Първи процес срещу бежанец, предполагаем член на ИД

В Берлин при засилени мерки за сигурност започна процесът срещу 20-годишен сириец, обвинен във връзки с близкоизточната радикална групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Първи процес срещу бежанец, предполагаем член на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Германия има много простичко решение-натоварете цялата рязана измет в автобуси и за начало ги закарайте да разгледат концлагерите, а в края на екскурзията им обяснете, че ако продължават все така тези лагери ще бъдат единственото им местообитание, докъто не излязат като дим из комините!!!

Ако ЕС си спази собствените закони то над 80 % от "мигрантите " са незаконнопребиваващи на територията му и незабавното екстадиране е законната ответна мярка. Повечето от "мигрантите (около 85%) не са от Сирия и Ирак а от Афганистан, Пакистан и Северна и Централна Африка. Следователно те не трябва да се разглеждат като "бежанци" ВЪОБЩЕ !!! Цифрата, която никои не иска да коментира е , че тези "мигранти" са вече около 2,5 Милиона... а това е страшно..... За тея ,които допуснаха това само едно е решението - СЪД като за ИЗМЕННИЦИ на държавите от ЕС...

Що ве е Обесен без съд и присъда като куче.

Бас държа, че 90% младите мъже дето налазиха Европа преди две години са джихадисти! Всички те трябва да бъдат екстрадирани...

ЕХ ДЯДО ХИТЛЕР, СТАНИ ОТ ГРОБА САМО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА! ТИ ЗНАЕШ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ!!!!! БИХ КАЗАЛ Х А Й Л Х .....Р, НО ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ!!!!

Процеса трябва да е срещу тия, които пуснаха джихадистите в Европа!

Първи процес срещу бежанец, предполагаем член на ИД Първият от един милион.

loyola

значи, докато тероризираше Сирия, Либия и Ирак, всичко е ок, но щом се премести (по покана на Меркел), вече е лош?

това е нагласено "дело" за сплашване на евентуални желаещи за извършване на атентати,предимно срещу управляващите ,сигурен съм на 100% !

германците ни взеха за рибки ,но аз не клъвнах изобщо и никога няма да клъвна .

хванали 1.... То има още поне 1000 други....

Що се хабят с дело срещу един, да ги почват всичките на групи, по азбучен ред.