Задържаха нелегални бежанци от Сирия в ТИР

Заловиха бежанци от Сирия в румънски тир в Хаинбоаз. Четирима млади мъже, четири жени и дете на година са спипани при полицейска проверка.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха нелегални бежанци от Сирия в ТИР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ги тъпчат в разни бежански лагери, когато трябва да ги интегрират и заселват в опразнените ни села и градове? Само така мъртвият ни, прокажен, български ген ще се спаси - със смесване с живи такива.

Вън еничарите от българските сайтове.

А бе, КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ, на какви институции разчитаме ДА ПАЗЯТ народ и Родина от НАШЕСТВЕНИЦИТЕ,...? щом се разчита на сигнал, ЯСНО Е, че НЕ ИМ ПУКА кой влиза и кой излиза от държавата ни! А бе АХМАЦИиии, терористите утре ще ни ИЗГОНЯТ от СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА бе глупацииии??? ДРЕМЕТЕ, и СПЕТЕ, и сега пак У НАС ГИ НАСТАНЕТЕ и тия като всичките КРИМИНАЛНО ДОВТАСАЛИ в Б-я!!!! ПФУууу.....

Ами Тира е румънски. Защо не предположите, че нарочно са го пропуснали на Капитан Андреево. Да си ги кара в Румъния и да си чукат главата. Вместо да ги свалят, "приятен път" и айдеееее... даже ще се обадя на Дунав мост да ги пропуснат! Сега какво ще ги правиме тези мърсоли? Понякога е по-добре да си затвориш очите.

ИВАН ВАЗОВ ИМА ЕДИН ГЕРОЙ В ПОД ИГОТО ,КОЙТО Е ТУРСКИ ИБРИК ,С ТОЗИ ГЕРОЙ Е ВИЗИРАЛ ИЗРОДИ ,КАТО ВАС

МЕРКЕЛ ЗАЯВИ ЯСНО ЗА КАКВО СА ПАРИТЕ ,САМО ОЛОВНИ КРАТУНИ КАТО ТЕБ НЕ СА ГО ЧУЛИ

Немци: Сделката с Турция бе грешка НАПИСАНОТО Е В СТАНДАРТ ОТ ДНЕС

И какво ще ги правим в Елхово ? Ще ги отглеждаме за разплод !

Ами да, вместо да отпращат такива веднага, настаняваме ги и така даваме сигнали да идват нови "бежанци", защото Европа ще приеме всички.

ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ДИРА ГО СКРИХА ,ИСКАТ ДА СИ ТЪП И НЕВЕЖА -КАКЪВТО СИ СИ.

Имали са огромен късмет, че ТИР-ът не е бил хладилен, съответно херметично затварящ се. И че не са били много народ. Иначе пак е щяло да има една сънливост и сън след който се отива при Аллах.

ГЕРМАНЦИТЕ ДА МАХНАТ МЕРКЕЛ ВЕДНАГА И 3 МИЛЯРДА ДОЛАРА ДА СИ ОСТАНАТ В ЕВРОПА.ЕРДОГАН ВИ ЛЪЖЕ ,КАТО ДРЪТ ЦИГАНИН.

link ЧЕТЕТ ТОВА НЕЩАСТНИЦИИИИ

Абсолютно съм сигурен че тия са сирийци колкото аз съм швед!

броячът се включи. 10 000 на месец.