Коментари - „Панамските документи“ разтърсват столица след столица | Днес.dir.bg

„Панамските документи“ разтърсват столица след столица

Властите на Обединеното кралство са поискали копие от т. нар. „Панамски документи“, които съдържат данни за офшорни сметки на представители на световния елит.

Обратно в новината

Коментари - „Панамските документи“ разтърсват столица след столица | Днес.dir.bg

Коментари

Панамският скандал е най-пошлото мероприятие организирано някога . За съжаление то няма юридическа стойност и ще завърши с огромни искове към създателите на тази акция . Другата цел беше пренасочване на средцтва и фирми към САЩ

ако бил замесен Плевнелиев - да си подава оставката!!! А как е със замесеният Путин - ама не бе, той е чист като детска сълза, как така ще си подава оставката! - няма такова нещо.

Приятели на офшорко посочени в списъците?

представяте ли си ако бяха открили нещо за Боко!!! - Боже-е-е какви крясъци щеше да има. Нахални арогантни комуняги. И за децата е ясно - крадецът вика "дръжте крадеца" - реват като кастрирани шопари.

омазали се с фекалии и пак лаят. Всеки е виновен - само Путин - не, а как же? Ама кристална личност - да е разкарал жена си, да има приятелки, да има и незоконни деца - сакън не!!! Абе само ровите, не может быт. Той Путин колкото е висок, толкова е велик и праведен.

най-великият човек на планетата. За Родину - за Сталину, пардон - за Родину, за Путин, мисля че по-правилно е - за Путин - за Родину. Да живей, а ние ще мрем.

Тук в България НИЩО не се случва, нали ?? Защото както каза Бойко - "не са корумпирани, и за това осъдени няма!" Ейййййй ... пак сме най-добрите, нали ? :)))

Едно не мога да разбера! Офшорките са законни, а покрай тях само престъпления и далавери/в лошия смисъл/ дефакто!

Плевнелиев беше при приятеля си по офшорни действия Порошенко.

замесен в" офшортгейт", да си подава оставката.

Тази вечер в новините на Ралица Василева по Би Ай Ти бе показано впечатглението на водещ американски журналист от Москва за отзвука там по панамската партенка. Със смачкан фасон той констатира, че няма никаква според очакванията им реакция и, че едва ли се очаква да има такава. Язък, да платиш на 700 журналисти да натаманят някакъв компромат за Путин, пък то изгоря премиера на Исландия и предизвика настръхване на парламентите на Англия и Украйна срещу Камерън и Поросенко.

аз съм много разочарован! нали се говореше в този форум, че тои имал ч2 милiaрда...а сега - само два. хе-хе! много на дребно маи!

Прекомерно изострената международна обстановка , допълнително усложнена и обилно "гарнирана" с "преселението на века"- милиони мигранти услужливо подлъгани и набутани в Европа (целта за сега е ЕС , следват Китай и Русия) ! НУЖНО Е ДА СЕ "ТУШИРА" МЕШДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ,ОБЗЕТА ОТ ПАНИКАТА С МИГРАНТИТЕ - ПРИСПИВАНЕ И ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НИ ВЪРХУ ПРОБЛЕМИТЕ ! Тези 11,12 или 13 млн. документа така ще ни "приспят" , че няма да е нужен никакъв "вазелин" за никого . Докато ги проучат и тем подобни , ще се минат години ! Имайки впредвид И "поразяващата ръка" на "правосъдието" се сещате , че няма нищо да се получи от тази остроумно пусната примамка - прах в очите ни ...!

TIREX

пък няма ни един усраелец ни канадец...

ще се докопат до българските офшорковци като Плевнелиев на пр.

Наивните клкьорчета от козяк ще се напикат от кеф че е излязла невероятната сензация за панамските списъци. Сигурно нощем не спат и се въртят като пумпали. След 3 дни ще има някаква друга "сензация" а тая ще заглъхне както е дошла от службите. А за милиардите на Путин слуховете са повече от доказателствата. Но явно тях повече ги сърби за парите на Путин отколкото на Плевньо, Боко, Цвъки, Меди, Серго, Кожтоф и тн..

Всичко това не Ви ли прилича на Ирак! Оръжия за масово поразяване! Вой! Страх и ужас! Същия почерк! После и едно извинявайте не се чу! Изнасят се факти за ред политици и предположения за евентуално участие на Путин/за2, 70, 100, 400милиарда/! Само че правят ли си сметка , че Хюсеин не можа да им потърси сметка то от Путин с извинение няма да се разминете!

А нещо за булгаристанските комбинатори в офшорки ще изкарате ли? Или те си плащат за да не пишете за тях!

Шокиран съм че Путин е крал в долари. Той не гледа ли тв АЛФА? Не знае ли че доларът съвсем скоро ще се спука защото е само хартия и не е обезпечен със милиарди тонове злато като рублья

Негово Превъзходтелство , ген. Борисофф, няма да пострада ! Лично Патриаршето, Нон- Стоп, се моли за Него и БеГе да процъвтява?

Голям вой срещу офшорките!:) Смях! Не е проблема в офшорките, а в това какви пари влизат в тях! Аз лично имам 4 офшорни фирми, които са собственици на българските ми фирми, които си работят законно и си плащат данъците! Ако някой попита защо са ми тогава..защото законно успявам да си намаля данъците и законно да изнеса част от капитала. не е важно къде са ти парите..важно е ОТ КЪДЕ са!!!

В Русия вече всички научиха за панама-гейт и всички се срамуват заради руския президент. Обаче различните групи руснаци се срамуват по коренно различни причини... ;=P

не плачи на чужди гробища виж първо себе си, простотитята си, лъжите си, даржавица си и тези, дето ви таковат отвсякъде вече толкова години

Ето го и ключа за бараката- Ричард Лобо. https://link Като проучите малко повече какво е работил и колко време ще разберете и защо са тези пукотевици. Само че на никой не му прави впечатление факта че всичко е условно и евентуално може би, най-вероятно, със сигурност... и няма конкретни имена на журналисти които да подпишат разкритията.

гледам много е наблегнато кво бил ималли някакви руснаци в някакви офшорки а пък не е наблегнато на това на кого са офшорките и кой печати основната валута, колко на брой е основната валута и чия е тя и тн, въобще глупави сте и глупави ще си останете

Да бе, някакви си 70 милиарда на някакво си най-влятелно човече във света. Колко сме тъпи, че да се съмняваме в доблестта и морала на путин!

Да бе да, столици били разтърсвани. Дрънци таратонци, врели некипели...Журналистическо блаблабла, следващата седмица друго нещо ще разтърсва столиците....

Не ме интересува докъде в гърлото ви е стигнал фалуса на г-н путин. Интересува ме едно - директно от санкт-петербург ли драскате или коалицията бсп-дпс-атака плюс фалшивите патриоти ВМРО ви плащат?

А на тебе САЩ и Англия директно ти плащат или сметките минават през офшорките? Тъпите ти господари даже една провокация като хората не можаха да измислят срещу Путин. И всичко това беше да се завоалира скандала със западните корумпирани крадци. Е, не успяхте.

Аз си имам работа, защото имам умения и помагам на своята компания и не ми се налага да пиша лъжи във интернет форуми, за да се изхранвам. Аз нямам шефове, сам съм си шеф и пиша безплатно, защото имам свой убеждения и водя война срещу марксизмът, който унищожи българия! А вие винаги поставяте интересите на русия над българските!

Казва се мвро, само там в ръководството доносниците са повече от светия синод , бсп и дпс. Колкото повече патетика и приповдигнати кухи фрази и акцент върху добродетелите на родната свинщина , толкова повече празни и негодни хора , зависимости и двоен морал.

Лошото е, че се опитват да припишат деянията на родните ДС милиционери върху лошите империалисти от запад, сякаш те са виновни за свинщината, за да продължат свинщината. Не можем да позволим в 21 век да се върнем в сферана на влияние на русия, а те точно това искат!

тбоята корекция е неправилна,написана е абсолютно прабилно вмро,така че отиваи да лягаш и спи със затворена уста да не продължиш да дърдориш глупости.

ИНТЕРЕСУВА ТИ ПРОСТО ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО ПЛАТЕН ТЪПАК ?! ТО БИВА РЕЧНИК ,БИВА, АМА...МАКЙ ТИ НЕ ТИ ЛИ КАЗА НЕЩО ПО ВЪПРОСА ?!

Владо Офшорката от Кремъл излезе по голем хитрец от пеевски, доган и пазарджишкия кмет взети заедно :D

И аз да позная веднъж ! Винаги съм си мислил,че да свириш на цигулка е голям келепир!

Е зависи в кое фоайе на метрото свириш и колко ти е голяма шапката};-))) +1

Интересен феномен е Путин, дори когато не е замесено пряко името му, цял свят пак само за него говори. Някой има ли съмнение кой ще бъде избран за най-влиятелния човек на планетата тази година???

Извън темата ... Да се "маркира".. Докога тук ще е кенефа на смрадливи тролове на АТАКА ???

И ти ли си на заплата от американското посолство?

Тва твойто лизане и разпускане на лиги по темата лие? Виж де не се удавиш в лигавите си благодарности.! И си сложи ник 200 по щи отива!!! 300 ( нерегистриран ) 05.04.2016 00:15 Поне един път ДИР-а да ме "изкефи"... За това , че поддържат "огъня"на новината около Панамския лийкс ги поздравявам горещо и се надявам , че там все още има ДОСТОЙНИ ХОРА . САМО ЕДНО МОГА ДА КАЖА ЗА ЕКИПА И САЙТА : Б Р А В О М О М Ч Е Т А И М О М И Ч Е Т А !!! Каквото и да флудят троловете , колкото и да фучат разни малко по-влиятелни хорица , опитайте се поне докато не ви "натисне" Мафията да се покавате в таква светлина !!! пак БРАВО !

Хей, Уорлик, ти отново ли си тук или от Америка се заканваш да унищожаваш опонентите си.....

Той и Хитлер беше най-влиятелният човек в периода 1939-1945г. Ама....

Тия панамски документи ги изкараха само за да ни отвличат вниманието от важните теми: поскъпването на билетчето от лев на 1.60 и от орязването на клиничните пътеки. Също и от въвеждането на тол таксата. А ние ги знаем, че са маскари. И тия, и ония!!

От Яхуу до Дрисня само Путин начело на този "скандал" нищо че от 2 тира "инфо" никъде не се спомена името му ! И после нямало "опорни точки" !

Тировете викат с двойно дъно, имало документи как Боко се офшорил с магистралните стотинки};-)

Поне един път ДИР-а да ме "изкефи"... За това , че поддържат "огъня"на новината около Панамския лийкс ги поздравявам горещо и се надявам , че там все още има ДОСТОЙНИ ХОРА . САМО ЕДНО МОГА ДА КАЖА ЗА ЕКИПА И САЙТА : Б Р А В О М О М Ч Е Т А И М О М И Ч Е Т А !!! Каквото и да флудят троловете , колкото и да фучат разни малко по-влиятелни хорица , опитайте се поне докато не ви "натисне" Мафията да се покавате в таква светлина !!! пак БРАВО !

Когато поръчката идва от американското посолство медиите ни изпълняват безпрекословно... и как да е иначи нали до една са на издръжка оттам.

Виж какъв е отзвука по целия свят бе младежо ... Не е важно , че баща ти или чичо ти е в далаверата или пряко в Мафията ...Важно е , че цял свят ВАРВА НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , И ПРЕДПРИЕМА МЕРКИ - ПРОВЕРЯВА , ПРАВИ ДЕКЛАРАЦИИ.... САМО НАЩЕ МАФИОТИ -=ПОЛИТИЦИ И КАКВИ ЛИ НЕ БОКЛУЦИ ОКОЛО ТЯХ СЕДЯТ ТИХИ КАТ НАСРАНИ И СЕ ЧУДЯТ ДЕ ДА СЕ ДЕНЯТ .. ЧЕ ОТ ТЯХ ЗАПОЧНЕ ЛИ СЕ "ЕДНО РАЗПЛИТАНЕ" ЩЕ СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ В ГРУПАТА СА ВСИЧКИ ДО ЕДИН ... НЯМА бсп НЯМА герп , НЯМА атака , а иначе ... АМА КАКВО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ , ЗА ТЕБ СА ВАЖНИ САМО ФАЩ , ЕВОГЕЙОВЕТЕ И КОПЕЙКИТЕ ...

Много си наивен- как ще ги "натисне" Мафията, като те дир-ниците, както всички медии, поначало са натиснати от мафията и си заработват хляба / и лукса/, облужвайки мафията! И ти, като лоялен служител си наясно, нали точно затова пишеш "еднопосочно", но с претенции за анализ.....

Кърджелииски резак тиие товариШЧ.!.

Отвличате вниманието от важните неща.

11.5 млн документа ! 35 офиса! 220 държвви ! Туй да го подредят, да го разследват, да обвинят някой, да го опандизят ! Голям зор ! Все едно един слон да го сготвиш на тас кебап!Спокойно, моряци!

сви отговора на въпроса на медиите. какво крият политиците? отговора- Клетвата си! - Правомощията си! е отговор не за само за некъв дирник. а за сека медия и демокрация.

автоматично не си на длъжност държавна. тъй ша е..дано не последни сме пак.

Руснаците съобщиха преди седмица, че се подготвя поредния американски компромат срещу Путин с цел да се забрави оглушителнат аплесница която САЩ получи в Сирия съ разгрома на своето отроче идил. Тъй като не мога да си представя, че тайните службина "фалиралата икономически" Русия следят всяка адвокатска кантора включителнов Панама, то те следят само ЦРУ - т.е. американското разузнаване преди една седмица се е готвело да се изпусне с компромат за Путин. Е това изчерпва всичко! Тия не само нас смятат за глупаци. Между другото основателят на журналистическото НПО правило "разследването" получава финансиране от Сорос от по 1 до 6 млн.дойлера на година за подобни откривания на топлата вода.

Факт. И аз ги проследих така събитията.

Разследването не е от седмица бе неразбрал, разследването е от години и от журналисти от 78 страни и за какъв путин говориш , когато него няма кой да го разследва в държава , която е негова собственост, горят стотици възлови кариери и бизнеси, изгарят над 20 държавни глави и министри от цял свят, плюс банки и бизнесмени , спортни деятели , звезди от страни , в които това ще има последствия за разлика от путландия.

ЕЕЕЕ как така е станало ,че от цял свят има в тия документи само от САЩ няма???За какви ни смятат тия яники??Подиграват ли ни се???Ха ха ха ...!

Повервахме на руската форумна пропаганда, от 4 години все едно и също пишете другари. Сащ били виновни за всичко, ма не забелязахте, че в документите присъства и бащата на дейвид камерън(надявам се, че не е нужно да пояснявам каква връзка има той със сащ) и разследването е извършено от независими репортери..

"Журналистическо разследване" финансирано от Сорос и ръководено от структура, в чието ръководство влиза държавния секретар Кери...

А-а-а ....ти тях ги не пипай! Те в офшорките имат толкова пари, че са с пожизнани индулгенции, получени директно от наместника - Обамов!

но некои могат и сами. да се подиграят с живот си държав и бъдеще. дерзай. можеш още.

Наистина ли не разбирате, че атрактивните теми са за отвличане на вниманието от важните неща. Мигрантите не се занимават с глупости, те се настаняват и скоро ще ни наритат барабар с главните герои от сапунения сериал.

Чии проблеми са по сериозни- тези на Европа с мигрантите или тези на Русия с рухналата икономика и 30-40% инфлация? Хмм..

ДВЕ думи за Путин изполват Все пак американските цигании- можеби и вероятно - ЕТО ТОВА Е И ЕС И ФАЩ

И какво викаш, ванушка, путин притежава само един скромен апартамент в москве?

Модерното робовладетелство .. Поне в древният свят е било очевидно. Днес някой хора казват, че вярват силно във валутата на страната си и ще я извадят от кризите, а после крадат и укриват парите си в други държави.. Поне нашия боко си прилича с древните робовладелци, не се стреми много да прикрива корупцията си.

Разбира се,че всеки може да си мисли каквото поиска и да изказва всякакви мнения. Затова е демокрация. Ние с мнението може и да не сме съгласни,но човекът има право да го изкаже,а ние нямаме право да го плюем за това,че има мнение различно от нашето! Та ето го и моето мнение: 1.Вярно ли е,че Панама е една шепа държава в централна Америка,на която основния и приход е от Панамският канал? Така е! Вярно ли е,че от столетия насам тази държава и нейният канал са под контрола на САЩ?Той е построен с американски пари. 2.И сега някой се опитва да ми обясни,че някаква адвокатска кантора в Панама разполага със "свръх секретна информация",за която американците хабер си нямат. Нищичко не са знаели! Всичко им идва като гръм от ясно небе.Хайде де! Сериозно? 3.Според мен си е чиста проба "режисура". Специална операция. Къде бяха до сега? Не са знаели? Кой ще повярва на това? Тогава защо се прави? 4. В кръга на "засегнатите"има една "едра риба". Това е Владимир Путин. Той е неудобният. Той е като трън в очите. Той трябва да бъде дескредитиран! Останалите са дребни риби. За камуфлаж!

Естествено, че е секретна информация, става въпрос за ПАРИ! Виждам, че оправдаваш путин, а нашите 150 офшорковци (само в панама) и тях ли ги оправдаваш? И срещу тях ли се води "хибридна война"?

Бай Ставри, че както говорят, той, Вовата нямал пари там, а някакви си музиканти, които му свирели на ушенце, бе!!! А и какво като някой има пари в офшорка, ако парите са му чисти? Както в случая с исландеца, за когото нямат съмнение за произхода, а говорят за морал!! А и какво са 2 милиарда за Русия, с огромните ѝ ресурси? Злите езици говорят, че един наш голям човек само за един мандат време е спастрил 4-5 милиарда, а тук няколко десетки , и то "свързани" приятели ( интересно как?) са направили 2,5 пъти по-малко!!! С подобни "компромати" за Путин скоро руснаците ще го подкрепят 100%, а даже и платените с грантовете на САЩ руски либерали ще спрат да вярват на лъжите на шефовете си и ще станат патриоти!

А нашите има ли ги?

Щеше да е хубаво. Холмс, ако се намери средство, което да променя престъпниците. Взимаме един крадец, закоравял престъпник и баммм! става честен човек, опора на обществото Но, Уотсън! Честните демократични избори не вършат ли същата работа?

Всъщност не. Манипулираните избори вършат тази работа. И като за начало, за да стане един крадец и престъпник стълб на обществото, независимо дали чрез избори или не, някой високо в йерархията трябва да е облагодетелстван от това.

Шерлок Холмс на посещение в България. Виж Уотсън, крадат, обаче законът е на тяхна страна!

Послдните международни журналистически разкрития на най-сериозните и неманипулиращи агенции,осведомяващи само фактите от престъпленията,неопровержимо доказват,че Путин и обкръжението му са мафиотски престъпници,пред всички закони!Истината винаги излиза на яве ,макар и закъсняла!

Пръц! Леко да се не осе..ш

И кой са тези най-сериозни и неманипулиращи агенции, който осведомяват само за фактите от престъпленията и неопровержимо доказват, че Путин и обкръжението му са мафиоти и престъпници? Да не би да е Подуенски новинар случайно, или Дойренски експерт!!! ? Я се скрии нейде с тъпелските си "доказателства"!!!

Vladimir Borisov

Пути за безгрешен ли го приемаш?

Путин никога не е крал. Неговите 70 милиарда са честни изкарани. Той освен това не урежда съпругът на дъщеря си с милиони, тези времена свършиха през 1991....

Тая дандания не е нищо повече от отрова пръсната от кухите зъбенца на зейналите да налапат поредната си жертва САЩ. Нали казват, че змията е най-опасна когато умира. Иначе, трябва да е последен ахмак който и да било да плаща данъци, за да хрантути и змии, и люпилото им от евробюрократи, за туземните влечуги да не говорим. На юристите е ясно, че от физическо лице няма как да се търси каквато и да било отговорност на юридическо лице, регистрирано като такова където и да е, вкл. на майната си в офшорна зона, в което няма нищо незаконно. Така че цялата патърдия е предназначена за хвърляне на прахоляк в очите на простолюдието, което да бъде насъскано с цел отвличане на вниманието му от същественото! link

Коментари - „Панамските документи“ разтърсват столица след столица | Днес.dir.bg

„Панамските документи“ разтърсват столица след столица

Властите на Обединеното кралство са поискали копие от т. нар. „Панамски документи“, които съдържат данни за офшорни сметки на представители на световния елит.

Обратно в новината

Коментари - „Панамските документи“ разтърсват столица след столица | Днес.dir.bg

Коментари

Панамският скандал е най-пошлото мероприятие организирано някога . За съжаление то няма юридическа стойност и ще завърши с огромни искове към създателите на тази акция . Другата цел беше пренасочване на средцтва и фирми към САЩ

ако бил замесен Плевнелиев - да си подава оставката!!! А как е със замесеният Путин - ама не бе, той е чист като детска сълза, как така ще си подава оставката! - няма такова нещо.

Приятели на офшорко посочени в списъците?

представяте ли си ако бяха открили нещо за Боко!!! - Боже-е-е какви крясъци щеше да има. Нахални арогантни комуняги. И за децата е ясно - крадецът вика "дръжте крадеца" - реват като кастрирани шопари.

омазали се с фекалии и пак лаят. Всеки е виновен - само Путин - не, а как же? Ама кристална личност - да е разкарал жена си, да има приятелки, да има и незоконни деца - сакън не!!! Абе само ровите, не может быт. Той Путин колкото е висок, толкова е велик и праведен.

най-великият човек на планетата. За Родину - за Сталину, пардон - за Родину, за Путин, мисля че по-правилно е - за Путин - за Родину. Да живей, а ние ще мрем.

Тук в България НИЩО не се случва, нали ?? Защото както каза Бойко - "не са корумпирани, и за това осъдени няма!" Ейййййй ... пак сме най-добрите, нали ? :)))

Едно не мога да разбера! Офшорките са законни, а покрай тях само престъпления и далавери/в лошия смисъл/ дефакто!

Плевнелиев беше при приятеля си по офшорни действия Порошенко.

замесен в" офшортгейт", да си подава оставката.

Тази вечер в новините на Ралица Василева по Би Ай Ти бе показано впечатглението на водещ американски журналист от Москва за отзвука там по панамската партенка. Със смачкан фасон той констатира, че няма никаква според очакванията им реакция и, че едва ли се очаква да има такава. Язък, да платиш на 700 журналисти да натаманят някакъв компромат за Путин, пък то изгоря премиера на Исландия и предизвика настръхване на парламентите на Англия и Украйна срещу Камерън и Поросенко.

аз съм много разочарован! нали се говореше в този форум, че тои имал ч2 милiaрда...а сега - само два. хе-хе! много на дребно маи!

Прекомерно изострената международна обстановка , допълнително усложнена и обилно "гарнирана" с "преселението на века"- милиони мигранти услужливо подлъгани и набутани в Европа (целта за сега е ЕС , следват Китай и Русия) ! НУЖНО Е ДА СЕ "ТУШИРА" МЕШДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ,ОБЗЕТА ОТ ПАНИКАТА С МИГРАНТИТЕ - ПРИСПИВАНЕ И ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НИ ВЪРХУ ПРОБЛЕМИТЕ ! Тези 11,12 или 13 млн. документа така ще ни "приспят" , че няма да е нужен никакъв "вазелин" за никого . Докато ги проучат и тем подобни , ще се минат години ! Имайки впредвид И "поразяващата ръка" на "правосъдието" се сещате , че няма нищо да се получи от тази остроумно пусната примамка - прах в очите ни ...!

TIREX

пък няма ни един усраелец ни канадец...

ще се докопат до българските офшорковци като Плевнелиев на пр.

Наивните клкьорчета от козяк ще се напикат от кеф че е излязла невероятната сензация за панамските списъци. Сигурно нощем не спат и се въртят като пумпали. След 3 дни ще има някаква друга "сензация" а тая ще заглъхне както е дошла от службите. А за милиардите на Путин слуховете са повече от доказателствата. Но явно тях повече ги сърби за парите на Путин отколкото на Плевньо, Боко, Цвъки, Меди, Серго, Кожтоф и тн..

Всичко това не Ви ли прилича на Ирак! Оръжия за масово поразяване! Вой! Страх и ужас! Същия почерк! После и едно извинявайте не се чу! Изнасят се факти за ред политици и предположения за евентуално участие на Путин/за2, 70, 100, 400милиарда/! Само че правят ли си сметка , че Хюсеин не можа да им потърси сметка то от Путин с извинение няма да се разминете!

А нещо за булгаристанските комбинатори в офшорки ще изкарате ли? Или те си плащат за да не пишете за тях!

Шокиран съм че Путин е крал в долари. Той не гледа ли тв АЛФА? Не знае ли че доларът съвсем скоро ще се спука защото е само хартия и не е обезпечен със милиарди тонове злато като рублья

Негово Превъзходтелство , ген. Борисофф, няма да пострада ! Лично Патриаршето, Нон- Стоп, се моли за Него и БеГе да процъвтява?

Голям вой срещу офшорките!:) Смях! Не е проблема в офшорките, а в това какви пари влизат в тях! Аз лично имам 4 офшорни фирми, които са собственици на българските ми фирми, които си работят законно и си плащат данъците! Ако някой попита защо са ми тогава..защото законно успявам да си намаля данъците и законно да изнеса част от капитала. не е важно къде са ти парите..важно е ОТ КЪДЕ са!!!

В Русия вече всички научиха за панама-гейт и всички се срамуват заради руския президент. Обаче различните групи руснаци се срамуват по коренно различни причини... ;=P

не плачи на чужди гробища виж първо себе си, простотитята си, лъжите си, даржавица си и тези, дето ви таковат отвсякъде вече толкова години

Ето го и ключа за бараката- Ричард Лобо. https://link Като проучите малко повече какво е работил и колко време ще разберете и защо са тези пукотевици. Само че на никой не му прави впечатление факта че всичко е условно и евентуално може би, най-вероятно, със сигурност... и няма конкретни имена на журналисти които да подпишат разкритията.

гледам много е наблегнато кво бил ималли някакви руснаци в някакви офшорки а пък не е наблегнато на това на кого са офшорките и кой печати основната валута, колко на брой е основната валута и чия е тя и тн, въобще глупави сте и глупави ще си останете

Да бе, някакви си 70 милиарда на някакво си най-влятелно човече във света. Колко сме тъпи, че да се съмняваме в доблестта и морала на путин!

Да бе да, столици били разтърсвани. Дрънци таратонци, врели некипели...Журналистическо блаблабла, следващата седмица друго нещо ще разтърсва столиците....

Не ме интересува докъде в гърлото ви е стигнал фалуса на г-н путин. Интересува ме едно - директно от санкт-петербург ли драскате или коалицията бсп-дпс-атака плюс фалшивите патриоти ВМРО ви плащат?

А на тебе САЩ и Англия директно ти плащат или сметките минават през офшорките? Тъпите ти господари даже една провокация като хората не можаха да измислят срещу Путин. И всичко това беше да се завоалира скандала със западните корумпирани крадци. Е, не успяхте.

Аз си имам работа, защото имам умения и помагам на своята компания и не ми се налага да пиша лъжи във интернет форуми, за да се изхранвам. Аз нямам шефове, сам съм си шеф и пиша безплатно, защото имам свой убеждения и водя война срещу марксизмът, който унищожи българия! А вие винаги поставяте интересите на русия над българските!

Казва се мвро, само там в ръководството доносниците са повече от светия синод , бсп и дпс. Колкото повече патетика и приповдигнати кухи фрази и акцент върху добродетелите на родната свинщина , толкова повече празни и негодни хора , зависимости и двоен морал.

Лошото е, че се опитват да припишат деянията на родните ДС милиционери върху лошите империалисти от запад, сякаш те са виновни за свинщината, за да продължат свинщината. Не можем да позволим в 21 век да се върнем в сферана на влияние на русия, а те точно това искат!

тбоята корекция е неправилна,написана е абсолютно прабилно вмро,така че отиваи да лягаш и спи със затворена уста да не продължиш да дърдориш глупости.

ИНТЕРЕСУВА ТИ ПРОСТО ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО ПЛАТЕН ТЪПАК ?! ТО БИВА РЕЧНИК ,БИВА, АМА...МАКЙ ТИ НЕ ТИ ЛИ КАЗА НЕЩО ПО ВЪПРОСА ?!

Владо Офшорката от Кремъл излезе по голем хитрец от пеевски, доган и пазарджишкия кмет взети заедно :D

И аз да позная веднъж ! Винаги съм си мислил,че да свириш на цигулка е голям келепир!

Е зависи в кое фоайе на метрото свириш и колко ти е голяма шапката};-))) +1

Интересен феномен е Путин, дори когато не е замесено пряко името му, цял свят пак само за него говори. Някой има ли съмнение кой ще бъде избран за най-влиятелния човек на планетата тази година???

Извън темата ... Да се "маркира".. Докога тук ще е кенефа на смрадливи тролове на АТАКА ???

И ти ли си на заплата от американското посолство?

Тва твойто лизане и разпускане на лиги по темата лие? Виж де не се удавиш в лигавите си благодарности.! И си сложи ник 200 по щи отива!!! 300 ( нерегистриран ) 05.04.2016 00:15 Поне един път ДИР-а да ме "изкефи"... За това , че поддържат "огъня"на новината около Панамския лийкс ги поздравявам горещо и се надявам , че там все още има ДОСТОЙНИ ХОРА . САМО ЕДНО МОГА ДА КАЖА ЗА ЕКИПА И САЙТА : Б Р А В О М О М Ч Е Т А И М О М И Ч Е Т А !!! Каквото и да флудят троловете , колкото и да фучат разни малко по-влиятелни хорица , опитайте се поне докато не ви "натисне" Мафията да се покавате в таква светлина !!! пак БРАВО !

Хей, Уорлик, ти отново ли си тук или от Америка се заканваш да унищожаваш опонентите си.....

Той и Хитлер беше най-влиятелният човек в периода 1939-1945г. Ама....

Тия панамски документи ги изкараха само за да ни отвличат вниманието от важните теми: поскъпването на билетчето от лев на 1.60 и от орязването на клиничните пътеки. Също и от въвеждането на тол таксата. А ние ги знаем, че са маскари. И тия, и ония!!

От Яхуу до Дрисня само Путин начело на този "скандал" нищо че от 2 тира "инфо" никъде не се спомена името му ! И после нямало "опорни точки" !

Тировете викат с двойно дъно, имало документи как Боко се офшорил с магистралните стотинки};-)

Поне един път ДИР-а да ме "изкефи"... За това , че поддържат "огъня"на новината около Панамския лийкс ги поздравявам горещо и се надявам , че там все още има ДОСТОЙНИ ХОРА . САМО ЕДНО МОГА ДА КАЖА ЗА ЕКИПА И САЙТА : Б Р А В О М О М Ч Е Т А И М О М И Ч Е Т А !!! Каквото и да флудят троловете , колкото и да фучат разни малко по-влиятелни хорица , опитайте се поне докато не ви "натисне" Мафията да се покавате в таква светлина !!! пак БРАВО !

Когато поръчката идва от американското посолство медиите ни изпълняват безпрекословно... и как да е иначи нали до една са на издръжка оттам.

Виж какъв е отзвука по целия свят бе младежо ... Не е важно , че баща ти или чичо ти е в далаверата или пряко в Мафията ...Важно е , че цял свят ВАРВА НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , И ПРЕДПРИЕМА МЕРКИ - ПРОВЕРЯВА , ПРАВИ ДЕКЛАРАЦИИ.... САМО НАЩЕ МАФИОТИ -=ПОЛИТИЦИ И КАКВИ ЛИ НЕ БОКЛУЦИ ОКОЛО ТЯХ СЕДЯТ ТИХИ КАТ НАСРАНИ И СЕ ЧУДЯТ ДЕ ДА СЕ ДЕНЯТ .. ЧЕ ОТ ТЯХ ЗАПОЧНЕ ЛИ СЕ "ЕДНО РАЗПЛИТАНЕ" ЩЕ СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ В ГРУПАТА СА ВСИЧКИ ДО ЕДИН ... НЯМА бсп НЯМА герп , НЯМА атака , а иначе ... АМА КАКВО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ , ЗА ТЕБ СА ВАЖНИ САМО ФАЩ , ЕВОГЕЙОВЕТЕ И КОПЕЙКИТЕ ...

Много си наивен- как ще ги "натисне" Мафията, като те дир-ниците, както всички медии, поначало са натиснати от мафията и си заработват хляба / и лукса/, облужвайки мафията! И ти, като лоялен служител си наясно, нали точно затова пишеш "еднопосочно", но с претенции за анализ.....

Кърджелииски резак тиие товариШЧ.!.

Отвличате вниманието от важните неща.

11.5 млн документа ! 35 офиса! 220 държвви ! Туй да го подредят, да го разследват, да обвинят някой, да го опандизят ! Голям зор ! Все едно един слон да го сготвиш на тас кебап!Спокойно, моряци!

сви отговора на въпроса на медиите. какво крият политиците? отговора- Клетвата си! - Правомощията си! е отговор не за само за некъв дирник. а за сека медия и демокрация.

автоматично не си на длъжност държавна. тъй ша е..дано не последни сме пак.

Руснаците съобщиха преди седмица, че се подготвя поредния американски компромат срещу Путин с цел да се забрави оглушителнат аплесница която САЩ получи в Сирия съ разгрома на своето отроче идил. Тъй като не мога да си представя, че тайните службина "фалиралата икономически" Русия следят всяка адвокатска кантора включителнов Панама, то те следят само ЦРУ - т.е. американското разузнаване преди една седмица се е готвело да се изпусне с компромат за Путин. Е това изчерпва всичко! Тия не само нас смятат за глупаци. Между другото основателят на журналистическото НПО правило "разследването" получава финансиране от Сорос от по 1 до 6 млн.дойлера на година за подобни откривания на топлата вода.

Факт. И аз ги проследих така събитията.

Разследването не е от седмица бе неразбрал, разследването е от години и от журналисти от 78 страни и за какъв путин говориш , когато него няма кой да го разследва в държава , която е негова собственост, горят стотици възлови кариери и бизнеси, изгарят над 20 държавни глави и министри от цял свят, плюс банки и бизнесмени , спортни деятели , звезди от страни , в които това ще има последствия за разлика от путландия.

ЕЕЕЕ как така е станало ,че от цял свят има в тия документи само от САЩ няма???За какви ни смятат тия яники??Подиграват ли ни се???Ха ха ха ...!

Повервахме на руската форумна пропаганда, от 4 години все едно и също пишете другари. Сащ били виновни за всичко, ма не забелязахте, че в документите присъства и бащата на дейвид камерън(надявам се, че не е нужно да пояснявам каква връзка има той със сащ) и разследването е извършено от независими репортери..

"Журналистическо разследване" финансирано от Сорос и ръководено от структура, в чието ръководство влиза държавния секретар Кери...

А-а-а ....ти тях ги не пипай! Те в офшорките имат толкова пари, че са с пожизнани индулгенции, получени директно от наместника - Обамов!

но некои могат и сами. да се подиграят с живот си държав и бъдеще. дерзай. можеш още.

Наистина ли не разбирате, че атрактивните теми са за отвличане на вниманието от важните неща. Мигрантите не се занимават с глупости, те се настаняват и скоро ще ни наритат барабар с главните герои от сапунения сериал.

Чии проблеми са по сериозни- тези на Европа с мигрантите или тези на Русия с рухналата икономика и 30-40% инфлация? Хмм..

ДВЕ думи за Путин изполват Все пак американските цигании- можеби и вероятно - ЕТО ТОВА Е И ЕС И ФАЩ

И какво викаш, ванушка, путин притежава само един скромен апартамент в москве?

Модерното робовладетелство .. Поне в древният свят е било очевидно. Днес някой хора казват, че вярват силно във валутата на страната си и ще я извадят от кризите, а после крадат и укриват парите си в други държави.. Поне нашия боко си прилича с древните робовладелци, не се стреми много да прикрива корупцията си.

Разбира се,че всеки може да си мисли каквото поиска и да изказва всякакви мнения. Затова е демокрация. Ние с мнението може и да не сме съгласни,но човекът има право да го изкаже,а ние нямаме право да го плюем за това,че има мнение различно от нашето! Та ето го и моето мнение: 1.Вярно ли е,че Панама е една шепа държава в централна Америка,на която основния и приход е от Панамският канал? Така е! Вярно ли е,че от столетия насам тази държава и нейният канал са под контрола на САЩ?Той е построен с американски пари. 2.И сега някой се опитва да ми обясни,че някаква адвокатска кантора в Панама разполага със "свръх секретна информация",за която американците хабер си нямат. Нищичко не са знаели! Всичко им идва като гръм от ясно небе.Хайде де! Сериозно? 3.Според мен си е чиста проба "режисура". Специална операция. Къде бяха до сега? Не са знаели? Кой ще повярва на това? Тогава защо се прави? 4. В кръга на "засегнатите"има една "едра риба". Това е Владимир Путин. Той е неудобният. Той е като трън в очите. Той трябва да бъде дескредитиран! Останалите са дребни риби. За камуфлаж!

Естествено, че е секретна информация, става въпрос за ПАРИ! Виждам, че оправдаваш путин, а нашите 150 офшорковци (само в панама) и тях ли ги оправдаваш? И срещу тях ли се води "хибридна война"?

Бай Ставри, че както говорят, той, Вовата нямал пари там, а някакви си музиканти, които му свирели на ушенце, бе!!! А и какво като някой има пари в офшорка, ако парите са му чисти? Както в случая с исландеца, за когото нямат съмнение за произхода, а говорят за морал!! А и какво са 2 милиарда за Русия, с огромните ѝ ресурси? Злите езици говорят, че един наш голям човек само за един мандат време е спастрил 4-5 милиарда, а тук няколко десетки , и то "свързани" приятели ( интересно как?) са направили 2,5 пъти по-малко!!! С подобни "компромати" за Путин скоро руснаците ще го подкрепят 100%, а даже и платените с грантовете на САЩ руски либерали ще спрат да вярват на лъжите на шефовете си и ще станат патриоти!

А нашите има ли ги?

Щеше да е хубаво. Холмс, ако се намери средство, което да променя престъпниците. Взимаме един крадец, закоравял престъпник и баммм! става честен човек, опора на обществото Но, Уотсън! Честните демократични избори не вършат ли същата работа?

Всъщност не. Манипулираните избори вършат тази работа. И като за начало, за да стане един крадец и престъпник стълб на обществото, независимо дали чрез избори или не, някой високо в йерархията трябва да е облагодетелстван от това.

Шерлок Холмс на посещение в България. Виж Уотсън, крадат, обаче законът е на тяхна страна!

Послдните международни журналистически разкрития на най-сериозните и неманипулиращи агенции,осведомяващи само фактите от престъпленията,неопровержимо доказват,че Путин и обкръжението му са мафиотски престъпници,пред всички закони!Истината винаги излиза на яве ,макар и закъсняла!

Пръц! Леко да се не осе..ш

И кой са тези най-сериозни и неманипулиращи агенции, който осведомяват само за фактите от престъпленията и неопровержимо доказват, че Путин и обкръжението му са мафиоти и престъпници? Да не би да е Подуенски новинар случайно, или Дойренски експерт!!! ? Я се скрии нейде с тъпелските си "доказателства"!!!

Vladimir Borisov

Пути за безгрешен ли го приемаш?

Путин никога не е крал. Неговите 70 милиарда са честни изкарани. Той освен това не урежда съпругът на дъщеря си с милиони, тези времена свършиха през 1991....

Тая дандания не е нищо повече от отрова пръсната от кухите зъбенца на зейналите да налапат поредната си жертва САЩ. Нали казват, че змията е най-опасна когато умира. Иначе, трябва да е последен ахмак който и да било да плаща данъци, за да хрантути и змии, и люпилото им от евробюрократи, за туземните влечуги да не говорим. На юристите е ясно, че от физическо лице няма как да се търси каквато и да било отговорност на юридическо лице, регистрирано като такова където и да е, вкл. на майната си в офшорна зона, в което няма нищо незаконно. Така че цялата патърдия е предназначена за хвърляне на прахоляк в очите на простолюдието, което да бъде насъскано с цел отвличане на вниманието му от същественото! link