Сирия призова България да помогне със самолети за доставяне на помощ

Пострадалите от земетресението се нуждаят от екипи, оборудване и лекарства

Обратно в новината

Коментари - Сирия призова България да помогне със самолети за доставяне на помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче Сирия забранява достъп до бунтовническите територии... Те нямат нужда от провизи...

Може да метат от самолета с парашути...

ти да видиш! асад помоли за помощ путин, и россиянските самолети сринаха две трети от сирия за да остане асад на власт! а сега асад моли ние да помагаме за сринати от земетресението стотина колиби и то в тази част на сирия, дето асад и путин нямат достъп!

Сащ и Европа я съсипаха тази държава. Но Сащ това умее най-добре. И нали уж Сащ и ЕС са миротворци, защо отказват помощ на Сирия? Това показва какви лицемери са всъщност. После защо не ги харесваме, ами с лицемер не се дружи. Трябва да се намери начин да се направят доставкити за Сирия.

тъпи, рассийските самолети изсипаха хиляди бомби над почти цяла сирия! и ежедневно се хвалеха колко са бомбардирали ! и путанин поне четири пъти обяви пълна победа на военнокосмическите сили на негово нищожество! а тебе някакви хамериканци ти се привиждат!

Башар поиска ли помощ от Путин ,нали са дружки и бунтовниците избиваха заедно? Съпричастен съм със сирийския изстрадал народ ,и трябва да му помогнем

Над 70 тона хуманитарна помощ, както и спасители от Русия работят на терен.

Не беше нужно. 8 часа след земетресението Русия изпрати по 6 самолета в Турция и Сирия. За сметка на това оон и ес още чакат разрешение от фащ.

И никой не каза за помощта от Русия

Ми те самолетите ни , дето хвърчат бързо, са още на чертеж!

Тя иска карго самолети, тях ги имаме

струва ми се, че ако помогна на сирия или на сириец ще ме обявят за българския бен ладен и разни моржове, тщлени и други подобни ще ми налазят обора и ще ми стресират добитъка!

Да призоват и Бил Гейтс, Джеф Безос, Елон Мъск, Кардашиян, Джендър и т.н. Всичките имат персонални джетове, пълен лукс вътре, да вземат да ги напълнят с лични помощи и да пращат където трябва. Те тия се къпят в богатства и хиляди предмети, които никой не ползва, просто седят съвършено подредени по рафтовете само са снимка. Да ама като стане дума за бедствие, и то далече от тях, са тотален игнор.

ма Расия не дава. Завардили са небето и северните подстъпи към Сирия и не пускат никого. Питайте др. Путин първо за разрешение

Укропитек!

Русия първа изпрати помощ. Ама, ти от къде да знаеш?По бтв и по нова не го казват.

Нинова и на тия ли изнасеше оръжие през трети страни?

нафта и газец ще има ли на връщане? Иначе - само тоалетна хартия.

За петрол ти е думата, ма нейсе :)

Е, че малко ли оръжия пратихме.

Повтаря!

Призовава? И длъжни ли им сме? Какво сме видяли от Сирия, че трябва да даваме? Иначе страхотна кампания са подели, искат нови дрехи, купени от магазина. Ако ти е толкова зле положението ще искаш просто дрехи, а не чисто нови дрехи.

От усраина какво добро сме видяли?

То и от тебе добро не сме видели , ама си те траем още!

ако сирия разчита на български самолети е напълно загубена! направо да ляга и да умира! може би при нужди от десетки или стотихи хиляди тона помощш ще и закараме някоко тона или няколко десеткли тона, кото ще са нещоо като 0,001% от общата необходима помощ! горката сирия!

колко самолета имаше българия прези 1989г и какви самолети? и колко самолети има сега 2023г. българия и какви самолети? пълна българска трагедия, благодарение на европата дето ни наряза самолетите и заводите!

200 антики Миг-21, подарени на буферната държава България, която да понесе началният удар на НАТО от Гърция и Турция.

Я виж по преди 44-та по колко деца се раждат в българия и виж след 44-та и кажи що така българина си изхвърли малкото деца с аборти и бягство зад граница? Сигурно щото е било много убаво?

до ивановците, които все питат какво аз правя тук: тук съм роден бе хаймана третополова, вие ни се довлякохте с ваще перверзни извращения и ще ядете яко шутовете в главите прости! и няма да има никаква милост, нито толерантнос за всички вас, нагли джендър-педофил безбожници и неверници! за пан бжзеленски юдеят-хазаро-хитлерист има тонове оръжие, а за бедстващи хора няма дори хуманитарна(!) помощ. все "филантропи" ми се навъдили, като плесен. или смятате, че пан бжзеленски е също едно природно бедствие, на което трябва да се "помага" да избива украинци. гнусна, хитлеристка сган сте. Бог с нас

Твърдо подкрепям!

Не не България не може да помага на Сирия те е заета да помага на Америка да унищожи себе си.

Сирийците трябва да почакат ,,Възраждане,, да дойдат на власт преди да получат и едно хапче или одеяло . Като знам българите в мнозинството си какви са всезнаещи дебили гласуващи за крадци , помощ не очаквайте . В Турция има 50 милиона хотелски легла сега не е сезон ,имат си къде да приютят пострадалите .

Значи никога, щото копейката няма да види власт, тоя крадлив паляк

И да искаме да помогнем окупационите евроатлантически власти и англоскасонската чума няма да разрешът .

Като мразиш евроатлантиците какви търсил тук,отивай в Русия или в Сирия ,оли в Иран да живееш

ти си последният който ще каже кой къде ще ходи да живее. цървул на къса козяшка каишка

Скоро Америка ще ви поиска да се отплатите за дългогодишната финансова помощ от тях. Ще ви мобилизира за Украйна, няма много време да ви търпи да плюете само онлайн от София