Сириец бе убит в бежанския лагер в Харманли

Извършителят, който също е мигрант от Сирия, е задържан

Обратно в новината

Коментари - Сириец бе убит в бежанския лагер в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а Цириец (от цирей). Нали всички виждаме, че цяла западна европа е на път да циряса, за какво да говорим повече...

Не е "бежанец", а нарушител на държавната граница! Вън! Обратно в Сирия, войната там приключи! Няма ли вече да ги товарим на самолет, влак, автобус и който откъдето е? Ние си имаме достатъчно такива от 2-ра категория, доброволно избрали този начин на живот! Не ни трябват повече!

А хохлите, кога....ех, те пък са с привилегии, не са в лагери.

Така наречените от теб "хохли", влязоха в страната ни през различни, но официални ГКПП. Нееее, кат' тия терористи! Това е Голямата разлика м/у тях. И това да вземеш да го прочетеш и препишеш 100(сто) пъти, та дано го разбереш и да мирясаш вече, а така също и да го разпространиш измежду останалите "правоверни" като теб!

Няма лошо, един хрантутин по малко. Амин !

Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийския бежанец от Алжир и сирийския бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.

...войната в Сирия приключи отдавна ! За какво ги държите в тези лагери ?!?? Връщайте ги обратно !!! Олиго френи

тия що не са в хотели с заплата? нали и те бягат от война и то реално са Бежанци? иначе пак и пак Смърт на усрайна!

Който не е живял сред араби само той не знае колко долно и гадно племе са.Спречкаш се с някой ,не побой

Това рано или късно щеше да се случи. България нееднократно е критикувана от Европа за условията, про които живеят търсещите убежище. Крайно време е да се разбере, че това не са престъпници, за да живеят в затвори! Когато човек е поставен при тези условия, той подивява и резултатът го виждаме...

трябва да ги омешат с интелегенцията по курортите.

1. Не са престъпници, само дето незаконно са нахлули в страната. 2. Търсили били убежище, ама се бежанци само до Турция, а от там нататък са незаконни мигранти. 3. Що не търсят убежище при братята си араби? 4. РезултатА го виждаме.

филм направиха. Сега е щастлива пенсионерка далеч от тези проблеми.

или срещу IT-инженерите?

Не, бе, колеги очилати математици са. Спорили са върху Римановата хипотеза и са се разгорещили страстите математически.

И сега с наще данъци семплащат заплати на полицаи които да разтървават сириици.Ние що не плащаме направо на полицията в Сирия Ливан Шри Ланка и тн.

Новите европейци с двата ножа.

Много важно.

ха ха ха - не го е намушкал а му е ОТРЯЗАЛ главата изцяло Главата му е на 2 метра отрязана

Те тия с ножове и мачатета се разкарват и по улиците и е въпрос на време да нарежат и някой българин. А на ушев му вдигнаха заплатата и ще заспи отново на сянка.

Не само по улиците на Харманли, ами редовно идват до София с влака. Принципно, много ми е удобно да пътувам с влака в онази посока, обаче вече и на на отиване, и на връщане е пълно с джагали. Повечето засега все още кротуват, но някои се държат предизвикателно и тестват системата. Държавата им плаща билетите, но не и запазени места, а понеже се качват от ранна спирка, окупират местата с масите и после като се качи българин със запазено място не отстъпват и стават разправии. Колко от тях ли носят ножове и е въпрос на време тези им особености да прелеят извън лагера... Да благодарим на безгръбначните шваби и на Меркелица, че превърнаха Европа в кочина...

тапанар

Освен да си намерим по една полицейска униформа за пътуване с влака...

Нормално. Това са животни.

А аз като ти гледам коментара, мозъкът ти не е даже на ниво животно, а е на ниво глухарче или водна лилия.

май не си се разхождал по 'Пиротска' и околните по тъмно ....

говорил съм с охрана на общежитията в 'овча купел' . каза че най-трудното нещо е да свикнеш със смрадта в сградите . разделили са ги по пол, касти , държави , семейни, с деца за да не се трепят и изнасилват . най много пазели п@дер@сите, защото били заплашени почти от всички . каза , че най голямата сган са афганистанци, мъже, несемейни .

Един друг

Последния път с влака направих разправия с един джагал, щото всички са с телефони и си пускат техния джангър, дето е бетер нашата чалга. Казах му на амуджата да слага слушалки или да спира тая цигания. Кондукторът също се включи и после се заприказвахме. Каза че линията е освинена тотално от тия и, че смрадта била голяма. Хем са новите сименсови вагони това, пък вече да те е гнус да седнеш. В същия влак пътуваше и семейство джагали, та до голяма степен мируваха, обаче бяха с 4 малка чавета. Предвид възрастта им, като нищо някои са родени тук. Не си виждат хала, ами продължават да се въдят като зайци тия...

Не обиждай животните!

Моя грешка. Извинявам се.