Цивилни загинаха от въздушни удари в Източна Сирия

В държаната от ИДИЛ сирийска провинция Дейр аз Зур са убити при въздушни 23-ма души, повечето от които цивилни.

Обратно в новината

Коментари - Цивилни загинаха от въздушни удари в Източна Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛОГИЧНО Е САЩ ДА НАБЕЖДАВАТ СИРИЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО,ДОКАТО СИ БОМБЯТ ПРЕЗ ПРОСОТО!!!"НА ВСЯКА НАГЛОСТ НА САЩ,ДА СЕ ОТГОВАРЯ СЪС СИЛА!!!

Когато ги трепят щатски самолети това не е убиство , а избавление от страданието и късмет да те пратят в рая!

Е, не го разбирам това! Значи американците избомбиха сирийските войски, сега бомбят опозицията, но обвиняват сирийските войски в зверства. Всъщност те на чия страна са? И ако не са на ничия, тогава какво изобщо правят там да избиват хора само?

МРЪСНИ АМЕРИКАНСКИ СВИНЕ,УМРЕТЕ

когато янките избиват цветнокожи - това се нарича демокрация, когато изпълняват смъртно наказание в техните затвори - това е право, когато бомбардират където и когото си поискат - това се нарича защита на националния интерес. Когато обаче в суверена държава властите направят нещо което не е по вкуса на чичо Сам, този чичка е готов да избие всички хора по света за да "защити националния интерес".

Верно бе, как 5 години проспиваха хилядите камиони на ИДИЛ с крадения нефт...а сега станаха толкова наблюдателни?

Медиите на нагломасонците мърлят всички, които са против кражбите и золумите им. ИДИЛ беше създаден благодарение на намесата на унищожаването на Ирак, значи виновни за всички престъпления са ФАЩ и ЮК!

жена си е загубил :)

"Стюарт Джоунс показа на журналисти сателитни снимки на затворническия комплекс" - защо не влезете вътре, а говорите както винаги без доказателства? Поискайте да Ви пуснат да го разгледате. То сателитите Ви проспаха толкова много, но "сигурно" са направили снимки през стените на затвора.

Е, па те нали ни показваха сателитни снимки от химическите оръжия на Садам и на либиеца...

"Сирийският президент Башар ал Асад подигравателно заяви, че преговорите в Женева са предназначени "предимно а медиите". Може да ти звучи подигравателно, ама го е казал съвсем сериозно и е самата истина!

Ако се вярва, че ИД разполагат с над 15 хиляди терористи, то темповете трябва да се увеличат поне петорно за изтрепване на тези гадини.

нали уж се каза че имали 20 000 преди да почнат масираните бомбандировки и да им изгърмят камионите с които превозваха петрол...

у нас подобна пропаганда вече не върви - даже и най-скудоумните не вярват на тези партенки (платената сган по неволя се прави на съпричастна); трябва ви друга аудитория, дир-овци, но първо ги научете да спрат да крадат кабели

Защо соросоидите не квичат до небесата заради избитите цивилни?

те са ги избили и не са могли да го представят за извършено лично от Асад, като всеки път! За това пък Николайчо Големанов веднага подчерта, че Асат ги беси по 50 на ден...

Когато демократичните бомби на кравария избиват цивилно население всичко е ок. Когато унищожават болници и училища оон и другите им организации не реагират. Защо бе демократи? Това ли ви е демокрацията? Това е чист фашизъм. И тази пУмиарска статия е чист фашизъм. Пише се за цивилни убити и после се замазва цялата информация, която явно не е така важна и се отделя внимание на режима на Асяд, който убивал затворници. Интересно как краварите ги преброиха обесените и изгорени. Пак демократична дезиформация очерняща неудобните и величаеща фашистките щати. Паляка Тръмп обеща, че ще спре войните на фащ, но военното лоби му стъпи много бързо на врата и поредния хамерикански президент се оказа, че е поредната кукла на конци. Ако не слушка може да си го гръмнат както направиха с последния техен истински президент Кенеди. От тогава всичките в белия дом са просто марионетки на вземането на решения от друго място.

Нали само Русия убиваше мирни жители в Сирия!

За еврогейското стадо щом има убити терористи в Сирия от сирийските военни, те са винаги цивилни. А когато НАТО или САЩ избият някоя свадба - не маскирани терористи ....

Кой от ИД не е цивилни?

И аз мога да си стоя в къщи и да измислям разни работи , а тези Сирийски наблюдатели в Лондонския апартамент прекалиха с наркотиците и почна много да им се превижда и измислят ! От ИД ако кажат мирни това са още не участвали джихадисти във въоражените сблъсъци с държавната армия !

Пиндосите са най-добри в громенето на деца, болници и т.н. Всичко си е ТТ. Коритото "Роналд рейган" е в Япония и така се е строшил, че и на буксир не могат да го изтеглят. Но за СМРАД това не е важно , защото пиндоското е НЕВИЖДАНО ,КОСМИЧЕСКО и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО!