ще се осъди пък председателя на Върховния касационен съд или Върходния административен съд? Нали всички съдии пък са им подчинени! ПП и ДБ са тотални бездарници, страхотно разогарование. Надминаха дори старите, което е неочаквано!

Бе тия уйчовци оставиха без бюджет държавата, ама разследването на Гешев е най-важно. И как точно главна следствена служба ще свърши тая работа като после пак до прокуратурата ще опре

По интересно е как НПО-та ще се намесват в правосъдната система. Накрая Боец и БХК ще избират прокурори и съдии ебати и рИформата.

И Антикорупционния ФОНД и уродвливото чудовище наречено ССБ...Умникът съдия Калпакчиев, който толерира употребата на наркотици при управление на автомобил и пусна доказан убиец предсрочно щото се е поправил! Айде, марш!

Е това е - от такива нафукани депедавци и тапанари народното събрание се превърна в детска градина. такова падение и простотия не съм срещал .

Наказтелно процесуалния кодекс-вчера и днес в НС..За какво става дума, с две думи ? Дем. България и ПП предложиха СЪДИЯ от ВКС / върховен касационен съд/, придобиващ временно статут на прокурор , ИЗБРАН на случаен принцип, да може да ръководи следствието ,повдигане на обвинение и т.н., евентуално, срещу главния прокурор на страната ! Съвсем случайно, ‘възраждане” предложи СЛЕДОВАТЕЛ от НССлужба да ръководи това следствие ..:) Но ,сега следователите се предлагат и ИЗБИРАТ от ПРОКУРОРСКАТА колегия на ВСС,/по Конституция / т.е.магистрат ИЗБРАН от прокурори, да разследва Главния прокурор!? :) И, разбира се, се предлага и НСС- следователите , да СТАНАТ и по Конституция- вече,” независими”:) ..Нещо, за което няма ВРЕМЕеее…Т.е. МАФИЯТА не иска да има изобщо такива промени, но ако ги има – те да са БЕЗОбидни, безсмислени, НЕработещи,ПРОмафиотски – за мафията , която СЕГА се готви пак да управлява …Това е , казано с две думи ,положението .. Някога , преди години, Новата Конституция ПРИЕ , след 3 месеца, ДЕЙСТВАЩИТЕ тогава прокурори и съдии- от преди 1989 г- да СТАНАТ НЕСМЕНЯЕМИ и “независими” ..Е , станаха, СДС го проспа и резултатът и СЕГА е налице..Потомственост,семейственост, ДС-БКП , руски агенти и т.н.. И шкембета ,големи , начело на Следствената служба, и един “разследвал” доган- после близки приятели с него :) ,беше шеф , и с изключение на ЕДИН, ЕДИНСТВЕН свестен СЛЕДОВАТЕЛ, за всичките тези години !? И го гонят нон стоп.. С други ДУМИ , ВСЕКИ юрист над 30-40 години, ЩЕ РАЗСЛЕДВА МНОГО по- професионално, реално ,главния прокурор, при наличие на законовите предпоставки, отколкото ЕДИН СЛЕДОВАТЕЛ от ДНЕШНИТЕ – НАЗНАЧЕН от ПРОКУРОРСКИЯ ВСС- той просто НЯМА да го разследва…:) :)) Това е комуно- положението вече над 30 години !?? ГЕРБ, ДПС , “възраждане”, нинова и сие , се ГРИЖАТ , здраво, ЯКО :), да не МРЪДНЕ някой другаря гешев от поста му , иначе мафията ще се СРУТИ като ..домино.. Друг път- повече по темата..Мисля, че съм ясен и за НЕюристите , каквато е и целта ми ..:)

Всъщност сте с много промит мозък, подозирам привърженик на ПП и ДБ. Някои от тях юристи не познават основни постулати, принципи на правото. НЕ МОЖЕ съдия да разследва. Заложено е освен в закони и НПК, което лесно може да се промени, и като принцип в самата Конституция. Същата МОЖЕ да се промени с квалифицирано мнозинство от 2/3, което очевидно няма как да стане. Обяснявам ви го простичко, защото юристите от ПП и ДБ или не го знаят или умилшено подвеждат такива като вас. Останете си в блатото на незнанието!

Вече е време за лустрация на седесарските крадливи издънки.

Кой допусна това чорбаджийско мекере и третополово лайн..нце Божанко в партията на дядото и на трудовите хора на България,да храчи срещу Освободителката и народа си за паница американски грантове? Няма ли да се намерят пак петимата герои от РМС да му извият келявото вратле ,като на метиляво шиле и раздадат заслужена народна разплата за предателствата?

Божанков вече е освободен от БСП и трябва да освободи мястото в НС на друг Депутат ! Какво се върти в НС , да си ходи на Село !

тези предататели, които ни наритаха в европата и в натуту ни обрекоха на робски труд, риобски живот, геноцид и затриване! ей, тиова е вликата британска имерия!!! вън европата и англоамериканците от континента!!! https://www.youtube.com/watch?v=gjvikGKDTcY Les Anglais travaillent comme des esclaves 100% DOCS 234K subscribers

Като искаш съдебна реформа стой в парламента и я гласувай, а гъза на Мравояда се шляе по кафетата в НС

ГЕРБ-ДПС-ИЗРАЖДАНЕ-БСП. Жалки мафиоти.

Да бе, другите да свети води ненапити.

ПП и ДБ що не бяха в залата да осигурят кворума, а? ГЕРБ и ДПС ли да им го осигурят?

политиците дразнят и убиват бългаите както тореадорите дразнат и убиват биковете в испанията! тъп и обречен български народ! https://www.youtube.com/watch?v=1kgVW5WNSfU&list=PLCwXWOyIR22t9pAk-Epd6jAJjycxATPOE

Тази съдебна реформа все я гласуват само на първо четене в последния ден на работа на НС - разбира се предизборно. Никой явно не иска да се прави такава реформа.

Я глиста с папионката бил жив?

Базовите ДЕФИЦИТЕ изИскват по педесетак поне за всяко дете ЧИЯТО МАЙКА Е ГЛАСУВАЛА ОТ НЕГОВО ИМЕ ПРЕДИ ДЕТЕТО И ДА Е НАВЪРШИЛО 18 ГОДИНИ!!

Кой е провалил кворума.Но Законопроектът на Възраждане е юридическо нищо.За пореден път обслужват ГЕРБ.

Възраждане обслужват единствено и само руските си интереси.

Въвеждаме царствена наследственост на главен прокурор. От Гешев на син, на негов син и така нататък. Само да следват да рапортуват като в И.Ф. Ц.Ц. - Б.Б. от тефтерчето Златанов, осъден на 3.5 години затвор за това, че е провалил разследване на Плевнелиев. И да не забравяме, че Д.П стана на 10 в тефтерчето.

Идат нови бързи избори. Всяка реклама, дори и най- лошата, е добра, стига името ти да е написано вярно.

Как става номера с кворума. Простичко е: 1. Вчера депутатите на ГЕРБ, ДПС, Възраждане и БСП настояват част от комисиите да продължат работа, което намаля броя депутати в зала. 2. Депутати в зала има достатъчно, но въпреки това в един момент някой от ДПС казва: да проверим кворума 3. ГЕРБ и БСП не се регистрират, от ДПС и Възраждане само няколо човека се регистрират, въпреки че са в залата - кворума става под 121. ГЕРБ крещат: ПП и ДБ са виновни, защо не са всички в залата, а са в комисиите?

Това е нагледен пример на поговорката: храни куче, да те лай. Лай "нашто" момче за по предна предна позиция в листите на ПП.

Той не е бил член на БСП, а от някаква квота - не помня как я наричаха..

Става въпрос за помияри, независимо членове или не.

Божанката=Божинката

РУСОФИЛИ И ПУТИНОФИЛИ,гледайте го - https://www.youtube.com/watch?v=lylP9NraE4g

шизофрения.

Божанков драпа към партиите на Войната! Кой ще го вземе? ППДБили ,ли? ГЕРБ,ли? ДПС,ли? Мазньото не е придирчив.

гледай путинофил https://www.youtube.com/watch?v=lylP9NraE4g

как може да глкасувате за такива хора! как ги търпите! защо им давате такива заплати??? Политическа трагедуия в България??? а в германията? моторът на европата!!! хашият кумир и Вожд!!! там заради европата хората, които имат работа и получават 1500-1600 евра (3000-3200 лева) на месец разчитат на подаяния з ахарана и ходят на "хранителните банки" където им дават храна! у нас това не дават дори на хората с 0,00 доход или с 60 (30 евра) лева социални! е това е евро-геножид! ама никой не се интересува от туземците! управляват ни предатели, провокатори, лъжци, крадци, убийци, разсипници!!! https://www.youtube.com/watch?v=8ZwbKERkZCI

Мястото му в редиците на умнокрасивитета е вече гарантирано.

ЕК няма да отпусне на 2 млрд. евро за оградата по българо-турската граница. Европейският комисар по вътрешните работи Илва Йохансон е отхвърлила искането на австрийския канцлер Карл Нехамер за финансиране на допълнителното изграждане на оградата по българо-турската граница. Лицемерие, лицемерие, лицемерие, това е Неолиберализъма за по-бедните държави.

Това,което се прави не е съдебна реформа,тя не може да се направи от този парламент,който е пълен с престъпници,които пък така я правят,че да продължава да е в тяхна изгода!

Надеждата на България е наркоманизираните, алкохолизирани, разглезени отрочето на комунистическата мутро-олигархия да пропилеят заграбеното от отците си богатство и да загубят влиянието си в обществото и политиката. Тогава ново поколение образовани, интелигентни и може би дори патриотични българи ще заеме икономическата, правовата и политическата власт и България ще започне да прилича на цивилизована, правова държава, където положението се постига с труд и интелект, а не с това, че прадядо ти е лизал жопата на алтайски окупатор.

Тоя гей Божанков няма ли кой да му набие два шамар да се напикае и скрие завинаги...

Не знам кой е провалил кворума, а и, честно казано, не ме интересува. Не очаквам нищо добро от този парламент. Това, което знам със сигурност обаче, е че тоя е един от най-гнусните буклуци.

Браво на Възраждане,много правилно са му го текнали на този рядък дри-ък!

До сега, каквото съм чул от Възраждане са дебилизми. Най-дебилната партия до сега. Надминаха по тъпотия и Волен Сидеров и Атака, не че не са същите лайна. Най-голямото и ясно свидетелство за дебилизма и ниския им интелект беше интервюта с Христо Грозев, където ги направи на пух и прах. Който го е гледал, знае!

След като мина през ДСБ ,депутатства от БСП и и забиваше ножове непрестанно, супер наглото кариеристче Божанков, отскочи в ППДБ! След Едномесечен инструктаж в САЩ с който той се хвали . Мръсно е в българските Евроатлантически партии на войната!