Путин в Сирия - победа и опустошение

Владимир Путин предприе победна обиколка в Сирия и Близкия изток, решен да покаже, че е способен да осигури надмощие над САЩ в региона.

Обратно в новината

Коментари - Путин в Сирия - победа и опустошение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем не съм фен на Путин, но подобни статии са меко казано идиотски. Кое е по-добре диктатор и ред или ислямисти и законите на шериата и атентати в Европа? Гардиън да отговори...

СЛАВА НА РУСИЯ !

Ако искате информация за Сирия, не четете западни издания. Те нямат нито един журналист на терен, нямат разследващи екипи, нито искат да имат. Съчиняват си анти-руски статийки, защото трябва да слушкат и да папкат. Аз не чух за цивилни жертви при "освобождаването" на Ракка и Мосул, а само легенди за химически атаки и масови убийства в Алепо.

ще нахлузи ботуши на своя групировка и ще я задълбае в Судан.

Света вече е многополюсен и всики трябва внимателно да се ориентира....

Аз пък да ви кажа работата е следната: Руските войски са единствените (от чуждите) законно намиращи се в Сирия, защото са по искане на законно избраното правителство. Всички там английски и американски инструктори и обучаваните от тях формирования са незаконни. Това е. И вървят рани "обяснения", но закона си е закон (става дума за международното право).

и законните сирийски химически заводи, строени и от ДСО Монтажи произведоха законни БОВ за борба със сирийци.

Руснаците, Сирия я разориха, сега на герои се провъзгласиха. Геройство ли е да се унищожава, и после да се самовъзхвалява? Нахалството им грубо продължава, за всичко това, Америка да обвинява.

Каквито и лъжи да се пишат, истината е ,че Русия победи на всички фронтове! Путин наистина е голям и успешен политик!

и от радост сами си катурнаха три руски хеликоптера тия дни..

апять ашибочка! победа няма! засега има само опустошение!

Заедно със Сатрапа избиха цвета на нацията, пламенните борци за свобода, демокрация и евроатлантически ценности, а милиони други бяха прокудени при нас с което поставиха социалната ни система пред колапс. Тази победа обаче е временна, защото доброто винаги побеждава злото, защото свободата и демокрацията са безценни, а евроатлантическите ценности вечни и непреходни.

От такава псевдообективна статия човек само може да повърне.

ДОБРА И ИСТИНСКА СТАТИЯ ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ПОЛУЖЕНИЕ В СИРИЯ , НО ТЯ ЯВНО Е РАЗДРАЗНИЛА РУСКАТА АГЕНТУРА В БЪЛГАРИЯ КАТО ТОЗИ ДОБРЕ ПЛАТЕН РУБЛАДЖИЯ "ГОРДИЯ ЕВРОПЕЕЦ" !

Като не то изнася марш у калната евронива да бИреш ягоди. Ко си се разквичал тук като прасе у празен ялак?

от Кремъл ли ще поръчате..

Хахахахахаха, приятелите на човекоядците се загрижили за жертвите си в САР.... Кощунство! Наглосакси и нищо повече...

Абе никой ли не забелязва, че дойчезелевските "умотворения" изчезнаха изведнъж? ГОВЕДАТА на хранилка на мумията сороз бяха РАЗОБЛИЧЕНИ и смениха тактиката - сега просто се цитира някой като "автор" Ама пропагандата си върви.

абе ти си по-запознат, я кажи, още ли ги лъжат руснаците, че живеят в рая, а на запад хората бркат по кофите?

Руснаците имат един виц. "Знаете ли защо в България разделното събиране на отпадъците никога няма да проработи? -Защото хората си пазаруват оттам." Вицът е руски, действителен, пък ти прецени къде - на изток или на запад - се бърка в кофите!!

Този пасквил и буламач на ДойчоФското Зеле преди два дена беше издрискан в един друг сайт със същата ДРИСНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Като укрепва властта на един диктатор, който подлага на глад и кланета собствения си народ, Путин със сигурност е отговорен за опустошаването на Сирия, в същата степен, в която контролира военни бази. Русия се завръща в Близкия изток, но отговорността й за кървавата баня е не по-малко видима, завършва анализа си "Гардиън" Глад, кланета, кървави бани???!!! Лошо и грозно е да се манипулира, но още по-лошо е, че има безмозъчници, които им се връзват...

Колко хубаво е,че в този сайт освен непрекъснатата руска пропаганда,се допускат и други анализи и коментари.

. Постоянните читатели на новини си дават сметка, че яростната русофобска кампания в България започна след приемането й в Европейския съюз. Такова противопоставяне, саркастично и обидно нападателно русофобство бе наложено от американски фондации чрез европейските им представители и няма аналог в близката Българска история. Въпрос - ЗАЩО НЯКОЙ ИНВЕСТИРА ПАРИ В ТАКИВА КАМПАНИИ? Нормалните и разумни хора няма да намерят отговор - защото нормален отговор - няма. НO КАМПАНИЯТА Е ОЧЕВИДНА, ЯРОСТНА и НЕбългарска. Това се вижда ОТ ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ НА НОВИНИ!

май не помниш, как се радвахме, когато запалихме партийния дом, когато бяхме на цариградско и викахме със свободен глас, знаейки, че вече руснаците нямат право на глас и няма да ни тъпчат. Е не се оказахме точно освободени от степните примати, ама все пак влиянието им се намали многократно, а това радва българите. И става дума за много преди да се говори за ЕС и НАТО.

Ако търсите статия-образец за "фейк-нюз", това е! Къде била хибридната намеса, а? "Джихадистките бунтовници" са квалифицирани от ООН като "терористи". Политическата опозиция, ако е въоръжена и воюва срещу законно избраното правителство. В Европа и САЩ след терористичен акт джихадистите как ги кфалифицират? Като терористи или като бунтовници? И за да съм убедителен - кой е автора на статията? Редактора защо не е посочил име, агенция, издание? Или пробутва хибридни материали така, между другото???

ОРЪЖИЯТА НА ПУТИН ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧАТ КЪМ АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ДЪРЖАВИ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТЕРОРИЗИРАТ СВЕТА С ВОЙНИ ИЛИ С МЕДИЙНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ , КАКТО В СЛУЧАЯ.ЦЕЛИЯ ГЕНОЦИД В СИРИЯ, ЛИБИЯ, ИРАК И ОЩЕ МНОГО СТРАНИ Е В РЕЗУЛТАТ НА ИМПЕРСКАТА АМБИЦИЯ НА ТЕЗИ ОТРЕПКИ

откакто премахнаха срочната военна служба станахте много войнствени че няма кой да ви рече "падни - стани" в снега и калта. Измекяри ниедни.

Ще умори първо пенсионерите после и останалите етнически българи. Ще останат само старите и новите мангали. А иначе на долния крадлив запад не камъче в обувката а свинската опашка в задника им убива.

малоумни слуги на руската имперщина

Много си тъпа, миличка.

"Като укрепва властта на един диктатор, който подлага на глад и кланета собствения си народ..." - това май някой ви го прошушна на слагаческото ушенце, нали?!

В ирак са изчезнали безследно 1000000 деца жени и старци но иначе 150 деца гладували в Сирия. Тук през зимата просто умират от студ.

Путин е велик, руската армия е велика, всичко до което правителство и военни се докоснат е хуманно и велико, бомбите им са велики, ракетите са велики, мислите им са велики. Е, ако някой русофил се сеща за още нещо велико, може да го добави !

Простотията на соросоидта е велика, демек голяма, безгранична.

Сиреч, не си съгласен с написаното за величието ? Очаква се много повече доверие към руските успехи, но какво да ви прави човек.

Няма исторически пример, държава да е просперирала след намесата на Русия (СССР) във вътрешните и работи

Има ли пример, цру да не се е намесило в такава държава?

Демонстрираш липса на елементарни знания и култура

Северна Корея! Трън в гъ.за на краварите и нямат полезен ход срещу нея. А щом е на такова ниво, значи е достатъчно просперирала. Все пак при последната "демократизация" народа и беше редуциран с 30%. Ай сега си представете коя от "демократизираните " държави ще изкара и пет години при такива санкции дето е подложена СК? А?

на лъжите на путлер се връзват много малко хора извън русия главно неуки идиоти

Трътло, да не загориш бобеца? :)))))

:))))))) благодаря за бързопредставеното доказателство

Толкова си некадърен в тролската професия, че работиш за Путин с пълна сила. Не спирай да пишеш !!!

Министърът на пропаганданата на ИД, "ал-Шишани" беше от грузинският контингент на сорос/цру. Казаха, че са го убили, ама като чета матрялчето...

Пък ний ни лук сме яли, ни лук сме мирисали.

ДОРИ АМФЕТАМИНА НЕ ПОМАГА НА АМЕРИКАНСКИТЕ И ИСЛЯМИСТКИТЕ ВОЙНИЦИ ДА НЕ СЕ НАСИРАТ КОГАТО ЧУЯТ ЗВУКА НА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ :))

Видяхме как се ос...аха на няколко пъти руските летци в Сирия!Най напред турците,после излагацията с Кузя и потъналите самолети,сирийският Су свален с лекота от американците!Руската глупост и простащина с провокациите срещу американската коалиция с които стават за смях!

Кратко,точно и ясно!Путин е закомплексиран индивид който не може да предвиди последствията от своите действия и жадува да се говори за него като за човек който е едва ли не най влиятелният на света!При това резултатите от политиката му и резултатите от нея се разминават с приказките и действителноста!Колкото и милиарди да плаща за хибридна пропаганда и лъжи!

Боже! И ти ли мнение имаш, бе? Че даже и ни занимаваш с него. Колко мъка има на тоя свят, Боже!

На 30 септември 2015 г. Русия започна борбата със спонсорираните от запада ислямски наемници, когато те владееха над 70% от територията на Сирия. Две години по-късно Русия и народа на Сирия се справиха с тях, а тази статия е завистта и безсилието, породено от тяхната победа.

путлер унищожи опозицията в русия та в сирия ли няма да я унищожи :))) в русия опозиционерите са фашисти чужди агенти ненормални корумпирани в сирия опозицията са идил ;) лъжите са до време пак ще има пищене и ама почему

Сега "пищенето" е от такива като теб!!!Ако тъгуваш за ИД...прав ти път...свят щирок...кухи ислямистки глави дал господ отивай при тях !!!

А каква опозиция има в сащ? Има една управляваща върхушка , като нашето БКП от преди 30 години, само дето е разделено надве, за иилюзия на потъпканите и се менкат от време на време за театро. Няма никакво значение кой и на власт. Еднаква политика. Защо няма работническа партия например?

Долнопробен пасквил, опитващ се да прикрие провала на Запада и триумфа на Русия. Поне да бяха споменали кой раздуха войната в Сирия, кой поддържаше и продължава да поддържа главорезите - ислямисти, вкл. с доставки на оръжие.

СЛЕД ПОБЕАТА НА РУСИЯ В СИРИЯ ФАШИСТИТЕ ОТ СИЕНЕН СА ПО-ТИХИ ДАЖЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ :)))

Поредната гнусна и цинична повърня на Западните бандити срещу Русия !

ИД са съюзници на Русия. Затова няма атентати в Русия.

Както е добре известно, на вас, обратните (простестърите), всичко ви е наопаки.

Е как Путин няма да тръби за победа в Сирия - през март 2018-та трябва да го преизберат за нов президентски мандат. Да разрушиш и убиеш в Сирия е по-лесно отколкото да я възстановиш. Половината от сирийското население е избягало зад граница, страната е съсипана и върната в каменната епоха и пъръвобитно-общинния строй. А сега да видим как Путин ще възстанови това, което е съсипал и кой и откъде ще извади милиардите за възстановяване.

Вова....местото на каубойте е в краварника!

Е! Какво да се очаква от "Гардиън"?! Длъжни са да плещат тия простотии. Иначе... къде отиват т. нар. евроатлантически """ценности""". (Кавичките нарочно са повече.)

Навремето германците платиха за революцията в Русия през 1917г. В момента са с 1/3 по-малко територия. Англия също загуби повечето си колонии. Наред са задокеанските ни приятели?

знаеме ние кой организира "революциите"... гардиан да не ни говори врели некипели.... я си представете да организирате българите в момента на бунт? колко МИЛИАРДА ще са ви необходими? знаете ли? например, създаването на ГЕРБ е струвало 116,000,000 лева... некви клубченца по градове и паланки... я тежко въоръжете една революция? едно 5 до 10 милиарда евра/долари/паунди не ви мръдат!

Тая другарка тук е скалъпила типичен пропаганден, грантаджийски пасквил...все едно сме в някаква паралелна реалност, където няма ИДИЛ и Ан Нусра (създадени от ФАЩ, Саудитите и Катар), и където въоръжаването на "умерени бунтовници" в чужди държави е нещо добро. Помним едни такива "бунтовници" и в Никарагуа, събрани от ЦРУ...викаха им контри...убиха около 40 000 мирни жители...после Никарагуа осъди ФАЩ в Международния съд.

"Владимир Путин предприе победна обиколка в Сирия"-горчи им на ингелизите, преди 100 години те властваха там

ОТВРАТИТЕЛНО Е ДА ЧЕТЕШ ПРОПАГАНДА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В БЪЛГАРСКИ МЕДИИ. ДИР БГ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

Какво общо има ИД с факта че броя на мъртвите руснаци в Сирия е секретен. Както колко струва руската намеса там?

А оборната намеса колко струваше? Кой ще плати за разрушенията в Ирак, Либия и Сирия?

УМШЛЕНОТО КОНЦЕНТРИРАНЕ В ТЕМАТА ЗА СИРИЯ ВЪРХУ РУСКИТЕ ЗАГУБИ И РАЗХОДИ, ЕХИДНОТО ЗЛОРАДСТВО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТЯХ, КАКТО И НАГЛОТО МАНИПУЛИРАНЕ НА ДАННИ И ФАКТИ СА ПРИСЪЩИ НА ПРОПАГАНДАТА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ И ФИНАНСОВИ КРЪГОВЕ, КОИТО СА Я СЪЗДАЛИ И ПОДКРЕПЯТ. ВПРОЧЕМ, КОМЕНТАРА ТИ Е ОТ ГРУПАТА НА 80%

Този който е писал статията имам чувството ,че съжалява за загубата на "ислямска държава"-пожелавам мъ съдба сред ислямисти!!!

Да. Като прочетеш статията на Гардиън оставаш с усещането,че лидера на Ислямска държава Ал Багдади е автора. Какво падение за запада.

Американски инструктори готвят за бунтовници в Сирия джихадисти от "Ислямска държава"

Смешна статийка!