Скандал в НС, депутатите гледат като извънредна точка оръжията за Украйна

Превръщаме се в Генщаб на отбраната, а не Народно събрание - това ли е най-важното нещо за страната ни, когато за Шенген имаме голям проблем, заяви Борислав Гуцанов от "БСП за България"

Обратно в новината

Коментари - Скандал в НС, депутатите гледат като извънредна точка оръжията за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските-мутрофановските подлоги и президентче-то РРадев и турските еничери на гробарите на ББорисов циганската паплач на дпс-то са силно въодушевление,че им обръщат такова внимание,макар и през рамо!!!

Много добре сега да се отчете кои партии са гласували за оръжие за украйна и да се гласува да бъдат направени разпечатки от изборните машини и като стане война защото това вече е не минуемо да подлежат на мобилизация само тези които са гласували за тези партии и техните деца ние които сме гласували за бсп и възраждане да не ни барат никога няма да отида и няма да пусна сина си да воюва за интересите на американците а що се отнася за войната между украйна и русия виновна изцяло е на украйна и украинските нацисти които не спазваха минските споразумения убиваха мирни хора в това число стотици деца в донбас и вместо европейския съюз и сащ да накарат смешника зеленски да спазва споразумението те запалиха войната и непрекъснато наливат масло в огъня чрез доставена на оръжия

Идиот скапан, подлого русофилска, кой въоръжаваше сепаратистите в Луганск и Донецк осем години и кой ги караше да се обърнат срещу братята си?

.

Руски “МИР” ) .. Тезата на копейкин , нинова и радев е ..плоска , пропутинска и антиевропейска ! НЕпредоставянето ОРЪЖИЕ на Украйна за да се ЗАЩИТИ, щеше да доведе до бърза ОКУПАЦИЯ на 4/5 от територята и от руската армия ! Дори радев ни убеждаваше за 3-4 дневна война ..:) НО, украйниците, един заслужаващ уважение народ, се противопостави ! Нямаше цветя за съветската армия –“освободителка” ..Една малка изстрелвана от рамо ,американска противотанкова ракета ‘ Джавелин” / движейки се променливо и атакаувайки танка – отгоре / – спря пълчищата руски ТАНКОВЕ – между 800-1000 броя, вече ги няма .. Последваха МАЛКО “Хаймарси”- точни ракети, артилерийски установки – малко , БОЕПРИПАСИ за старите руски танкове, и артилерия и …великата съветска армия – ЗАТЪНА ) Сега, войната в почти позиционна, с украйнски успешни атаки .. И великата съветска армия – вече не смее да навлиза в нови области на Украйна – и води САМО ракетно- артилерийски обстрел- от разстояние  … Няма , вече, достатъчно танкове , а скоро ще има и противовъздушни ракети –срещу руските самолети и хеликоптери.. С две думи – ако НЯМАШЕ ВЪОРЪЖЕНИЕ ,/ малко / от ЗАПАДА , другари копейкинци и ГЕРОИЗМА на украйнците, МИРЪТ ЩЕШЕ да дойде / желания от вас / , с ОКУПАЦИЯ на ¾ , поне, от Украйна ! ТОЗИ “мир” вие , антибългари, искахте !! И да продължи по- нататък, още, из Европа и до нас – този руски “мир “ ! А и КОГА, и КЪДЕ в ПОСЛЕДНИТЕ над 100 години , съветската / руската армия е ДОНЕСЛА НЯКЪДЕ по СВЕТА – СВОБОДА , ДЕМОКРАЦИЯ, ГРАЖДАНСКИ ПРАВА , СВОБОДНИ избори , Право на ИЗБОР , просперитет на дадена държава ? Къде, че не се сещам..:) В Източна Европа ли , след войната !  Донася САМО диктатура, режим еднопартиен, убийства без съд , ТОТАЛИТАРНИ режими …Факт…История …И затова и днес , и сега , САМО недоразвити, малограмотни, примитиви русофилски,копейкински , очакват някакви по- добри времена , благосъстояние , просперитет вследствие ОКУПАЦИЯ от СЪВЕТСКО / РУСКАТА АРМИЯ …) Рускии “ МИР” ….!? И руски СВЯТ / “мир”-на руски/ и руски ‘МИР” – като мир , НЕ искаме ..:))

Ало големия клавиятурен герой и професор разбирач по всичкология,и преподавател по тоалетно майсторство в кенефите на гугъл ,защо не си събереш парцалките и не си изнесеш продажното гъзище към Украйна да защитаваш народа дето ти е толко на сърце. Или може би ти си дари заплатата за Орките когато агент Кирчо кухото канче призова за това. Съмнявам се. Ама иначе във форума си голям разбирач ,пишеш и преписваш ,потиш се от злоба и се чудиш как да изпъкнеш с нещичко в жалкото си съществуване. Дребна душичка ,малка и страхлива скрита зад оградата на монитора и лае и скимти като пумяр. Ти глупако ,точно ти обрече родителите си на мизерия и глад. Няма да помогнеш на близките си но си готов със замах да помагаш на чужди ,защото така е модерно. Да го дишаш мижитурке малка

Ако САЩ не бяха "посъветвали" Украйна да провокира Русия, твърдейки че влизат в НАТО (Зеленски сам го обяви в интервю, лично Блинкен му е казал, че няма да бъдат прието в НАТО, но да продължава да твърди, че ще бъдат), и ако Украйна си спазваше Минските споразумения, вместо както Ангела Меркел онзи ден разкри, че тези споразумения са били просто за печелене на време Украйна да се въоръжи - тогава война просто нямаше да има.

Явно народа наистина е лош материал както буцо го нарече щом избора му е гроп , резасците и пеерасите

Сметката е ясна имаме 155 предатели гъзолизци които са уж избрани от народа с цел да служат на народа ,но на които не им пука какво мисли народа. Българския народ не иска да бъде въвличан в конфликт ,но българския депутат е на друго мнение защото за него не представлява нищо да продаде майка и родина,българския депутат милее и жалее за чужди граждани а собствения си народ мачка ,българския депутат няма проблем да обещава и раздава неща които най-малкото не са негови. Какво и кога направи Украйна за България та сега ние да си вкарваме главата в торбата заради нея. Срамота е че на българския депутат не му пука за българския народ та се стига дотам че политици от чужди държави да им е жал за българина. Гадове мръсни всички са за кола като във време разделно

Руски “МИР” :)) .. Тезата на копейкин , нинова и радев е ..плоска , пропутинска и антиевропейска ! НЕпредоставянето ОРЪЖИЕ на Украйна за да се ЗАЩИТИ, щеше да доведе до бърза ОКУПАЦИЯ на 4/5 от територята и от руската армия ! Дори радев ни убеждаваше за 3-4 дневна война ..:) НО, украйниците, един заслужаващ уважение народ, се противопостави ! Нямаше цветя за съветската армия –“освободителка” :)..Една малка изстрелвана от рамо ,американска противотанкова ракета ‘ Джавелин” / движейки се променливо и атакаувайки танка – отгоре / – спря пълчищата руски ТАНКОВЕ – между 800-1000 броя, вече ги няма .. Последваха МАЛКО “Хаймарси”- точни ракети, артилерийски установки – малко , БОЕПРИПАСИ за старите руски танкове, и артилерия и …великата съветска армия – ЗАТЪНА ) Сега, войната в почти позиционна, с украйнски успешни атаки .. И великата съветска армия – вече не смее да навлиза в нови области на Украйна – и води САМО ракетно- артилерийски обстрел- от разстояние :) … Няма , вече, достатъчно танкове , а скоро ще има и противовъздушни ракети –срещу руските самолети и хеликоптери.. С две думи – ако НЯМАШЕ ВЪОРЪЖЕНИЕ ,/ малко / от ЗАПАДА , другари копейкинци и ГЕРОИЗМА на украйнците, МИРЪТ ЩЕШЕ да дойде / желания от вас / , с ОКУПАЦИЯ на ¾ , поне, от Украйна ! ТОЗИ “мир” вие , антибългари, искахте !! И да продължи по- нататък, още, из Европа и до нас – този руски “мир “ ! А и КОГА, и КЪДЕ в ПОСЛЕДНИТЕ над 100 години , съветската / руската армия е ДОНЕСЛА НЯКЪДЕ по СВЕТА – СВОБОДА , ДЕМОКРАЦИЯ, ГРАЖДАНСКИ ПРАВА , СВОБОДНИ избори , Право на ИЗБОР , просперитет на дадена държава ? Къде, че не се сещам..:) В Източна Европа ли , след войната ! :) Донася САМО диктатура, режим еднопартиен, убийства без съд , ТОТАЛИТАРНИ режими …Факт…История …И затова и днес , и сега , САМО недоразвити, малограмотни, примитиви русофилски,копейкински , очакват някакви по- добри времена , благосъстояние , просперитет вследствие ОКУПАЦИЯ от СЪВЕТСКО / РУСКАТА АРМИЯ …:) Рускии “ МИР” ….!? И руски СВЯТ / “мир”-на руски/ и руски ‘МИР” – като мир , НЕ искаме ..:))

Това си избрахме. С малка помощ от Мустафа и Радев. Проблемът е в нас.

То да беше само оръжието. В момента депутатите решават как да пратят военна част в Украйна. Дето уж щяла само да "помага". За да е 100% сигурно, че са ни набутали във войната. После като завалят бомбите, не се чудете защо.

"Да не допускате абсолютно безотговорни твърдения, че някой ще вкара България във война, да не допускате антиевропейска риторика - абсолютно безотговорно поведение, обърна се към председателстващия заседанието Желязков председателят на парламентарната група на "Демократична България" Христо Иванов." А аз считам ,че трябва да не се допуска безотговорно поведение в противоречие на националните интереси !Всички проблеми решиха ,че ще предоставят помощ на Украйна ,ще подпомагат Македония ...марионетки продажни !

А тука планират оръжията а за избиването на руския и българския народ...Бомбите на Путин по тая фашистка сган тука закъсняват....

Кефи ме как са скатали новинката някъде надолу да не я видим. Подлоги на миризливата либерална диктатура!

Евала аркадашлар! Оправихме всичко, гласувахме бюджета, влязохме в Шенген, избрахме правителство, дигнахме доходите, подкарахме икономиката... сега може да си позволим да се занимаваме с помощи за страната, заради която ни грози суровинна и енергийна криза?

На следващите избори, масово гласуване против БСП и Възраждане! Гледах дебата, те през цялото време подкрепяха руския мир и руските национални интереси!

Значи за тях ще гласуваме! Не се сещам някой да подкрепя нацистите от сащ и ес! Народа е с Русия! Една шепа либерални продажници се натискат да подкрепят нацитата в покрайнината!

Мислейки, осъзнах защо свалиха правителството...БСП пречеше за вземането на такива решения ."Браво" ,Радев

БСП така се оплете в собствените й популистки червени линии, че скоро ще се превърне в една хартиена какавида.

Трябва да има и трезво мислещи в при тази зган и това е БСП...

Били за русия....то, след войната няма да има русия

Фашистката коалиция Костя и БСП са за рашизма

Отидете утре на митинга и после си ударете една чекия и пийте по една шльокавица за успокоение.

Ще првим след войната,когато Украйна бъде въстановена с план маршал като най модерната и най голямата европейска държава.Вече ни ритнаха от Шенген и още ще ни ритат украинците защото сега се правим на хитри приятели на Русия

Ние сме жалка квичаща пасмина от роби, която се страхува от собствените си съграждани. Нашите господари ни обещаха, че като си унищожим държавата, ще се кефим на Карибите с награбеното. Обаче все още не знаем, че след като изпълним заданието, господарите ни ще се отърват от нас и ни чака жалка мизерна съдба в някоя Африканска или Латино кочина.

Ора всякакви! Някои вярват на такива идиотии, ама ти като мен предполагам не вярваш, че има балами, де ще ни плащат да одим на Карибите!

Ето защо, тази партия, наследник на БКП, отдавна трябваше да бъде забранена в България. Заедно с Възраждане, се опитват по всякакъв начин да са в угода на Русия.

Ето защо трябва да гласуваме за БСП !

Скраб срещу украинки.

Щирлиц и неговите приятели в Сибир

вие сте в този парламент, за да защитавате интересите на народа бе скапаняци, а не да ни въвличате във война. Белене трябва да бъде отново открито и разширено, за да може всички които ни управляваха през всичките 33 години да бъдат въдворени там, както цялата им рода и то до девето коляно.

Кой ще те въвлече във войната бе нещастен изрод

Защо мислиш че ще изпращаме оръжие за Украйна, защото ни е излишно ли? Напротив, целта е да бъде защитен интереса на народа! Нашият национален интерес е руската агресия над Украйна да бъде отблъсната! Нататък се опитай да продължиш сам, защо националният ни интерес е такъв, ще можеш, просто трябва да си повярваш!

И кой и кога е отредил, че да даваме някому оръжие, е наш национален интерес?

Защо да мълча, не разбрах? Кажи ми честно, партийният ръководител ли очакваш да определи, кой е нашият национален интерес?

....слагай каската и отивай в окопите с Янев ,Радев ,

Слава на НАТО Слава на САЩ Винаги готови да дадем оръжие на Украйна Който не е съгласен няма място в България

После ще имало лагер в Белене

Светът ще се оправи, когато най-голямото зло и паразиит на земята- сащ бъдат натикани в миша дупка! Ако трябва и да се унищожат! Вссичките войни последните 100 години са само и само те да запазят контрола над окупираните територии и нации! Да могат да ги използват като колонии и ресурси! Никой не си отваря устата колко невинни милиони избиха и колко държави унищожиха само да са добре те!

Ама естествено, партията на войната захвърли всичко и отново се зае да изпълнява заповедите на ул. Козяк за Усрайна. После се чудим що в ЕС се държат с нас като със слуги.

Минските споразумения бяха необходими само за да „дадат време на Украйна“. Това позволи на страната да стане по-силна в бъдещата си конфронтация с Русия. В края на краищата още тогава на всички беше ясно, че това е замразен конфликт и „проблемът не е решен“. Това каза бившият канцлер на Германия Ангела Меркел в интервю за Die Zeit." За да е ясно кой какво е планира,направил.. ..прави.

Сега ли се събуждаш! Имаш окупирана украинска територия от руската армия, Крим официално е присъединен към РФ, ти сега разбираш, че Минските споразумения са били временно, а не окончателно решение! Германия да е признала анексирането на Крим, та да си имал повод за подобна заблуда?

Скапан народ!!! На 2 да бяхте гласували правилно!!! Заслужавате да ви вкарат тотално във войната, като стоите и мълчите и гласувате за предатели!!!!!!

Как така безвъзмездно??? Нали щеше да е замяна за съвременно оръжие.....Лъжат ни и си правят каквото им наредят господарите..... После да не се чудят на 20% избирателна активност! Продажни политици!

Чакаш да получиш съвременно оръжие от Украйна, която воюва? Ама наистина ли?

От еврогейовете.....Нали укрите им било по- лесно с руско, че го познавали....

Гейовете са балами ли?

Явно си живеем добре, и всичко в кочината е наред, най-големият проблем на България е какво орежие да подарим на мръсните укри!!! Да ви мамето продажно долно!!!!!

По време на война чакаш да живееш добре ли? Ама наистина ли? Надай се, и дядо ти по време на Втората св. война е живял добре!

Ами аз не съм във война с никого. До колкото знам и НАТО и ЕС не са

Ние не сме в гореща, но сме в хибридна война с Русия, което означава Кибер война и Информационна война! Официално България е обявена за вражеска страна на Русия! Путин не крие, че тази война е срещу Колективния Запад, че целта е чрез тази война да наложи Нов Световен Ред по подобие на Хитлер, ново преразпределение на влияние! Това постоянно се набива в главите ни, ама някои пак не разбрали!

За какво закрито заседание и секретен списък говорят, след като Копейкин го е разгледал подробно?

аз имам един въпрос към всичката евроатлантическа измет в парламента - герб, дб, пп и дпс: защо Израел не праща оръжие в Украйна? Вие за по-ербап от Израел ли се имате?

Ми защо Израел трябва да бие тъпъна, че изпраща оръжие на Украйна. Има си нощни военни нерегистрирани полети и много други начини.

моше ама друг път - прост си та дрънкаш

Защото Израел е неутрална страна като Швейцария и не участва във военни съюзи! Ако не знаеш защо и ние не сме като тях, отговорът е прост, защото не можем! За да си неутрален, се иска много, ама много можене!

а, значи признаваш че изпращането на оръжие е знак на приемане на страна? кажи си, ще ти олекне. само че народът кой го е питал дали иска да взема страна?!

Ние когато сме станали членки на НАТО, не сме знаели че взимаме страна ли? Малка бях, глупава бях!

и този ти аргумент издиша - и тогава никой не пита народа аджеба иска ли да става член на нато? или на ЕС? или да има американски бази на наша територия? когато ни питат както си е реда и мнозинството подкрепя, тогава нещата стават ясни - управление на мнозинството. но тях ги е страх да ни питат - защо ли? защото им пада цената като подлоги можещи да прокарват чужди интереси. време е да почнат да ни питат.

Управление на мнозинството се осигурява чрез парламентарните избори! Членството ни в НАТО и ЕС беше прието с големи мнозинства. Американски бази няма, има български бази за подготовка на многонационални сили, в които всичко е българска собственост, буквално!

Това ли е най-важното в момента за България бе долни измекяри? Трябвало редовно правителство, което да решало дали да се вдигне минималната работна заплата с няколко десетки €, но не трябва редовно правителство, което да реши за това дали да дадем или не оръжия на украйна? За тия неща са нужни референдуми бе скапаняци, след като мислите да ни въвличате във война!

то тия сома скандали правят , нищо добро не могат да сътворят. Какво са се хванали с тая Украйна - сякаш са нейно народно събрание пардон - Рада. Боклуци с боклуци. Другия път пак гласувайте за тях.

Напролет ще има повиквателни за мъжете и медицинските сестри.

Ами за тия дето днес са мъже, утре жени а в други ден и те не знаят какви са, ще има ли повиквателни?

Списъците на всички, които са гласували ЗА Скоро ще потрябват

Ами очаквайте още по-ниска избирателна активност, недоразумения наречени български депутати. Как не разбрахте, че не украинският и руският народ са важни в момента, а вашият собствен, дето е потънал до уши в калта. Подлоги продажни, мислите си, че с този ход ще си осигурите нечие евроатлантическо благоволение и победа в предстоящите избори? Да, ама не, ние- българите ви кроим шапките, и пак ще сте в същия формат, докато не ни чуете и разберете!!!

БСП и Гуцанов са опасни за националната сигурност. БСП вън от парламента на следващите избори!

Ей тия продажни копелета от Козяк-хранилката няма да мирясат докато не ни набутат във войната…той света вече гледа как да излезне оттам - тия обаче явно още имат да си заработят хонорарите…

Как ми се иска Русия да целне парламента с една хубава новогодишна ракетка. Защо президента не забрани тея партии.

КОЗИ депутати. да бяха изпратили едно обръщение към Австрия и Холандия. Евролизачи

Тея със всичко друго се занимават само не и с належащите проблеми на държавта. Евро зона - вързали сме та сме цъфнали за еврозона, отебаха ни за шенген, тея за хохлите се дърлят. Няма редовно правителство, тея за хохилте се загрилжили.

До кога ще я дъвчете тази помощ за Украйна бе! БСПто, копейките и радевците като са такива разбирачи, да обявяват война на НАТО и да не се правят на пишман миротворци.

Гьотверени, сър! Шорошки! Ама ша го ядат дебелия. Мечешкия! Дежа вю след 9.9.1944!

не виждам по силата коя нейна норма НС ще вземе решение по въпрос, който по принцип не е негова работа. Ако някой може да помогне за разгадаване на "загадката", ще благодаря. Или Конституционния съд ще си каже думата, ако има кой да го сезира.

Проф. ГерберОвски ще въведе ред в хаоса ! Вервайте ми !

Прочетох доста коментари, те са в духа на чужд гръб и сто тояги са малко! Нищо че украинците са нападнати, нищо че атакуват цивилната им инфраструктура с ракети и обричат цели градове без ток и вода, а те нито могат да се защитят, нито могат да отвърнат реципрочно! Ние трябва да се борим за мир, а той е възможен само ако агресорът бъде изтласкан от окупираните територии. Нека не бъркаме примирие с мир, победа на Русия в дадени битки и окупация на определена територия или на цялата територия на Украйна не означава победа, нито край на войната. Това означава задгранично правителство на Украйна и продължаване на войната с други средства, партизански и терористични. Мирът са постига след сключването на мирен договор, а такъв при окупация е невъзможен. Окупираната украинска територия няма да бъде призната за част от Руската Федерация! Така че единственият шанс за мир, а не за временно примирие, е мирни преговори след изтеглянето на руската армия от окупираните територии!

"Мирът са постига след сключването на мирен договор, а такъв при окупация е невъзможен." Украинците не искат да преговарят. Оказа се, че и Минските споразумения, които подписаха са били само трик за печелене на време - Меркел онзи ден го призна! Държава, която подписва мирен договор само за да печели време да се въоръжава, и накрая Зеленски казва: "ние излизаме от Минските споразумения, защото са неизгодни за нас". Дори нарече бившия президент Порошенко "предател" за това, че ги е подписал. Но арест и съд за Порошенко не последва, чудно защо. Артистът си играе театър. Когато говорим за "окупирани територии" да не забраяме, че там живеят милиони етнически руснаци. Американците предизвикаха нова Палестина, в Европа! Този конфликт няма да приключи скоро, а ние какво, ще продължаваме безплатно да пращаме оръжия, да гладуваме и студуваме заради санкции, в името на чужди интереси?

Украинците искат да преговарят, но без натиск, т.е. без присъствието на руски войски в Украйна. Минските споразумения са за временно решаване на кризата в резултат на руската инвазия в Източна Украйна през 2014 година. А трайното решаване на тази криза не е във временни споразумения като Минските, а в оттеглянето на руската армия и други паравоенни формирования от украинските земи. На украинските територии живеят милиони руснаци, така е, но чисти нации няма! Ние също сме нападнати, обявени сме за неприятелска страна, но нападнат е целия свят, войната на Русия е за налагане на Нов Световен Ред, както се опита това да го направи Нацистка Германия! Ред, според който по-големите страни могат да присъединяват територии от съседни страни по исторически причини и поради наличие на население от техния етнос е невъзможен, това означава анархия, множество войни. Русия е силна и голяма, трудно ръководството й ще бъде принудено с военна сила да се откаже от тези свои налудничави идеи, както това се случи и с Нази Германия, но други опции за съжаление няма, според мен! Няма да ни е леко, така е, на цялото човечество, по всички континенти, няма да му е леко в следващите години!

Светът ще се оправи, когато най-голямото зло и паразиит на земята- сащ бъдат натикани в миша дупка! Ако трябва и да се унищожат! Вссичките войни последните 100 години са само и само те да запазят контрола над окупираните територии и нации! Да могат да ги използват като колонии и ресурси! Никой не си отваря устата колко невинни милиони избиха и колко държави унищожиха само да са добре те!

.Да. Време е този вече 8 , 9 годишен конфликт да приключи. Да се очисти украйна от натовси и фашистки елементи, за да може народът там да живее пак мирно.

Натовските елементи само помагат, рашистите трябва да се зачистят /руските фашисти/!

Не само оръжие трябва да дарим на украйна. И жива сила им е нужна. Така, че Христо Иванов и шайката му, Кико, Коко и шайката им , заедно с тия дето са гласували за същите подлоги, да грабват мешките и бегом на фронта в защита на зеленски , лгбтм и Бай Дън.

Явно тази тема е по-важна от приемането на позиция относно срамното ни оставяне извън Шенген вчера...

Тука има няколко трола, които по цял ден и цяла нощ висят и пишат глупост след глупост. Чудя се наистина, какъв живот живеят тези хора? Много яко психично разстройство. Дали го съзнават?