"Системата ни убива" се включва в предизборната надпревара, влиза в листите на партия

Крайно време е в този парламент да влязат истински протестиращи, истински хора с душа, със сърце, за които не е непозната болката, страданието, мъката и ада, в който живеем

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Системата" май ви плащана вас , като ви гледам. Но циркове и циркаджии в България колкото искаш. Затова защо да не влезете и в парламента.

Противни муцуни -искат да ни управляват защото децата им са болни. Баси аргумента.

Кой и с какво ви е длъжен? Най-малко половината от вас сте пушили и/или пили алкохол, като бременни! Да има и такива, които не са виновни пред децата си, НО ТЕ СА ПРИ ТЯХ и си ги гледат и не се опитват да спечелят от състоянието им!!!

Всеки сериозен проблем има еднозначно решение. В случая с майките недоубити от системата такова не беше взето. Заради 50 българки БЕЗ ГРАМ СИВО ВЕЩЕСТВО В ГЛАВАТА, 50 000 циганки яко се облажиха... НА НАШ ГРЪБ! А решението е колкото елементарно, толкова и лесно изпълнимо - държавата строи къщи за деца без родители. Какво пречи да се построи селище в някой от крайните квартали на голям град, в което всяка къща да има по 12 спални? В голямата си част майките с увредени деца са САМОТНИ майки и ако се съберат 12 майки с 12 деца, спокойно 2-3 могат да се грижат за децата, 1-2- за домакинството А ОСТАНАЛИТЕ ДА РАБОТЯТ по 8 часа на ден, както го правим ние - данъкоплатците. Така за децата ще се грижи заинтересовано лице, лесно и бързо ще се получава специализирана медицинска помощ, а груповата терапия е в пъти по-ефективна от индивидуалната! Но дори държавата да не направи това, сигурен съм, че има българи, които с радост ще дарят пари за тази кауза, ЗАЩОТО ЩЕ СВАЛИМ ЕДНО БРЕМЕ ОТ ХАЗНАТА, а и ще социализираме не само децата /ще растат в общност от себеподобни/, ще социализираме МАЙКИТЕ! Работейки, те ще имат и социален живот, а не 24 часа да са с отрочето си... Решение има, но акъл няма ни у майките, ни у правителствата ни!

Абе бях чувал че в Украйна, в американските био-лаборатории са създали "хора" които имат само гъз и уши ! Да не говорим за мозък и сърце..! Не вярвах, обаче ще излезе че е вярно и даже тези уникати имат "дамазлък" и в България..! В тоя чат със сигурност има едно 50 - 10 гъзоглави..! Иначе не мога да си обясня как нормален човек може да напише подобни гнусотии за друго човешко същество, още повече когато се отнася за болест или инвалидност! На всички вас, безсърдечни нищожества пожелавам в личен план съвсем скоро да ви се случи близка среща със съдбата..! И когато паднете, да няма кой да ви подаде ръка..! Как ви носи земята върху себе си, не знам!

...Бих те "освободил" от мъките без капка жалост..!... Ти ли си жалостивото? Май си от увредените, дето Господ ги е наказал по рождение.

Ти си "безсърдечното нищожество", на което вече му се е случила "близката среща със съдбата"! Явно заслужаваш, това което пожелаваш на другите!

Опитал си се да сътвориш нещо различно от сочна пръдня..!? Еми не ти се е получило..! От гъз освен лайна и зловонни газове нищо друго не може да излезе..

не е лесно да си моряк!? Но с този си просташки изказ и озлобление, няма значение, къде си и с кого си! Винаги ще ти личи! Всъщност, ако ти не го забелязваш, това не те оправдава.

Явно считат, че е дошло времето да си поискат платата за терора дето ни налагаха полкова време с черните знамена, скелетите, инвалидите в колички ,блокадите. Депутати искат да станат, защо не и министър-председатели да станат. Тия са терористи ! Тероризираха ни душите, убиха съчувствието на хората към хората с увреждане. Употребиха ги за сваляне на ГЕРБ, нищо не им дадоха в замяна, сега имат претенции че им е дошло времето да минат на държавната хранилка Парламент

Къде бяха тия докато управляваше ПП,ДБ и БСП?

Защото в България сме се погрижили за хората и защото „нямаеме“ 1,2 млн. бедни пенсионери и още 300 000 безработни. Та сме търгнали да се грижим за бездомните животни. Тази беепарка Мая Манолова е един от по-големите виновници българия да е в това състояное на КОЧИНА.

Тези алчни мастии само за пари говорят,гледат откъде да лапат и въобще не ги интересуват децата.Апартията която ще ги издигне е тази на Мая общата.

Системата ги храни, не ги убива! Ползват децата си като подвижни банкомати и черпят оскъдния социален ресурс алчно и безсрамно. Нямат ден трудов стаж, а ламтят за власт. Необразовани и много прости женици с хищен апетит. Отвращавате ме!

Като почнаха протестите бяха едни слабички женички ,а сега като ги гледам те за готови за сумистки,какви големи гъзове са отпрали.Това не е от глад ,а от преяждане.Права беше Валери Симеонов навремето.

Ама още ли са живи ? Калпава система, не може да ги убие и сега искат да лапат депутатски заплати...

Много далавери през годините направиха с тоя и оня!Логично е да искат най-голямата далавера!Ако наистина имаше далавера в гледането на деца щяха да гледат своите не да лежат продажно на площада!

Чета коментарите и не вярвам на очите си! Що за скотове могат да говорят така?!?! Не забравяйте,че ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОПРЕ ДО СИСТЕМАТА в някакъв момент от живота си. Синът ми получи инсулт на 24 годишна възраст,през 2021г.Напълно парализиран,само говореше.Системата в лицето на ТЕЛК му даде 75% инвалидност!!! Повярвайте ми,по-важно ми беше да съм до него,не да протестирам и да си търся правата по институции.Но в нашето семейство това беше шок,изневиделица,налагаше се да се справяме бързо и сами. Докато майките на деца,родени с увреждания,се борят от първия ден на раждането им-рутината позволява да се организираш така,че да може и да протестираш. Трябва да се признае,че преди протестите на майките,никой в тази държава не говореше открито за хората с увреждания и на никого не му пукаше за тях.

Подобен коментар,вчера написах и аз.Мога да каже ,че като "цяло" ,българинът е дребно човече,не като физика, а като нравственост и благородство ,но в замяна на това до него се извисява злобата му и завистта му като сградата на НДК.Не случайно като еманация на българското разбиране за социум, може да се изведе сентенцията " Не сакам я да съм добре , а сакам съседо да е зле"

Стой си на заставата и не давай глупави мнения,защото те смятахме за тъп ,сега разбираме ,че си още по тъп.

До "Седесар", за да докажете своята маргиналност и простащина е достатъчно само да напишете седесар ,това беше повече от достатъчно.И когато пишете персонално за мен ,използувайте задължително обръщението Вие,все пак не съм ритал с Вас мачле в прахуляка на родното ВИ село , а още по-малка е вероятността да съм пил с Вас брудершафт

Инсулта и инфаркта, са следствие най-вече от неправилно хранене и старост. А пък рака от неправилно живеене=стрес. "Системата" не ви е виновна, че се храните неправилно, че храните децата си неправилно, че не сте научили децата си да се хранят правилно.

Мдаа, Системата не е виновна и когато се пръкне някой изрод с лайна в главата вместо мозък... като теб..! Бих те "освободил" от мъките без капка жалост..! Но вярвам че съдбата ти е приготвила по жестоко наказание..!

Трябва да работят дори и да не им го позволява здравословното състояние...Та не ми говорете за системата...

дано накрая ви убие тая система нещастни наглеци!

за съжаление

че паднем от коня.... и в следващите не 30 ами 130 годин нема а се управите

тия с а толкова гнусни мошенички... трябва да са в затвора или да се пребият с камъни

Системата ни убива", чийто палатка на протеста стои при триъгълника на властта пред Народното събрание, Министерския съвет и Президенството, от последното правителство на Борисов и до сега, се включва в предизборната надпревара, влиза в листите на партия.

защо от 33г още тънете в мизерия. Вашата мизерия не е само икономическа а и душевна. Никога няма се оправи Бг с такива дребни индивиди, за да прогредира една държава трябва съзнанието да еволюира, а вие сте диваци балкански.

Ако не ви харесват коментарите, причината не е в коментиращите, а в обекта, който се обсъжда. Дори Хаджигенов и Бабикян не са толкова отвратителни и долнопробни продажници, като "майките" от "Системата ни убива". Изстъпленията им, глупашките политически залитания, безобразно наглите лъжи, корумпираността и продажността им не знаят граници. Тук въобще не говорим и за моралната им нечистоплътност, простотията, ужасяващата и неоправдана злоба, агресивносттта и бруталността на методите им. Те на практика са крайно лява терористическа групировка, страдаща от убеждението, че всичко им е позволено и винаги ще им се разминава, защото имат болни дечица. Е, да, но за да ти повярват, че си мъченик, не трябва да си развяваш болното дете като знаме, да го влачиш по нощите и да го излагаш на показ, както циганите от просяшките кланове поставят осакатените от тях самите членове на семейстото си, за повишаване на печалбата. Вулгарни, оскотели лелки са те, от които на всеки нормален човек му се повдига. Ако вместо да политиканстват и да се врат в политиката, намираха време да се грижат за болните си деца, щяха да установят, че системата съвсем не ги убива, а е рядко социална и загрижена за тяхното и на децата им добро. Ама е по-лесно и доходоносно да се зяе по площадите, нали?

На тези търтеи всички са им длъжни за нещо!

Трябва и пенционерите да създадат своя отделна партия и от волле са вътре.Така някои от " системните " партии ще се превърнат във извън парламентарни и ще бъде голямо шоу.Грябва да има голяма подмяна от действително страдащи, а забогателите да си търсят адвокати.

Абе, системата не ги ли уби тия. От три години ги убива и нищо. Тия са по безсмъртни и от Дънкан макЛауд. Та аз вече се сбърках какви бяха тияМайки с увреждания и незаконни деца. Или майки правили неуспешни опити за аборт. И всъщност аз не мисля че като един нормален гражданин съм им длъжен нещо на тия. Както не се чувствам длъжен да търпя разни там педерунгели, транссексуални и всякаква подобна пасмина дето се пъчи по митинги. А вече се роди една нова професия. Професионален протестър. Който не иска да работи, а протестира.

Ооо, измамените камилчета от кучката Манолова се появиха. Що не сте с нея? Я идете пак с кофите във ВЦ-то на НС-то. или на прозорците му. Срам сте вие !

Изпята песен сте,позорни тетки

се виждат 3 наемнички от банда за убийства по поръчка. Май Черепа дава и парите и поръчките. Ужас...

Убитите гъски що не протестирахте през последната година бе ...вашата мама проста Парламента отвън ...Нещастни сте ама друг път. Вие сте по далаверата кучки силни.

Знаете ли какво е детето ви да няма бъдеще? Знаете ли 30 години какво е да живеете с дете, чието умствено развитие е на 2 годишно. Да ви налага, да се тръшка и да не знаете какво го боли, защото не може да говори? Знаете ли какво е да си затворник в живота си? Дано никога не ви се налага да разберете. Затова се радвайте на нормалния си живот, здрави зеца и РЕШИМИ проблеми

Не се напъвайте, не Ви се получава. Другия вариант е да сте трол, в такъв случай се справяте доста добре.

Знаем ,но тези мизерници подкупени и насъсквани от един боклук каъвто е М.Манолова поатигат обратен ефек за децата в не равностойно положенив

тази гарантирам на 100%, че ще помогне на увредените да придобият още по-големи и непреодолими увреждания.

Ще помагат с безделие на останалите безделници.

Тези противни лелки сега защо не протестират ???? Вече не ги убива системата или се оправиха нещата с доходите и правата им?!?!?! Не истината е много проста - тези бяха най-долните проститу.ки на Черепа и продадоха децата си за жълти стотинки!!!! Ще повърна като ги вида само на машините...

Системата Майките ни убиват на барикадата! Ай честито дупетатки, дойдоха си на думата, ...

Убива ги злобата и омразата и пачките на черепа Божков

Заработете поне част, за да ви се помогне!

Убива ги злобата и омразата и пачките на черепа Божков

Мнението на работещия народ се изля по-долу. Вземете поука или се върнете откъдето изпълзяхте увредени паразити.

А аз чета "темата бива"

тия ще ни доубият...

Да ви убие всички и съхрани децата. Време е за промяна в системата.

Е чак пък всички, само тези със свободното време и цигара в ръка

Има свестни майки, които носят в себе си тежестта. Евала! Но тези просто трябва да бъдат отхвърлени!

Аз да питам, с какво сте допринесли, че искате?

Искате ли, искайте си, никой нищо няма да ви даде, хванете се на работа!

Тези пак изпълзяха за някой лев. Защо си мислят, че само те имат здравословни проблеми. Познавам хора, които работят за да издържат инвалиди, деца, родители и един лев не искат от никого. Аз самият трябваше да съм пенсиониран по болест още преди 20г,но намирам начин да работя.

На тези хора им се раздават парите на данъкоплатеца, в помощ предвид тежкото здравословно състояние на техен роднина и имат наглостта да тръбят, че им е малко! Подаръка който им дава държавата видиш ли не им стига! "Системата ни убива", много от вас живеят на гърба на системата! Преди да започнат публичните си кампании бях помагал с пари на много кампании за набиране на средства за лечения, за инвалиди ... След "Системата ни убива" тотално се отвратих от цялата идея да помогна на някого. Тези дето им помагам, имат наглостта да кажат, че им е малко и искат да ми бръкнат още по-дълбоко в джоба. Мен питат ли ме дали искам да им дам повече? Защо ще ми извиват ръката чрез държавата, за да се облагодетелстват повече! Като са толкова немили-недраги да дойдат и да поискат лично от мен, от останалите българи. Нека всеки който иска да им даде колкото смята, че може! Що трябва насила да ми ги взимат? Не се чувствам ни най-малко виновен за положението им и вече не чувствам и грам състрадание към жалните очички на тези обществени изнудвачки! Не се прави така ако искаш да ти помогнат! Аз повече и стотинка не давам за такива агресивни просяци и не бих гласувал за партия която смята да подкрепи раздаването на парите ми за такива паразити, още по-малко партия на такива паразити!

Две години си почива ха без да е направено нещо за тях. А преди тези години макар че им вдигнаха парите се тръшкаха с Мая Общата по площадите. И за награда една седмица на море с подарения бус

Още люспи за изборите ....

Прочетох 10 поста надолу и се уверих, че професор Иво Христов е прав, дари /№% са твърнде занижени.

е че и "професора" е сред тях

Що олигофрен тук имало.

Баси, като няма дежурният копейкаджийски еничар трол, как плюсовете и минусите са толкова малко.

Мене пък системата ме кефи.

На едната от тях Рашков е назначил дъщерята на работа в МВР, увредена ли е, не е ли, незнам, но работи там, другата увредена майка има палат в Бояна и с мъжа и се спукват да обикалят света, кой и гледа детето не е ясно, ако въобще е увредено, а иначе държавата им плаща над 1000 лв да си седят в къщи