Израел настоява за удари по Сирия и Иран

Израелският премиер Бенямин Нетаняху призова вчера за действия срещу Сирия заради предполагаемото нападение с отровен газ, извършено от режима.

Обратно в новината

Коментари - Израел настоява за удари по Сирия и Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой ми кажеше че въпросното химическо оръжие е произведено в Израел нямаше да му повярвам - до преди малко!

Ако някой ми кажеше че въпросното химическо оръжие е произведено в Израел нямаше да му повярвам - до преди малко!

Щях да се учудя ако тоя плазмодий не се беше изказал ... Колко станаха тая година жертвите от Холокоста? Закръглихме ли ги вече на 100 милиона или още не сме стигнали това число? Отдавна вече хората казват, че жертвите на Холокоста са ги изкарали повече от евреите живяли там ... Колко десетилетия още ще търсят извинения и ще се правят на жертви баш евреите?

И тоя като Ердоганчо, къса му се сърцето за братята и сестрите, земите му се простират навред

пък на всяка манджа мерудия! И не си затвориха устата за този "холокост"! А колко други нации са избити във световните войни? Те не се оплакват, нали?

"Видяхме сирийските деца, които бяха избити с химически оръжия. Сърцата ни бяха разкъсани от ужасяващите гледки" Утре същите тези деца ще станат сирийски войници и вие ще стреляте по тях. С разкъсани сърца, ама ще стреляте и ще ги убивате. Въпросът е кога лъжете? Когато казвате, че сърцата ви се късат за тези деца или когато ги убивате като сирийски войници!?

Ама най-голямата простотия на тия които съчиняват тези лъжи и интриги е, самопризнанието, че тези сирийски деца не са отровени и умрел, а утре ще си пораснат и ще станат войници. И само заради това ДИР ще ме изтрие?! Представяте ли си, какъв "предполагаем" спам и обида е изобличаването на лъжата?!

Сега вече виждаме кой е заинтересован това да се счита за хим. атака и може би кой я е провел.По- добро доказателство не трябва да се търси.

Колко трогателно! Явно евреите вече не могат самостоятелно да бомбят Сирия и сега викат батковците на помощ:)))))

Целия така наречен западен свят, се срива и икономически и демографски, точно затова че дълги години играе по свирката на такива търгаши, лихвари и последователи на МАМОНА като тия ционисти.

А източното сеСере процъфтя !

Израел,ако можеше самостоятелно да се справи със Сирия,досега през годините щеше да го стори.Също и с Иран,който пък е много по-голям залък за Израел от Сирия.Затова през годините Израел стигна най-много до окупацията на Голанските възвишения.Израел няма възможностите да води продължителни сухопътни,както и конвенционални войни било срещу Сирия,било срещу Иран.Не без значение са и външните фактори,които му пречат,а времето не работи за Израел,затова все по-често ще чуваме призиви от рода на:"Дръжте ме,че ще ги ударя!...но вие може да удряте..."Горе-долу така сега се окуражават демократичните воини на Запада,докато руснаците хладникръвно и мълчешката разгръщат и предислоцират силите си ,както в Близкия Изток,така и по света,готови за всичко евентуално без да се хващат на мантрите на разлигавеното поколение западни "лидери"учили се,като младежи,че по-силни от тях няма и истината им е тяхна първа инстанция.Средиземно море е било свидетел на много разочаровани насилници през вековете.Тактическата инициатива отдавна следва стратегическото предимство на РФ и това е,върху което все още размишляват военните стратези на "коалицията".Холокоста или антисемитизма нямат нищо общо с обстановката в региона-докато семитизма се стреми да първенствува,като морален знак и лицемерно оправдание,чрез проявлението си-ционизъм.Има общочовешки ценности,а не ценности основани на интересите на религии,етноси,международни корпорации в името на техните печалби,но далеко от културните некормесиални човешки ценности!Йес!Даа...Да!

Сърцата ви ЗАЩО не трепнаха, когато ИДИЛ, Ан Нусра и тия там нещо си Ал Ислям, ако не са същите под друдо име, колеха мъже, жени и старци и продаваха децата им в робство? Или сърцата Ваши треперят избирателно?

защото ал багдади е техен човек...освободен от западен затвор по настоняване на израел...никой освен последния няма по-голям интерес да се избиват сунити и шиити...а мханизма затова се казваше исл. държава

Винаги става страшно когато такива античовеколюбиви сатанисти като евреите подклаждат нападения към други народи!

Нали твоите самолети летяха и нанасяха удари по сирийците?! Каква е гаранцията че точно твоите самолети на са тези които са хвърлили тези варели, (анали така казахте с американците, варели а не бомби или снаряди) с отровен гази който да сте задействали с дистанционни (например радио или друг вид като например импулсни, химически или електронни) взриватели и така сте си подсигурили претекста за обвинения на други в извършени от вас химически атаки?!

Варелът на снимката която показваха беше жълт, като пожарогасител. АБСОЛЮТНО в нормална форма! Туй нещо ако го изплющиш от самолет ще стане на баница най-малко ... Може да са тичали по улицата Асад и Путин заедно и да са ги мятали нагоре през прозорците ... Така може и да го приема .... Та как точно здраво изглеждащи контейнери са били хвърлени от самолетите и са паднали, че и чак дупки отворили в бетонни плочи уж без дори да се изкривят, предполагам, че ще разберем от тея дето ще ходят да проверяват на две групи, но нямали и да ходят .. (върви разбери, в новината хем щели да ходят, хем нямало...) .. Абе изобщо там няма един да седне да напише барем театъра като хората, въобще не им дреме дори да изглеждат достоверно ...

Плаче за сирийските дечица, но и дума не обелва за паеистинските деца!

В Изрьел втори език е руския.

ВИКА:СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ! ЖЕРТВАТА ХВАЛИ УБИЕЦА СИ!!!

Досега Асад се спасяваше защото Израел не се намеси в конфликта. израел имаше уинтерес от гражданската война в Сирия - една слаба Сирия означава сигурност за израел по източната му граница. След намесата на Иран и Русия режимът на Асад живна и отново стана опасен за Израел. И няма никакво съмнение че Израел ще вземе мерки. Ако искаше, МОСАД да е очистил Асад поне 10 пъти досега. Но положението на гражданска война в Сирия е най-доброто за Израел. сега, наличието на Хизбула и войски на Иран на границата с Израел не ги устройва и те ще вземат мерки. Тръмп обеща военни удари. И ще ги нанесе - в това няма никакво съмнение. Най-вероятно по абекти на държавната администрация на Асад, военни обекти на сирийската армия, военни лагери ан Иран и Хизбула. Засега няма да закачат руснаците да не "разлайват кучетата". Но при най-малък опит за каквито и да било действия на руски части срещу американците, руснаците ще го отнесат с всичка сила. Путьо си мисли че конфронтацията с Израел е шега работа. Той и Хитлер си е мислил че кионфронтацията с евреите ще му с еразмине. Да, ама не. И Путьо ще го отнесе точно както го е отнесъл чичо Хитлер. Заяде ли се някой с евреите няма прошка.

евреите спечелили ВСВ и разгромили Хитлер??? браво бе Моше

Израел е трета военно-въздушна сила в света, дори е пред пияните ватенки. Не могат разни мижитурки дори да му пръднат на онази работа. ВВС Израиля 3-и в мире - Stop-News.. Ведущие авиационные эксперты составили список пяти сильнейших военно-воздушных сил мира, который опубликовало издание National Interest. Это - США, Китай, Израиль, Россия и Великобритания. По прогнозу аналитиков, авиация этих стран будет до 2030 года, как и сегодня, доминировать в мирe.

това важи за ,,регионални,, воини...!!! след тази няма да има къде да кацат...!!!

Абсолютно точно. Но не смятам че тъпите ватни тролове в БГ ще разберат написаното. Те си имат спуснати готови текстове от кремъл и си ги повтарят като зомбирани папагали.

На този явно му е кеф от факта, че във всички държави около Израел има войни или положението е пред война...но да не го застигне приказката за съседа...

Ех Гитлер,Гитлер????????

Ако Америка беше оставил Хитлер да победи москва, сега нямаше да има пияни червени изроди терористи.

баща ти е моше ,знаеш ли това ?

-Нетаняху милее за сирийските деца, но му е все едно за палестинските. -Ердоган милее за палестинските деца, но му е все едно за кюрдските. -Тръмб милее за за сирийските деца, но му е все едно за палестинските и мексиканските. -Путин милее за всички деца на света, дори и за тези които бомбите му не пропускат. Междувременно населението на земята расте експоненциално, топлинната смърт идва все по- близо, но от милост към разни деца не остава време за мерки по такива съдбовни въпроси. Май, човечеството ще умре от разногледа, лицемерна "доброта" на сбъркани човекоподобни примати, държащи съдбата му в своите мръсни лапи, изцапани с невинна кръв на хиляди невинни жертви.

Eдинствено ми е мъчно за животинките ,които нямат дял във всичко това ... а и тях ги бомбят , и те страдат ...и тях ги боли !!!

,,откакто опознах хората, заобичах животните,,!!! ,,откакто опознах ,,запад-а,, заобичах българите,,...!!!

както няма помен от халката ти ...задната ... ха ха ха

Убийците асад и ватенките разбират само от дебелата тояга. Бой на червените терористи както биха вагнеровци край Ефрат. Ватенките са проскубана бедна и агресивна мечка и трябва ад си намери майстора.

еиии ....ама много те е яд че в москва няма геи парад ... ха ха ха

Има в столицата на джендърите санкт петербург. Русия е на първо място по педераси, наркомани , спинозни и алкохолици. Отивай там.

Някой ще яде х.. докато се опекат м..... , дано не сме ние.

Удари без ответни удари няма , това Натаняху знае ли го или му не пука за народа дето представлява.

акцията "добрия съсед"("Bon voisin") на исраел е помощта им за медицинска и логистична подкрепа на всички терористични групи в сирия !!!

ние пък настоияваме да се удари америка та дано разберат що е воина и мъка , та белким това ги вразуми за да си седнат на умирисаните задници !!!

Ето това му се казва ЦИНИЗЪМ от чиста проба 99,99. Човека вижда неправдата в Сирия , но пусто късогледство пречи да види кво става в Газа. Четейки публикацията започвам да си мисля, че с голяма вероятност цялата ситуация да е разиграна от Израел.

Нагъл лицемер!

Стига си измисля и търси повод за да нападаш изстрадал народ ! Русия да даде на Асад ракети и да запали Д на ционистите ! Недей че Българския Народ ще ви намрази и ще започне да ви гони от страната ни ! Дайте на хората да живеят малко спокойно !

Шило

Бряг, евреина много се е загрижил за арабите! Като никога. Всъщност, колко цивилни палестинци, вкл.и деца, трябва да лежат на съвестта им?

има една снимка на ,,багдади,, с ,,пръстчето,,...!!! ,,братчедите,,...!!!

ционизмът е много нагъл и ,,бута,, света към ,,холокост,,..!!! не напразно е избрана и тази дата...!!! колко ,,топол-ки,, стигат за засаждане в из{исис}раел??? ,,..Нетаняху направи това изявление в реч по случай Деня за възпоменание на жертвите на Холокоста, съобщи Ройтерс,,,...???

Отиде тя. Ей така стават световните войни. Всеки си има претенции, трупани с десетилетия. Сърбите ще си поискат Косово, руснаците Украйна, китайците Тайван, унгарците Трансилвания, аржентинците Фолклендите, испанците Гибралтар, Сев.Корея - Южна. Даже поляците няма да се откажат от Лвов. И американците уж тръгнали да спасяват "обгазени" ще изтърват положението. Могат ли да пратят самолетоносачи навсякъде - не могат. Ще изтърват положението ! По-малките страни като видят лозе без пъдар и ще се сбият, зер тогава е моментът, после - чак след нови 70 г. И хич няма и да обърнат внимание на американците, ще ги оставят да се оправят сами с Русия. Всеки си има собствени проблеми, няма да му е до "солидарност". Особено ако не е нападнат, а сам гледа да откъсне нещо.

настана времето където световната цивилизация ще се изчисти от един страшен тумор - ислямско болшевишкия тумор, който един век вече бавно убива света

повечето ,,болшевики,, бяха ,,криптоционисти,, та затова джугашвили имаше толкова ,,работа,,...!!! явно не я е свършил докраи...!!!

Да действа! Д-р Менгеле го чака!!!

Нали си голямата работа, пращай авиацията и после брой колко ще се върнат този път, пак чакаш някой друг вместо теб да бръкне в жаравата ли? Надяваш се на природната малоумщина и дебилизъм на Тръмп, Тереза и Макарон? Ма да те предупредя, този път се събрахте все отбор тарикати "прецакай другарче".

"Видяхме сирийските деца, които бяха избити с химически оръжия. Сърцата ни бяха разкъсани от ужасяващите гледки", заяви Нетаняху. А аз съм видял как американците кацат на Луната, как извънземните правят на пух и прах Земята и как вампири пият кръв. А Мастър Йода как се бие с Дарт Вейдър. Затова нека бомбардираме базите на Империята!

БРЦК

За сирийските деца жалеят, ама за палестинските деца дето мачкаха с танкове и избиваха с ракети не , така ли?

от тоя вид са родени без сърца и няма как да им се разкъсват по каквито и да са причини .само зад*ника ги боли,ако загубят 30 сребърника .

Я си представете, че Русия каже нещо подобно - какъв вой ще настане ! Стига лицемерие и двойни стандарти !