Ердоган: Близо сме до победа в Африн

Ердоган заяви днес, че турската операция в Северозападна Сирия срещу кюрдските Сили за защита на народа (СЗН) се приближава към "победа" с всеки следващ ден.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Близо сме до победа в Африн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ало дир.а махнете снимката,това не са воъниси о турската армия,а са опıлшенси-сириъси.

никакви измислиси,клевети не могат да спрат аскера,скоро над африн ще се вее турския баърак,остават около 10 километра.

Смешен народ са франсетата....

Ердоган ликвидира натовската и американската агентури в Турция и сега ще командува като падишах много години напред

Мачкай терористите от САШ. Уважавам президента на Турция,защото пази народа си и не претендира за чужди земи за разлика от САШ!Мачкай ги Ердогане,мачкай ги!!

Ква стана тя !? Вече трета седмица ,Великата турска армия превзема едно село защитавано от шепа ....милиционери . Някой май стана за резил .

Ще победиш, но не можеш да удържиш победата. Кюрдите ще ти разкажат играта, рано или късно и твойте 15 милиона кюрди ще скочат. Кюрдите на са турци, турците са ги поробили още от османско и им дължат свободата както на всички други народи освободили се от османско робство.

до Елин. твоя Исус е само 1 Пророк нищо повече. по тая ваша логика всички мъже са божии синове и всички жени божии дъщери. вари се информирай малко по темата религии

Дали Ердоган е прав за операцията е друга тема, но химическо оръжие се е ползвало в Сирия само от джихадистите, и та най-вече за провокации. Който не слуша "батковците", веднага му спрятат провокация, или поне обвинения. А Макрон само плямпа. Фрация в Мали едва се справи, рева за помощ от съюзниците, как ще се опъне на една по-силна армия ... Празни приказки.

.....всъсност може ако изтрели няколко ядрени ракети на турция!

Победата в Африн е победата на доброто над злото

на турчина и турците-НЕ ВЯРВАЙТЕ,те са лицемери и лъжат

няколко дневните дипломатически срещи между сащ и турция завършиха без резултат. американците пускаики с парашути още няколко стотин тона тежко оръжие на кюрдите си мислеха че ще оплашат турците и ще ги накарат да превключат на задна скорост. на против, засилиха ce ликвидираики 2000 терористи. а останалите избягаха към пустинята героиски, оставяики оръжието си.. инересното е че военните власти от началото са си правили списъци от конфискуваните оръжия. а OOH какви ли санкции ще приеме срещу сащ и страните снабдители? или ще си затвори пак очите? на ред е ...манбидж.

хм.. че вие сте си на задна откак се помните

" Сирийски лекари, сирийските кюрдски сили и организация за наблюдение на човешките права обвиниха Анкара в извършване на газова атака в сирийския район Африн. На това турски дипломатически източник отговори ,че Турция никога не е използвала химически оръжия в операциите си в Сирия и полага максимални грижи за цивилните." Макрон, френския президент мощно заяви преди дни, че ако се прекрачи червената линия на Обама за използване на химическо оръжие в Сирия от Асад, то Франция ще атакува извършителя на химическата атака! Сега традиционните осведомители от Сирия хибридната опозиция( сирийски транс наемни патриоти за хибридна демокраси) и Рами Абдул Рахмани от бакалницата в Англия, твърдят че Турцитя са използвали химическо оръжие срещу хибридната транс опозиция- в случая кюрдите! Става интересно, Франция ще атакува ли Турция, дето са съюзници в НАТО!

На Франция не и стиска да атакува когото и да било, който може да отвърне. Ще хвърлят някоя бомба в пустинята и ще кажат че са свършили голяма работа.

Е ако са камиларска банда в Нигер или Чад, може и да ги разбомбят, но до там!

въпросът е сложен тъи като турция до сирииската граница е разгънала системата Koral които спроред световни експерти няма аналог дyри в NATO. между другото маи и в германия между премиера и ппезидента има разногласия както в сащ. там пентагонът и тръмп. подобна стъпка би довела европеиските градове до разруха от времето на в.c.в. а и на китаи не е обходимо да влезе във воина с запада. изпразваики хазната ( 5 трилиона $ в кеш ) си в центъра на атлантическият океан ще се преобрази черна дупка която за броени часове ще атомизира континентите USA-EU.

Победа няма да имаш над кюрдите.защото земята не зависи от алах а от Исус Христос

Точно вчера четох, че се подготвя поредна провокация за ужкимско използване на химическо оръжие от Асад. Обаче тоя път са го прехвърлили към Ердоган, за разнообразие, пък и защото им попречи да си направят американски марионетен анклав около Африн.

Ще видим.

"...обвиниха Анкара в извършване на газова атака..." Ами сега? Ще повярва ли ООН и световната общественост, ей така без разследване и доказателства...? А въздушни удари ще има ли?

франция е приела около 4 000 сирийци,не повече ,но е изпратила 6 000 джихадисти там ,които да превземат сирийски територии .