Кери и Лавров обсъдиха ”крехкостта” на сирийските преговори

Държавният секретар на САЩ Джон Кери е разговарял по телефона с руския си колега Сергей Лавров за "крехкостта" на споразумението за спиране на огъня в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Кери и Лавров обсъдиха ”крехкостта” на сирийските преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли време т. нар. 'Щабквартира на НАТО', официално да бъде преименувана в 'Харем на Пентагона. Отчитайки първо, че отдавна подозираните (поради провежданите преди десетилетия и по-скоро военни операции и всякаквите поведенчески реакции) сексуални практики и отклонения, вече са официално признати и 'нормализирани' чрез медийно натрапване, юридическо опаковане и институционализиране. Както и това че спрямо НАТО, Вашингтон вече съвсем открито прилага подходи адски-шариатски, които съответно са така радикално поддържани от Запада в ислямските страни и безкомпромисно разпространявани в останалите. Пример е текущото разрушаването на Сирия, при което Пентагона взема решения и действа самостоятелно: доставя, обучава, въоръжава, храни, лекува, координира, информира, защищава, преговаря, сключва спасителни за терористите примирия, бомбардира законните власти и т.н., за НАТО и НАТО-вската солидарност нито дума, а през това време есовските политици, генералите и адмиралите от НАТО (с редки изключения за медиен материал и заблуда) си стоят в къщи и чакат... За успокоение може да се изтъкне все пак, че подобен подход е по-скоро системен, а не специфичен за Европа; по подобен начин проамериканските местни властелини кротко, благочестиво и изпълнени с надежди, чакаха в построените за тях разкошни дворци и резиденции на Арабския полуостров, докато функционерите от Вашингтон самостоятелно се придвижваха насам-натам, провеждаха срещи и водеха преговори по иранските ядрени програми. Когато обаче стане въпрос за въздушното пространство на европейските страни, американските военни бази там или съответно политическите решения и командването на това което е останало от местните въоръжение сили, веднага излиза на преден план НАТО, да тогава вече няма нищо по-важно от НАТО: стопанина се появява веднага в европейския дом, напомняйки за принципите в евроатлантическото семейство и започва да взема решения в съответствие със статута си.

Компрометираната Меркел о нобеловия лауреад за мир ( колко цинично звучи) Обама са коментирали колко са лоши Руснаците, дето трепят джихадисти. Меркел няма да може да си направи халифат, а Обама няма да си затвърди наградата за най-много избити хора.

САЩ трябва да испращат на среща с Лайнов ,Джим Кери..ха.ха поне са една категория..ха.ха

Преговорите за сътрудничеството между Русия и САЩ изцяло зависят от действията на САЩ. Затова подкрепям позицията на Русия, а именно: В руско-американските договорености за Сирия беше фиксирано разбирането, че САЩ трябва за едноседмичен срок да осигурят отделянето на сирийската опозиция от терористичните групировки. Ние предлагаме на всички да четат договореностите. Там черно на бяло е написано, че това трябва да направят САЩ. САЩ поеха ангажимент в течение на една седмица да направят това. За съжаление те не го направиха. Това може да се констатира не на основата на някакви оправдания, а изхождайки от фиксираните в документа двустранни задължения. Що се отнася до конкретното изявление на представителя на Държавния департамент на САЩ за възможно спиране на взаимодействието между Вашингтон и Москва, то е достатъчно нескопосано. (Дмитрий Песков, прессекретар на на президента на Русия)

общаита загуба на ЕС от санкциите е около 200 милиарда ! и сащ иска оже нови занкции и затова плаши с война от клято не се плаши а е обратното от страна на русия

сащ иска пак санкции и на заблуденто население на ЕС И САЩ търси причина за да ги обяви ! никой не го е страх от хамерлъка

Щом обикновеното население на щатите и ЕС нямащо никакво политическо влияние е така заблудено, представяш ли си какви усилия са положили за да дезориентират редовите генерали и адмирали в Пентагона и НАТО, от които би могло да зависят едни или други неща. Това води до лоши последствия не само във Вашингтон както бе преди 15 г., но и по света. Като пример са трагичните резултати довели до разруха, хаос и разпространение на международния тероризъм от това, че от доста хора приеха първоначално донякъде сериозно или със съмнение, а не отхвърлиха категорично и веднага като неверни и лъжливи, изказванията на тогавашния американски пръв дипломат, ген. Колин Пауъл пред ООН през 2003 г. Сега историята донякъде се повтаря с говорителят на Държавния департамент на САЩ, адм. Джон Кърби, чиито изказвания и информации, ако бъдат взети под внимание, директно водят до оцеляването на международни терористи и съхраняването на вредоностността им, там където преди намесата на щатите преди 5-6 години въобще ги нямаше.

До срещата на министрите от НАТО на 26-27 октомври - за добро много неща ще се променят в Сирия и региона. Днес Франция е нанесла първите си удари срещу ИД със самолети Rafale от самолетоносач по гр. Мосул в Ирак, който е бастион на ИД и така е подкрепила офанзива на иракската правителствена армия. В Сирия армията на Асад днес е започнала нова военна операция в северната част на Алепо, битката е за не голям по територия квартал но стратегически важен и добре укрепен.

Лавров е казал на Кери Блъди Мери...Да, да ще вземем под внимание исканията ви! Ще се вслушаме в молбите ви..И ще почнемд а ги изпълняваме, веднага след като свършиме една малка работа в Алепо......След като избиеме терористите от Ислямкста режеща глави опозиция, ИДИЛ и Ал кайда в Алепо, вече спокойно можем да ви изслушаме:)

Sm3hurk0

Лавров да не му вдига телефона. Предлагам пълна изолация на САЩ и света ще стане по-добър.

Абе я лудите крави да си заврат оплакванията и исканията си ...къде слънце не огрява!!!

Мразя САЩ те са лоши

Всъщност Кери казва, че данъкоплатците в САЩ са изгубили търпение и са на прага на силите си да издържат една очевидно загубена кауза - водещи позиции в близкия изток. Това трябваше да бъде наложено сравнително евтино чрез изпитани в миналото средства, обезпечаване на шайка бандюги (ИДИЛ, Ислямски братя и други откровени главорези), които постепенно да преминат на самоиздръжка, но как - много просто, посредством 'черни' търговски канали през васална Турция, за зла участ Ердоган не издържа дълго в компроматната война между САЩ и Русия и понечи да 'покаже' независима позиция, САЩ веднага му спретнаха военен пуч (все пак повечето висши военни в Турция са обучавани в Уест Пойнт). Русия 'позабрави' за сваленият си самолет от турските ВВС и чисто стратегически помогна на Ердоган да оцелее, блестящ ход - Ердоган сам прочисти проамериканскта клика в турската войска. Като се има предвид, че откакто Русия влезе в сътрудничество с Асад САЩ отразиха занчителна загуба на позиции в Сирия хода със спасяването на Ердоган от пуча и неуспешната пропагандна война окончателно обрече политиката на САЩ в района на пълен крах. Сега единственият ход на Кери и сие е да се правят на обидени и да заплашват, да развяват призрака на СССР от гардероба, за да оправдаят загубите пред собствените си избиратели.

Съгласен съм с всичко, освен в частта с Ердоган. Според мен той не е в независима позиция от САЩ, пучът го спретнаха заедно с християнина Обама за да получи основания да разчисти всичко светско и ислямизира докрай Турция, при което помете и военен висшите военни обучавани в САЩ, а Русия никак не е забравила за сваления самолет от турските ВВС. Прочистването на проамериканската клика в турската войска, която е противник на исляма е с благословията на Обама за да утвърди абсолютна власт на Ердо чрез ислямизация!

Така е, 'Големият брат' отвъд океана отдавна се е наместил в Турция, бази, въоръжение, обучение и прочее. Ердоган онаследи тая работа, но според мен беше много бързо отсвирен след инцидента с руския самолет и се усети, че главата му не струва нищо и се опита косвено, чрез Европа, да налее 'тежест' като направи Турция 'прозрачна' за бежанския поток. Тук обаче САЩ видяха възможност да подпалят Турция като я превърнат във втора Сирия и по този начин постигнат две съществени цели: 1. 'филтрират' потока бежанци, ще има голям брой евтини главорези за самоподдържане на разрухата; 2. изолират Русия и Иран от Юг в намеренията им да изнасят природен газ. Руските ВВС спасяват Ердоган, докато го евакуират с хеликоптера, от 'приятелския' конвой. Кои са 'приятелите' е ясно. п.п. Забеляза ли властните жестове на Путин към Ердоган на последната им среща, беше брутално, Ердоган е девалвирал напълно и сега дължи живота си на Путин - какво следва . . .

Разбира се не трябва да се подценява и факта, че най-голямото офшорно находище на природен газ в света, разположено в Персийския залив е поделено между Иран и подлогата на САЩ - Катар (между другото един от онсовните спонсори на 'Ислямски братя'), наричано съоветно Норд Сайт и Саут Парс. Към момента оперира само 'частта' на Катар, частта на Иран не е разработена, но в крайна сметка това е едно находище и черпенето от едната страна се отразява на общото количество на залежите - това обяснява санкциите срещу Иран (вече са вдигнати). За съжаление Иран няма технологията за пренос на LNG (втечнен природен газ) и единствената алтернатива е конвенционалния износ, чрез газопроводи. Гледайки картата - вариантите са два Украйна и Турция, Украйна е чао, чрез поддържане на огъня в Сирия Турция също се превръща безперспективна за инвестиции за големи енергийни проекти страна и Иран и Русия остават в частична изолация, докато Катар бичи LNG с пълна сила. Зат'ва след Украйна дойде ред на президентски пуч в Турция, ако беше пламнало и там щеше да стане страшно. За щастие благодарение на Русия САЩ не успяха да запалят и това квадратче на шахматната дъска.

Много точен анализ. Честно казано, не се бях замислил, че пучът си беше par excellence американска машинация.

Струва ми се, че лилиПутин си намери майстора, иска да има размирици в Сирия, за да не се пуснат от там тръбите, но не може един комплексар да диктува на демократични свят какво да прави. Мисля, че това е последния шанс на мурзилките да избегнат анексиране и международна изолация, защото ако НАТО удари, скоро в Москва ще се говори на английски.

Ти усещаш ли колко много глупости си написал? НАТО да удари ... какво? Москва? С какво? Според експерти на НАТО руската ПВО отбрана е в състояние да свали над 90% от всяко средство навлязло във въздушното пространство на Русия. Я ми дефинирай "международна изолация"? Нито една страна от Азия, с изключение на Япония и Южна Кореа, които дефакто са окопирани няма да наложи изолация на Русия, нито една страна от Южна Америка, Нито една страна от Африка, дори се съмнявам че Европейския съюз ще продължи с мазохистичните икономически санкции, защото по последни справки ЕС понася (според различни източници) 10-15 пъти по-големи от ембаргото от колкото Русия. За каква международна изолация ми говориш... В момента САЩ се опитват да изклинчат колкото е възможно повече от ситуацията в Сирия... Я ми кажи, като са толкова добри и демократични, защо онзи ден бунтовниците (нарочно използвам този израз, а не "джихадистите", за да не помислиш че ИДИЛ са го направили) са атакували 2 квартала на Алепо под контрола на армията с БОВ, а вчера са обстрелвали с РСЗО БМ-21 ГРАД

Ами получили са новата пратка "хуманитарна" помощ от САЩ и са я използвали! И тези убийства са хуманитарни, щото са правени с хуманитарно доставени материали... Или поне така ни казаха, че било от Вашингтон!

до Петков: прав си. Е, не е само ПВО-то, но то безспорно има огромно значение. Така в много страни в Азия, Африка и Европа без мощно ПВО вече има конкретни реализации и действително там от самото проникване, фундаментално и всестранно се прилагат корупция, разруха и английски, с всички произтичащи последствия.

"са осъдили решително варварските въздушни удари на Русия и сирийския режим срещу Източно Алепо" като махленски баби.

Откакто САЩ и НАТО "предприеха" мерки против тероризма през далечната 2000 година чрез ограничение (контрол) разпространението на определени от тях "стоки" с двойно предназначение, терористите по света се размножиха главоломно, като вече разполагат с най-модерни технологии - сателити, сателитни комуникации, свои сървъри (в САЩ) и собствени "социални" мрежи, космическо и самолетно разузнаване, модерно оръжие (примерно противотанкови комплекси TOW, зенитни комплекси Stinger и аналози), возят се на последен модел джипове и бронирани автомобили (масово Тойота), разполагат с морски и въздушни транспортни редовни линии, услужливо неотразявани в никоя глобална система... Извода е, че всъщност САЩ и Запада водят търговска война с останалия свят чрез ТЕРОРИЗЪМ!

по всичко личи, че се отива към открито противопоставяне между САЩ и Русия. САЩ ще консолидират западните съюзници и ще въоръжат по-сериозно всякаквата паплач в Сирия. Ще осигурят и координация и логистика. Турция също има интерес от ескалация за да може да окупира част от Сирия - нещо към което очевидно се стреми. Накрая Русия ще загуби войната, Сирия ще бъде разпарчетосана, народа естествено ще страда (но това кой въобще го интересува) и ще сме свидетели на най-грозната и отвратителна ситуация в последните 40-50 години.

Пазят си джихадистките отрочета и вече и не го крият. Не им пука за нищо. Впрегнали са пропагандната машина на максимум, а и платените тук са на пълни обороти. Явно си вярват, че САЩ е далеч и един по-голям конфликт не би ги засегнал.

...и тогава Владимир ще спаси света от Антихриста!

То във Виетнам САЩ загубиха войната, а не руснаците ! Историят се повтаря сега със Сирия!

Хахаха, А Авганистан - или там СССР спечели убедителна победа, колко американски щата се отцепиха последните 20 години и какво стана с СССР, разграден двор с безброй републички и автономни области, Последно май мурзилките загубиха и война в Украйна... Много сте зле от посолството, четете историята като мекедонците.

Путин пак го е преместил....

Откакто САЩ и НАТО обявиха "война" с тероризма през далечната 2000 година света се напълни с терористи - Афганистан, Ирак, Либия, Тунис, Судан, ЦАР, Косово, Украйна, Йемен, цяла Европа и не само! Извода е, че всъщност САЩ са обявили война на всички чрез тероризъм! Последните събития само бетонират този факт!

Аве тези САЩ тотално е изперкали, щом вчера заплашвали руснаци с атентати и казали да готвят чувалите за войници ...

КЪЩА РАЗВАЛЯ! БРИКС вече е минало! Гушкайте се , договаряйте се! НО С КИТАЙ И ИРАН НЯМА КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ! ЗА ТЯХ ВИЕ СТЕ ВРАГОВЕ!!

Абе еййй,я да си гледате вашият континент,що щете тука?!Вие не сте си оправили вашите проблеми,та сте тръгнали да се месите тук.

Случващото се в Сирия ни касае пряко и нас българите! ЗАРАДИ ПРЕДАТЕЛСКАТА СИ И НИПОСЛЕДОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА ИРАН ОТСВИРИ РУСНАЦИТЕ. Иран се договори с ТУРЦИЯ за изграждането на газопровод свързващ най голямото в света газово находище в ЮЖЕН ПАРС. Газопровода ще свързва Иран Турция , ЕВРОПА !! ВРАТАТА НА ТОЗИ ТРЪБОПРОВОД ЗА ЕВРОПА Е БЪЛГАРИЯ!! Договарянето на Борисов с Иран за ГАЗОПРОВАДА бе целта на посецениет му в ислямската република! Тихо и безмълвно медиите ни не отразиха срещата на ПЛЕВНЕЛИЕВ с РОХАНИ в основата на която стои пак този тръбопровод! ПРОБЛЕМА ЗА НАС Е, ЧЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ ВЪВ ВТОРА СИРИЯ, ЗАЩОТО ВОЙНАТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ВОДИ ТОЧНО ЗАРАДИ ТРАСЕТАТА НА ГАЗОПРОВОДТИ ИДВАЩИ ОТ ЮЖЕН ПАРС! Иранско - турския газопровод слага чертата на Газпром и всякакви негови проекти като Южни и Турски потоци! Разпрделителен център на газта по този проект е АВСТРИЯ! НИЕ СМЕ НАЙ СЛАБОТО И НАЙ ЧУСТВИТЕЛНОТО ЗВЕНО В ТАЗИ ВЕРИГА! УТРЕ МОЖЕМ ДА ПЛАМНИМ КАТО КУПА СЕНО!

САЩ и Русия отдавна пърдят в едно гърне! Останалото е за пред хората(наивниците)..

Държавата измислила концентрационните лагери и държавата употребила атомно оръжие срещу цивилно население на друга държава учат Русия кое е варварство ?!

И към тези двете да добавим и изобретателите на гилотината - все (не)варварски благинки ...

ЗАЩО ЛАВРОВ ПРЕГОВАРЯ С ТЯХ? ЗАЩО?? ОТГОВОРИ МИ АКО МОЖШЕШ, ЗАЩО ЛАВРОВ ДОГОВОРИ РАЗДЕЛЯНЕТО НАВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НА СИРИЯ НА РУСКА И АМЕРИКАНСКА ЗОНИ?! КОЙ ДАДЕ ПРАВО НА ТОЗИ РУСКИ ХАЗАРИН ДА РАЗДЕЛЯ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА? ТОВА ТЯХНО ПОВЕДЕНИЕ Е ОСТАНАЛО ОТ БИВША ЮГОСЛАВИЯ! ТАМ ПРЕДАДОХА НАЙ ВЕРНИЯТ СИ СЪЮЗНИК МИЛОШЕВИЧ!! ДОПУСНАХА ДА ГО УБИЯТ КАТО КУЧЕ В ЗАТВОРА!! ТОВА Е РУСКИЯ ХАЗАРСКИ КАГАНАТ!

Защото алтернативата на преговорите е Трета Световна война. А очевидно Русия не иска това. Виж, за САЩ не съм съвсем сигурен.

предали били Милошевич, ама ти наистина ли бъркаш времето.Тогава Русия бе една обикноевна неолиберална кочина начело с пияндето Елцит и група олигарси и вски възхвалявани от запад.Сега е друго. Сега е Путин и ако експонираме времево Югославия при Путин начело на Русия-никога Югославия нямаше да бъде бомбардирнаа от терористите /НАТО/ и Милошевич нямаше да епредаден.

Преди или след като си е хортувала с Обама Меркел е позвънила на Путин? На кого от двамата Меркел се явява телефонистка(всъщност дали Меркел пунтира Борисов, или Борисов е приел да се прави на Ердоганов пощальон покрай Меркел)....

Този Кирби се е смахнал открито заплашва държава с атентати и трупове.

Не бери грижа, Коновалов му отговори подобаващо.

"варварските въздушни удари на Русия" Бреййй, а вашите какви са? Благотворителни въздушни удари? Че сте единствените на света използвали атомно оръжие за военни цели? Не варвари, и изроди ви е малко да ви нарече човек.

АМЕРИКАНСКИТЕ ПАРНЬОРИ НА ЛАВРОВ БОМБАНДИРАТ безпричинно СИРИЙСКИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ - мостове , пътища и летища!! Какво се случи с руското обещание, ЧЕ НАД СИРИЯ НЯМА ДА ПРЕЛЕТИ НИТО ЕДИН ЧУЖД САМОЛЕТ!!! ГДЕ ГИ страшилищата на руските ВКС противосамолетните ракети С 400 с които пропищяха света?? ОКАЗВА СЕ, ЧЕ НЕ СА ГИ ДОСТАВИЛИ ЗАЩОТО ТОВА НЕ БИЛО УДОБО НА ИЗРАЕЛ! ПАК ЗАРАДИ ИЗРАЕЛ РУСКИТЕ ХАЗАРИ НЕ ИЗПЪЛНИХА ДОГОВОРА СИ С ИРАН ЗА ДОСТАВКА НА РАКЕТИТЕ С 300 КОИТО ИМАТ ВЪЗПИРАЩО ДЕЙСТВИЕ! ВСИЧКО ТОВА ДАКОЗВА САМО ЕДНО - Русия е ХАЗАРСКИ КАГАНАТ

С НЕГОВИТЕ "ДОГОВАРЯНИЯ" С АМЕРИКАНСКИТЕ МУ "ПАРТНЬОРИ" , СИРИЙСКАТА АРМИЯ ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА РАЗВЕЕ ЗНАМЕНАТА НАД АЛЕПО! С НЕГОВИТЕ ПРЕГОВОРИ ТОЙ ДАДЕ ВЪЗМОНОСТ НЕ САМО ЗА ПРЕГРУПИРАНЕ , НО И ЗА СНАБДЯВАН НА ГЛАВОРЕЗИТЕ С АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ! НЕЩАТА СА ТОЛКОВА ОЧЕВАДНИ, ЧЕ В ИРАН И СИРИЯ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА В ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ЧЕРНОГЛАВИЯ ХАЗАРИН! ВРЕМЕ Е ЛАВРОВ ДА БЪДЕ РАЗКАРАН ОТ ТЕЗИ ПРЕГОВОРИ И БЪДЕ НАВРЯН ТАМ КЪДЕТО НАБУТАХА И НЕГОВИЯ СОЛТАШАК -гражданина на Израел стоящ довчера начело на РУСКОТО ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ - Михаил Фрадков!! ВРЕМЕ МУ Е И МУ СЕ ПОЛАГА!

Няма по-нагли от САЩ бомбардираха сирийската армия в Сирия по време на примирие подписано от тях, подкрепят и финансират ИД, дори и в ООН ги защитават. САЩ са в Сирия за да премахнат Асат и да присвоят сирийския петрол. Заради ИД и Насутра САЩ са готови да започнат 3-тата световна война.

КАКВИ ПРЕГОВОРИ МОГАТ ДА СЕ ВОДЯТ С ТЯХ? КАКВИ ГИ ВЪРШИ ЧЕРНОГЛАВИЯ РУСКИ ХАЗАРИН ЛАВРОВ, КОЙТО ЗА ДА СКРИЕ ХАЗАРСКИЯ СИ ПРОИЗХОД Е С НЕУСТАНОВЕНО РОДНО МЕСТО И РОДИТЕЛИ!! АЙДЕ СТИГА С НАИВНИ ВЪЗПРИЕМАНЕ НА ЕДНА ГРУБА РЕАЛНОСТ В КОЯТО ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПРЕВЪРНАЛАТА СЕ В ХАЗАРСКИ КАГАНАТ РУСИЯ ПРЕДАВА СЪЮЗНИЦИТЕ СИ!

Това ли ви спуснаха :) Лични обиди към Лавров и разни приказки за хазари. Все пак повечето хора не са чак такива дебили. :)))

БРЦК

Дори ООН? Алооо - ООН = САЩ !!!

Адолф Меркел предупреждава Русия? С война ли? Който тръгва на война срещу Русия, завършва или със самоубийство (Хитлер), или с героична смърт (Сталинград).

Чудя се, дали някъде може да се залага кой първи ще си отиде от власт - Обонго или Асад ?

БРЦК

Хахахаха. Обонго е ясно кога ще си ходи. Мнооого мноого скоро! Кой идиот ще отвори такъв залог?

Ми щото летос миналата година се твърдеше, че Асад до 3 месеца щял да падне .....

Тази дърта куха чанта след това, което на направи за Европа, вместо да млъкне и да се скрие някъде, тръгнала да обяснява кое било варварство и кой бил отговорен за това.

на ковбойците за съдбата на творението им ИДИЛ все повече прераства в паника.

Войната в Сирия може да бъде прекратена много бързо. Барак Хюсеин Обама се обажда на Джон Маккейн. Джон Маккейн се обажда на приятелчето си Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013). Абу Бакр Ал-Багдади се обажда на главорезите си и от ИДИЛ и им заповядва да се предадат. Руснаците вече няма кого да бомбардират. В Сирия настъпва мир!

ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ. С БАНДИТИ КОИТО ЛАВРОВ НАРИЧА"БОЙЦИ" ПРОСТО НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ! ТЕ СЕ УНИЩОЖАВАТ! НО ХАЗАРИНА ЛАВРОВ НЕ Е СТЪПИЛ В ИРАН ЧИИТО БОЙЦИ РЕАЛНО СЕ СРАЖАВАТ НА ТЕРЕН! ЗА ХАЗАРИНА ИРАН НЕ Е ФАКТОР ОТ КОЙТОЗАВИСИ НЕЩО! ЗА НЕГО СИРИЯ Е ЧАСТ ОТ РУСКИЯ ХАЗАРСКИ КАГАНАТ! СКОРО , МНОГО СКОРО РУСНАЦИТЕ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ СКЪПО ЗА ПОРЕДНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО! СЪРБИТЕ ОЩЕ ГИ ПОМНЯТ И НЕ СА ЗАБРАВИЛИ РУСКИТЕ ХАЗАРИ КОИТО ГИ ПРЕДАДОХА!

ГУШКАТ СЕ. ДЯЛКАТ СИРИЯ НА РУСКА И АМЕРИКАНСКА ЗОНА. СИРИЯ НЯМА НУЖДА НИТО ОТ ЕДНИТЕ НИТО ОТ ДРУГИТЕ! СИРИЯ Е НА СИРИЙЦИТЕ, А НЕ НА НЯКАКВИ РУСКИ ХАЗАРИ И АМЕРИКАНСКИТЕ ИМ БРАТОВЧЕДИ!

Абе какво ще има да обсъждат - да разполагат направо американска войска в Сирия и да изгонят руснаците! Не виждат ли че тия само търсят повод да си наложат войнстващата агресивна руска сила където стъпят?

БРЦК

Ако можеха да са го направили. Ама свършиха баламите още във Виетконг. А и идат избори. Кери и Обама са пътници. За 2 месеца война с Русия не могат нито да започнат , нито да свършат!

Преговори с колхозници - бедняци не ви трябват. Само боя ги оправя. Бой и глад му е майката!

МНОГО ГОВЕДА СЕ НАВЪДИХА В ДЪРЖАВАТА НИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ-ТЪПИ,НАГЛИ И НЕГРАМОТНИ СОРОСОИДИ-ФАБРИКИ ЗА ЛАЙНА...

ма то май се оказва бедняците са в гетот дето всеки ден се колят и изпозастребват от благоденстие, а за преговорите кво да ти кажа горкият палячо Кери ходи с походно легло всеки ден в Кремъл и чака завалията да бъде приет.Те пък му казаха да се понаспи малко в някой хотел. и пак да дойде.

Правилно, само бой!!! За потвърждение, ще си позволя да цитирам какво казва по този повод световно известния руски режисьор Андрей Кончаловски по повод демокрацията в Русия: "У русского человека нет чувства индивидуальности, а значит, чувства ответственности. А так как у русского человека нет чувства ответственности, то разговор с ним может быть только один: вдарил палкой ему по голове, и он присел!"

твоя жена вече оправена от мигранти?

терористите САЩ ИДИЛ и ал нусра плашат Русия с терор в руски градове/изказване ноп поредният олигофрано кретен от обичайните наемани на работа в дарж.администрация на Гетото/, значие Русия върши работота си прекрасно.Ония само квичат на умрело изритани в ъгъла и там ще си останат.Харсевна ви или не ви харесва това е положенито.Късно е за каквото и да било друго.

Значи унищожаването на терористите е варварство, а корменето на ранени хора и яденето на сърца от тяхна страна е борба за свобода и демокрация, така ли?!! Или пък бомбардировките над редовната сирийска армия и последвалото настъпление на джихадистите точно в района на бомбардировките са случайно съвпадание и са висша проява на демокрация, а?! Боклуци мръсни!

както го е подкарал, ще опатка бюджета на ФАЩ в телефонни разговори.

САЩ заплашиха Русия с тероризъм в руските градове! Ако не спрат каквито и да е бойни действия срещу терористите в Сирия, не свалят оръжието и доброволно се дадат на джихадистите (частни американски военни компании) да им отрежат главите! Да припомним, че след последното примирие и пратените под егидата на ООН "хуманитарни" конвои от Турция, Саудитска арабия, Катар, САЩ, Англия, Франция, Германия и сие... терористите се похвалиха с огромни подкрепления в жива сила, чисто нови танкове, системи за залпов огън и безбройни амуниции към тях. И започнаха отново офанзива срещу сирийската армия....бомбардирайки безразборно сирийските градове и население!

ПРЕГОВАРЯТ С БАНДИТИТЕ И С ТЕХНИТЕ МЕНТОРИ?! НАЛИ ТОЧНО ТОВА ПРАВИ ЛАВРОВ! С БАНДИТИ И ГЛАВОРЕЗИ ПРОСТО НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ! ТЕ ПРОСТО СЕ УНИЩОЖАВАТ! ПОЛИТИКАТА НА "ДОГОВАРЯНЕ" КОЯТО ВОДИ ЛАВРОВ Е НЕ САМО ПАГУБНА , НО И ПРЕДАТЕЛСКА СПРЯМО ИСТИНСКИТЕ СЪЮЗНИЦИ НА РУСИЯ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОБАЧЕ РУСИЯ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДИН ХАЗАРСКИ КАГАНАТ

Наричайки борбата с терористите "варварство" не е ли ясна подкрепа за тероризма. Или направо съучастие.

Германия обяснява на Русия кое е варварство и кое не ?! Е, има логика - немците имат богат опит в тази област.

КРЕТЕНЧЕ СОРОСОИДОВО,НЕ СИ ХАПИ ГЕМА ,ЩЕ СТАНЕ КАКВОТО Е РЕКЪЛ ПУТИН.

Явно бомбардирането на "Лекари без граници" и на сирийската армия по време на примирие не е варварство, а нещо нормално.

"Сирия: Коалицията разруши мостовете на Дейр ез-Зор за да предпази Даеш срещу настъплението на сирийската армия", писа вчера Прес ТВ ("Syrie : la Coalition détruit les ponts de Deir Ez-Zor pour protéger Daech face à la progression de l'armée", Thu Sep 29, 2016 6:6PM, Press TV): "...самолетите на международната коалиция Анти-Даеш, ръководена от САЩ, са бомбардирали този четвъртък моста на град ал-Ашара в източните предградия на Дейр ез-Зор. Мостът е бил разрушен от въздушен рейд. Вчера, сряда, международната коалиция бомбардира моста на гр. Меядин. Целта на САЩ е да изолират градовете и селата около Дейр ез-Зор за да попречат на настъплениетожна СА към тях..."

ПОЧВАЙТЕ СЕ АЙДЕ, ЧЕ И БЕЗ ТОВА ТОВА НЕ Е ЖИВОТ! Днеска з час до работа стигнах . Как се живее така!? Почвайте се ....и да са свършва!

Лрестъпника вика, дръжте Сирия, тя е наша

Един въпрос към застъпниците на ИД. Какво предлагате да се случи там? Коя партия с кой кандидат президент/премиер и с коя платформа/програма на умерената демократична опозиция трябва да вземе властта? Как ще се развият демократична Сирия, а може би и Либия, Ирак, Афганистан след това? Каква е програмата ви за всичките тези "горките сирийски бежанци" и защо лоши хора казват, че не са от Сирия и не били толкова изстрадали?

Русия вече предупреди с действия САЩ,че ако вършат "грешки",които помагат на тероризма нямат работа в Сирия.

КАКВА РАБОТА ИМАТ САЩ В СИРИЯ? МОЖЕ БИ ТОВА Е ВЪПРОСА НА КОЙТО ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ ХАЗАРИНА ЛАВРОВ ! ТОЙ НЕ ПРЕГОВАРЯ С ИРАН , А С ТЕЗИ КОИТО СА ДОКАЗАНИ СЪЮЗНИЦИ НА РУСИЯ! ТОЙ ПРЕГОВАРЯ С ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМА В СИРИЯ НЕЩО ПОВЕЧЕ - Лавров раздели Сирия на РУСКА и АМЕРИКАНСКИ зони! Руснаците са се доказали, че не са повече от един ХАЗАРСКИ КАГАНАТ, който продава и предава тези които са му повервали - ЮГОСЛАВИЯ и МИЛОШЕВИЧ са пример за руското предателство!! ИРАН В ПРАВ ТЕКСТ ГИ НАРЕЧЕ ПРЕДАТЕЛИ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ АЛИ ХАМЕНЕЙ И ХОРАТА МУ СА ПРАВИ - не можеш да наричаш партньор и да се договаряш с ВРАГОВЕТЕ ИМ!!

ТОЗИ ЧЕРНОГЛАВ РУСКИ ХАЗАРИН ЛАВРОВ ПРАВИ ОПИТ ДА СПАСИ АГОНИЗИРАЩАТА В АЛЕПО БАНДИТСКА ТРУПНА МАСА?? С БАНДИТИ И ЗА ЖИВОТА НА БАНДИТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ ПО ЦЯЛ СВЯТ И ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА БАНДИТИТЕ СЕ УНИЩОЖАВАТ! ЛАВРОВ И РУСКОТО ВЪНШНО СА ПРЯКО ОТГОВОРНИ ЗА НЕПРАВИЛНИЯ ИЗБОР ДА БЪДЕ ИЗБРАН ЗА ПАРТНЬОР САЩ , А НЕ ИРАН И КИТАЙ! ПОСЛЕДИЦИТЕ от това са налице - ИРАН който се бие на терен в Сирия се свърза с Турция като предвижда да изгради газопровод от най голямото газово находище в ЮЖЕН ПАРС през Иран , Турция , България към ЕВРОПА, което е в пълна конкуренция на руските проекти ЮЖЕН ПОТОК, и ТУРСКИ ПОТОК. Скоро Сирия ще бъде заобиколена, а водене на война ОБЕЗСМИСЛЕНО. ВЪРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ГАЗОПРОВОДА ИРАН ТУРЦИЯ ЕВРОПА! Задкулисно в него участва и България!

ако има някой агонизиращ в Сирия и вече не само там -това есащисаното африканско гето изритано отвсякъде.Даже вчера руски удари окончателно унищожиха 30-40 спецагенти на американскте служби работещи заедно с тероситити като базата им бе унищжена в Сирия.А за Иран и Турция -те само това чакат окончателно да разкъсат сащисаното гето.