Ужас след химическата атака в сирийски град (снимки+видео)

Русия отрече нейни самолети да са извършили атаката с химическо оръжие против бунтовници в Сирия. ЕС обвини сирийския режим. Париж поиска среща на СС на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Ужас след химическата атака в сирийски град (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична работа на САЩ и ЦРУ...следващата им стъпка е Иран!

Това с химическото оръжие е провокация! Ясно е на всички! Много елементарно, но върши работа. Крайната цел е ясна , ако може цяла Сирия и Афганистан да се изселят в любимата Германия!

Какво?Сирийски/Руски самолет ги е бомбардирал? От режима на Асад? Мръсник! Диктатор! Избива мирно население! Мерзавец! На първа страница......-Какво? Загинали са 150 жени и деца? US самолет ги е бомбардирал? Ееее, война е, случват се нещастни случаи. Има ли място след спортната секция? Обективност....

Режимът на сирийския президент Башар Асад носи основната отговорност за "химическата атака", извършена в бунтовнически и джихадистки бастион в Северозападна Сирия, в която са загинали най-малко 58 души. Това заяви върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Федерика Могерини, предаде Франс прес и БТА --АЙДЕ БЕ....

Всички извеждат на първо място новината, не обръщат внимание на източника- Сирийският център за човешки права, който се състои от един човек и е базиран в една бакалничка в Лондон и оттам извират само достоверни новини против Асад....

Ортака на Путлер Асад избива собствените си деца.

Сирия и Русия нямат никакъв интерес да използват химическо оръжие. Нито от военна, нито от политическа гледна точка имат изгода. За сметка на това вредите са много. Виж, ислямистите и техните поддръжници (ЕС, САЩ, Арабските монархии) имат изгода заради пропагандата и общественото мнение. Мисля че трябва да търсим виновника според изгодата, а не според това какво ни говорят по медиите разни индивиди от сорта на Могерини и сие.

Типично НАТО- вски прийом!Когато искат да обвинят някой,не се спират пред нищо!

за дискредитиране на Асад не са от вчера. Европа започва да изтърва нерви - има там 140 хубавеца европейци, израелци, араби и каубои, които сирийците изловиха из подземията на Алепо и трябва да обясняват за тях.

Правителствените сили са унищожили склад с химическо оръжие на терористите в същия град - Хан Шейхун, съобщи в. "Ал Маздар". Ето къде е ключа от бараката

Коя държава продаде това химическо оръжие на бандитите от ДАЕШ? Вече имам предположения

ли се кой поред е този скандал? Дали е от "студиото" в Египет, дето журналистите снимаха със скрита камера цирка, "представящ" зверства в Алепо или има нови звезди, които за няколко сребърника за нула бройки се включват в "изобличаването" на "режима" по Еврогейски?

ЧИСТА ПРОВОКАЦИЯ МЕЙДЕ ИН СОРОСОГГУАГА- ВРЕМЕ ДА СЕ УБИЯТ 5 СТОВНИ АЛИГАРХА И СВЕТЪТ ЩЕ ПОЕМЕ СПОКОИНО РУСЛО

А не Ви ли идва на УМ, че именно затова химическата атака е самоскалъпена от противниците на режима?! Защо им е на правителствените войски да нападат с химическо оръжие??????? Имат си авиация, Имат си торс1а, който убива всичко в периметъра си! Имат противо-бункерни бомби! Имат целият спектър от оръжия. Другите нямат повечето от тези неща. Не Ви ли идва на Ум, че ТЕ, както уркаинците със самолета направиха това за да спрат настъплението на РУСАСАД. Не виждате ли?!

Господи, Господи, човешки същества в агония, невинни дечица, бебета! Светът е вече отвратително място! Ако нямаше управляващите и интересите и явните и тайни организации, хората щяхме да живеем в мир и любов, каквато любов и мъка изпитваме към страданията на тези хора, и с радост бихме гостували или бихме приели гости от тях, ако не бяха отвратитените тирани над човешките същества, всяващи омраза и страдание. На всичко ще има край!

Стига рева. Или почваш да си пиеш хапчетата или отиваш в Сирия за да станеш миротвор-ец/-ка. Много луди като теб станаха миротворци - онази паресница Джоли например.

И ВСЕ ПАК ЕВРОДЕМОКРАТИТЕ СА ДОЛНИ И МРЪСНИ СВИНЕ

Б-гееца не е само продажна маймуна но и карлуковска такава

момче , радвам се че има хора виждащи истината ! то трябва да си пълен профан за да не видиш кои насра всичко у арабите ...

Нагласена работа. Не им е за първи път на еврогейските партньори. То не беш Сърбия, Ирак, Либия.... Само че тук Володя Путин стои на среща. Не е нито Саддам нито Моамар

Докато Европа, цивилизованият свят не затворят границите си с оръжие за тази фанатизирана измет , чиито живот и за тях самите не струва Нищо ще продължат да загиват невинни хора по цял свят . Какво направиха "хуманните, цивилизовани" правителства ? Отвориха вратите на Европа на Онези, които до сега се избиваха помежду си в техните страни , за да дойдат да избиват нас в нашите страни ! .. Само че, мнозина са наясно каква всъщност е истинската крайна цел на Хуманните Европейци и американци ! Интересно, защо ли японците и китайците не са толкова "хуманни" и не пускат тези нашественици у тях ? Нямат никакъв икономически или териториален проблем да ги приберат ? Ама , нещо не щат ?!? Защо ли ???

бре тъпак... ако доида у вас заради моите интереси и убuя децата ти и разруша дома ти , на теб какво ти остава бре ... няма ли да вземеш оръжието и да тръшнеш поне 10 преди да доиде и твоят ред ?

тъпотия си БЕГГЕЕЕЕЕЦ ПРОДАЖНА МАЙМУН КАРАКАФА

твое място бих си задал въпроса кои разбута арабите и защо ?

....изроди

За какво му е на правителството да си подлива вода?За какво им е на руснаците да пускат газ?Знае се кой избива мирни хора там.Знае се кои са подлеците.Знае се кой свали Саддам и Кадафи, въпреки предупрежденията, че ще ни залеят имигранти и никой няма да може да спре африканците.Същите са и сега.

От къде идва информацията, някой да я потвърди???

Че ти неграмотен ли си бе? Съобщенио е във всечки медии! Дааже и в тези, които са на майчиният ти език! Колко ще ми платиш, ако ти изброя препратки към източници? На парче ли ще е? Няма нищо по-нагло от россиянин.

А медиите откъде взеха информацията? От центъра за правата на човека. Който дори не се намира в Сирия.

хехето- Я ги изброй медиите и най вече източниците на информация, щото и аз мога да ти изброя медии с информация за 150000 убити в Мосул досега.

БЕГЕЕЕЕЕЦ И ВСЕ ПАК СИ ПРОДАЖНА МАЙМУНА

че начините и подходите в съвременния свят са грешни-неще и дума!!! въпросът е как по дяволите да се накарат всички управници в момента(и най-вече на "великите" сили),да си вземат отпуск за малко,като им се забрани да се месят(по време на отпуската) в световните дела!? дулата трябва да се насочат точно в обратната посока и...всичко ще си дойде на мястото!

Разузнаването на Мароко.Шефът на разузнаването Абдулах Хиям ,той казва:Терористите планирали атаки в страни и от Европа.ИД планирали химическо и биологично оръжие.Разузнаването на Мароко предотвратило там такава атака.Тези в/ва били достъпни по магазините в Европа и Англия.ИД имали своя арсенал иприт,смъртоносни в/ва Epsilon nevrotoxin-.Може да се използва за отравяне на храни и води,може да се разпръсква във въздуха.Това казва разузнаването на Мароко.Въпросът с химичното оръжие е много сериозен.Армията на Асад не разполага с химично оръжие,но такова има ИД.

са толкова глупави руснацие , на другят ден след атентата да удрят при това с химическо оръжие ... това показва безсилието и глупостта на други да правят такова нещо... jaлко за хорицата :(

Блядовете извършиха поредно ето военно престъпление в Сирия! Дотук жертвите на химическпто оръжие , вероятно зарин са повече от 100! Килията на Путлер в Хага е празна... за сега.

ти платен шит ли си , или си си пусси по рождение и криво мозъчно изродение ?? Чиърс !!

Къде да бдиме бе тикво.Дай си ник поне, мека китко

Колко елементарно , Уотсън ! :-DD След като Тръмп / новата УС администрация обяви, че свалянето на Башар Ассад вече Не Е непосредствена задача на САЩ .. трябваше да се измисли нещо , за да се разрови и покаже колко е "лош" човекът и трябва Непременно да бъде отстранен от власт , а Властта да бъде подарена на "Бунтовническата сирийска опозиция" , която междувременно се топи като ланшния сняг, а и като чуха застрашаващата съществуването им новина от САЩ заквичаха, като свинкя в джамия !! Е, не сме толкова немислещи де !! За съжаление жадните за власт по цял свят са готови да жертват и собствения си народ , само и само да се доберат до тази пуста ВЛАСТ !!

"Fake news" медиите (CNN, DW, BBC), както ги нарича Тръмп, продължават упорито да цитират повече от съмнителни източници... Помислете малко с мозъците: каква е ползата на Асад да използва химическо оръжие? Последствията са му пределно ясни. Забравяте, че за разлика от "умерените главорези" Асад е един изключително интелигентен и образован човек, завършил медицина, специализирал е във Великобритания и известно време е работил като лекар. Председател е на Сирийското компютърно общество, което внедрява интернет в страната през 2001 г. Съпругата му е модерна жена, отраснала и получила образование във Великобритания, където е била позната просто като "Ема"... Та в момент, когато убедително печели войната срещу създадените от САЩ и техните съюзници терористи ("умерени бунтовници"), той трябва да е луд, за да извърши подобна атака и това тъпата патка Могерини трябва много добре да знае...

Сценарият е ясен , но мноого елементарен . Жаждата за власт е канцерогенна ! А, когато вижда, че губи почва, подкрепа и популярност и направо загива е готова на всяка мерзост и престъпление - дори да убива собствения си народ . Това е Сирийската Умерена Опозиция . Казаха им , че губят подкрепата на САЩ и не виждат друг ход освен в подобна уродливост . А господарите им , които са им подшушнали , или "мълчаливо неотрекли" подобно действие моментално реагират , притичайки им се на помощ.. Колко елементарно глупаво . Мислите ли , че на което и да е правителство по света , където има събрани и хора с дипломатическо мислене , не им е ясно каква е голата истина и истинската цел на "мероприятието" ?? А, какво тук значат още някакви си 50-тина жертви ?!? Важното е циркът да се върти ...

Бо Бо

Поредният Холувудски сценарий, с който се цели да се даде повод на САЩ и подлогите в Европа да хвърлят обвинения. Колкото Садам имаше химическо оръжие, толкова и Асад има. След намесата на Русия и загуба на контрола в/у региона, Евроатлантика се опитват всячески да спечелят медийна победа манипулирайки истината. Като предмет за манипулация сега се използва операцията по унищожаването на склад с химическо оръжие на терористите в същия град (Хан Шейхун) от правителствените сили снощи. Наглостта на Евроатлантика няма край в контекста на агресорските им интереси. Убиват се невинни хора, съсипват се хилядолетни кутури и историческо наследство! Всява се страх и паника по цял свят! Стимулира се ислямския тероризъм, докато истинските убийци са костюмирани, манипулирайи истината от кабинетите си, осъждайки атаката...

Колко елементарно , Уотсън ! :-DD След като Тръмп / новата УС администрация обяви, че свалянето на Башар Ассад вече Не Е непосредствена задача на САЩ .. трябваше да се измисли нещо , за да се разрови и покаже колко е "лош" човекът и трябва Непременно да бъде отстранен от власт , а Властта да бъде подарена на "Бунтовническата сирийска опозиция" , която междувременно се топи като ланшния сняг, а и като чуха застрашаващата съществуването им новина от САЩ заквичаха, като свинкя в джамия !! Е, не сме толкова немислещи де !! За съжаление жадните за власт по цял свят са готови да жертват и собствения си народ , само и само да се доберат до тази пуста ВЛАСТ !! И ето, сценарият , театрото веднага се задейства .. Еь колкко е чевръста тази Магарини бе ! Ама преди да седне на този стол в ЕП си беше по убеждение добра приятелка и на Путин , и на Русия ... какво ли не прави Жаждата за Власт !!!

Сигурен съм,че ще има вендета за тези невинни детски жертви убити жестоко с хим. оръжие! Така трепаха ив алепо и види се нещата се връщат.

Пред очите на човечеството това е издорщина! Срам за всички политици, които гледат и допускат това да се случва! Проклетия.

Ох, аре бе вече станаха банални. Точно пък те са ги пуснали...колко удобно за западните правителства...

още по-удобно е за източните правителства. Няма хора, вината се приписва на лошия запад...

що не се регистрираш бе ? Май и на теб така ти е "още по-удобно " !?

Америка и Европа и ООН то само тах ги махнете от Сирия или Йемен и тдзи страни ще разцъфнат а защо не и от балканските държави

Помните ли онези природозащитници, които се мацаха с изкуствена кръв и лежаха голи по Витошка? Ако информацията излизаше по-трудно от България, по същия начин можеше да някой център за правата на човека в Англия да обвини правителството тук в кланета в центъра на София. Та толкова за "химическата атака" и статистите по тия снимки.

само дето тук е ЕС и колкото и свободата на словото да е на ниско ниво в БЪлгария, все пак сме в ЕС и такива безумия не може да се изфабрикуват.

Точно това казвам, в Сирия почти няма независими наблюдатели и всяка манипулация се превръща във факт. Реално цялата война беше един развален телефон. Многоуважаваните медии повтаряха като папагали свободни съчинения на един арабин от едно мазе в Ковънтри.

Кое не може да се изфабрикува? Лично съм бил свидетел как при отразяване на едно събитие, в това което журналистите написаха във вестниците единственото вярно нещо беше датата. Часът беше сбъркан а фактологията тотално.

Само ми прати снимка, ше ти нахлузя тюрбан и ще те изтъпанча насред Централна гара с калашников в ръка. Вика му се визуални ефекти. Ако това може да се направи от един човек с лап топ и евтина програма, то не ми говори на какви манипулации са ЕС и щатските служби.

Сирийската армия е унищожила склад за химическо оръжие на сърцеядите от Западна Европа и САЩ. Същата ЗЕ и САЩ кога ще пишат за хилядите убити от Американските бомбардировки в Ирак. Западна Европа и САЩ са основатели на ислямският тероризъм

привет от велика турция. тези руснаци да не се правят на три и половина. след експлозията в санк-петербург си отмıстиха като убиха над 100 дуси с отровен газ!

Това само вие терористите го твърдите и вашите поръчители от Западна Европа и САЩ. за вас живота не струва и пукната пара.

Много ясно нали? Нищо че така ще си вкарат политически автогол без никакви ползи на практика. Колко удобно обаче за противниците на Асад.

Атаката е избрана перфектно от Запада точно по време на псевдо конференцията от бо-ка Моргерини...... ЗЕ и САЩ са истинските създатели на тероризма

Това не е дело на Русия. Потърсете името КАХАЛ..

Забележително е, че нито една атака не е в състояние да разбие камерите, осветлението и декорите на Опозиционното телевизионно студио в Сирия, които продължават да снимат ефектни филми с високо качество. Цинизъм с медийно лице в стил Холивуд!

Защо ли не ми е жал...? И все пак нямаше ли е да е по- логична подобна атака над "бастионите" на И.Д?

Аз

Римляните са го казали: Cui bono? Еми... т. нар. сирийска опозиция bono. Демек... ясна работата...

късокракия кремълски педал е

Естествено.че е той. Даже една жена видяла, как той лично ръси прахчета с едната ръка (с другата държал бутилка водка) от самолет. Жената много съжалява, че не е могла да направи снимки, но е сигурна, че е той.

Асад е използвал колкото и Садам имаше. За какво мй е на сириската власт да обгазява цивилни. А да сетих се, за да даде повод на САЩ и подлогите в Европа да хвърлят обвинения. Ех колко бил глупав Асад. Това си е типична разработка, а убийците са костюмирани, седят в кабинети и осъждат атаката.

Око за око, зъб за зъб..след Ст. Петербург иидва тва...такава е играта....пада им се!

Само че Шойгу е привърженик на системата око, за око, зъб за чене. Тка че очаквайте продължение.

докато си гледаме съвестно работата в някои части на света убиват деца.... едни много лоши деца предполагам а??? и нашия ред ще дойде и други също ще си гледкат собствената работа... скапан свят... за пари и власт

ИЗРОДИ...

Колеги, по коя версия работим, пишете ми на лс!!!!

Абе що няма поне една снимка и от Мосул.

Ал

"съобщиха Сирийският център за наблюдение на човешките права" Оня дето е базиран в Лондон ли? Че те досега поне 10 пъти излъгаха за газови атаки. Даже преди няколко години и международни наблюдатели изпращаха по техни сигнали ... и нищо!

Русия отричаше и за Катинското клане или за какво ли още не?!?! Руснаците са талантливи само при убийства на цивилни...руски терористи..

Щерев теб кой те пусна от Карлуково?? Тези гласове в главата ти трябва да се изнесат с подобаваща доза електрошок, че поне някоя и друга гънка да се появи на гладкия ти, като яйце мозък...