Тръмп-син не казал на баща си за руската адвокатка

Доналд Тръмп младши не съобщил на баща си за срещата с руска адвокатка по време на предизборната кампания, защото сметнал, че не е важно.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп-син не казал на баща си за руската адвокатка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много американци смятат сина на Доналд Тръмп - Ерик за умствено изостанал (mentally challenged person, retarded). Сега става съвсем ясно за сетен път, че това е проблем в цялото свмейство.

путин удари джак пот. това не го е сънувал и в наи-оптимистичните ке ге беиски сънища. сега лесно може да свали тръмп, а още по-лесно може да вкара хилари в пандиза. но тои е хитрец. само ще поддържа огъня доката баш демократите се самоизядат .

Каквото ти е като уверен в марксизма-ленинизма Бузлуджа , това същото ще ти е катастрофата в мексиканският залив с Deepwater Horizon . не е вярно , ве можело , и въобще , еволуция винаги показала , че доброто се утвърди ! Тръмп Ейапопейа така не почва другаде , освен след сенатските хиринги , а по точно когато възникнало въпросът за обезщетяване на многобройните собствениците вкрайбрежният район , заливът , Флорида . оттам знаем , част от главните актьори тогава , днес дърпат конец на фирмен интерес другаде : от BP-TNK до Deepwater Horizon , до Zug, Швейцария . Там ще се намерят онези сили , които дърпаха неизвестният Доналд Тръмп покрай платимите обезщетения в мексиканският залив на прожекторната светлина , световната трибуна , президентсвото США , газовити хъбове след BP-TNK. Въпрос следващият : с британската нова политика можло въобще някой да има интерес около разясняване на този комплексен въпрос от периода 2000 до 2010 година ?

Improve the Brexit offer to EU citizens, or well veto the deal , така четем в THE GUARDIAN , НЕДЕЛЯ 9 July 2017 22.30 BST . Естествено , питаве се какво има един шоколад от Швейцария общо с въпросът , има ли в Англия любимата им боза в хипермаркети , или не . И още повече , какво има сега градчето Caider Cove общо с референдум на Рупърт Мурдох и неговият актьор Слави Трифонов ? Да , и аз ходя да ям риба вкрайбрежният ресторант , хотел . Ох ! Рибата прясна от Естония ! Ах , леферът се оказва гръцки говорещи . общо взето , музиката от гайдата : Шмотланско .

Значи срещата е била за това ,руската адвокатка да даде сведения дали и Путин е участвал в аферата с Моника Люински и дали петната по ролята и не са оставени от него!?Но контактите са прекратени след като се е разбрало ,че г-жа Клинтън няма да прекрати да упражнява върху съпруга си физическо въздействие във вид на удари с черпак по главата,хвърляне на различни предмети и опити да го ритне по едно особено място!?Основание за подобни действия имало не само заради случая Люински,по думите на г-жа Клинтън,казани пред неназован източник!

Седис и ей така и й се обажда непоснат и й предлага среща с екипа на Тръмп:)) Ей така , бе...за спорта дето се казва:) И тя отива и обсъжда американските санкции срещу Русия:))) Смях, смях..до припадък! Нещо като Радев...обадила му се една жена, казала, че се казва Корнелия Нинова и му предложила да се кандидатира за президент:)))))))

Абе тези хамериканци като в детската градина! И ако някой повярва на тези оправдания....! Ма той тоз с русата лимба само така врътка чужди мангизи! Евала, че намира баламурници с пари

Когато цялата истина излезе наяве- Уотъргейт ще изглежда като детска игра. Монголоидната шлюхавина 'юрист' видите ли нямала никаква връзка с Кремъл - тя ей така за хоби се интересувала от закона Магнитски: най-мразения от Путин, понеже пречи на близкия му кръг да правят бизнес в САЩ. Вече сериозно се размириса - вицепрезидента се разграничи, а Тръмп (ужас) даже спря да пише в туитър!

Скушно, девочки...

Ами духайте си кокаин със сламки в задниците, мальчики.

Дали младшия Тръмп си имал афера с една руса адвокатка и какво точно направили , интересно ли е това ?

Това, че близка до Кремъл и Путин се е виждала със сина на Тръмп В ПРЕДИЗБОРНАТА МУ КАМПАНИЯ, за да обсъждали ... САНКЦИИТЕ СТЕЩУ Русия, това. го разбирам, нищо, че нито на Тръмп тогава му е точно до това - той се бори за президентския пост!!!, а синът му пъл е НИКОЙ! Това, че НАПЪЛНО НЕПОЗНАТ и ЗА ДВАМАТА ИМ СЕ ОБАДИЛ ПООТДЕЛНО И НА ДВАМАТА, за да им треди срещата И ТЕ ... СЕ съгласили и приели, и това напълно го вярвам! Това, че ВСЕКИ Е ОТИШЪЛ НА ТАЗИ СРЕЩА С ЦЕЛ ДА ГОВОРИ ПО ТЕМА, ЗА КОЯТО ДРУГИЯТ НЕ ЗНАЕ И МЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА - и това е много логично! САМО НЕ МИ Е ЯСНО И ЗАЩО СА ХОДИЛИ РУСНАЦИТЕ ДА ОТМЕНЯТ САНКЦИИТЕ ПРИ ЕДИНИЯ КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТ, при Тръмп, А НЕ И ПРИ ДРУГИЯ - при Хилъри Клинтън!?! Нямаше ли по-добре да се разбере рускинята с Клинтън КАТО ЖЕНИ, ПРАВИСТКИ, НА ПО-БЛИЗКА ВЪЗРАСТ, отколкото с дезориентирания младеж, който дори И НЕ Е ТАЗБРАЛ ЗА ЛАКВО Е СРЕЩАТА ИМ И КОЙ Я Е УРЕДИЛ?!?

В грешка си - Хилари не е "жена". И тя си има връзки с Русия - финансирали са я. Но не Путин и партията му, разбира се. Затова продажните медии в американско си траят.

В Русия няма крупен бизнес който да не е подчинен на Путин, а ако Клинтън е получавала материална помощ от чужда държава в предизборната си кампания, законът е съвсем ясен - влиза се в затвора.

европеизирането, демократизирането, модернизирането и нормализирането .

Истерията в Белият Дом . Манията да се изказват , съобщенията с нулево съдържание , из textbook на кампанията за продажби . а сега , дълбоко доверие във властта ! Lame Duck Donald Trump : газовият хъб Балканите точно с него да станат заради Хотел Азърбайджан в Москва ли ? По скоро Гаргите да почват да раждат златни яйца . Цялата политика спрямо, с Иран , Русия , всъщност и Турция , да не напомним въобще балканите , под въпрос ли е ? Или пазят се очеидно принципите на поверителността в и под управлението Тръмп ?

Значи тези се срещнали по иницоативата на ПОСРЕДНИК, когото никой от тях НЕ ПОЗНАВАЛ!!!, за да обсъждат ВСЕКИ СВОЯТА ТЕМА, КОЯТО НЕ ИНТЕРЕСУВА ДРУГИЯ!!! И ТРЪМП ХВАЛИ И ПОДКРЕПЯ ТАЗИ СРЕЩА И "ОТКРИТОСТТА" Й, за която синът му казва, че била изгубено време!!! ПОРЕДНИТЕ Т(Р)Ъ(М)ПОТИИ!

Лек ден на редактора на сайта.Ние може понякога сме импулсивни ,но в този сайт разпускаме и забележи-русофоби и русофили се обединяват по общодържавните въпроси,просто защото са българи.Спорна работа.

Апък Хилари Клинтън ползва тоалетна хартия произведена в Русия! Има руска намеса и тук!

Значи всъщност обсъжданите въпроси не били как Русия да натроли Клинтън, а как евентуално Тръмп да махне санкциите.... Евала на братушките много добре си плетат кошницата.

Ами щото докато синът му се е срещал за отмяна на санкцииъе ЧРЕЗ НЕПОЗНАТ И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ ПОСРЕДНИК, то ЗЕТ МУ ВЕЧЕ Е УРЕДИЛ НАКИСВАНЕТО НА ХИЛЪРИ ПО СЪЗДАДЕНИЯ СЕКРЕТЕН КАНАЛ ЗА КОМУНИКАЦИЯ! Има си разпределение на задачите в семейство Тръмп, кое не ти е ясно!

Проблема на някой американци е, че едно много мръсно бельо излезе на показ и сега се раздухва една кампания, защото иначе ще трябва да се отговаря на доста неприятни въпроси за това колко прозрачни и честни са изборите и колко са морални и чистоплътни хората дето драпат нагоре по стълбичката. Русия и кампанията срещу нея са супер удобни за прикритие друго няма. Санкциите няма да решат никакви световни проблеми.

Котката ми е синеока и подозирам че е с руски произход. Очаквам тия дни Щатският Сенат да отпочне едно разследване и срещу мен.

Ако обаче ти тараши алкохола и пие продуктите за баня - можеш да си сигурен.

лошо дете, не е казало на татко си!

Минус - сигурно чикиджия!

семейство Хитлъри е: Тръмп е бизнесмен, който тръгва от нищото и съгражда империя. Фалира и отново започва от просешка тояга и пак е един от най-богатите в САЩ. Семейство Хитлъри забогатяват от политически лобизъм за американската военна индустрия. Победата на Тръмп над Хитлъри резна паричките от военната индустрия и сега и задника ще си дадт да злепоставят Тръмп. Правят го с удобно избрания враг - Русия. А Путин сеи отстрани и гледа американски сеир.

Сега Конгреса ще използва случая да смаже Рашистан със санкции, без да се налага да дават обяснение на когото и да било.

да ти вярвам ли че приключихме с рашата

Интересно защо Щатите не излъчат специален прокурор, който да разследва намесата на американското правителство във вътрешните работи на Украйна и финансиране на пуч, например?!?

американските фашисти имат нужда от ВРАГ. За тях винаги врагът е бил Русия. Ако нямат враг, те си го търсят или си измислят. Тогава отиват и бомбардират с фалшифицирани "доказателства" от ЦРУ или МИ-6. Приветствам една Трета световна война, в която амерканския континент ще бъде превърнат в термоядрено гробище за следващите 1000 години. Световният империалистически диктатор трябва да бъде унищожен завинаги!

Опааа, м,ного се размърдя тази работа. Тръмп явно е правил политически далавери с руснаците, вере на всички е ясно. Този старец не зацепва ли,че след като му свърши мандата, Иванка и останалото домочадие, ще бъде докарано до просешка тояга?

Ти изобщо защо съществуваш. Явно е че пишеш глупости, на които никой не би се вързал.

Да не мислиш, че съществувам заради сибирските алкохолици които цял свят подритва? ХАХАХА:)

Връщайте Америка на индианците и проблемът с краварската държава ще се реши.

Много елементарно звучи.Руснаците имат компроматиращи сведения за Клинтън,дават ги на някаква адвокатка,тя се среща с Тръмп младши,дава му ги.Той дори не казал на баща си!Ами да каже какви са били тия данни и как ги е използвал!Детска работа!!!

А ти по факса ли очакваш да ги пратят тези сведения, за да не звучи елементарно?

"Тръмп-син не казал на баща си за руската адвокатка"?!?! За всичките ли действия и бездействия трябва да се отчита пред татко си? Я ми дай тел. на твия тейко, да чуя ти с кого си спал, ял и се се виждал напоследък...изобщо има ли новини от теб

Значи не е важно дали информацията за Хилъри е вярна или фалшива, а водещото е, че я поднася руска адвокатка, т.е. "шпионка" на руските тайни служби... Докога ще ни занимават с глупости - изборите минаха преди повече от 8 месеца, Тръмп го изтипосваха дибидюс на централен булувард седмица преди изборите, правиха си гаври с него, никой не се впечатли от гаврите и въпреки това спечели, та заради това са "виновни" руснаците....

Няма край! Американците, ако си бяха избрали направо Путин по-лесно щеше да мине

Хитлъри продължава параноичната си война срещу Тръмп.

Беше самият Тръмп, сега синът му, после и вниците...

НЯМА ДА СЕ СПРАТ И ПРЕД НИЩО,ЗА ДА МУ ПОПРЕЧАТ! АКО НЕ УСПЕЯТ ТАКА,ЩЕ ПРОБВАТ КАТО С КЕНЕДИ! НЕ ГОВОРИМ ЗА ХОРА,ЗА РЕПТИЛИ,КОИТО НЯМАТ ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ!БАБИЧКАТА КИЛЪРИ Е САМО КУКЛА НА КОНЦИ,КАКТО И ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ ДО МОМЕНТА! СЕГА ТОЗИ ГО ИЗТЪРВАХА,А НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ ПОВЕЧЕ!

Другарки и другари ! В близките часове ще излезне най-голямата новина ! Клоуните в САЩ вече обвиняват Русия ,че тя самата е подхвърляла фалшиви новини срещу себе си в американските медии ,като целта била след това лесно да ги разобличи и да срине доверието в Западните и Американски медии !?

Вече не мога да разбера кога в САЩ стават най-големите бъркотии- когато се появи РУСКА адвокатка или РУСА адвокатка!Ако руската адвокатка е блондинка ,значи положението е страшно!

Гарантирам ви,че след като се направи това задълбочено проучване ,пак ще стигнат до загадката ,какви петна е имало по червената рокля на Моника Люински!

"Лъжата е обиколила половината свят, преди истината да има шанс да си обуе гащите."--Уинстън Чърчил

От опит го знае.....!

"Ако ги хванеш за топките,сърцата и умовете им ще те последват-Й.В.Сталин

След като евреите така плачат, явно е дошъл краят на еврейската подмолна хегемония. Народите се осъзнават и рано или късно ще унищожат какавидите за да е спокоен света.

За какъв чеп им е на руснаците да се месят в избора на олигофрен, пардон на президент - от него така или иначе нище не зависи. Кукловодите си ги предлагат, избират и после направляват. Е има и такива непослушни дето си повярваха, че те управляват и някакси съвсем естествено, хуманно и демократично бяха умъртвени. въпроси?

Резултата е налице - хамериканския имидж по света е на кота нула! Само зависими държавички като нашата се гънат от кръста да се харесват, ама средноголемите държави по света нещо не поддават!

Страна работа. Тръмп да не знае какви срещи провежда неговият син с руснаците. На сто процента всичко е съгласувано. Всичко. А сега той се радва на "прозрачността". Като го гледах как изглеждаше на срещата с Путин,оставя впечатление с тези отпуснати ръце,че е в тежка зависимост от братушките и явно Путин вече кара влака,а този фърга кюмур в пещите. Молиха се руснаците да даде Бог хахав президент на САЩ и Той ги чу. Дано да е за добро,защото този "строител" дакота се научи да управлява държавата може цивилизацията да приключи,не дай Боже. Дано не са му дали истинското куфарче ,а някакво макетче,че нямам доворие на такъв Човек дето управлява световните дела по интернет със съобщения. Боже ! Фейс бук ли?

А къде е Евреонала, Билденбергите, Федералния резерв? Защо някой иска да подменя "демократичния народен американски вот". Неведоми са еврейските действия. Къде се целят е ясно. Но това е и краят им. Колкото по-скоро се унищожи развъдника на евреи, толкова по добре за света.

Всички от екипа на Хилъри Клинтън са доносници на КГБ !

Шило

Забавна история... Аха да й повярва .човек!

Руснаците ,ако искаха наистина да се месят ,щяха да извадят и на педофила Бил Клинтън мръсните чершафи и досие ! Да не говорим за Килъри...

Руските спецслужби вече допускат много грешки. Адвокатки,ама по своя инициатива се срещат да обсъждат санкциите,пък предлагат компромати,ама това била частна дейност. Плохо товарищи,не се работи така. Сега следи колкото щеш и се обясняваме,че сме прозрачни. Тов. Путин, меняй кадры.Тези совсем мышей не ловять ! Ще Ви провалят. Вече на всички е ясно,че яко е пипано там,но не професионално. Понимаете ли.

Това са пълни глупости ! В действителност ненормалната Хилъри беше човека на Кремъл ,а тази руска адвокатка ,явно е играела самостоятелно за Тръмп ! Сноудън съвсем случайно се озова в Русия !

Май никак не си в час за килъри?! Тая усойница е от основните фигури зад събитията в Украйна. Външна политика базирана на "демократични ценности" от типа на "имам човек" и "този е наш човек" е специалитет на фащ и англия, както и на всички режими, които бяха издигнати от фащ и англия през годините.

Путин направо "изви шайбите" на лудите кравари и те вече не знаят да си вярват ли и доколко :). Ако някой се интересува от психологически операции - това е примера. Това "хибридните" въобще не се усетиха и сега се гърчат, а резултати йок. Поне да бяха прочели, че когато руснаците са имали тайна канцелария, в щатско още не е имало държава.

Тия само с глупости ли се занимават?

ПУТИН ДЪРЖИ ВСИЧКИ КОЗОВЕ : ... - АКО ТРЪМП СЛУША САУДИТИТЕ И ЕВРЕИТЕ И ДРЪНЧИ С ОРЪЖИЕ, ПУТИН ЩЕ ГО ОСТАВИ ДА СЕ УДАВИ .... - АКО ТРЪМП РЕШИ ЧЕ ИСКА МИР , ПУТИН ЩЕ ИЗКАРА НА МАСАТА ПЛАТЕЖНИТЕ ЗА ПАРИТЕ ПОЛУЧАВАНИ ОТ КЛИНТЪНКАТА ОТ ЕВРЕИТЕ ОТ РУСАТА АЛФА-БАНК И САУДИТСКА АРАБИЯ :)) ... ПО ИНТЕРЕСНО ОТ В "ЧИРАКА " СТАВА .. И ТОЯ ПЪТ АМЕРИКАНСКИТЕ СЕНАТОРИ И ПРЕЗИДЕНТА СА ЧИРАЦИТЕ :))

Не разбирам какъв е проблема--дори и руснаците да са го направили,не Тръмп,а ЦРУ е виновно.Някой не си е свършил работата и сега оплюват Тръмп.Ако е имало такъв заговор-защо ЦРУ не го е разкрило навреме,а "след дъжд качулка."В случая не Тръмп се излага,а ЦРУ.

Викаш, не е проблем, че американски гражданин се е сговарял престъпно с чуждестранни разузнавателни служби как да спечели изборите за президент, а че ЦРУ не го е хванало навреме. Голям си тъпанар.

Нашите трябва всичките да висят по лампите.

Момче,тъпанар можеш да викаш на някой твой близък-не и на мен.Тук всички се придържаме,към взаимно уважение и ти също трябва да го спазваш.А колкото до написаното съм прав-за Тръмп се говореше ,че симпатизира на руснаците още ,когато се кандидатира за президент.ЦРУ го е следяло 100 %--просто не са си свършили работата,както трябва.

Къде си, ве, дермоклат?! Къде ги тия доказателства за престъпен сговор / конспирация? Били се срещнали. Само веднъж. За 20 минути. Обаче, конспирация! А, че килъри ходи и си говори с най-големите престъпни режими в света - Саудитска Арабия, Оман, че получава и пари от тия - там няма нищо, така ли? Тая пачавра получи $30,000,000 от саудитския крал през фондацията си, 100 пъти ходи да си говорят, но там няма нищо нередно, а? Заради такива "срещи" Близкият Изток не е спрял да гори последните 3 десетилетия; разви се всякакъв фундаментализъм и тероризъм. Но, на теб 20 минути на Тръмп младши с руска адвокатка са ти проблем! Бравос! Ти си истински радетел за демокрация и мир!

"било му казано.." демократическо активно мероприятие.