Сирия обяви в ООН, че върви към военна победа

Сирия вярва, че върви към военна победа, обяви от трибуната на ООН сирийският външен министър Уалид Муалем.

Обратно в новината

Коментари - Сирия обяви в ООН, че върви към военна победа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а как точно аятоласите от ислямски иран, и партията на аллах от хизбула ще преборят исляма на ислямска държава някой русолюбец ще разкаже ли??

Този ваш ислям "на ИД" няма нищо общо със нормалния ислям. Ако както според господарите ти, Асад е "сатрап" и избива демократите в Сирия, защо почти всичко "бежанци" са все от демократични страни?

ми те , бежанците де, са от сирия, и бягат към ес, а не към иран,ливан и русия бе!

Крим е непотопяемия самолетоносач на Русия ,чак до ЮАР-Виетнамм и гибралтар!!!

Самолетоносач - с блекджек и шлюхи.

Лидерът на Сирия , Асад , стана " сатрап " , '' диктатор " , " мракобесник " и т.н. , веднага след като отказа да приватизира държавната енергийна компания и да я подари на частната такава , собственост на Дик Чейни . Има и такива държавници , за които националните интереси са приоритет и не раздават наляво - надясно военни бази , тецове , златни и водни концесии...... Тия от втората категория за известни като безродни майкопродавци и краят им винаги е един - кошмарен !

С кадафито и милошевич ко стана?

Какво стана? Като не знаят как да се отървават от корпорациите, ще ги съдят и бесят. А за тебе са приготвили един ЕР ГОЛЕМ, с "ТТIР" и "СЕТА".

Кадафи направи независима Африканска банка на Африканската общност. Беше тръгнал да строи най-голямата в света слънчева централа в Сахара и да направи Африка енергийнонезависима. Затова го убиха. На Гугъл мап вече почти не личат зелените кръгове на артизианските напоителни системи създадени от Кадафи в пустинята. Тотална разруха...както в България.

не си разбрал соросоидчооо-0.25 %сте юдосоросоидите,,дупе да ви е яко....

А вие от атака на изборите 0.25% ще хванете ли?

Какво се оказа? Че "Сирийският режим и руските му съюзници извършват зверства", колят друговерците и ядат сърцата им пред камерите.

цялата бандитска пасмина да бъде пренасочена към исконните земи на израел. Там те ще бъдат напоени, подслонени (под покривите на палестинците) и обезпечени с беззаконието на еврейското бхк. какво повече може да иска човек от евреин- търговец на хора от векове?

Да помогнем на евреите да се съберат всички смити на едно място! а именно в израел!

една има против израел. фашисти, които отричат добротата на холокоста на гои има винаги. защо да не обедините палестина в израел? м? нали сте толерасти?

Сирия обяви, но дали израел ще разреши? Така както строи в Палестина,. Пращайте "имигрантите" в израел! те ще ги приемат на своя континент. Отделно от това евреите са в основата на човешкото отношение към "бежанците", а не парите им. :-)))

Това е лошо, че Правителството на Асад смята, че може да победи, опозицията и Исламска Държава, които са поддържани от САШ! Едва ли, Обама, или следващият Президент - Доналд Тръмп. ще повторят падението на САЩ, което веднъж се допусна във Виетнам. Войната в Сирия ще бъде дълга и безчовечна, поддържана по всякъв начин от САЩ, докато не успеят да превземат официалната власт в Сирия, поставят за Президент на мястото на Асад тяхна марионетка и ликвидират руските военни бази. Замествайки ги с такива на САЩ. Целта на САЩ е плътно обграждане на Руската Федерация с държави ръководени от съюзници на САЩ, готови да воюват срещу Русия, по нареждане от САЩ! Това постепенно, бавно, но се реализира!

Афганистан!?

Те американците наистина си поставят такива задачи, но малцина в Америка вярват, че ще им стигнат силиците. Америка сериозно изостава във военно отношение, а финансово-икономическата изолация ще я превърне в регионална сила.

Едно е да искаш, друго е да можеш и трето- да го направиш!? Куба - непотопяемият самолетонасач ..и каубоите ореваха света!? А 12 хил. километра граници на Ръшата са с враждебно настроени - и ръшите си живеят!?

Кой, бе шинел непоръбен от съседите на Русияе настроен враждебно към нея? Единствено Украйна след като и анексираха територия от 25 000 квадратни километра. Ако например Турция си присвои кърджалъка с измислен референдум на хвърчащи листчета ти ще одобриш ли? Кой друг от съседите на Русия е враждебно настроен към нея? Тя е единствената държава в Европа анексирала чужди територии след ВСВ.

и каква стана сега? 80% от Българите се оказаха Соросоиди. 15% нямат мнение, 3% са с Турция и 2% с Путинка. Много лошо.

Абе Сирия може да вярва, че върви към военна победа, но САЩ и НАТО надали ще допуснат унищожение на създадените от тях терористични групировки като Ислямска държава, Ал Каида и пр. умерени и неумерени канибали, така че може да се очакват още такива "грешки" от страна на САЩ като нападението над СА преди няколко дни, което пък може да наистина предизвика поредния така желан от Чичо Сам световен убийствен конфликт. Опазил Господ!

Нали това бяха войниците на Садам, обучавани от руснаци

Абе не знам кой кого е обучавал, ама Садам си беше креатура на САЩ, а Килъри се хвали в ютюб, че САЩ са създали ал-Кайда: Hillary Clinton: 'We Created al-Qaeda'

Никой нище блядовити

И преди и сега, фатмаците са безнадеждно неграмотни. Дедо, я вземи да си пуснеш филма "Хора ли сме или фелдфебели", политиката не е силното ти място.

Победа? Тоя не си е пил хапчетата!

A ти твоите пи ли ги,че като гледам превърташ.

Парите и подкрепата за опозицията свършват. ИСИЛ се изнасят на запад. ССА и Ал-Нусра губят подкрепата си, защото СА си вкара автогол с Йемен, а и идващата криза в монархията задълбочава проблемите им. Като нищо коронованите принцове ще се хванат за гушите с частните си армии по-лошо и от Иди Амин през 70-те. Всичко сега зависи как ще се договорят за кюрдските територии и евентуалното сдаване от Асад на властта.

Хм. Хем победа, хем сдаване на Асад. Последно?

Колкото и да не им се иска на някой победа на терористите ще има не яеднага но скоро.

"Че то Сирия има ли бе?" ................. Преди година имаше интервю с българка живееща в Дамаск. Тамъм преди да се намесят руснаците и ИД бяха в предградията. Еми, нямаше намерения да се връща жената в "демократична" България.

Навремето при бай Тошо, в развития социализъм и цъфтяща България, българите пускаха връзки за да ходят да работят в Сирия и Либия. Щото в НРБ взимаха по 180лв заплата, а там 800лв. Е, не си виждаха семействата по 2 години, ама после купуваха нова лада без ред от корекома.

Те заминаваха с български договор ,т.е. парите не идваха от чужди държави,ами от българската -водеха се в командировка,а заплатата пак от същото предприятие се получаваше.Просто тогава българската икономика беше много силна и завладяваше активи (и работа) и в чужбина...!

Къде ли ще е новата площадка за военни действия? Световните кукловоди трябва да си създадат и нова терористична организация за да воюват с нея.

Ще запалят целия свят.

Питай другаря Путин - след Украйна и Сирия къде другаде ще си навре гагата. Руснаците са в Сирия за да я ползват като полигон за демонстрация на военната си техника пред евентуални купувачи, но напоследът трудно я пласират. Виж французите вече продадоха на Индия 36 самолета Рафал.

Има ли,бе?!

Те тука изкуфелите селски дъртаци още си мислят, че има СССР, ти за Сирия питаш.

първа възможност си смени името на 6(пълна при това)

Имам 3 деца и си живея в БЪЛГАРИЯ,ялови сте вие соросоидите защото вашите ценности са педреастията и наркоманията.

Ухото ти,все към Россия сочи,а?!

това че има три деца ли, ухото му сочи Русия. Шапка му свалям, че имат куража да отгледат и възпитат ТУК В БЪЛГАРИЯ децата си. А твоите къд са?

Имаш дръжки. Ти си един изкуфял дърт помияр с 200лв пенсия изкарващ допълнителни доходи като крякаш за копейки по форумите.

Не, "крякам" безплатно, щото имам достатъчно добри доходи, за разлика от тебе, дето всеки понеделник седиш пред едни порти къде Южния парк с протегната ръка, белким ти пуснат някоя стотинка (на центове не се надявай, ония в джобевете си имат само стотинки, по-евтино им излиза...)

Тоя дебелак се изпусна и направо си призна,че Асад воюва с наемниците ,руснаци,иранци,хизбула-ци,с/у собствения си народ!Това е видно и от бежанците,които масово бягат от него и никой не се е запътил към Русия,Иран!Бягат от убийците си!

Е, как да бягат към Русия, когато на границите й се стреля, не ги чакат с хляб и сол, и "помощи", пък ако посегнат на жена, ги смазват на място. Ако им е останало здраво нещо, полицията ги дотрошава. Пък Меркел как настойчиво и любезно ги кани, по 2000евро "помощи" дава, гонят от ведомствените жилища германци и настаняват "деца" без придружители" на по 20-30г. и по пет голи бели дебели германки за лечение на депресията.

го на Обама. То нали "Умерените" и другите не са наемници, а горди борци за демокрация.

И "сирийските" "бежанци", са основно от демократични Ирак, Афганистан, Пакистан, Либия.

За Сирия е лошо, но за света е добре, конфликтът да продължи още малко и да събира на едно място радикалните мераклии ислямисти от по света и у нас. Така е по-удобно за авиацията, солнцепека, артилерията... Нещо като депо за събиране и преработка на отпадъци.

просто работата за изчистване на проблемса започната 1939г. не е довършена изцяло

Мили соросоиде ,твоята демокрация превърна родината ни в ЦИГАНСКИ КАТУН,да ти пикая на лъжекрацията

Че ти самият си циганин - нормално е.

скоро ще стана,,по селата и малките градчета от 30 деца в първи клас ,само 4 са БЪЛГАРЧЕТА,Твоите внуци ще говорят на цигански ,защото никой няма да ги разбира...

Кал е в ГУЛАГ?

БКП-то и ДС-то заедно с руските ви госсподари ограбиха спестяванията на народа и нарязаха заводите на скраб.Сега изкупуват земи и режат гори!А такива като тебе плюят срещу народа си за копейки

Асад не е легитимен,защото повече от 85% сирийци не го искат и въстанаха с/у него, армията му го напусна и започна военни действия за свалянето му!Асад е последният диктатор в близкият изток и никой няма да го търпи на власт него и неговите нещастни покровители!

На сирийците им трябва да поживеят само един месец в криво разбраната ви демокрация и ще заплачат с кървави сълзи за АСАД

кога ги попита дали го искат или не. По скоро е обратното. Те не бягат от Башар, а от "умерените" и други навлеци.

Въпрос към соросоидните тролове - С какво толкова им пречи Асад на вашите господари ? Той бил диктатор и затова трябвало да си отиде, те и за Кадафи, Садам, и Мубарак говореха същото, е, и, като паднаха оправи ли се целия изток ? Та да видим ще има ли отговори на мой коментар , а аз зная отговора, но искам да го знаят и соросоидните тролчета.

А по-голяма диктатура от тази в Саудитска Арабия има ли? Ама те са "техни" хора - двойният стандарт е неизменна част от политиката на Запада и Америка - за първите вече 1000 години лицемерие, за вторите - само 200.

Ти отричаш, че Садам и Кадафи са диктатори!!! Таяка ли ти казаха русняците? Колко жалко е да си слуга на вечно пиян господар!

Такааа ето че започнаха да се появяват първите гъбки, като след топъл юнски дъжд, чакам и други гъбки да изникнат, и тогава ще ви отговоря на всички те другите гъбки едва сега "порастват" чакам ги.....ха ха !!!!

Тъпанар.

Е, вярно, че е лошо, пък и сигурно е трудно да си слуга. Особено на пиян господар. Не можем да Ви помогнем. Съчувствия...

А ти пък що си толкова влюбен в Асад? Щото Путин така казва ли?

Изпусна фашиста Путин

Имаше едно "математическо" определение навремето за правата линия, че "права е тази линия, която е успоредна на линията на партията"...Сега определящата "права" линия се премести отвъд океана, и който не желае или няма намерение да си "успореди" линията с тази на Големия Брат, веднага се обявява за диктатор, терорист, комунист, путинист, всякакъв "...ист" и му се приписват всички възможни библейски грехове. На неколцина нашенци "правата" линия е от 26 години насам е вече "силно паралелна" на определящата "права" и на всеки, който е мръднал в ляво или дясно от нея, му се приписват гореспоменатите епитети. Та какво се чудите "какво толкова им пречи Асад (Кадафи, Садам, Морено, Мадуро...)"? Ми просто "линията" им не е паралелна на тяхната...и ги боде в очите, защото според тях, всички "линии" на тази земя ТРЯБВА да са "паралелни" на отвъдокеанската, иначе нали се сещате каква вакханалия от писъци и ревове настава..., че и по-лоши неща се случват, като превратчета, бомбене, пращане на лов във Вечните ловни полета и прочие "дребни" събитийца и случки...

Самият факт, че някойси се ражда като президент и после е президент 30+ години е показателен.

ТАКА...ЕТО ЧЕ ЩЕ ВИ ПИША И ОТГОВОРА НА ВСИЧКИ СОРОСОИДНИ ГЪБКИ, МАКАР И КЪСНИЧКО НО ВИ ЧАКАХ ДА ПОРАСНЕТЕ ДОСТАТЪЧНО...:))))) ТА ОТГОВОРА Е "МИЛИ И ДРАГИ МИ " СОРОСОИДЧЕТА ЧЕ АСАД НЕ СИ ДЕДЕ ТЕЛИТОРИЯТА ДА ПРЕКАРАТ ЕВРОПЕДАЛИТЕ И КРАВАРИТЕ ТРЪБОПРОВОД ЗА ГАЗ ОТ КАТАР ЗА ЕВРОПА...ТОВА Е ОТГОВОРА МИ СОРОСОИДИ И ЗАТОВА ИСКАТ ДА ГО СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ, ПРЕЧИ ИМ !!! А ИСКАТ ДА СИ НАЗНАЧАТ МАРИОНЕТКИ КАТО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, НО ТУК УДАРИХА НА КАМЪК ТОВА Е БОЛКАТА ИМ И ВАШАТА СЪЩО И ЗАТОВА СРИВАТ ЕДНА ЦВЕТУЩА И СВЕТСКА СТРАНА !!!!!!!!!

асад доста ловко използва руската агресия. в момента от кремъл му превеждат заплатата.

А за американската агресия няма ли да кажеш нещо ?

АСАД БИЛ ДИКТАТОР .... А АЛЛАХ ДА НЕ БИ ДА Е ДЕМОКРАТ ? .... .. :)))

Алах е ислямското име на Бог. Само тъпак и богохулник не го разбира! Трудно е за селяк, като теб да направи разликата между политик и бог, например ти считаш, Путин за божество, а той е просто диктатор.

Недей да мериш хората със собствения си аршин! Щото като ти гледам драсканиците, май напълно покриваш нормите за определенията, които даваш на другите. Да не говорим, че постовете ти преливат от злоба, а това е ясен признак, че или си недоучил тийнейджър, или си идиот по природа. Май второто е повярно, а?

То отдавна беше ясно, че НАТО търпи пореден провал в сирийската колониална терористична кампания. Хубаво е ако натовска България не бъде пряко посочена като поддържаща световния тероризъм, защото тогава на българската дебилна соросоидна паплач ще й се наложи да отработи бая ленински съботници за възстановяване на Сирия.

И този каза:"Хоп" преди да скочи. Така или иначе се доказа на практика, че износът на демокрация претърпя провал в Близкия Изток сред хора, които нямат почва за демокрация.

Сирия е пример как с много труд и воля една мюсли държава може да тръгне по светски път на развитие. Но за съжаления, за ООН това не е желаният път... плана е друг.

"Сирия върви към военнa победa" е нещо кaто " Севернa Корея върви към демокрaция" :))))

военно положение, и гражданска война! Кеф :)

aми не, не върви към нищо подобно:) Поне в близките 100-150 години..не:) лягaй си...болен си! трябвa дa си почивaш повечко:)

а ти овчарино вървиш към трета глуха, където ти е мястото.

Ето това, вече е една отлична новина!! Ще бъдат ликвидирани и последните наемници на краварника-главорезите, от неумерената ислямско джихадиска опозиция!!! А след тях ще дойде ред на другите две отрочета на Краварника... Копеленцата родени в болната утроба на тази изродена пачавра Краварника-ИДИЛ и Ал Кайда!Ч!

Болничък си! Лекувaй се!

мюслитата...И си трайкай!

aк-47 вие сте много прост и изключително луд човек. много ли ви е мизерен животa? тaкaвa злобa и простотия сaмо много мизерен живот може дa роди.....

Муафак да се яви на избори след победата и да се бори за властта по мирен начин!!! А иначе казано, Муафак е подлога на ФАЩ и ще духа супата!:) хаааааааааааа...Муафак, как ли им звучи това име на краварите???:)

Преди стотици милиони години имало древен континент - Пангеа. Той имал формата на ембрион и в областта където се намирал пъпа на този ембрион силни морски течения нанасяли в продължение на епохи планктон - дребни рачета и водорасли а иначе казано органична материя. Милиони и милиони години отнел процесът на превръщане на тези рачета в нефт. През това време Пангеа се разделил на много части, които непрекъснато се движели и сблъсквали подобно на ледът в реката на пролет. Днес пъпът на Пангеа се намира в Персийсйият залив. Черното злато е познато на човека от времето на шумерите, но че това е злато човек разбира чак след изобретяването на двигателите с вътрешно горене. И тогава проклятие се стоварва върху цивилизациите в залива. Те започват да деградират оказвайки се притежатели на половината от нефтените и газовите резерви на планетата. Не им е нужно да работят, да учат, да копаят земята, да коват желязо, да воюват. Всичко това за тях го правят наемни работници, на които те плащат с миризливата черна течност, която години наред са смятали за мръсен боклук. Все едно светът да започне да изкупува боклуците на българите, плащайки за тях със злато. Поколение след поколение деградирали все повече и повече, докато не се превърнали в това, което виждаме днес в залива. Жалки остатъци на велики древни цивилизации, срам за предците си, непотребни никому фанатични готованковци. Войната в залива е достоен край, заслужен поради собствената им леност и глупост. Днес те са неспособни да се погрижат сами за себе си, даже и да имат сто годишен мир. Те са способни единствено да живеят паразитирайки за сметка на работниците си емигранти, продавайки петрол. Да, но светът вече не иска да го купува от тях. Той иска да го вземе от тях. Правилно ли е това? Незнам. Знам само, че те нямат нито интелекта, нито силата да попречат на това. Гледайте българи. Гледайте, какво става с древните култури поради ленност, завист и глупост. Вие също сте древна култура. Какво става с вас?

Че каква древна култура са българите?

Ние сме наследници на най-древната култура в Европа и също както арабите деградираме поради ленност, завист и фанатизъм...

ОПРЕДЕЛЕНО ИМАШ ПРОПУСКИ В ОБРАЗОВАНИЕТО . ПО ДОБРЕ НЕ ИЗКАЗВАЙ МНЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ .

Освен ".. поради собствената им леност и глупост" имат и много доброжелатели и помагачи като при нас.

Най-ценният ресурс на планетата не е нефта. Най-ценният ресурс на планетата са глупаците. Има ли глупаци винаги се намират и "помагачи".

Драскаш пълни глупости. Като са толкова непотребни, защо "великите цивилизации на запад" си ги внасят като работна ръка? Защо Европа е застрашена от етническо претапяне (и то не само заради т. нар. "бежанци" , те са едва капакът)? Май готованкото е на друго място и май целият му просперитет се дължи именно на доктрината, в която едната част на света е бедна за сметка на другата. И когато "интелигентният" вземе нефта, какво става после? Дали няма да плати с повече бежански лагери и спънат "тримесечен растеж" за сметка на дивашки орди по границите си? Войната в залива било достоен край? Само мижитурка може да го напише това. Кое му е достойното няколко хулигана да набият по-слаб от тях и да му вземат собствеността? Или, може би, спрямо балъшката теория, която си развил - ако въпросният носеше очила и беше максимално културен, това нямаше да се случи?

обвинява световната общност че мълчи Коя световна общност, тази в лицето на САЩ и коалиция? Ще мълчат като биени гъзове, както казват в петричко, защото са нака..и до ушите. Крайно време е дамълчат и да оставят Башар да си въведе ред в държавата.

Мълчат, защото гледат сеир. Като свършат бомбандировките ще трябва да влезнат пеш в Алепо. Тогава ще видят хората на Асад какво е да ги бръснеш с тъп нож, както казваше Баба Ванга.

Ако още малко американците не се намесват може наистина войната в Сирия да завърши.. Тези от умерента реват също като украинците зоват международната общност защото иначе са загубени...

Това е врътката,както се казва -"прелъстени и изоставени "......

Това е врътката,както се казва -"прелъстени и изоставени "......

Май гражданската война ще се проточи. Днес единте бомбандират, утре другите ще режат главите на тия, които ги бомбандират.

Някой присъствал ли е на изказването на Баба Ванга,отностно настоящото положението в което се намира Сирия ?Тези които предизвикаха тази локална война,вече нямат нужда и от ЕС.Г-н Борисов,спите ли спокойно???

Баба Ванга каза, да питаме Нешка Робева какво да правим с емигрантите. Тя знае!

САА, вероятно с помощта на ВКС са унищожили командването на току що създадената от САЩ поредна сбирщина от главорези, наречена "Свободна идлибска армия". При авио ударът е бил ликвидиран целия команден състав на главорезите в командния им пункт.

БРЦК

Абе те американците и за Милошевич говореха ,че е военно престъпник. Ама сърбите още си го обичат , а трибунала в Хага го оправда!!! Нали тека стана троляета ??? Същото е и с АСАД!!!

Милошевич го обичат само тия, които слушат турбофолк.

Точно обратното!

Тия идиоти "умерените"освен, че са престъпници и убиици са и нагли и нахални. Не намират нищо срамно и нередно, да се крият зад жени и деца и да ги използват за жив плет, а и имат нахалството да претендират и да търсят подкрепа от тия дето ги въоръжиха и подстрекават и ги използват за низките си геополитически цели, а именно - САЩ и помиярите от западна Европа!

От колко години сирийските военнопрестъпници вярват ,че ще превземат Алепо, а не могат?

Що не ни каеш и ни държиш в напрежение тука?

Ассад и помагачите му открито спряха да воюват с ИД и се бият само с опозицията и изтребват децата на Сирия.

Маските отдавна са свалени....... Гащите ти също......

Пропусна жените. Ще ти урежат хонорара,, баце!

Светла вяра във военните престъпления води Ассад и съюзниците му, терористи и агресори към една химера - военна победа. Защо химера? Защото в религиозна и освободителна война победители няма. И Ассад няма да бъде победител.

Дирли - дирли - дишка, дълбоко ни влезна Асадовата пиш...а!!

Наведена главица не стига до голяма ц..ца!

На вас, да. Това ли е причина за умственото ви разтройство? Тясна цензурирана близост с Ассад ли?

moita pischka i po na dalboko vliya

Това е врътката,както се казва -"прелъстени и изоставени "......

Верче,ако беше ходила за малко повече от 3-4 дни в Сирия преди войната.Или още по-добре -ако беше поживяла там щеше да си наясно как мирно и съвместно си живееха хора с различна верска ориентация и си уважаваха взаимно обичаите и празниците.Живееха спокойно.Така че нямаше тук да "обясняваш " каква им била битката.Тази война им натресоха съвсем други хора,които живеят доста далече от тях.Във всяко едно отношение !

на дир.бг, над 70% от територията на сирия, по сънецки източници, се конторлира от ислямистите, подкрепяни от путлер.

Мдаааааааа...... Добре,че сте тука мозъчните инвалиди на хранилка при НПО-тата,че иначе слепи да останем,слепи......

Значи Асад и руснаците избиват невинни жители, а умерените ислямисти- канибали с помощта на демократичните САЩ, ще донесат мир и благоденствие на Сирия, подобен на този в Ирак и Либия, така ли? Всички виждаме какво настъпи след уж демократичните промени в Близкия Изток- хаос и най- чиста проба радикален ислям , ето това идва.

Ами те илюминатите и радетелите на новия свтовен ред това и търсят - хаос, войни, тероризъм и изтребление, но на "другите", въобразявайки си, че те ще останат встрани и на сянка от събитията! Може би един катаклизъм на тяхна територия няма да им е излишен и ще им избистри прогнилите мозъци, доколкото ги имат!

Къде се нaмирa териториятa нa илюминaтите?

Пародия.Умерената опозиция толкова умерена и безобидна колкото сто маймуни в една клетка.

Ха да не обиждаме маймуните, тия са далече под нивото им!

В центъра на София е пълно с мургави джинки с ранички на гърба,преди малко пристигнаха 6-7 полицая и арабите се изпокриха...Положението е сериозно

Чак ми е жал за троловете соросоидни, спор с тях нямам - изкарват си парите хората както могат, а могат само като си продават мандрилските задници. Абе соросоиди, искайте повече пари заради тая шизофрения дето ви карат да пишете - от една страна ИДИЛ заплашва Европа и трябва да сте срещу ИДИЛ щото сте върли проевропейци, от друга страна Путин и Асад дето бият ислямистите са ви като трън в ануса.

Не е трън!

Руски ибрикчия, товa ти е проблемa, че не рaзбирaш зa кaкво стaвa думa! Путин и aсaд никогa, aмa aбсолютно никогa не сa " били ислямистите"!:)))

Стана ясно ,че Аад и Путин се бият с платени ,наемни главорези,които дивашки изтребват жени и деца в безсилието си,да постигнат поне малък военен успех!Разбра се,че сирийцте няма да отстъпят докато Асад и наемниците му ,заедно с Путин не бъдат прогонени!

Платен и некадърен коментар. За кое посолство работиш?

Ислямска Република Дюнеристан.....

Така е,всичко стана ясно бати,всичко освен едно... Кво пушиш бе човек - мноу яко!!

Да бъдат прогонени къде? Къде предлагаш да ги прогоним, най-подходящото място ми се струва в България.

Военна победа в гражданската война в Сирия означава да бъдат избити поне още 1,5 млн. човека. Не, че това не може да се случи и че на някой далеч от там ще му приседне - но трябва ли? Освен тава паради спецификата на исляма, провеждането на геноцид над една или друга верска група ще има последици в целия свят, а не само в региона на конфликта.

И по тая "желязна" логика не ти остава нищо друго, освен да се понаведеш на изток!

Сирийските умерени терористи на кайма и всичко ще си дойде на мястото, като не искат мира ще получат секира!