Коментари - Задържаха случайно Шумахера след скандал на пътя | Днес.dir.bg

Задържаха случайно Шумахера след скандал на пътя

Заловиха един от най-известните автокрадци у нас заради засечка на магистрала „Хемус” и последвал скандал на пътя.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха случайно Шумахера след скандал на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

И тоя е от "цвета на нацията". Е, от най-ниската прослойка, но и той би споделил съдбата му. Пък нека след няколко поколения да леят сълзи за него.

Нас родната милиция ни пази...

е виновна. Какво значи "висящи дела". Ако са събрани достатъчно доказателство кой и защо е оставил делото във "висящо" състояние? Ако не са събрани - защо делото е в съда, а не в полицията? Питам аз и отговор не искам, защото всички го знаят. Защо ВСС дреме, а не подхваща такива съдии и прокурори. Мерят си онези работи, а реформата кой ще я провежда? Ако ще не 2, ами на 8 ВСС да го разделят - все са същите гадове.

Съдебната система е като висящ ..уй, т.е. не може да си изпълнява функциите.

Според нашето законодателство тези хора не са крадци, защото в нашите закони не се прилага понятието кражба на автомобил. Автомобилът може само да бъде отнет с цел ползване, което е съвсем друго нещо.

В една друга европейска страна нещата са разделени и регламен-тирани - има присвояване, има и кражба. Когато се качиш на една кола просто с цел да я покараш и да я зарежеш, това е отнемане и присъдата е 2 години. Когато се качиш на кола с цел да я присвоиш, това е кражба и присъдата е 7 години. Някой ще каже - но как да се разграничи? - има си ясни критерии. Например, ако си предприел действия за подправяне на документи и характеристики на автомобила /номер на рама, двигател, цвят и др./ това е доказателство за кражба. И т.н.

Много обичам всезнайковци! може кражбата и отнемането да са различни наказателни състави, но законът е предвидил почти еднакво по степен наказание. Даже е по-лесно така, защото не е необходимо да се доказва намерението за своене при кражбата.

Ами наемето го в полицията сътрудник- като не може да го осъдите поне го вземете да ви помага, ама за заплатата на 10 полицая- човека е с топ квалификация!

Я да го пускате младежа!! Какво ви е направил?

Ми да идем да попитаме защо тези рецидивисти са на свобода!

Щото захранват когото, колкото и както трябва.

80 дела....стига бе.и няма присъда?значи имаме корупция на съдии.просто като комунист.и на свобода ги пускат съдии.

Учител му е известният като автокрадец 1 у нас Радослав Цукровски - Чичо Цък, който вече има над 80 висящи дела ...чийто учител пък е алфа простакът, чичо Цвък Цвъки ,от глутницата герб ,нямащ нито едно висящо дело!

тия дето ще гласуват пак за Бай Буда да го попитат по време на предизборното му турне из бг как е допуснал през полумандатите си хора с 80 и 40 висящи дела да се разкарват свободно

А бе хора, този т.нар. "Шумахер-а" е последна дупка на кавала. Мислите ли, че за толкова години, ако не е имал "гръб"..е щял да се отърве?!! Значи, тук говорим за мафия, организирана МНОГО ДОБРЕ престъпна група. Това по нашите закони, е от компетенцията на ДАНС. Ще ви припомня , няколко "не съществени" историики. 1-вата с Р.Петков-известен политик в публичното пространство...навремето успява да осуети проверка на полицията с/у Орг.Прес.Група за крадене на коли. Делото се мести от Плевен в Ловеч...и о-о чудо..човека е невинен. И с висока вдигната глава, продължава политическата си кариера. 2-ра история: Пак с политик..Кирил Добрев. Навремето го заловиха на границата с краден автомобил. Какво стана...потулиха се нещата, замазаха ги..и хоп...чист като бебешка пелена. И той с висока вдигната глава развива политическа кариера..за благото на народа. Има още много..но за сега толкоз. Всяка една престъпна група се управлява или е "консултирана" от висш полицейски служител. Отделно зад всяка група стоят др. полицаи(разследващи).. адвокати, прокурори(обвинители) или съдии. Само една част от цялата верига да е скъса..сиреч да се корумпира..и всичко отива в 3-та глуха. И затова ще има по десетки висящи дела и стотици прекратени поради давност. Мафията, започва от високите етажи. Всички др. такива които са известни в публичното пространство...СА САМО ПИОНКИ.

Така е! Ако не е Шумахера, ще е някой друг. И зад всеки един от тези с цветущи прякори, стоят едни и същи хора.

Ако му беха отреазли ръцете, щеше да крадне ....

Тогава щеше само консултант на крадците да бъде..

Автокрадец може да бъде задържан само по погрешка или случайно.Инцидентът следва незабавно да се коригира,като задържаният бъде освободен.

"Автомобил се опитал да избута от лентата микробус, стигнало се до разправия между шофьорите и вадене на пистолети." Та да попитам колко висящи дела има другият участник в инцидента.

Ето как ни пази родната полиция СЛУЧАЙНО, както хващат и крадците СЛУЧАЙНО...

Ами не е прав ЕС да ни критикува, че съдебната ни система не работи и има корупция в България. Да си гледат там еврогейсвтото и да пращат пари насам. Акъл не ми давай, дай ми пари! Нали, така?

Няма значение за какво важното е да са в панделата! И Ал Капоне е лежал не за друго а за не платени данъци.

В някои демократични страни, ако откраднете 80 коли ще ви осъдят примерно на 160 години затвор /80 дела по две години/ и ще излезете старец. Хубавото е, че там ги хващат и осъждат бързо и нямат време за нови кражби. Това разбира се не означава, че след излизане от затвора не влизат пак. Освен това полицията има лошия навик да ги следи и дори да ги примамва.

Пък на чичо Цък майка му работеше в полицията та може би за това е така! С делата де, не с друго!

Леле, по-лесно е да ти лепнат присъда за фалшива книжка, отколкото за 80 кражби?!

Гадна, противна псевдодържава. Ако тези джамбази бяха съдени ефективно, много кражби щяха да се предотвратят.

То при нас да хванат престъпник е възможно само по един единствен начин-това да стане случайно!

СЛУЧАЙНО, ТОГАВА ПЪК НЕ МОГАТ ДА ГО ДОКАЖАТ. КАКВО ЗНАЧИ 80 ВИСЯЩИ ДЕЛА. ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ КЪДЕ ИМ ВИСЯТ ТЕЗИ ДЕЛА!!!!

Практика в шашавата ни държава, докато не го осъдят по първото дело, следващото виси... и те така до 80 :)

Добре де, как може да имаш 80 висящи дела и нито една осъдителна присъда? Това правова държава ли е или кочина, докога ще толерираме?!?

Има една за фалшива книжка. :D :D :D :D :D :D Егати и държавата дето имаме.

Стотици дела и престъпниците си живеят на свобода и си беснеят безнаказано... това е България,раят за престъпния свят!!!!

Вероятно, докато четем тези редове Шумахера вече си е у дома, освободен поради липса на доказателства за извършено престъпление.

Гласувайте за ГЕРБ за да го пуснат

Дете на демокрацията и пазарната икономика

Хахаха, я кажете кой е първенец с висящи дела и с колко? Б скапаната държава!

Да му е честито 41вото висящо дело и да почерпи.

.... който вече има над 80 висящи дела и само една присъда, но за друго ......

Чико Цък и Шуми- Премиер и Зам.премиер след 26.03.2017 !

Тоя явно е проявил талант още в юношеството си. От тогава до сега добре е поработил и явно никой не иска да го осъди. А аз се чудя от къде идват лъскавите возила на разни магистратски синчета, щерки и други не кръвни роднинки.

Следва да се спипат Райконена, Сената, Розберга и Хамилтъна.

И ЩЕ МНОГО ДРУГИ. ПАК СЛУЧАЙНО.

НАЛИ НЕ Е КРАЛ КУРНИШОНИ.

Правилно е да има хора като Шумахера с по 180 висящи дела. Ползата от такива застъпници на демократичните ценности са следните: 1. Повишава оборота на луксозните автомобили - т.е той е радетел за развитието на икономиката на ЕС. Затова от там гледат през пръсти за тези неща и не ни притискат много. 2. Всеки повярвал си политик, магистрат, полицай или държавен служител, кара от тези именно возила с различна степен на овехтяване. При възникнал проблем се ходи до оторизираният сервиз за да чуят диагнози за 4 или 5 цифрени суми. И тогава се явява въпросният господин захранващ правилните автоморги с правилните части. 3. Част от изкараните по този начин парички се разпределят, при нужда към горепосочените слуги на народа. 4. Така всички са доволни, освен честните хора, които не са интересни на никой обаче.

Шумахера, Чичо Цък...А някой сизвестен като "Изчезнал за 60 секунди" няма ли?

браво на държавата браво на полицията и на съда, само така бавно и сигурно ще затриете държавата долни гадове

Когато и да го претрепят тоя, все ще е късно. Да го видя да се гърчи и да умира някъде, най-много да му помогна.

Все някога някой "частен съдия" ще му види сметката,когато го сгащи да му човърка колата.И тогава всички висящи дела ще бъдат приключени "поради смъртта на обвиняемия"!

40, 80 висящи дела. Евала на кадърните ни разследващи органи

40 висящи дела?! А заплати са взети, нали?!

Без Капо ди Тути Капи - Тиквун, полицията започна да работи. Вчера видях закопчан боклук метнат на капака на патрулката, а преди 2 дни видях (пак с очите си) как полицията проверява някакви бразилци и работата отиваше към арест. С години не бях виждал някакви акции на полицията в София. Явно някой ги е притискал да си траят. И този някой е Тиквун - шефа на мафията.

Да бе , баба ти ли ти го разказа това или на партийното ви събрание ви го сведоха ....

смърт на капитализма свобода на народа

По-интересно в случая е факта,че ако водача на другия автомобил не е извадил пистолет и полицията нямало да го задържи този "издирван"тип.Ами пурликувайте тогава снимките,имената и прякорите на всички издървани за да могат обикновените хора да ги задържат.След като полицията така усилено ги издирва,а те си ходят спокойно из България.

81во висящо дело

Не, 41-во.

едно време такива чукаха камъни в Белене, още след първата проява.

До като не се изметат съдиите, боклуци от системата и от България дори, така ще е? За тях умниците все да се докаже вина, иначе невинен. То от вякъде е виновен, само за тях, не. Те са престъпниците. То бива , бива ама 80 и 40 висящи дела, как не се намери един съдия да удари по маса и да отсъди виновен. Да се издирят всички дела и съдиите по тях, под забрана да упражняват тази професия. До кога държавата ще търпи такива съдии? Те са с престъпни служебни деяния и вредят на обществото. Сигурно има още куп престъпници с такива " геройски постъпки" и ще има докато има такива съдии.

Трябва да се измете КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА мой човек тя позволява всички тези неща

САКЪН, НЕ ДУМАЙ.

Пак случайно ще го пусне съдът.

Харесва си кочинката.

Коментари - Задържаха случайно Шумахера след скандал на пътя | Днес.dir.bg

Задържаха случайно Шумахера след скандал на пътя

Заловиха един от най-известните автокрадци у нас заради засечка на магистрала „Хемус” и последвал скандал на пътя.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха случайно Шумахера след скандал на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

И тоя е от "цвета на нацията". Е, от най-ниската прослойка, но и той би споделил съдбата му. Пък нека след няколко поколения да леят сълзи за него.

Нас родната милиция ни пази...

е виновна. Какво значи "висящи дела". Ако са събрани достатъчно доказателство кой и защо е оставил делото във "висящо" състояние? Ако не са събрани - защо делото е в съда, а не в полицията? Питам аз и отговор не искам, защото всички го знаят. Защо ВСС дреме, а не подхваща такива съдии и прокурори. Мерят си онези работи, а реформата кой ще я провежда? Ако ще не 2, ами на 8 ВСС да го разделят - все са същите гадове.

Съдебната система е като висящ ..уй, т.е. не може да си изпълнява функциите.

Според нашето законодателство тези хора не са крадци, защото в нашите закони не се прилага понятието кражба на автомобил. Автомобилът може само да бъде отнет с цел ползване, което е съвсем друго нещо.

В една друга европейска страна нещата са разделени и регламен-тирани - има присвояване, има и кражба. Когато се качиш на една кола просто с цел да я покараш и да я зарежеш, това е отнемане и присъдата е 2 години. Когато се качиш на кола с цел да я присвоиш, това е кражба и присъдата е 7 години. Някой ще каже - но как да се разграничи? - има си ясни критерии. Например, ако си предприел действия за подправяне на документи и характеристики на автомобила /номер на рама, двигател, цвят и др./ това е доказателство за кражба. И т.н.

Много обичам всезнайковци! може кражбата и отнемането да са различни наказателни състави, но законът е предвидил почти еднакво по степен наказание. Даже е по-лесно така, защото не е необходимо да се доказва намерението за своене при кражбата.

Ами наемето го в полицията сътрудник- като не може да го осъдите поне го вземете да ви помага, ама за заплатата на 10 полицая- човека е с топ квалификация!

Я да го пускате младежа!! Какво ви е направил?

Ми да идем да попитаме защо тези рецидивисти са на свобода!

Щото захранват когото, колкото и както трябва.

80 дела....стига бе.и няма присъда?значи имаме корупция на съдии.просто като комунист.и на свобода ги пускат съдии.

Учител му е известният като автокрадец 1 у нас Радослав Цукровски - Чичо Цък, който вече има над 80 висящи дела ...чийто учител пък е алфа простакът, чичо Цвък Цвъки ,от глутницата герб ,нямащ нито едно висящо дело!

тия дето ще гласуват пак за Бай Буда да го попитат по време на предизборното му турне из бг как е допуснал през полумандатите си хора с 80 и 40 висящи дела да се разкарват свободно

А бе хора, този т.нар. "Шумахер-а" е последна дупка на кавала. Мислите ли, че за толкова години, ако не е имал "гръб"..е щял да се отърве?!! Значи, тук говорим за мафия, организирана МНОГО ДОБРЕ престъпна група. Това по нашите закони, е от компетенцията на ДАНС. Ще ви припомня , няколко "не съществени" историики. 1-вата с Р.Петков-известен политик в публичното пространство...навремето успява да осуети проверка на полицията с/у Орг.Прес.Група за крадене на коли. Делото се мести от Плевен в Ловеч...и о-о чудо..човека е невинен. И с висока вдигната глава, продължава политическата си кариера. 2-ра история: Пак с политик..Кирил Добрев. Навремето го заловиха на границата с краден автомобил. Какво стана...потулиха се нещата, замазаха ги..и хоп...чист като бебешка пелена. И той с висока вдигната глава развива политическа кариера..за благото на народа. Има още много..но за сега толкоз. Всяка една престъпна група се управлява или е "консултирана" от висш полицейски служител. Отделно зад всяка група стоят др. полицаи(разследващи).. адвокати, прокурори(обвинители) или съдии. Само една част от цялата верига да е скъса..сиреч да се корумпира..и всичко отива в 3-та глуха. И затова ще има по десетки висящи дела и стотици прекратени поради давност. Мафията, започва от високите етажи. Всички др. такива които са известни в публичното пространство...СА САМО ПИОНКИ.

Така е! Ако не е Шумахера, ще е някой друг. И зад всеки един от тези с цветущи прякори, стоят едни и същи хора.

Ако му беха отреазли ръцете, щеше да крадне ....

Тогава щеше само консултант на крадците да бъде..

Автокрадец може да бъде задържан само по погрешка или случайно.Инцидентът следва незабавно да се коригира,като задържаният бъде освободен.

"Автомобил се опитал да избута от лентата микробус, стигнало се до разправия между шофьорите и вадене на пистолети." Та да попитам колко висящи дела има другият участник в инцидента.

Ето как ни пази родната полиция СЛУЧАЙНО, както хващат и крадците СЛУЧАЙНО...

Ами не е прав ЕС да ни критикува, че съдебната ни система не работи и има корупция в България. Да си гледат там еврогейсвтото и да пращат пари насам. Акъл не ми давай, дай ми пари! Нали, така?

Няма значение за какво важното е да са в панделата! И Ал Капоне е лежал не за друго а за не платени данъци.

В някои демократични страни, ако откраднете 80 коли ще ви осъдят примерно на 160 години затвор /80 дела по две години/ и ще излезете старец. Хубавото е, че там ги хващат и осъждат бързо и нямат време за нови кражби. Това разбира се не означава, че след излизане от затвора не влизат пак. Освен това полицията има лошия навик да ги следи и дори да ги примамва.

Пък на чичо Цък майка му работеше в полицията та може би за това е така! С делата де, не с друго!

Леле, по-лесно е да ти лепнат присъда за фалшива книжка, отколкото за 80 кражби?!

Гадна, противна псевдодържава. Ако тези джамбази бяха съдени ефективно, много кражби щяха да се предотвратят.

То при нас да хванат престъпник е възможно само по един единствен начин-това да стане случайно!

СЛУЧАЙНО, ТОГАВА ПЪК НЕ МОГАТ ДА ГО ДОКАЖАТ. КАКВО ЗНАЧИ 80 ВИСЯЩИ ДЕЛА. ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ КЪДЕ ИМ ВИСЯТ ТЕЗИ ДЕЛА!!!!

Практика в шашавата ни държава, докато не го осъдят по първото дело, следващото виси... и те така до 80 :)

Добре де, как може да имаш 80 висящи дела и нито една осъдителна присъда? Това правова държава ли е или кочина, докога ще толерираме?!?

Има една за фалшива книжка. :D :D :D :D :D :D Егати и държавата дето имаме.

Стотици дела и престъпниците си живеят на свобода и си беснеят безнаказано... това е България,раят за престъпния свят!!!!

Вероятно, докато четем тези редове Шумахера вече си е у дома, освободен поради липса на доказателства за извършено престъпление.

Гласувайте за ГЕРБ за да го пуснат

Дете на демокрацията и пазарната икономика

Хахаха, я кажете кой е първенец с висящи дела и с колко? Б скапаната държава!

Да му е честито 41вото висящо дело и да почерпи.

.... който вече има над 80 висящи дела и само една присъда, но за друго ......

Чико Цък и Шуми- Премиер и Зам.премиер след 26.03.2017 !

Тоя явно е проявил талант още в юношеството си. От тогава до сега добре е поработил и явно никой не иска да го осъди. А аз се чудя от къде идват лъскавите возила на разни магистратски синчета, щерки и други не кръвни роднинки.

Следва да се спипат Райконена, Сената, Розберга и Хамилтъна.

И ЩЕ МНОГО ДРУГИ. ПАК СЛУЧАЙНО.

НАЛИ НЕ Е КРАЛ КУРНИШОНИ.

Правилно е да има хора като Шумахера с по 180 висящи дела. Ползата от такива застъпници на демократичните ценности са следните: 1. Повишава оборота на луксозните автомобили - т.е той е радетел за развитието на икономиката на ЕС. Затова от там гледат през пръсти за тези неща и не ни притискат много. 2. Всеки повярвал си политик, магистрат, полицай или държавен служител, кара от тези именно возила с различна степен на овехтяване. При възникнал проблем се ходи до оторизираният сервиз за да чуят диагнози за 4 или 5 цифрени суми. И тогава се явява въпросният господин захранващ правилните автоморги с правилните части. 3. Част от изкараните по този начин парички се разпределят, при нужда към горепосочените слуги на народа. 4. Така всички са доволни, освен честните хора, които не са интересни на никой обаче.

Шумахера, Чичо Цък...А някой сизвестен като "Изчезнал за 60 секунди" няма ли?

браво на държавата браво на полицията и на съда, само така бавно и сигурно ще затриете държавата долни гадове

Когато и да го претрепят тоя, все ще е късно. Да го видя да се гърчи и да умира някъде, най-много да му помогна.

Все някога някой "частен съдия" ще му види сметката,когато го сгащи да му човърка колата.И тогава всички висящи дела ще бъдат приключени "поради смъртта на обвиняемия"!

40, 80 висящи дела. Евала на кадърните ни разследващи органи

40 висящи дела?! А заплати са взети, нали?!

Без Капо ди Тути Капи - Тиквун, полицията започна да работи. Вчера видях закопчан боклук метнат на капака на патрулката, а преди 2 дни видях (пак с очите си) как полицията проверява някакви бразилци и работата отиваше към арест. С години не бях виждал някакви акции на полицията в София. Явно някой ги е притискал да си траят. И този някой е Тиквун - шефа на мафията.

Да бе , баба ти ли ти го разказа това или на партийното ви събрание ви го сведоха ....

смърт на капитализма свобода на народа

По-интересно в случая е факта,че ако водача на другия автомобил не е извадил пистолет и полицията нямало да го задържи този "издирван"тип.Ами пурликувайте тогава снимките,имената и прякорите на всички издървани за да могат обикновените хора да ги задържат.След като полицията така усилено ги издирва,а те си ходят спокойно из България.

81во висящо дело

Не, 41-во.

едно време такива чукаха камъни в Белене, още след първата проява.

До като не се изметат съдиите, боклуци от системата и от България дори, така ще е? За тях умниците все да се докаже вина, иначе невинен. То от вякъде е виновен, само за тях, не. Те са престъпниците. То бива , бива ама 80 и 40 висящи дела, как не се намери един съдия да удари по маса и да отсъди виновен. Да се издирят всички дела и съдиите по тях, под забрана да упражняват тази професия. До кога държавата ще търпи такива съдии? Те са с престъпни служебни деяния и вредят на обществото. Сигурно има още куп престъпници с такива " геройски постъпки" и ще има докато има такива съдии.

Трябва да се измете КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА мой човек тя позволява всички тези неща

САКЪН, НЕ ДУМАЙ.

Пак случайно ще го пусне съдът.

Харесва си кочинката.