Каракачанов: Реформата в системата на ТЕЛК да бъде обсъждана

Темата с реформата в системата на ТЕЛК да бъде подложена на широко обсъждане, докато се постигне обществено съгласие.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Реформата в системата на ТЕЛК да бъде обсъждана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с кого да бъде обсъждана с фашисти каквитото са представителки на вмро във високите етажи на властта които пропагандират откровен геноцид ли, тава са човеконенавистни персони без образование и квалификация не стига че говорят на диалект защото са от село

Този дебел човек сега говори като че ли по умерено,но да не забравяме,че големите и объркващи предложения за реформи в ТЕЛК забърка първа неговия кадър зам.министърката Султанка незнамкоя си и това доведе до голямо напрежение сред хората с увреждания.

Започнете от тези, които дават положителни решения за здрави хора, пък и можете да обжалвате тези решения, за да не плаща държавата за уж болни.

Ще си плащате за децата ни, внуците ни и правуците ни - те са вашето бъдеще! За вас сме ги направили!!!!! Като работите, нямате време да правите деца - ние ще ви ги правим - вие ще ни плащате с ТЕЛК, помощи, социални, приемни семейства и т.н. Ние и помаците сме мнозинството, българите итурците трябва да ни гледате.

Същите тези гаранция вземат социални и детски поне в още една държава от ЕС. Предприемчиви са братята, не може да им се отрече. Постоянно са с на хляба мекото.

ми, от цигани, цигански работи все за нечия сметка!!!

Една голяма част от тези "пациенти" не са в България, заедно с родителите си. Да се спрат ТЕЛКовете на всички, които не ходят на училище и/или не могат да бъдат намерени на адреса по местоживеене.

и не знае какво да прави...военните дела ли да оправя....или телковете... Нали се сещате кога ще имаме електронно здравеопазване....след години....а до тогава само ще се говори...говори... И така...живота си тече и нищо не се променя само някои си лапкат , правят се че нещо вършат....и винаги има причина и виновен.

ЦИГАНИ.

Дебелия,след някоя година и ти ще си инвалид. Дебел си,като ти се изтъркат ставите кг ще тежат,сигурно имащ диабет и високо кръвно.

Остра коксартроза на дясна тазобедрена става. 60% инвалидност. Пенсия 208,50 лв. За операция ли да се пести или да се дават пари за лекарства???

Тотално ми писна! Ами нали за това сте вече в управлението - да изпълнявате "секторните си политики", както обичате да се изразявате;) Ами хайде - действайте! Обещали сте да се спрат ТЕЛК далаверите - спирайте ги! Той и Ананиев се закле, че "ще работи ускорено за електронно здравеопазване", ама явно разбиранията ни за скорост се разминават!;) Сега пък - "широко обществено обсъждане"? Колко широко и колко ускорено - преди, до , след изборите ли, че да не изпищи специфичния електорат или само така си приказвате? Смешници!

напиши мнението си, то само да критикуваш е лесно, но не разбирам позицията ти какво предлагаш

с тия условия на живот, изобщо ме учидва, че има някой, който не е инвалид

а че има 240 дупетата с огромни шкембаци на 3,5 милиона население, и десетки милиони партийни субсидии , източвани от държавата, въпреки волята на народа (референдума на Слави) това не е ли по-фрапиращо бе тумбак. Като го гледам колко е дебел, утре един инсулт и той ще се пренесе при инвалидите да живее със 70евро на месец

Ето за това процените на едни управляващи винаги намалят. Сега всички "инвалиди" масово ще гласуват за БСП, за да се премахне контрола върху телковите решения. Борисов отново влиза в капан!

получава 650-700 лв заплата! Познайте от първия път дали ТЕЛК не може да ви издаде решение за 71% инвалидност, ако си платите , примерно 300 лв на Председателя на ТЕЛК?

Лилито Павлова дали познава човек, който да получава по-малко от 3000 лв!Така ще разберете колко адекватни са политиците ни спрямо реалността!

550 хиляди??!! Добре, ревизирайте решенията им и накажете виновните доктори от ТЕЛК-овете! Но не пипайте инвалидите, те са в правото си, което им е дадено...! Направете веднъж нещо смислено и полезно за "правите" и накажете "неправите"! Това същото можете да го приложите и в правораздаването!Ревизирайте присъдите! Накажете виновните съдии и прокурори! Това е Държавата!Различните й инстанции са независими, но не са НЕНАКАЗУЕМИ! И има механизъм за това, който вие не искате да използвате! Защо??!!

Абсолютно вярно.По селата,и не само масово са ТЕЛКаджии без основание!! Освен , че точат пари не плащат и данъци!!!А дано имат смелост да ги намалят.Така за истинските инвалиди ще има В ПЪТИ повече пари.

-не плащат данъци, здравни осигуровки, вода и ток -секат гората като термити -превземат чужди имоти и се самонастаняват -бичат деца на конвейр, сама заради детските надбавки и не ги гледат -крадат като невидели от възрастните и болни хра по селата и за награда за по-горе описаната дивашка асоциално-айде, на ти и едно телкче! но всичкото това е от джоба на все по-малкото работещи и често също боледуващи българи, чието пенсиониране скоро ще става на 70 години, при наличите на увеличаващ се брой цял живот неработещи търтеи!!!

телкаджиите изтояващи милиардите на държавата са в парланета - 240 на брой идиота

Ей го на - минус са ми сложили!?! Да се сетя ли дали не е някой от паразитите...:)?

ромоидите са ясни, няма какво да коментираме неинтегруемото. ето, примерите на каракачанов за маалите на плевенските села говорят сами за себе си! НО трябва да се признае следното-тези лъжливи телкове са им ДАДЕНИ от български лекари в телко-комисиите. явно корупционна схема на гърба на българските данъкоплатци! не само реформа, а обикновено разследване-например, как така цялата маала в пропищялото от дивашките им кражби село мечка е с телкове???!!!

Да се разжалват докторите - уволняват, които са раздавали фалшиви телкове!

Направете гратисен период в който менте инвалидите да се разкрият безнаказано! Примерно 3-6 месеца и после да почва проверка наред и който е с фалшива инвалидност да връща парите или глоби..ама да се има предвид че повечето такива са мангали или малки ромлянчета! Евала на патриотите единствени дадоха гластност и искат да се реши проблема и потъването на държавни пари!

Евала ще им кажа на патриотите, когато почнат да изпълняват МЕРКИТЕ по ограничаване на далаверите! Така , както се похвалиха, че било заложено в общото коалиционно споразумение за управление! Те не са в управлението, за да ми дават гласност - и без тях сме наясно с далаверите!

с ТЕЛК засмукват средства тъмно зелените.

Избори идват...Да видим на кого му стиска да променя ТЕЛК-овете на малцинствата

Ролята на малцинствата при гласуване е силно надценена: повечето нямат лични карти. Въпросът е, че когато някой "гласува" от тяхно име, не разбират и не протестират.

като нямат лични карти как някой друг може да гласува от тяхно име