Ситуацията в Хаити е "катастрофална“ и се влошава (снимки)

Въоръжени банди разграбиха университети и библиотеки, подпалиха аптеки и принудиха най-голямата болница в столицата Порт о Пренс да затвори и да не обслужва пациенти

Обратно в новината

Коментари - Ситуацията в Хаити е "катастрофална“ и се влошава (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

багоо на тоо с тубите ризата му е по-чиста от мойта, на всички мигранти дет ги снимат са им чисти дреите се едно не са минали иляди километри и спали къде ли не.да не говориме че има доста с еднакви дреи и маратонки.тинк тинк.

Майна та им на тия деца от Хаити, важното е да подкрепим Украйна. До сега ва украинските фашисти са дадени над 700 милиарда долара за да си унишощоават страната и да се избиват с руснаците. Ако тези пари бяха дадени за да се запази мирът и да се подоблри живота на хората, може и да бяхме по добре. Важни са обаче американските интереси , но те не включват Хаити.

Ал Джазира може да си пише каквото иска, но никой не им е виновен на тарамбуките че така са си подредили живота.

Вместо да си оправят 0срания "заден двор" ходят по целия свят, да 0серат още където успеят.

Оф, колко са тъпи тия мигроси от Хаити. Толкова не могат да се разберат и да сложат някой сламен човек като в България, както в нормалните страни и после да си крадат на воля и да сменят анцузите с костюми. Блокирали националното летище? Абе будали, не като нашите тарикати.

Зобре сте направили, че сте публикували тази статия. Нагледно се вижда, до къде е докарал работата генерал-губернаторът на Хаити, който сега е генерал-губернатор в България. Поне да си знаем, какво ни чака.

Демокрация по американски

Хаитяни, не го мислете - тръгвайте за Европа! Там емигранти се приемат с отворени обятия, настаняват се в хотели и им се плащат парични помощи. Ще ви разселят равномерно. Дори ще си отменят собствените празници, за да не ви наскърбяват. Няма да ви се налага да работите изобщо... Какво още чакате?

Не четеш ли, хаитяни и това не могат да направят, летището е блокирано и е контролирано от въоръжение банди - тоест не функционира. Освен да се качат на 1000 метровите си яхти, да земат к...ви на борда и да тръгнат към Монако? :)))

Очаквайте скоро и в България! От посолството!

А българите имат наглостта да се оплакват колко им е зле в България. Да, не е топ, ама какви места има... Бъдете благодарни, че сте тук!

Ех, ако НАТО се интересуваше от хаитяните колкото от косовските албанци, сега щеше да направи военна операция в Хаити. Както направи в Сърбия.

Ами те са правили , нееднокрактно всякакви международни омиротворителни, внасящи демокрация и тн сили

Хаити е "рожба" на френската колониална политика.

Тъй-тъй, американците виновни. А Папа Док кой го избра? Не бяха ли самите хаитяни, на фона на популизма и супремацията на негрите? После на Бейби Док кой му гласува на референдума доживотната президентура? И как така на съседа им (Доминикана) нито САЩ им пречат, нито ,,запада'', нито капитализма. Само, видиш ли, на Хаити им се договорили всички да им мътят водата.

И без да го пише ще се сетиш че Обединените Педераски Щати са внасяли демокрация в тази хинава държава за да я разбият

тази причина, бандите в Хаити са съставени от американци, французи, германци, шведи и прочие кръвожадни твари, докато почтените хаитиняни страдат от гнета на членове от държави от ООН! Ха ха!

Путкин да ходи да им помогне и Ким може да вземе.

Путин ли все трябва да оправя кашите, които забъркват американците и техните подлоги?!

Нищо не пише за канибализма там, дори да е ритуален..

Където мине Мистър Кенеф Мъртъв от Посолството така става и после никога не никне трева.

Това са трагичните последствия от намесата на ФАЩ в Хаити и по специално посланника им който евакуираха в България, за да потулят това което надроби там. Сега виждаме и България в какво се превръща с присъствието му!!!

Митрофанова. Тя ще ги оправи

Когото и да им пратиш вече е къ-сно! Мине ли американска намеса - справка при Кадафи и Саддам.