17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чета коментарите тук и си мисля как липсва всякакъв контрол при модерирането на расистки и други коментари на омразата.. да не говорим, че уточнението къде е роден единия от участниците в инцидента въобще не спомага да ни се изясни ситуацията.. но, да - на "СИРИЕЦ" дебелите пенсии с меките патоци пред компютрите реагират веднага, защото сме си свикнали да си намираме други виновни за собственото си дередже, па било то роми, чужденци..

Не оправдавам сириеца,но смолянските пътища стават все по натоварени и по опасни,няма никаква полиция и никакъв контрол

Ние като европейци защо платихме на султана 3 милиарда??? защо арапина не си кара колата в туркия????

Кой им дава тези статути на бежанци?/кой им дава книжки?? и сега сигурно ще го пуснат бедничкият?? Цецо да те стигнат и зачукат пожеланията на българите в тази страна която продадохте....

Тук е Държавата, къщата на Българите. Араби и негри трябва да ПЛАЩАТ за да стоят в Европа. Тоя сириец или да плаща по 100 хиляди евро на месец на България, или да се маха. България е създадена като сме убивали арабите. Сириеца няма какво да прави в чужда къща, държава. ВЪН. Трябва всички бедни българи от Пазарджик да отидат( мигрират, бежанкат, бягат ) в къщата където живее тоя сириец, да ползват колата му , да харчат парите му.

преди да пишете простотии. Да, може да прозвучи натрапчиво, че се споменава "сириец", но към днешна дата в целия свят хората са настръхнали от реални заплахи за тероризъм. Може сегашният случай да няма нищо общо с подобна схема, но е редно да се спомене, че с милионите ислямски скакалци, налазили Европа, по любезната покана на Меркел и сие, нахлуха редица "спящи клетки". За тези, които не знаят какво означава това, да поясним, че това са подгответни терористи, които знаят езици, имат образование и професия, установяват се някъде из градовете на Европа, живеят нормален живот, дори може и да създадат семейство с някоя наивница, залитнала по добрия стандарт, с който тези прикрити терористи разполагат. Имат нормални отношения с комшиите си, не предизвикват никакви съмнения, нямат нарушения и дори могат да оставят добро впечатление. Но след 2, 3, 4, дори повече години, идва заповед от центъра за подготовка на точно този тип терористи, и той, добрият съсед и гражданин на съответния европейски град, тръгва на акция, за да избие максимален брой невинни хора, било с бомба, или стрелба, или прегазвайки ги с автомобил, като в повечето случаи той е камикадзе, терорист единак, и най-често крещи "Аллах акбар", излизайки открито от ролята си на "спяща клетка". Така че, нека бъдем християни, да приемаме всеки с неговия цвят на кожа, религия, образование, ценз, култура... Но да имаме винаги едно на ум, когато около нас има чуждоземци и чуждоверци. Нищо лично!!!

Сърбят ви пръстчетата да напишете, че е опит за терористичен акт, но уви не стана тоя път. Ако човека не беше сириец щеше да е едно най-обикновено ПТП, на което нямаше да обърнете никакво внимание, но сега само дето "сириец" не сте го написали с голяма буква и не сте го болднали.

Ето така българските медии насаждат етническа омраза. Какво значение има каква е националността на човека причинил инцидента? Това не означава, че оправдавам постъпката му, просто не мисля, че е редно националността да се слага в заглавието, защото не смятам, че става въпрос за терористичен атента.

Обявяването на националност е дискриминация.

новината трябва да се казва "Всякаква паплач взе да трепе Българите - а Българите от своя страна кротко си умират....."

Започна се! Възрастен човек, работил 60-70 години за тази скапана страна е ранен сериозно от сириец, който е в България и ползва труда на същия възрастен българин, за да си живее живота. Браво, българи!!! Поклон пред интелекта ви!

ей, ама ти май ги познаваш и двамата, а Кашпировски?

А правоспосбен ли е бил? Или жената е карала, ама той е решил да се прави на мъж?