Среднощен скандал с депутати от ”Атака”

Главни действащи лица в скандала са били депутатите Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Собствениците на магазина за алкохол и цигари пред НАТФИЗ са в шок.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да му извадят очите, му изписаха веждите на Волен! И затвърдиха очевидното - че Волен и Атака са ЕДИНСТВЕНАТА алтернатива за доброто на България!

Имаш предвид герб и мутрата , нали...

Свестните у нас считат за луди, глупецът/за наши дни-престъпника/ вредом всеки почита: Констатация-НЕ ПОДАВАЙТЕ СИГНАЛ ,ЗА ТЪРГОВИЯ СЪС НАРКОТИЦИ,И ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ,КАКТО И ЗА ДРУГИ ПОДОБНИ-ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ,ЗА НАРУШАВАНЕ ПРАВАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ?????????????????????

мен не ме интересува какъв е бил Фреди Меркюри! Важно е какво остава като наследство. Ще се забравят ли песните му? Ако се докаже вината на Волен Сидеров да си понесе отговорността! Това обаче не трябва да обезсмисля истините които казва! /това което се опитват да направят вече е недопустимо/

поредния черен пи ар на сидеров,както винаги преди избори.

Абе как винаги го хващат в някакъв "скандал" точно преди избори??? Дали говорейки истини не притеснява мафиотската хунта??? А дали не изпращат някого нарочно да се заяжда с него за събитие и скандал??? Това което знам към момента е, че той няма алтернатива и всичко, което е казал до тук винаги е било истина и се е случило (пример: проблема с ЕРП-тата, бежанците, лошата политика водена с Русия ит.н. и т.н.). Със сигурниост нокой не е съвършен, но докато не видя с очите си той да управлява с мнозинство, не мога да го съдя като политик!!! Всичко останало е спекулация и търсене на скандал!!! Дори нещо повече, прави ми впечетление, че когато т.нар. национални телевизии правят репортаж за него винаги дават само определени откъси от това какво казва, и съответно му слагат някакъв етикет. Пример за това е последната точка взнесена от БСП за отмяна на санкциите срещу Русия. Тогава от АТАКА ги контрираха, че идеята е тяхна още през 2014, но по НОВА показаха само едно малко откъсче от цялото исказване на Волен и се подиграваха с него! В последствие го гледах цялото в интернет и ми стана много криво в същност какви истини е казал!!! Неудобни на платените медии и техните мутрогенирани собственици!!! Та сега отново искат да го вкарат в скандали!!! Е аз не ви вярвам платени псевдомедии такива!!!

Извини се ,бе ! Извини се ,бе!

Атакиския боклук здраво се засилил да троли в защита на малоумния си вожд. Здраво смрад се носи. Не се хабете. Ясно е, че чеп за зеле не ставате

си чатка плюсове на поразии и си мисли че това не си личи. оказа се че доларите от америка нчма да ви помогнат,от сега мислете кой път ще хващате,защото ще има бой ебан и.т.н.

мокри сънища на типичен последовател на белата златка. Като се насмуче човек със самогон, какви ли не глупотевини не му минават през кратунката...

наблюдаващ с мозък Някой от платените плювачи по-долу да ми обясни защо полицията като пристига действа по втория сигнал, а за сигналът за престъпление се правят на луди, който е бил първи? Ако този сигнал не е бил подаден постановката за откаченият Сидеров вдигащ скандали,можеше и да мине! Ама сега лъсна като бял ден как полиция и прокуратура прикриват нещо. Лъсна и наяве как тези "приятели" на магазина са организирани! Няма как в петък вечерта да се съберат така само инициативно. А това как прокуратурата действа в събота дори няма да коментирам. Абе за малко да мине номера. Ама малкото камъче обърна колата!

Плащам таксито на Митко Чука и на Сайдера до новото пернишко депо за отпадъци! Еднопосочно!

За Сидеров е много подходяща приказката за магарето и Хитър Петър..Дето се разревало насред селото и започнало да се търкаля.. А Хитър Петър казал: Че ако тук не си покаже магарията, пред толкова много хора, то тогава къде ?? И наш Сидерчо така..Чудя се само, дали най - после някой ще поиска психиатрично заключение, как е той. Защото според мен, този човек не е добре..

Дилема: - Построяват се голям брой лечебни заведения със строг режим за белата златка и следовниците му. - Товарим ги на влак с конски вагони и 'айде у сибир. Кое ще е по-евтино ... не знам, но е крайно време да се направи нещо такова, че ми писна от побъркани и родоотстъпници.

ИАЗ ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СИДЕРОВ

Много евтино се оценяваш - 20 кинта и бутилка олио. Нали по толкова раздаваха в циганската махала?

пукайте се герберасти по шевовете

отново е прав,нали борим контрабандата????сега кого ще заявим пак????

По-добре един път да видиш, отколкото сто пъти да чуеш! По нито една телевизия не видях да показват как Сидеров удря човек пред НАТФИЗ. Некадърност? Едва ли. Просто е трудно да намериш черна котка в тъмна стая, особено, ако котката я няма.

камери няма ли ?

Кой има интерес от изкуствена реклама и бутафория , около Лудата Златка... Не сме ние , обикновените човеци..опсс , човеци ли казах ..Ние сме зомбита и роби... Облучвани от ТВ , Радио и Преса , колко важно е да застанем на нечия страна в всеки един измислен конмфликт около всеки един измислен политик в измислената държава наречена България .... Не знам какво и защо са правили "силите на реда" , но знам , че такива в Родината ми няма от доста одавна ... Тоиест има- и са впрегнати в тотална защита на единсвените правоимащи- ПОЛИТИЦИТЕ И ТЯХНАТА ПАРТИЙНА ОЛИГАРХИЯ... Иточно затова , всеки един медиен бум , мисля , че не само вдига , а сваля рейтинга на "рекламирания" политик... Но това може би се отнася само и единствено за мислещите хора .. а за тролове и промити "политизирани" мозъци нищо не е в сила да им отвори очите !!! Ето затова , може би няма сила и власт , която някогаще ме принуди да ида до "изборната урна"... Дори да понеса най-солената глоба !!!!! АЗ ИМАМ СЪЗНАНИЕ И ДОСТОЙНСТВО !!! А ВИЕ ???

Поредната изцепка на опиянченото джудже... Искал да си купи малко кока, не му дали поради арогантното му излъчване и той се разциврил...

В моето семейство сме отчаяни от БЕЗСМИСЛИЕТО на гласуването,защото всъщност резултатът при демоКРАДцията с активната медийна "правилна" подкрепа в интерес на "правилните"партии и хора само ЛЪЖОВНО изобразява някаква нейна алтернатива.А когато все пак някак успява да се задържи и даже в Парламента да присъства партия като Атака, то медиите и "правилните" журналя особено преди избори изтерясват и веднага с кански вой се включват в поредната постановка за очерняне на Сидеров и респективно националистичната партия Атака.Ама тоя филм вече сме го ГЛЕДАЛИ и ние с изострено БЪЛГАРСКО ПАТРИОТИЧНО чувство изобщо НЕ сме като мишки в капан с мижава първосигнална система.Така че докато В.Сидеров и АтакаНЕ ИЗНЕВЕРЯВАТ на БЪЛГАРСКАТА ПАТРИОТИЧНА ИДЕЯ платените, пошли и клюкарски за малоумници постановки ни АМБИЦИРАТ за разобличаване на злото, а НЕ ни отчайват!!!

Такава смрад може,да се излее само от КЛОАКА!

Народът е казал: " Докато умните се наумуват, лудите се налудуват...". Тук даже и в парламента влизат.

Гробарите ги е страх от изборните резултати. Сами видяха колко се оакаха с раболепното поведение по отношение на мигрантите.

Очаква се бум на националистите.

Точно. Бум. Буууумммм.....

Защо защитавате контрабандата? Сигурно и вие си купувате контрабандни цигари защото са по-евтини . По добре подавайте сигнали за контрабандата . И защо не го правите-предполагам и вие самите не вярвате на полицията. Не виждате ли ,че всичко е скалъпено. Как може при събарянето на незаконните къщи в Гърмен да присъстват 2 патрулки с полиция , а сега се изсипаха поне 20 полицая и още толкова цивилни началници и проверяващи. Да не говорим за медиите.

Бих предпочел Волен за президент пред Луна ! Все пак този имидж ,който България гради пред света 25г. трябва да се отстоява, а и той все пак успява да привлича внимание !

Най-добре ще си вървят като двойка - президент и вицепрезидент.

За двойка обратни ли,става дума?!

Задължително требва да си куку за да скачаш на колониалното робство установено в БГ. Обаче само с куку не става, на Болен това не му е ясно.

Много сте прав.В края на романа ПОД ИГОТО идиота Мунчо е единствения който протестира срещу издевателствата на турците. Благо пристойните българи си мълчат.

Разкарайте тоя ямболски селяк от новините. Като е такъв отворко да ходи в Ямбол да прави среднощни екшъни - ама там неговите съграждани ще му смачкат гнусната мутра.

Воленчо за съжаление е ку-ку но всепак е единственият който казва истини за колониялното робство!

Правописа-а-а... Пише се "колониЯ", ама робството е "колониАлно". Май някой е спал в час по български...

...Или е бил дежурен на лафката...

ЦЕЛИЯТ РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ НА БЪЛГАРИЯ Е АНГАЖИРАН ДА ИЗКАРА СИДЕРОВ ЛУД .ОГРОМНАТА ПОДКРЕПА НА АТАКА ОТ ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ Е СЕРИОЗНА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г.ТЕ ДОБРЕ ЗНАЯТ ЧЕ ДОИДЕ ЛИ АТАКА НА ВЛАСТЩЕ ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ НА КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ,АНТИБЪЛГАРСКАТА ДЕИНОСТ НА ПРЕЗИДЕНТА И ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР,ДОГОВОРИТЕ ЗА Е.Р.П.,ТЕЛЕКОМИ,ДОБИВ НА ЗЛАТО И ОЩЕ КУП ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ДОГОВОРИ.

Идват избори и трябва да му направят някаква постановка на Волен, иначе може и да загубят. Страх лозе пази.

Ако наистина имаше"репресивен"апарат,то Златката отдавна -щеше,да е в Зоопарка и да се зъби на посетителите!

хайде сега преди да бъдат съдени за физическа саморазправа с полицай, чуколов и сидеров да платят на държавата разходите за 3-часовата полицейска акция. защото вече се уморихме да слушаме за скандалите на комуно-фашистите от атака, които се опитват да си правят автореклама със скандали, а отгоре на всичко замесват и полицията. в крайна сметка парите за полиция и съдилища ги плащаме ние и държавата, и това не трябва да продължава така

НОРМАЛНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА ЕДИН НЕНОРМАЛНИК. МЯСТОТО МУ Е В ЛУДНИЦАТА А НЕ В ПАРЛАМЕНТА. НО ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСВИДЕТЕЛСТВАНИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ Т.Н. НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. ЩЕ ИМА ЛИ ИЗВЪНЕРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА ЗА ОТНЕМАНЕ НА ИМУНИТЕТА НА СИДЕРОВ И ЧУКОЛОВ? НИКОГА! ТОВА ЯСНО ПОТВЪРЖДАВА ГОРЕ НАПИСАНОТО ОТ МЕН. ТОВА Е МОРАЛА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ. КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ОТИДА НА ИЗБОРИ?

Така ще е,нали всичко възможно направиха днешните управяващи да унизят лекарското съсловие и то им го връща като не освидеталва чичко Болен или Волен беше.Като го гледах с колко верни и млади подръжници беше ,много ще ми е интересно на кого от тях ще прилича рожбичката му.Така е Воленчо,всичко се връща на този свят-теб те взимат на квартира и ти забърсваш жената на хазяйна(който даже и нем не ти е взимал за тавана),след време ти си взимаш охранители,те пък ти направили дете.Лошо няма .

О неразумни уроде, не проумяли вече закономерността, че когато наближат избори и когато не можеш да победиш с идея и кауза, неможеш да изкараш досие от ДС, неможеш да елиминираш противника с пари и др. Да прибегнеш до класическото изфабрикуване на клевета, с която да очерниш подло и несправедливо политическия си опонент. Явно е, че Волен Сидеров има реално намерение да развали сегашния колониален модел на шепа богати корпорации коита източват България и са поставили покорни слуги за управляващи в България. Това обяснява еднотипните активни мероприятия срещу него. Използвайки послушното МВР и още по покорните купени медии. Докато се връзвате на тези манипулации положението в българия няма да се подобри. Идват избори ако искаме да живеем достойна да не допускаме провалили се управляващи във властта. Така да бъде!

То ,че беше активно мероприятие спор няма,но явно бати Волен е издържал само първият кръг от курсовете за агенти-този дето им казват ,че е добре да говориш без прекъсване:)Като иска да се бори с контрабандата да не ходи там дето е осветене и има полиция да го пази а да иде там тедо е тъмно и може наистина да попадне на каналите

И аз. Не само че като се напие е супер агресивен и само прави излагации, но и по лошото после почва като в първи клас да лъже и то нескопосано и да се изкарва жертва. Ама като не можете да пиете не пийте бе свине, как може изобщо някой да гласува за тези.

:)стига де,не го хулете младият татко.Малкото реве и човека не може да спи затова е излязал и е пийнал малко.Пък и нали като порасне малкото трябва да му покаже какъв левент е бил татко на младини:)ЕЙ това телевизийте да не вземете да изтриете записите

Точно по комунистически! Уж срещу тях се бореше а си стана един от тях!

Перхидроленото човече болен Сидеров баш агента на Москва пак се на ака.

Защо да се е наакал?Ако не бяха го дали по новините някой щеше ли да знае ,че се е случило.Пък и според мен това си е чиста манипулация на журналистите,няма как той да е бил там.По това време батко Волен е къпал бебето и е сменял памперси.

Извиняваме се, че по нашата патриотична телевизия все още не сме излъчили кадри от заснетата снощи топ-продукция. Колегите от Мосфильм са ангажирали целия си потенциал от специалисти и цялата си техника като обработват кадрите и създават сцените за които са необходими комбинирани снимки и компютърни анимации. Обещаха ни че още утре продуктът ще е готов и ще ни го предоставят за излъчване веднага.

Ааа ,бъркаш се.Те вярно ,че в Мосфилм са факири,но не чак такива ,че да представят едно лайно като лъв.

умен,възпитан, интелегентен,благороден,хуманен,честен,безкористен, мислещ единствено за благото на народа,който го е избрал,с чисто МВР и ДС досие.кажете ми името на поне 1 такъв депутат-все 1 да ми кажете че днес Слънцето няма да изгрее.боклук ,връх боклука.

не ми пишете минуси-пишете име,плюс обосновка

Спокойно Петре,слънцето изгравя само да види татко Волен.

нема ли кой да го озапти тоя??? Баси скапаната държава? Пародия на държава и партии!

Колко ли болен мозък трябва да си,за да си фен и симпатизант на тези психари Болния Сидеров и цялата му сбирщина!!! И докога България и Българите ще търпим някакви малоумни психари да тероризират безнаказано не само във България,но и в Чужбина!!!

Светът върви към лумпенизация, а ние сме в челните редици ........ няма как да не му стане тъжно на човек като си представи какво ги чака децата му!

Я, тъпото говедо пак се проявило. Все пак беловласия палячо е забавен понякога, но тъпо парче като Чуколов няма.

Аз си мислех, че Сидер е отпуска по майчинство!!!!

майките да се скитат пияни (може би дори дрогирани?) по улиците на София. Може би това са НЕПИСАНИ, ЧОВЕШКИ закони? Че той В.С. за човек ли трябва да го броим след всичките му изцепки? Бих го сравнил с пияна маймуна, но с това ще обидя маймуните. А, да той е БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ. Това вече обеснява всичко. Простено да му е...

Самодоволните депутати, така се самозабравиха, че уронват престижа на полицаите, които и без това няма кой да ги защити с такава министърка!

БОЙКО НЕ СЪСИПВАЙ НАРОДА

те преследва. Сигурно сънуваш кошмари. В статията става дума за твоя откачен господар Сидеров и вярното му куче Чуколов.

На този ненормалник няма ли най-накрая да му свалят имунитета и да го озаптят ..То не бяха просташки излагации у нас и по света..