Сириец, участвал в масов бой с българи в центъра на София: Кръвта ни бушува, беше грозно и срамно

"Досега никой не се е обръщал агресивно към мен. Всеки подхожда мило, помагат ми в магазина, ако не мога да намеря нещо. Всеки ме приема с усмивка", споделя той

Обратно в новината

Коментари - Сириец, участвал в масов бой с българи в центъра на София: Кръвта ни бушува, беше грозно и срамно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някак си не мога да ги съжалавам, след като видях няколко сирийци с железни пръти в ръцете (в ръцената на 2-ма от 4-ма)! Къде отиват с тях, не знам, ама не е добре!

Ау, кипнала кръвта на кафявата циганска маймуна!

Много ми е смешно , когто някой българин или балканец като цяло , започне да обижда на "кафяви" разните азиатци. Още по-смешно е когато отидат в някоя държава с по-светла нация и започнат и там да обиждат на кафяви останалите емиганти :)) Я се погледни в огледалото и около себе си на улицата ,бре ариецо, болшинството цигани са по-светли от вас, афганистанци и сиирйци също .

Мигрантските потоци към Европа и САЩ са основна програма на Джордж Сорос и СИФ Давос за унищожение на Европа

Видели сте вие емиграция та ревете на умряло ..Идете в САЩ или Австралия да видите там кво е . Единствените опазени от емиграция за сега са японци и донякъде корейци, източно азиатците са си пословични расисти, а северна корея е затворена така или иначе.:)))

Не мога да разбера, защо българските медии се държат като адвокати на бежанците. Всъщност мога... Дори в този случай да е така както казва момчето, то в европа се случват съвсем други неща и с хората които връщат тук е неизбежно да започнем да имаме проблеми и ние.

На печелившите от въздушно-морския шенген честити нови хиляди бежанци. Гарантирано от пп/дб/герб/сдс/дпс. Всички проблеми с мигранти имат битов характер. Не е разумно да се опитват да омаловажават нещата и да се изкарват незначителни. Трябва да се поучим от грешките на западна Европа, които се опитаха да неглижират сериозността на особеностите на мигрантите и всички знаем до какво доведе това. Така че ситуацията с мигрантите трябва да се реши СЕГА, за да не се стигне до безизходица! Британски студенти от пакистански произход? И какво търсят тук тези талибани? Защо не са в Британия и защо не са заловени и арестувани след инцидента? Това са моите въпроси към горе спомената ни "сглобка"...

На сириеца участвал в масов бой с българи, трябва да се откаже постоянно пребиваване. Провинилите се незаконни мигранти трябва да напуснат България.

До получаване на граждансхво в САЩ, 6 годишен период, всяко подобно сбиване означава депортация и взимане на статута от държавата. След получаване на гражданство, тежко криминално престъпление, не споменавам изобщо тероризъм, означава затвор и отнемане на гражданството. Ако в България има закони, всички чужденци, участвали в побоя, вече трябва да са оформени с депортация от България.

Какво ТОЧНО означава "спор за момиче"?? Тая нещастница журналистката, така като жена, защо не се поинтересува? Арабите са искали да я изнасилят и някой е дръзнал да и помогне ли, що ли?? Ах колко завоалирано и почти закачливо звучи "спор за момиче", аааа младежки закачки. Млада жена без фередже, сама, и арабите с оная ми ти бушуваща кръв какво да правят горките, реагират. Палавници. Всички свързани с тази пропагандна статия сте гнусни и хората отдолу ви го казват.

Ас сам на 19 и българките многу ма убичат. Спал сам вече с 20. Е сега свършихме сеска с новото гаже и отивам да спа че после трябва работя в дюнера.

Гнясни арабели марш в джамията

Те и турците през 1390-1396 са идвали с такива добри намерения

тя реазби едно сърцееее он пък нейното лицееее -е сетне из=асили я с мадеееее

Започнаха пиар статиите по избелването на арабските престъпници, аферим на сайта! Алтъните не миришат, ефендилер, точно така!

единствения който има интерес от тия неща е ПУТЕР и неговите копейкаджии

Австрийски СМИ, случаят бе по всички медии, вкл. български: - "Виена: 12-годишна изнасилвана от мултикултурна банда в продължение на месеци +АКТУАЛИЗАЦИЯ 01.03+ Основните медии цензурират произхода на извършителя" Случаят е по всички СМИ. Всички 17 на брой участници са известни, само 2-ма все още се издирват. Само един участник е 19 годишен и пълнолетен. Все пак за основен участник се споменава 16 годишен сириец, който е единственият арестуван (защото се е съпротивлявал) и пуснат. Законът защитава непълнолетните извършители и те няма да бъдат наказани. Замесените младежи и момчета са местни жители (с мигрантски произход), двама сирийци, италианец, сърбин и българи, като всички се познават от голям парк близо до централната гара. Твърди се, че момичето скоро е било принудено да извършва сексуални действия от приятеля си и след това е било предадено сред неговите приятели. Твърди се, че до осем извършители са участвали в множеството групови изнасилвания - очевидно някои от тях дори на обществени места, например в гаража на централната гара на Виена. Други "мултикултурни новини" от чужди СМИ: - "Австрийска ученичка открита мъртва в апартамент на афганистански бежанец, дрогирана и изнасилена" - "Франция в шок: 4 алжирски мигранти, арестувани за брутално изнасилване и убийство на 12-годишно момиче от Париж, намерено напъхано в куфар с прерязано гърло" - "Баща може да получи до 10 години затвор за побой над африкански мигрант, обвинен в сексуално насилие над 6-годишната му дъщеря във френския град Роан" - "Франция: Африкански мигрант „сериен нападател“ преби и ограби 17 възрастни жени"

Щом идвали с любов - да ги сложат да правят любов в затвора... Всичко е много просто - повишават присъдата за нелегално преминаване на границата на 20 години и всички нелегални мигранти да правят любов 20 години... в затвора!

няма как да е етническа българка горката му "майка", ама никак! На добросъвестните "сирийци" не им №елая злото, но хубаво ще бъде и те заедно с останалите да драснат на северозапад от БГ, но по възможност не за Виена.

Има разлика обаче в Русия: "Мурманск: Турнето ФикиФики завършва в болница за 51 мигранти" Когато нелегалните гости започнали да се натрапват в ухажването на руските момичета в дискотека Гандвик в град Полярные зори недалеч от Мурманск, руски мъже веднага им посочили, че не са в Кьолн и че германският град е 2500 км на югозапад. Групата мигранти включвала общо 51 души. От тях 33ма бежанци се озоваха в затвора, а 18 са тежко ранени и някои със счупени кости...

Лятото на 2023 година в Полша група мигранти бяха направили СЪЩОТО,както и тези сега В София... Поляците ги бяха СМАЧКАЛИ ОТ БОЙ... Всички,до един са били в болницата ... Няма друг начин за справяне !

- "Австрия започва депортиране на поне 6000 мигранти към България с ежедневни полети. България има желание да се присъедини напълно към Шенгенското пространство, но ако иска, ще трябва да приеме обратно хиляди мигранти от Австрия" - "Курсове по немски език: Две трети от търсещите убежище са неграмотни" "Миналата година Австрийският интеграционен фонд предложи 66 000 места в курсове по немски език за "бежанци", т.е. тези, които имат право на убежище и субсидиарна закрила. Цифрите за грамотността на търсещите убежище сега показват, че тези курсове са спешно необходими: от 66 000 участници 44 000 са били неграмотни. Преди дори да започнат да учат езика, те трябва да бъдат научени да четат и пишат. Сирийците и афганистанците са особено разпространени сред тях." - "Турска баба изгонена от Швейцария след 40 години, защото не успя да се интегрира и натрупа 373 000 евро социални помощи" - "Жена във Виена е обвинена в „телесна повреда“, след като се е сбила с изнасилвач мигрант" - "Германия: Мигрант от Северна Африка уринира върху кондукторка на влак, след като я преби брутално" - "Германия: Афганистански мигрант, мастурбиращ на влакови релси, спира железопътния трафик в района на Касел Някога немските влакове бяха известни с това, че идваха навреме, а сега? Мигрантите мастурбират на влаковите релси, показват откритите си задни части на кондукторите и бият хора" - "Новогодишен ужас: Африкански мигрант арестуван за изнасилване на 75-годишна французойка сутринта на Нова година" - Шокиращо изявление на лидера на африканските мигранти: "Изнасилването е човешко право" - "Швейцария: Поредица от кражби с взлом експлодира – 90 процента от извършителите са "търсещи закрила" от Северна Африка" - "Обогатители на културата яздят камили по лондонската Хай Стрийт" - "Мигрантите се изхождат върху западната цивилизация (видеа)"

Като оставяте араби и нашите цигани само да лежат по цял ден и да ядат на готово как няма да мислят само за сбиване и за терор над останалите.... Трябва циганите да бъдат принудени да се трудят и тогава да получават храна/ както по бай Тошово време/. Който не работи не трябва да яде... нали уж това беше девиза на капитализма? Как така сега има един куп михлюзи, които без нищо да правят изобщо не седят гладни, че и на всичкото отгоре, тези които работим трябвало да им осигуряваме охолен живот? Това ли ще противопоставите на Путин бе идиоти? ЕС си отива с тези скапани управляващи в ЕП!!!

в България имаме проблема с циганите, не трябва да добавяме и проблема с арабите

Изключително на място и внасящо яснота интервю. Браво, че го публикувате, с което може да се приключи темата. Ако тук е имало наивници, които са мислили, че ще прочетат нещо от сорта на долното, вече са просветлени и те. "Кибичим си ние в арабската бръснарница, която е параван за трафик на хора и наркотици, каквито са арабските такива навсякъде из Европа и скучаем, щото сега в студа няма толкова мигранти за прекарване по трасето. Изведнъж, получавам СМС, че на един от патрулите ни, обикалящи по Витошка, някви гяурчета са им казали нещо на въпреки и е обявена всеобщ сбор по спешност. Веднага се юрнахме от всички околни бръснарници, дюнерджийници и шиша барове, хвърлихме им един бой на гяурчетата да си знаят за друг път като видят някой от нас да ни обикалят отдалеч. Даже, както бяхме 30 на 3-ма, няоки от нас не можеха да се доберат да вкарат и те по някой ритник, но пък снимаха боя и го качиха в тиктока, за да се види, че и тук сме сила, а не само да бият, изнасилват и колят по Германия, Австрия и Швеция."

Искам мненивто на българдката курва после ще преценям

пффф

Веднъж в 120 си пътувах и 3ма пикльовци почнаха да правят проблем на едно момиче и момче. Хубаво момиче, момче приличащо на отличник и трима хулигани. Момчето и момичето просто си стояха и си говореха тихо. Нито са се прегръщали, нито са демонтсрирали нещо. Не, че има нещо лошо в това да се прегръщат. Почти невидими. Обаче хулиганчетата си търсеха с кого да се заядат. Колкото и да е странно, всеки от хулиганите беше бит от някой от рейса накрая, но не преди момичето разплакано да се развика за помощ. Сгънаха се като мокри спагети тия бабаити. вие тука що се правите, че не познавате българите? Героичните краски дето рисувате, как са спасявали девойката от гадните емигранти малко не връзва. Не за друго, но вече я обвинихте, че е курва в доста постове... Но иначе много ви пука за жените... Освен да ги използвате като извинение да се биете нямате идея какво да правите с тях. Жалка история.

Кое точно не ти връзва ? Или и ти като Ванакта Летников си мислиш , че са си играли ? Тези мигранти са носиители на друга култура и друга религия , отношението към неверничките и жените като цяло е съвсем различно от това на, което сме свикнали ние и нашите си мюсюлмани. Примиери за зловрендото им влияние върху общестения живот има от цял ЕС и от Русия ,( която русофилите явно не познават,) Контолирана миграция е едно , има хора ценни които биха допринесли много ( само не знам защо ще желаят да са тук ) но тая орда ,която нелегално преминава границата не трябва да бъде толерирана по никакъв начин.

Ако те пипна нЕкъде - ще кълнеш и Бога и Дявола,че си се родил

"Соросоидиотски приказки за наивници" - том 7

Какво толкова го обсъждате бе дебили,дупещи се европейски гниди? Всичко е много ясно и просто. Сирийците при доказана вина да бъдат незабавно депортирани от България,без право да влизат в ЕС .отново. А нашите хубостници ако са виновни да бъдат санкционирани спрямо бг законодателството.

всички араби са абосутни отрепки, на които не може да се вярва. Колко жени изгоряха покрай тях

пффф

А можеха да са със свестно момче като тебе, а? :))) Честно, не знам, кое е по-голямо наказание за жените, "свестните" като тебе или арабите. :)

И как разбра какво е отношението му към жените ? Звездите ли ти говорят ?

Отворените педали, като тебе.

Ако те пипна нЕкъде - ще кълнеш и Бога и Дявола,че си се родил

Отношението му към жените може да се предположи от думите му. Кой нормален бългалин с поне начално образование ще употреби думата "абосутни", вместо "абсолютни"!

Нещо ме съмнява тази статия... На замазване на ситуацията прилича...на моменти звучи нереално...

що такава злоба ..личи си че е интелигентно момче...нака работи

Каквито и сърцераздирателни да ги реди този, знам че всичко е лъжа и не му е мястото тук. Влязъл е нелегално и трябва да го екстрадират.

да срамно е и за българската страна, че още не са окачени на въжето или изпратени там от където са се довлекли, което е почти същото.....

Тоя сириец е СЪЩИЯ като онези араби, които убивахме при Освобождението на България, 1878 г... Като го """ посрещат мило навсякъде,нека бяга оБРАТНО към Сирия """ , за да НЕ се налага да го застрелваме или колим, както правим от 1500 години с всякакви араби- мюсюлмани !!!

В Сирия от 7 години няма война-така ,че спокойно може да се прибере от където е дошъл.А той е дошъл от Турция в която също няма война !

Манго, не работи нищо, по цял ден кибичи във фризьорския салон, като му пратят есемес, е първи да помага...Това е обощаващ образ. Може би работата му е да задоволява "майка" си, дето го е прибрала. Какво загоряло животно трябва да си, за да приютиш талибан...

Като ни пребият децата едно по едно и съжаляват кел файда...... задават се лоши времена, аз до скоро нямах телефон, те всичките с мобилни телефони, добре облечени и добре организират да се събират и нападат българи. Да се осъзаем, Сорос добре и е облъчил, а политиците ни вън.

Шмрък, разплака ме тоя с кипналата кръв.

пффф

Чудя се колко от пишещите тука са били други българи и защо това е ОК?

Ако искаш ,вярвай и в запетаите в неговите изречения!Аз вярвам в личния си опит и на арабин не вярвам,дори когато казва "Добър ден"!!!

Защо никой не попита, какво са искали от момичето ония амнайси сирийци с кипналата кръв? Не е политкоректно ли ?

За поред път го обяснявам на поредния либераст, Ние имаме пробелми това е факт , следователно последното от, което имаме нужда е да си внесем допълнителни и от вън.

пффф

Да, имаме проблеми. За съжаление живеем в измислената демокрация и тебе и приятелите ти не можем да ви натоварим на конски вагони и да ви пратим в Русия. Тъжно, но факт. :)

Мен в Русия ? Ти сериозно ли ? Доста сте елемантарни ляво-либерланите мушмули муахахаххах

не се опитвайте да омекотите случката и да предадете човешки образ на нечовекоподобни

Тоя е бил с българската група. Знам, че четене с разбиране ти е трудно с тая кипнала кръв.

Не , не е бил , повикан е след началото на конфликта спорд собствените му твърдения от някой от българчетата. Това по никакъв начин не очовечава обрза на насилниците . Познавам няколко икзлючително свестни имигранти от арбаски произход , сходното при тях , че странят от арбаскта общност и не искат и да чуят за нея.

пффф

Аз съм така в Германия с българите. :))

Ти си без значение ,защото си просто поредният промит левичар ;) Пък в Германия можеш да провериш полицейските сводки за ливанските , иракските , чечнските и прочие кланове свързани с "религията на мира " и после пак да ми говориш за родните имигранти

А какво щесе да стане с момичето ако не бе защитено от момчето, което бе набито. Защо никой не задава този въпрос, какво щеше да е съдбата на една българка срещу единайсет сирийци?

Щеше да е нахранена до горе с протеин, обаче не са се споразумели за цената ... тва българката много алчно нещо.

Изключително манипулативна статия. Не зная каква е целта на автора, дали се опитва да реабилитира имигрантите и да ги направи по лесно приемани в България или се цели точно обратния ефект (с толкова сладникаво поднасяне), не знам и чии интереси обслужва този текст, но лъха на пропаганда от всеки въпрос и отговор. Абе господа журналисти - вярно че голяма част от българския народ са дебили (85% според Иво Христов), вярно, че според вожда на гроб сме лош човешки мат'рял, но все пак има една малка част хора които можем да прозрем откровенната манипулация която ни поднасяте. Явно капацитета на автора е на такова ниво, че още не е осмислил и разбрал как се манипулиа народ. Ами учете се бе - световни примери колкото искате. Кеф ви Хитлер, кеф ви Сталин и съветската пропаганда, кеф ви САЩ с техните вездесъщи институти, свободни общества и армия от драскачи, но поне се научете да го правите интелегентно, а не дърварски като чели сме бананова република. Срамно, Дразнещо, Досадно и Тъпо!

Бог да прости Методи Господинов - софийски шофьор на такси, заклан от сирийци в колата си. Само това мога да кажа по темата.

Дори в САЩ след 21 не си момче а мъж.Вайник от 18 /алкохол от 21 /в затвора може и преди 18

Ей веднага ми изтрихте коментара... Нито една обидна дума не съм използвал. М.сир.к.те да не мислите, че вие и вашите близки няма да попаднат на някоя група от новодошлите ? Да не мислите като сте платени и имате пари ще ви се размине и сте имунизирани? Да живей демокрацията и свободата на словото.

Обичат да трият и да блокират. Свободапунтамара.

Коментарите срещу мигрантите се трият ВЕДНАГА. Погледни съдържанието на дописката, възхваляваща влезли нелегално "мигранти" през няколко граници, платили хиляди евро на трафиканти, откъде са взели тези пари? От банка или чрез кражби и убийства? Това са доказани международни престъпници, които трябвало да ги признаем за "бежанци", след като са си унищожили умишлено паспортите и документите на границата. Не може да очакваме да се променят.

И друго да попитам нашите либерастки подлоги - ако диваците бяха нападнали група педерасти, каква щеше да е реакцията? От една страна, любимите им мангали, а от друга, "техните хора"? Такава сложна дилема даже и посолството не може да им разреши. Почвайте да мислите по проблема още отсега, долна соросоидна либерастка сволоч, че гореописания казус е само въпрос на (кратко) време! Ще припомня една весела детска песничка, любима на един весел мустакат чичко - "Къщички в снега се гушат, а коминчетата пушат..."

"До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи..." Едмънд дьо Ротшилд

Елементарен битов скандал, раздухан от копейките като едва ли не гражданска война.

´´би си майката !

Статията е гнусна,соросоидна пропаганда !!!

Спрете да насърчавате бизнесите на навлеците - купувайте си дюнери от българи и се подстригвайте само при българи. Тука те нямат помощи и ако не търгуваме с тях те ще се махнат от България.

Достатъчно е само месец да не ядете дюнер и ефекта е сигурен.

Когато закъсат с наемите ще направят промоции с цените, но трябва да издържим на изкушението и да не купуваме.

С цялата си наглост онова умопъркано съшество Иван Стоянов , което се подвизва като Ангелина Летникова обясява , че това не било бой а едва ли не сценичен етюд , игра между приятелчета ( чак прави разбор на ударите като един тънък познавач на бойните спортове ).И понеже го изиграли мнго добре реши да го заснемат . А цялата нео-мраксистка и ЛГБТЮЯ общност му ръкопляска,

500+

Има хора, които толерират гости, има и такива, които не ги искат, всеки има право на мнение. Гостите и те са различни, има бан.дюги, има с претенции, има свестни. А статията е поредна сълзлива история, жалко само, че не срещам статии за местните в гостоприемните държави, те как живеят там? Приспособиха ли се към гостите, страхуват ли се, щастливи ли са, такива неща.

Всеки гласоподавател от ПП-ДБ да осинови по едно от тези момчета и ще ги интегрираме...специално за повода ще позволим браковете...

Тоя сириец в началото казва, че не говори добре български, и после че му помагат в магазина да си намери нещо. После четем интервю на български, по-добър и от този на Киро Кретена. Аре нема нужда!