Цветанов изпаднал в истерия след обвинения на опозицията заради атентата

Със скандал между депутата от БСП Атанас Мерджанов и вътрешния министър Цветан Цветанов е приключило закритото заседание на Народното събрание по повод терористичния акт на бургаското летище, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов изпаднал в истерия след обвинения на опозицията заради атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е много лесно в година на наводнения,земетресения,а сега и на атентати тези дърдорковци дето коментират,без да свършат нещо полезно за тази държава -да стане някой от тях вътрешен министър.

mr.fago@

Е как няма да истеряса човечецът? 100% изпълнени реформи, 100% изпълнени препоръки на ЕК и ЕС, а някакви си там жалки атентатори идват да му развалят къщичката (коя от шестте?) и да наливат вода в канчето на опозицията. Това ако не е за истерия...

Цецо усеща краят на грабителското си управление и тепърва ще изпада в истерии особено след като попадне в ареста.Там здрави мъжаги ще му избият всички истерични крясъци.

Асен

Господа управляващи не виждате ли,че не ставате за тази работа?За кога чакате? Утивайте си.

Асен

Господа управляващи не виждате ли,че не ставате за тази работа.Утивайте си.

Алексей Петров е виновен!?!?!?!?

Недо, Недо пуста Недо Костов се изявяваше когато беше на власт. При него атентати нямаше. А сега полицаи ни управляват, а терористите се разхождат свободно за разлика от следените и тормозени лекари, съдии и др. Недо виж, че при пожарникара на власт има най-много пожари.Така си гледат работата тези некадърници.

къде се скрихте като мишоци когато има комисиони или някакви комисии заедно с янето се бутате а къто има гласуване за правителствения вот защо бяхте вънка или сте с герб или не сте а това което вие го правете не е за мъже аз депутат пък хич не е вие сте избрани от народа а не само за лични интереси МИШОЦИ

ЦВЕТАНОВ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК,АКО НЕ Е БИЛ ТАТКО МУ И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,ДА НЕ Е ЗАВЪРШИЛ И ЗА ФИЗКУЛТУРНИК.

Уффф, тоя Костов що не се разкара най-накрая...да се беше изявявал като можеше. И да, корупцията е най-големият приоритет, не сме Франция или Щатите. Хич не съм фен на Цветанов, но терористичен акт е трудно предотвратим, защото непредвидим...

Безсилната опозиция се превърна в отровен скорпион,хаха. Цветанов е единственият действащ кадърен вътрешен министър, за разлика от предния циник Р. Петков !!!

Цветанов! Няма спор! На имотния пазар обаче и да пазарува с намаление от фирми на ДСП:)))

Ех Аугусто, Аугусто мир на праха ти, как не се роди в България да ни отървеш от всичката тая помия

След толкова много напъни на Костов за едни "спешни мерки", този терористичен акт все повече започва да прилича като търсен претекст за даването на "едни милиони" за въпросните "спешни мерки". За въвеждането на едно "полувоенно положение", което развързва ръцете на силите, които дирижират местната власт за едни "извънредни мерки", с които да се оправдават всякакви действия на наша територия. Струпване на военни сили, увеличаване на военното присъствие на чужди държави у нас (ясно кои). Поводът - уж "защитата" на интересите на Израел (и желаната от тях война срещу Иран), а в действителност - готвената и желана от САЩ поредна тяхна война срещу независима държава - Сирия. Шумотевица в една посока, пък трескави приготовления за война в друга посока. В краен случай желаещите войните си могат да се разберат за 2 в 1. Нашата трагедия е, че искат именно нашата територия, за да ги водят оттук. Никой не отразява особено усърдно нито "слуховете" за повишена радиация във Варна, нито за бойните корабаи, довлечени малко преди товатам. 19 юли 2012 Четири бойни кораба на НАТО акостираха във Варна.

Ама нямате ли други кадри /снимки на този смешник-плаче ли?!!!Идва краят май ...е,дир. отпечатайте и днешното му изказване- ? време и преди колко време този от фоторобота е бил у нас,а???Хвалипръцкото какво ще каже----нямал е информация,нали

Kokoшка = ЩАСТЛИВА, са синоними! Питай Миро - стандарта! А щастлив е този, на който Господ му е направил живота ТРУДЕН. Колкото му е по-труден животът, толкова щастието му е по-голямо. Невероятно, но е неоспорим факт.

фира! Явно неговата некадърност, съчетана с развилялата се престъпност му идва в повече!

Ясно е, че някой, някъде е решил да прави политика, като гръмне автобус с евреи в Бургас. Същият този или някой друг, или пък двамата заедно можеше да реши, че по-голям успех ще има, ако бъдат жертвани иранци. Че се чудя. Ако бяха отгърмели иранци, щеше ли: разследващите да чакат самолет с молли, ходжи или там каквито са им поповете, за да си направят ритуала, че тогава да започне разследване; да се изсипят тук една сюрия министри от Иран; да върнем главните свидетели на атентата в Иран, със специално изпратени оттам самолети; да извикаме техните тайни, специални и т.н. служби да разследват терористическия акт; американски и други прогресивни сили, да застанат веднага на страната на потърпевшите, като подкрепят обвинението им, естествено Израел. Щеше, ама друг път. И защо? Защото не сме иранска колония.

и каква сигурност ще имаме като човек като петар курумбашев е в савета по национална сигурност- ами това е подигравка с балгарскя народ - такива хора да управляват страната. ама не е само тои за сажaление.

Който и да е на власт може да се случи , докога червените кхмери ще ръсят глупости с упозиция държава не се гради и усобено бивша

Това не е първият случай, в който зам.-председателят си изтърва нервите, а това е крайно недопустимо за човек на неговия пост и особено в толкова деликатен момент за цялата страна. Нека се държи на положение!

Цв.Цв. = Йозеф Гьобелс. Най-обикновен министър на Пропагандата. Наглата ГЕРБ-аджийска пасмина - вън от Родината ни!!!!

е пред гътване:) Службите трепач, а в страната развилняла се престъпност!:) Каква ирония на съдбата!

Който и да говори с БСП, ще се изнерви... Няма как просто...

Който и да беше на власт това щеше да се случи. Ние сме подлоги на американците и правим всичко което ни кажат, така , че не се сърдете на Борисов, той е обикновен изпълнител в злия американски сценарии за война с Иран. Всички критикуващи от опозицията просто се правят на ощипани моми, съвсем наясно са за какво иде реч, действията им наистина са популистки.

и аз сам сагласна с това. и още повече хора, чиито уста са оцапани с крав и джобове, пални с крадени пари крещят наи много.

А бе некадърни сме и това е. Турският самолет, дето падна в сирийски териториални води, според Ердоган бил съборен с оръжие, дето турците го нямали. Атентаторът в Сарафово бил предизвикал последователно два взрива. Как стават тези работи, израелци и американци щели да го разследват. Сякаш за "911", не знаят как са го били скалъпили комплота?! И сега, пак българи ли ще са им виновни за кюрдското въстание в Сирия и Турция? Новини няма, не се учудвайте на жестоката цензура!

работят службите! Абе Цветанов! Точно когато Бургас беше пълен с ченгета обраха пощенски клон за 300 лева бе олигофрен! Истерията ти е продуктувана от невъзможността ти да свършиш каквато и да е работа качествено!

като види човек безумния поглед на Цветанов и може да постави диагнозата!

Ами ще крещи, след като "партньорите му" му казаха "Стой пред вратата и си затваряй устата".

Казвам ти, че не живуркаме, а врим в катрана. Милиционерите-милионери се варят и давят в охолство. По-добре е в катрана, от колкото в "големите лайна" - бул шит.

не става! И акъл трябва:)))) Ех мечти! Къде гербер с акъл!Пламъчето ви стига само да посочите предишните за виновни и съда:))) Останалото, което си написал е плод на полета на мисълта ти, стигащ до гениталиите ти!:))

Г-н Цветанов, време е да кажете нещо за проверките около Величко Адамов и групата на финансистите от Стопанска Академия. Каква става с офшорките им и връзката с Маргените? Тези въпроси са основателни защото имаме право да Ви питаме.

0505.KOи казва,4е в България няма демокрация?Ве4е сме напълно демократи4на държава - имаме си камикадзета,имаме си и тероризъм.Пази боже България.

Цецо спокойно-скоро Трактора ще ти излекува всички болести.

боико махаи се *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Във форума ми се случва, на екрана на компа да имам надпис "banned IP address" и от време на време и заплахи за "УСМИРЯВАНЕ". Цветан Цветанов не го жали. Точно преди 3 години си нарами в НС кръста и тръна към "Голгота". А на този "връх", цветя и рози няма, а само "трънен венец".

Цецко усеща липсата на здрава почва под краката и губи ориентация вече! Може би усеща твърдият нар, който ще споделя с Боко в панделата:) Кой знае!:)

атентатора е член на герб и мосад

сигурност:))) Щом и вие от централата на ГЕРБ го потвърждавате:)))

циркаджии...тя са клоъни. махнете ги,роби. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо Кирчо Киров потвърди, че още в началото на годината е имало предупреждение бе тъпак истеричен:))) Каза го човека по БТВ и без да крие лицето си!

този от снимката да не би да е застрелян-винаги го дават проснат на тезгяха ?!

Когато имаш какво да губиш започваш да се страхуваш, а когато имаш мнооооого неща, които можеш да изгубиш започваш мнооооого да се боиш и да изпадаш в истерии, паники, мании, паранои и пр.

Абсолютно точно.

Цецо спешно моли някоя врачка от Женския пазар да дойде да му гледа на кафе. Срещу два лева. Въпросът му към врачката е: Кой е атентаторът?"

Яд ли те е, завиждаш ли на интелигентността ни? Ние сме автентичната интелигенция, дето не се вбесява. Ние сме като оня умен боксьор, дето кара противникът си сам да се нокаутира. Ние живеем в "блатото на алигаторите", но алигаторите ни избягват като храна. Ние живеем в "тоалетната", но не се давим като милиционери-милионери в екскрементите си. ... ха кажи евалла, ако си истински човек, а не милиционер.

Тоя шут да не изтерясва, а да отговори вярно ли е, че шефът на ЦРУ при посещението си преди два месеца ги е предупредил с вожда, че на Балканите се очакват атентати (както писа един вестник) и ако "да" какво са предприели за защиат на израелските туристи, които обикновено са предпочитаните мишени!?

в тази държава единственото сигурно нещо е изтрещяването.. .както и суетата и занчимостта по "светските клюкарници".. първо се мисли когато нещо правиш,защото този срещу теб може да е с всичкия си.

сдаде багажа! Ами сега! К`во ша праим:))))

Към премиера,към президента - не виждате ли ,че Цецо изпушва,прибирайте си го на сянка.

ти кои си е

Аз сиганче цитокръвно, е.

Как може държавник от такъв ранг, като зам.премиер и началник на силово министерство да изпада в истерия. Че той утре ще почне да гърми всички, които не са му удобни.Жална ти майка, Българио от такива ръководители! И оня всезнайкото не вижда ли?

Цецо я се оплачи на ФБР,ЦРУ и на Уролиииик.,кво та обиждат бе ,те не знаят ли ,че нищо не умееш?

Проблемът с тероризма е много голям в РБ. Досега българите бяха подложени само на вътрешен тероризъм под най-различни форми - горива, топлофикация ..., битова престъпност , цигани .... А сега вече сме обект и на интернационален тероризъм. Ето затова се е изнервил Ц.Ц. Боже пази България!

Цветанов очевидно изпадна в истерия, точно 3 години когато се закле пред народа за да се сдобие с незаслужено имущество. А Бат' Бойко ще надмине вбесяването си в зала "Арена Армеец", когато го освиркваха, СЛЕД КАТО И ЗАПАДНЯЦИТЕ ГО ОТСВИРЯТ на есен.

очевидно си червен форумен бригадир. напразни неграмотни услия, другарю.

Очевидно изпадна в истерия другарю милиционер. Очевидно, че ВЛАСТТА е твоята върховна ценност, а парите са неин съпътстващ бонус.

А бе пич, откъде го взе тоя стил на писане. Че това умря преди 50 години. Пусни някой лаф или нещо хитро. Какъв е тоя патос и роболепие. Дигни по-високо главата. Нема страшно ако си кажеш какво мислиш

Забравяте една мъдра бълг. народна приказка, поуката от която се съдържа в следната мъдрост: Кой каквото прави, на себе си го прави. Улисани в лапане и обогатяване, сте станали слепи за предупреждението, което се съдържа в тази мъдрост. П.П. Когато бог иска да накаже някого, той го оставя да затънев неправда и безчестие