Руски натиск за изтегляне на бунтовниците от Алепо

Русия заяви, че е готова да разговаря със САЩ за изтегляне на всички сирийски бунтовници от Източен Алепо.

Обратно в новината

Коментари - Руски натиск за изтегляне на бунтовниците от Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рашани не ги пускайте , а ги избивайте, такива изроди трябва да бъдат разстрелвани от упор в челото!

Лошо няма, че се щадят цивилните. Въпроса ми е къде ще се дянат "бунтовниците"? Обучени главорези ще се залепят за емигрантите и...бедна ми е фантазията за ЕС. Явно е вярна приказката каквото си посял това ще жънеш.

Все пак, навярно за да е по-обективна картината, не е лошо да покажат по западните медии труповете с отрязани глави, които сирийската армия намира ежедневно във всеки от районите, които в тази статийка се наричат срамежливо "намиращи се досега под опозиционен контрол".

Ние сме в информационно затъмнение.Да сте видели по някоя телевизия новини за това което става в Сирия? И ли пък как безчинсват цигани и имигранти в България?

Какви бунтовници има в алепо тва са си чисти терористи и главорези! Да уточним спонсорирани от ЕС и САЩ! Бунтовниците не избиват обикновенните хора! А в добавка същите тия бунтовници избиват и християни и изиди и то бая народ са заклали! Бунтовници за какво за свободата или за салама?

Грешно заглавие, не: Руски натиск! А, "Руско великодушие за запазване живота на бунтовниците!"

Боклук!!!

значи американците не отстъпват от Алепо..Руските кавали пък са заели Крим и Донбас.

Кавал, как си представяш, непотопяем самолетоносач на САЩ в Крим? Международното право се подчинява на силата. Това Русия и САЩ го знаят най-добре.

Да, САЩ и Русия са неизменните агресори от 1945г до днес но руските гъ.оливци не си го признават.

според такива като теб! Те руснаците поне си връщат териториите, ами ние дето граничим сами със себе си? Още турчалите ни дължат над 10 милиарда долара за Тракия ама никой не смее да иска от великите ни ръководители!

Кавалче, ами ако Турция реши да си връща територии от България, каква руска песничка ще засвириш? Безроден сидераст ли си?

Нещо бързо омекнаха, като се видя, че ще бъдат унищожени до крак. Шефовете им от САЩ и те ги изоставят, защото е по-добре да бъдат избити, отколкото заловени и да разкажат кой ги е спонсорирал, обучавал и въоръжавал. Не, че на цял свят не е ясно кой, но друго си е да го кажат от първо лице как са нещата и да докажат за пореден път, че създателите на ИД са САЩ, НАТО, СА, Катар, Израел и Турция. Руснаците обаче тотално им развалиха играта и този път удариха на камък.

добре, че ни информирахте. Иначе денят щеше да е в мъгла.

за тебе винаги е в соросоидна мъгла! Хубаво е, че понякога си слагаш очилата, за да прочетеш различно от опорните точки на дедо ти Шорош!

Отлична новина!!! Браво братушки, само така!! Мачкайте тия хлебарки Джихади Джотата на Краварника безмилостно! А с малко късмет, няма да остане живо Джихади Джо, докато малоумните луди крави почнат преговори, за тяхното спасяване!

Употребени и изоставени, защото не можаха да си свършат работата, за която бяха цанени. "А Кери каза, че "трябва да изчакаме и да видим дали тези идеи имат бъдеще". Бунтовниците се оплакват, че са изоставени на произвола на съдбата от чуждестранните правителства, включително и от САЩ." Явно демократите се опитват да отмият помията с която сами се заляха!

Шансовете за военна победа на всеотдайните борци за демокрация и съчувстващото им население намаляват с всеки изминат ден. Моралната победа обаче на тяхна страна, саможертвата им не е напразна. С подкрепата на нас, цивилизованото човечество нови пламенни бойци за демокрация и евроатлантически ценности ще продължат борбата до победоносен край. Тоталитаризма няма бъдеще, то е на евроатлантическите ценности защото те са вечни и непреходни.

По добър ироничен коментар не съм срещал. Евала, добре казано!

Бе що не си пиеш хапчетата? Пак си се зареял в несбъдващите ви се мечти и видения!

Добре, добре, приятна ирония ! Толкова тънка, че някои я вземат за истина ! Там в "Карлуково" е като лондонската "Обсерваториа за човешките права в Сирия". Мощен медиен център, поздравления ! :)

Sibirski

Сирийската армия и нейните съюзници контролират райони Карам ат-Тахан, Карам ал-Катерджи и Националната болница в източната част на Алепо след сблъсъци с въоръжени групировките на терористите. До Цитадела останало по-малко от един километър. Лека нощ, драги Мики Мауси! ;-)

Vaiusa

Дезинформацията и Агитацията в стила на Студената Война от преди 30 години въври по всички "Наши" и Западни, купени от Вън "Медии, ТВ, Радиа и т.н...! След Един месец примирие с осигурени коридори за мирните граждани и Амнистия за предалите се наемници /обучени с парите на Ционистите дошли от Банките на Саудитска Арабия и Катар/ ТЕ - наемниците отказаха и НЕ допуснаха мирните граждани да напуснат Източен Алепо!Бяха избити множество невинни граждани, жени и деца от Наемниците - Терористи, когато се опитаха да избягат от Военните Действия!Използват хората за жив щит срещу Правителствената Армия на Сирия!

САЩ нямат интерес да си изтеглят главорезите. 1. Като ги избият си замитат следите. 2. Колкото повече избити толкова по- малко пари за заплати на терористите.

В Сирия бунтовници няма. Има главорези от ИДИЛ, "Джебхат ан-Нусра" и "Ахрар аш-Шам".

Пред алтернативата, цялата държава да се превърне в това от снимката... Кое ви кара да сте толкова състрадателни към джихадистите? Харесвате разането на детски глави или нещо друго?

Шефът на ИД, Абу Бакар лежа 8 г. в САЩ.ЦРУ го сложи за шеф , въоръжи го и той започна да експортира нефта до Турция. Продаваше на фирмата на Маккейн" Рискова експлоатация" , а гл. мнаджер/синът на Ердоган/ го купуваше за 17 долара и препродаваше на великите евродемокрации от 55-72 долара.Коалицията на САЩ прикриваше платформите с нефт и бомбардираше ИД с възглавници 5 години.

Днес деня бе ползотворен за армията в Алепо , повтори се военната катастрофа (малко по-малка) за опозицията от преди няколко дена. Очаквайте подробности от новините, скоро.

И през Турция идват в Европа, през България или Гърция.

Погледнете снимката. Това е реалността в Сирия. Заслужава ли си една власт подобна снимка, подобни страдания за собствения народ ?

ТИ СИ ОТ ПАЧАВРАстан

Алепо, та Алепо, а половината Дамаск в бунтовнически ръце. Къде е измамата ?

Моля , изброй кварталите, които са под властта на опозицията. И внимавай, защото аз ги знам, ще те хвана в лъжа:)

Не можеш защото информацията е от руските медии.

в Алепо главорезите са притиснати до стената, не им остава много време. опитват се да си спасят кожите и д търгуват с руснаците, но на краставичар краставици, както е известно не се продават. ако не си седнат на задниците и не се разкарат доброволно от алепо, на главорезите им остава един изход/да идат при всевишния.

Sibirski

Под контрола на правителството на Сирия са вече 30 квартала от източната част на Алепо, което е повече от 52% на територия от града, по-рано държан от терористите. Прессъобщение на Министерството на отбраната на Русия от днеска от 17:44 московско време.

Не, ДИР- а, по скоро Русия предупреждава ФАЩ да си ги приберът, преди да са ги избили с НЕумерените си руски ракети.....

колко ли книги ще отразят истината за провала на колониалната западна политика от последния век ?

Тая политика властва в еврогея.

Интересно, как след ВСВ седнаха и си поделиха не само Европа а и целия свят, сега не могат да се разберат за една Сирия.

Що така бе, Дира? Какви са тези простотии със спама и извън темата. Като сте дали форум, публикувайте всичко, а не само това което ви разпореждат от ул. Козяк в София.

Sibirski

През последната седмица в различни части на Сирия помилвани са повече от 2500 бивши боевики от антиправителствените групировки, съобщава днес руския Център за помирение на враждуващите страни в Сирия.

С всеки ден , положението на опозицията в Алепо става все по-зле. След като превзе 40% от територията на "котела"за два дни, армията не е спряла да напредва. Всеки ден освобождават един-два квартала. Вчера Ал Маядин-TV- съобщи, че командира на обединените бунтовници в Алепо(Абдел Рахман Нур) е убит . Въпреки, че бунтовниците казват, че никога няма да се предат, стотици от тях вече се предадоха(най-вече тези, които са насилствено мобилизирани)

Марш към Мосул!

+1

След загубата на подкрепяните от Запада и Саудитска Арабия Ислямисти, жените вече могат да шофират по улиците на Алепо, както и да махнат забрадките и бурките. Камери заснеха първата незабрадена жена-шофьор в наскоро освободена от сирийската армия част на Алепо.

НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА И БЕДА НА АРАБИТЕ Е ЧЕ СА СИ НАПРАВИЛИ ДЪРЖАВИ ВЪРХУ НАШИЯ НЕФТ!!!:-) /Гор Видал - най-големия американски писател през 20-ти век според Ню Йорк Таймс/

Блестяща възможност за печалба в интернет, в свободно за вас време, без никакви вложения и начален капитал. Изисква се само регистрация на link След регистрацията почвате да въвеждате кодове, за всеки въведен код се плаща. Има възможност печалбата да се изплаща както по дебитна или кредитна карта, така и по WESTERN UNION, изключително бързо и коректно.

Не ти излезе късмета...пардон, линка.

Долната мръсна гад от бандитската коалиция, разсипаха поредната държава. В името на "демокрацията", "свободата" и "правата на човека". Най-загрижен за демокрацията в Сирия е ал-Сауд, средновековен абсолютен монарх, шариатски халиф, който се тъкми да разреши на жените в чували, да шофират. А пък сече глави, ръце, крака на мегдана, повече от ИД. Разпространението на християнството в СА, се наказва със смърт.

няква битка тука русофили срещу американофили и тн....АБЕ да ВИ ЕА МАЙКАТА ТПА....В Г*З ЛИ СТЕ ПРАВЕНИ ВИЕ БЕ....КВО СТАНА С ПРО БЪЛГАРИТЕ...Вие идентичност нямате ли си, че трябва да сте колония на русия или америка....НЕМА ТАКИВА СМЕШНИЦИ...за тва ше живеете като мишки защото са ви възпитали като такива....СРАМ!

Sibirski

SAA captured Karam al-Myassar and Dahret Awwad / Aleppo "Работайте, Братья" (С), Герой на Русия Магомед Нурбагандов

Бас държа, че тази гаджалска сган ще използва като за последно химическите...!?

Повече от сигурно!

дано не са амфетки произведени в бг , абе мутрата , защо не е в затвора, унищожава доказателства, замита следи и свидетели, навремето имаше назидателни присъди

Тези, "умерени" като се изтеглят от там и ..ще довтасат тука!? Предпочитам да не ми отварят работа и ...Динко да не спи... да си ги тепат там!!!

"Защо милиони граждани напускат държавите си Ирак,Афганистан,Либия и бягат от "наложената с военна агресия и тероризъм демокрация" в тези страни. Защото на "чуждата наложена им с бой демокрация" не и пука за гражданите на тези суверенни държави. "Наложената с военна агресия Демокрация" я интересува единствено контрола върху ресурсите и милиардите долари печалба(опиум,нефт и природен газ) в тези "окупирани с демократична военна агресия и тероризъм суверенни държави."

Бунтовниците в кучи гъз... Това се очакваше... Ако искат американците да си ги прибират...

На Тайм Скуеър и ..Шан зе Лизе!?

""Демокрация на военната агресия в суверенни държави"-това е САЩ и съюзниците им: БЛ(Н)АТО и радикалните нео-нацисти,джихадисти и терористи от ИДИЛ и Ал Нусра-закриляни от независимите медии като "бунтовници за свобода". Всеки който не е съгласен с "изключителните идеологически ценности на демокрацията" има избор: Ако е слаба държава с много ресурси-да получи "налагане на демокрация с военна сила или терористи" Ако е силен с много ресурси да му се наложат санкции и да бъде заклеймен като "тиранин и диктатор"."

В превод на краварски това означава - приберете си инструкторите и чалмите, щото че газиме наред.

Ба, ..вадим винкело!!!

Салот Сар, известен повече като Пол Пот (Pol Pot, съкращение от Politique Potentielle, потенциална политика на френски) е водач на Червените кхмери и министър-председател на Камбоджа (официално Демократична Кампучия по време на неговото управление) от 1976 до 1979 г., бидейки де факто водач от средата на 1975 г. По време на властта си Пол Пот провежда агресивна политика на преместване на хора от градовете в провинцията в опит да пречисти камбоджанския народ като стъпка към комунистическо бъдеще. Средствата за това включват изтребването на интелектуалците и другите буржоазни врагове. Освен това започва и масово избиване на малцинствата в Камбоджа. Днес политиките на неговото правителство се оценява като причина за смъртта на може би 2 милиона камбоджанци.

Пол Пот идва на власт благодарение на американските бомбардировки над Камбоджа които убиват над половин милион...

И е завършил висше образование в САЩ.