Коментари - Скандал с подслушване на високопоставен политик от опозицията в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чували ли сте за почивка на остров Тасос?

САМ СИ ЛАЙКВАМ!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??

И КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е БИЛА ПОДСЛУШВАНА ОТ ЦРУ ... ЗА СДЕЛКИТЕ С ОРЪЖИЕ ... И СЕГА Я ДЪРЖАТ ... САМО ТАКА МОЖЕМ ДА СИ ОБЯСНИМ ЗАЩО СТАНА РОЗОВИТЕ ПРАШКИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОПА БСП

Да бе да бе не било правилно не бихте го позволили това са приказски за след като те хванат в крачка... все едно и при нас не беше същото и тези които има изгода накрая ни лук яли ни лук мирисали..

От Гърция бива, комунаги да не са!

А тук подслушват куцо,кьораво,сакато,всеки,който им падне без да питат никого... От най големия галош до най високия пост в държавата се подслушват...

Гърците да питат наще дръвници! Те имат богат опит!

Тук си ги подслушваме докато са на власт..

А тук даже не е скандал.

С в бантустан бившия министър-председател го слушат от съседната маса на вечеря и всичко е точно.

...и в тоалетната, някога си.

А в България постоянно излизаха записи от подслушване ма действащ премиер и нищо не се случи нито скандал нито оставки

в чаша вода. У нас по яко се подслушва всичко и всеки обаче трусове няма. Пореден опит за разпалване на конфликт в EU страна. От кой ли?

Ами ясно от кой. ОТ ТЕБЕ

Скандали тресат Гърция а България се тресе от кючеци