Лют скандал между журналист и член на СЕМ

Сериозен скандал се разиграва в медийното пространство. Журналистка обвини члена на СЕМ Бетина Жотева, че я е заплашвала. Жотева каза, че ще я съди.

Обратно в новината

Коментари - Лют скандал между журналист и член на СЕМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жотева е екстра! става да и се изхвъргаш на бузките, ако си ерген де...

Простак

Какъв е този Съюз на европейските журналисти? Защо няма позиция на Съюза на азиатските журналисти? Може ли нормален човек да се казва "Къдринка" и вместо да си седи тихо в ъгъла, да прави скандали? А Бетина Жотева защо пъшкаше, когато четеше новините едно време и защо цял живот прескача от мъж на мъж? Тя с чепене е попаднала и в СЕМ. Какъв гигантски сблъсък между две самоповярвали си български кифли и как българското общество се разтресе до основи от него!

Вече в редица предавания забелязах наглия и арогантен тон на Бетина Жотева. Като журналист няман представа каква е, никъде не съм срещал нещо от нея. Докато г-жа Къдринова е отличен журналист и писател. Наградена с много международни награди. Като човек е прекрасен, етичен и възпитан. Вярвям напълно в казаното от нея.

къдравата къдринка е изключително поръчков журналист. В своето "творчество" възхвалява "прогресивните" световни движения начело със сальфецкия саюс и систематично "громи" злия Запад, виновник за всички беди, които са се случили и случват на невинното човечество. Явно е номенклатурно отроче, защото дълги години е живяла по чужбина, когато менеподобните не можехме да отидем до Петрич, Калотина, Синеморец,..., без милиционерски открит лист.

stan_posta@

Що, сега до щатите можете и да отидете без виза ? И без отпечатъци от пръстите ? И без да си покажете всичко, което сте писали във фейсбук ? А иначе не знам каква работа сме имали лятно време по Петрич, при 200 км брегова ивица с прекрасни плажове ...

Хубава .утка е тази Бе Тина и добре разработена от тези, които са я ползували

Тия пък от бесепето, щели да застанат зад: "...всяка една журналистическа инициатива, която е насочена към защитата на свободата на словото"! Е, няма такава политическа извратения!

Кокошки.

Махнете я от СЕМ тази проста патица Жотева. Освен това се носят митове и легенди за К*рвенските и изпълнения.:

Само аз ли видях по Нова за какво иде реч?Въпросната журналистка Къдринова -извади от контекста казаното от Бетина Жотева и го хвърли в пространството!Даже умишлено не искаше да каже по какъв повод е изречена заплахата.И водещият не чуваше или неискаше да чуе какво казва Жотева-ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА Я ВКАРВАТ В ИНТРИГИ и по-този повод е била заплахата.НО ВСЕКИ ЧУВА КАКВОТО ИСКА ДА ЧУЕ ИЛИ МУ Е КАЗАНО ,КАКВО ДА ЧУЕ И В КАКВА ПОСОКА ДА НАСОЧИ РАЗГОВОРА!

Само ти си си седяла на ушите.

Пичи косъм, кораб влачи - (српска) Бетина ичка, гранита чупи - (шоп) В устата й, джелезо се топи- (ром)

Жотева не е стока това е ясно! Но онази другата , про_комунистическа скандалджийка е още по-зле! А и факта че БеСиПе-ту толкова яростно защитават "къдравата" , направо ме кара да изпитвам симпатии към Жотева!

Тази жена (Бетина) е известна и запаметена, като телевизионер-говорител есинствени с мъчителни прекъсвания на речта и тягостни премигвания а очите.После отиде в Брюксел (европейската школа) и в превърна в това което виждате сами.

мен ми хареса статията забавна е

Ей тая Бетина голям гьон сурат бе!...От 1км си личи че лъже като калайджийка.

ВЕДНАГА СИ ПОДАЙТЕ ОСТАВКАТА.тОВА Е НЕДОПУСТИМО нагло ПОВЕДЕНИЕ НА самозабравила СЕ ЛИЧНОСТ КОЯТО няма работа в СЕМ или на подобен пост.ВЪН НА МОМЕНТА.ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ С ТОВА ПОВЕДВНИЕ.

НАГЛОСТ от г-жата от сЕМ.вСЕКИ В бЪЛГАРИЯ КОЙТО ЗАЕМА НЯКАКЪВ ПОСТ СЕ МИСЛИ ЗА недосегаем И ЧЕ МОЖЕ ДА заплашва КОЙТО СИ ИСКА.нО ЯВНО забравят,че работодателя е народа и той издига и той сваля!!!

Все още си я бива Бетинчето, а кой ко рекъл е все тая.

Тъй, тъй, дърта чанта ама лачена!

Мачкан лак!

Ще ме помните!

ИСКАМЕ ОСТАВКА НА НАГЛАТА СОРОСОИДКА ЖОТЕВА.

Казва се впишЕ и така се пишЕ! Това е крайно неприятно селските говори, да се изписват, както се говорят!!!

Бетина Жотева е родена на 28 октомври 1964 г.[ Била е омъжена за Огнян Чампоев, дипломат и служител от МВнР, впоследствие установен и обявен като секретен сътрудник на Държавна сигурност. През 1996 г. Жотева е говорител на предизборния щаб на кандидат-президентската двойка на БСП Иван Маразов и Ирина Бокова в кампанията за президентските избори същата година. От 2005 г. до 2007 г. е консултант и анализатор към НАТО. От 2007 г. до 2010 г. заема длъжността Първи секретар по въпросите на връзките с медиите и комуникационните стратегии в Постоянното представителство на Република България в Европейския съюз, Министерство на външните работи.

Пропуснал си да отбележиш, че госпожа Жотева е доверено лице на президента Плевнелиев и следователно е от ГЕРБ. Целувала е синият кръст и се е клела в евроатлантическите ценности. Толкова! Всичко друго е от лукавия!

Жотева е поредната калинка, която си е повярвала, че е фактор. Нагла и безпардонна.

Жотева правеше интриги срещу госпожа Бокова и привикваше хората от външно по полицията. Не е почтена ,нито морална. Да си подава оставката или да и я поискат.

Госпожа Жотева трябва да си ходи от СЕМ. Нито е морално ,нито е почтено да остане и ден повече!

Аз я помня Бетина Жотева от преди години - тя бе и си остава симпатяга, хубава жена. Преди говореше малко припряно, вероятно сега с годините гоаорът й се е поошлайфал:), но я помня като пряма, на моменти припряна и емоционална, и я харесвах, сега от снимката виждам, че си е останала хубавица. Не виждам причина да не й вярвам, че отново казва истината, още повече, че думите й се подвърждават инот Захариева, която също изглежда почтрна жена. От друга страна ми е писнало от пишман журналисти, които се занимавар с интриги и нападат и се опитват да спретват коморомати и истории НЕ СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ БАНДИТИ Й МАФИОТИ СРЕД СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ, А СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ НА ТАКИВА. Еми ако това наистина е поредната спретната интрига и измислена история, Бетина може и да е реагирала по-остро и темпераментно, но поне за мен е напълно разбираемо, а ако тази, Къдринкова ли бе, продължи да се прави на уплашена или жертва (подкрепата от тези от БСП всъщност за мен по-скоро е в полза на Жотева). то тогава тази ТРЯБВА ДА НАЗОВЕ И КОНКРЕТИЗИРА И ОТ КАКВА ТОЧНО РЕАЛНА ОПАСНОСТ ОТ СТРАНА НА БЕТИНА ТЯ НАИСТИНА СЕ СТРАХУВА! Както и да е, аз съм 100 % за свободата на словото, в т.ч. и особено на журналистите, НО... - ДА НЕ СТАВА ДУМА ЗА ИЗМИСЛЕНИ ИСТОРИИ И ИНТТИГИ, тоест за ФЕЙК НЮЗ (на каквото прилича рова); и - ДА СЕ НОСИ НАИСТИНА РЕАЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЕЗИ И ТАКИВА НЕЩА, ЛЪЖИ И ИЗСМУКАНИ ОТ ПРЪСТИТЕ ИНТРИГИ И СПЛЕТНИ!

някак си не е справедливо джурналята да се само-отделят от сем. значи жотева с вължебната пръчица, а джурналята целите в бяло.

Поредната която си е повярвала, че е някакъв фактор. Ало Жотева събирай си багажа и се омитай. Да не си мислиш, че блестиш с някакви кой знае какви качества, просто си поредната политически назначена "КАЛИНКА" в СЕМ, при това доста възрастна!!!

Смайваща е наглостта на тая измислена медийна регулаторни! Ярък пример за самозабравилите се политико-чиновническа пасмина, налазила държавицата ни с възхода на ГЕРБ.

С този грубиянски език и тембър, както и с изключително негативно излъчване, какво прави в СЕМ??? Ударили сме дъното със свободата на словото. Не можело да се зададе въпрос на лелката, малийййй!

Бетина Жотева ли? Господи каква наглост и арогантност! Всички от ГЕРБ ли са такива? Като тая госпожа, като "писателят" Антон Тодоров, като Георги Марков/Николай/, Десислава Атанасова и още много такива ярки "личности". С такива ли ще печелят мажоритарен вот? Кога? Кой живот? Аз записаният разговор с репликите и заплахите на Жотев,го видях. Добре е и Цацаров да го види.Такава наглост, такова безочие,просто уникално. Типично по мутренски. Хайде Бойко коментирай да те чуем! Пак ли ще го усуквате? По-скоро я махай тази, защото работата много се разсмърдя. Нека да ходи на село тикви да търкаля. Егати кадрите имаш!

само как са се разлаяли герберските кучета да бранят боко и цвоко

Същата пач...ра си беше и като Чампоева, когато на всяка цена, в това число и чрез себе си, се сдобиваше с това което искаше, та за това нищо чудно че и сега, като Жотева, пак се развихря. Пък и с напредването на възрастта настъпват и някои неща, които карат и нормалните жени понякога да стават ненормални, непредсказуеми и особено зли, така че нищо ново под слънцето и в поведението на Бетинчето!

-90% от пишещите...са идиоти. Ама Ff е най- големият идиот сред тях.

90% от пишещите в този форум са идиоти

защото ти си този/тази която съди по себе си когато определя критериите за идиотизъм и за това водиш класацията!!!

Ако ти си 90% идиот и индуктивно пренасяш това върху целия форум - може и така да ти се струва, но извода от частно към общо обикновенно е невалиден!

Бетина Жотева е ,,голямата" работа. Тази префунена женица раздава правосъдие от първо лице. Никой добро не е видял от нея. Ама времето и мина. Сега си остава с резила, който сама си прави

Изцяло пълна картина на кадрите на прехода - дори умни и способни, но поради липса на семейни ценности и възпитание в момента, когато се видят с пари и власт са поредниде самозабравили се лекета. Така вместо показателни за възпитание и успех те сами се приравняват на неуспелите и поозлобени хора. А интелекта знаем не е никак пряко свързан с благополучие в България, възпитанието - определено ни доказват е недостатък, за да си успял.

След като СЕМ е стожер за много неща, защо допуска отделни служители на националните медии у нас да си разиграват коня и да не им пука за общественото мнение? Защо, например, Ангелина Пискова от БНРадио абсолютно никога не е казала на слушателите елементарните поздрави, или пожелания: Добър ден, Приятна вечер, Уважаеми слушатели? Но парадира нагло и нахално с: ...вие сте с БНРадио и С МЕН...??? Съществува ли воля и смелост сред членовете на СЕМ да поставя на местото им нахалните и наглите?

А бре тази,Жотева,не знам какво заслужава за скандала,но ние сме много прости българете бре.Ами,че то по голям простак не може да се измисли,пък то милото оправяло медиите....леле,леле!

Пази боже сляпо да прогледа и да стане член на СЕМ.Тази Жотева не беше ли говорителка в телевизията и после хоп голямата работа и големите фасони пред обикновенните хора.Срамота е да плаши със съд и прокуратура.

Ех, тая ненаситна дърта кощарамба и бангия Чампоева, пардон Жотева! То нейното интригантство е пословично в годините, но не се спира. След като се разведе с Чампоев, който беше обявил дуел на един колега от МВнР по случая, след това се хвана с Жотев и отново я издигнаха по политическа линия - и кой го направи моля ви се? "Любимият" на цял народ - Плевнелиев! Днес пак съска и заплашва! Защо ли търпиме това???

Едната нагла и тъпа , а другата отявлен про-путлepcко мекере... Хвани едната удари у другата! Ако в резултат на това и двете се скрият зад хоризонта - ще спечели добрата българска журналистика!

Къдринка от бандата на Волгин - руснаците искат да си, правят пропагандата и ние да плащаме за това

Шматкоо Волгин е журналист в" Уикенд",а не в БГ Радио ако е това радиото.

Тъпо копеле си.Шматка ще викаш на майка си(каквото е) Написах че е от бандата на Волгин а не кой къде работи(мога да ти напиша още няколко имена от същата банда)

В момента сигурно има на 100 радиостанции - не разбирам защо трябва да има няколко държавни(едно е достатъчно)В случая считам че и Жотева и Захариева са прави.Ако някои иска да си прави пропаганда ,да си направи частно радио - не виждам защо целия народ да храни тия хрантутници

Бетина Жотева , жена ли , журналист ли , все тая , но смени доста партийни покровители , от синьо , до червено и накрая се насади при Плевнелиев и олигарха Прокопиев !Та тая грубиянка и изкусителка просто няма място в СЕМ!СЕМ е за хора с култура , а тая си е посредствена , лека жена!

За Жотева си прав, но в СЕРСЕМ да са културни, това вече ми звучи странно. Единствената култура, която притежават, да сервилничат на всеки "силен на деня" и да прибират една камара пари за абсолютно безсмислената си дейност.