Тръмп: Не съм казвал кога ще ударим Сирия

Втори ден подред Доналд Тръмп пуска сензационни бележки по Сирия в Туитър. И двата пъти това става в 6 часа сутринта местно време.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Не съм казвал кога ще ударим Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новите "Умни" ракети на Тръмп се оказали толкова умни, че когато разбрали, че ще летят срещу Русия, поели директен полет към Марс. ;)

Sm3hurk0

Тоя на вързано куче ляп не мое да даде :))) Американски комедиен канал " Сламената кратуна от сламената колиба"

Ебаси пича, евала! Доказа "КОЙ" е президент на САЩ - може да прави каквооото си поиска!

Откачалник.Ще му ударят кожения пирон.

Тъй де, и оня текст в който се казваше, че ще ударя по Сирия до 48 часа не съм го писал аз....но хайде, ясно е, че Тръмп се опитва да се измъкне от ситуацията някак си. Всеки от великите западни лидери го прави по своему, за да може да има разнообразие колко смешни са - Макрон обявява, че има "неопровержими доказателства" за хим атака, но не ги показва на никой, Меркел казва, че била "напълно убедена" в същото и че Сирийския "режим" бил виновен, но няма да участвува...аналогична песен пее и Т Мей. С една дума, жалка работа!

Не бе, системата на Туитър е добавила 48те часа без той да е писал, той не бил казвал ... Иначе цял свят чакаше да види какво ще стане като изтече времето, ама видиш ли, той не бил писал ... Абе изобщо всичките са си йетаковали таковата ... Че били и забравили да му благодарят, че изгонил ИДИЛ ....

Путин: Тръмп е възпитан и добронамерен човек

Просто е забравил поговорката ''не хвали малко прасе защото не се знае каква свиня ще излезне''...

Абе в Сирия си е... майката. Сащ, Франция, Великобритания, Израел от една страна, от друга Русия, Иран, Китай и Турция. Тия ако се сбият кютека ще е страшен... Така че да си опичат акъла френския макарон, бабето и перуката.

Забравих и Саудитска Арабия и Катар, които ще участват със Запада. Яка мацаница, затова най-добре мирно и кротко, че става много сложно

От страната на Русия е само Русия, Иран може спокойно да не го броим. Турция, разбира се е при САЩ, а Китай ще гледа отстрани.

Лондон, Макарон и Насраняху само ще поскърцат още ден два със зъбки, щото знаят, че С-400 "Триумф" може не само да сваля самолети, а да стреля и по морски и наземни цели, а "Калибрите" не са Саддамовите "Скъд". "Генералният щаб на Русия заяви, че ударът на САЩ ще бъде отблъснат в случай на нападение и отговора ще засегне не само въздушните цели, но и местата откъдето е атаката, Китай е решил да изпрати своите кораби в Тартус, и ще се присъедини към руския флот ако САЩ започнат да се държат още по-непредсказуемо, Иран също е поставил в бойна готовност военноморските и противовъздушнсите си сили."

Светът без сащ ще бъде едно нормално място за живот....

Бунак, ако го няма САЩ някой веднага ще започне да преследва болните си "империалистически" интереси. САЩ са се нагърбили с ролята на световен жандарм, да плашат децата и все пак да гарантират някакъв мир и просперитет, доколкото е възможно!

Само докато бъде открит петрол в района ... после са ти таковали таковата ....

за няколко часа орИвахте орталъка бе. каПутин от 2 седмици мисли контра мерките с/у дърпането на ушите на олигарсите му - ама нищо не казвате за това.

Кофти нали? Единия мисли, други рипа, реве и се заканва без да мисли щот бил голем пич, на другия ден - "Ама аз така ли съм казал?!? Аааа не, не съм казал кога..." Кой е значи уравновесен, разумен мъж и управленец и кой ветропоказател, надувко и по същество синоним на женски полов орган?

Всичко това навежда на мисълта че туитовете на Тръмп не ги пише Тръмп. Да си припомним как миналата година 59 томахавки удариха Сирия дни след като Тръмп заяви че Асад остава. Предполагам са го имформирали аз атаката едва след като ракетите са били изстреляни. Явно Тръмп няма пълен контрол.

"59 томахавки удариха" , да ама не удариха 59, половината на някъде излетяха и Дони го боли , сег а се хвали , нови , умни ... ракети, предните биле тъпи за туй отлетяли

59 томахоци изпратени, 23 пристигнали. С Български Пощи да ги бяха пратили по-висок процент успеваемост щяха да постигнат :)

Боже, побързай да решиш проблемите..., че някой хора не знаят къде се намират и мислят, че са безсмъртни....Една война дали ще е с щастлив край и за тези, които я започнат?! Алчност, злоба, деградация.....и накрая пепел и прах....Добра перспектива за всички земляни...Интерсно?---- Тръп както тръгне срещу Путин, вторият дали ще стои със скръстени ръце....Ще го отнесем всички...

и аз така мисля! Като толкова не могат да се разберат тия двамата, да си организират една боксова среща в някоя зала и който победи - неговата да е ! Що да мре целия свят заради две държави

Чакайте малко сега. Това, че е пуснал този туит, въобще не значи, че утре сутрин няма да пусне ракетите. Нека да не бързаме. Освен това леля Мей и оня женения за бабето, може като нищо да решат да атакуват на своя глава и тогава ще се види принуден да действа. Така че нищо не е ясно

Може да си сменя мнението, но поне е малко по-разумен от Терезчето и Макарончо. А това, че си мени така мнението, според мен показва на какъв натиск е подложен

споко, ясно е! Няма да пусне никакви ракети, защото самите американци ще го натръмпят! В момента човеко създава планиран хаос, натрупва напрежение в Русия и Путин, създава планирана психоза и апокалиптични настроения в света, че все пак "Русия трябва да отстъпи" пред непреклонната воля на САЩ! Опитва се да обоснове тази воля правово, но никак не му се удава.

Само не знам тоя кукундрелник защо трябва да разказва мокрите си сънища всеки ден в 6 часа сутринта ?!

цивилизатори, "Порталът Rseau International, позовавайки се на френски източници съобщи, че китайските военни кораби в Средиземно море са получили заповед да влязат в състава на ВМФ на Русия в случай, че САЩ се решат на масиран обстрел над Сирия." Дядко Дони с Китай няма да посмее да се скара, бас ловя.

Това ми звучи малко като фалшива новина. Ако беше истина обаче щеше да стане наистина интересно!

година през юли китайски и руски кораби правиха съвместни учения в Средиземно и Балтийско море.

Ами то всъщност КНДР е създадена от СССР и после след 1989 година, КНДР се поучи от опита на Горбачов как точно не трябва да се прави перестройката. Китайците са мъдра нация, помнят от кой са видяли добро и от кой зло!

КНДР да се чете КНР

КНДР е обидена защото Дони планира визита от високо ниво в Тайван и това е непростимо ... А ако наистина го направи , ще яде хурката

просто за точност колега.

Истината е, че съм благодарен на щатите за борабата срещу ИДИЛ. Благодарен съм и на Путин, щото откакто се намеси ИДИЛ започна да губи територии и беше унищожена. Сега ако може да се разберат да си поделят Сирия мирно, без да се сбият или да я доразрушат ще съм им още по-благодарен!

благодарен на САЩ че създадоха ИДИЛ ? не искаш ли да се съберем и да си поделим сестра ти , жена ти ... ? мирно и тихо

Интересно, ако не беше зад клавиатурата, а срещу мен дали щеше да посмееш да ми го кажеш. Ще ме зарадваш ако посмееш. А сега на въпроса: Какво е твоето предложение за изход от ситуацията? Спести си изказвания от типа този или онзи да подвие опашка и да се махне, щото е неприложимо. Или предпочиташ да се сбият?

Този е за осмирителна риза вече защото задмина и наш боко и плевньо дето даже и шамари щеше да бие...Докато не се изолира сащ от света няма да има мир и спокойствие.. Да се изолира ама с такива алчни страхливци дето са се настанили да властват в Европа няма как да стане и винаги ще сме потърпевши ако си траем

Хайде решавай дали ще удряш, за да знам дали има смисъл да си плащам кредитите и парното...

Унищожени човешки животи и съдби, заради болните амбиции на Америка и Европа! Света е полудял...

Mистер, Gалтамхамбургер! половината отгоре, другата отзаде.

Да не би да са загубили самолета ? Или нещо лошо е съзрял ?

Този човек явно искрено се забавлява като пуска туитове и гледа как целия свят се шашка. Дали осъзнава, че е президент на САЩ и от него се очаква да се държи сериозно, а не като тинейджър!?

Вярно се шашка светът - при първия туит борсите реагираха с няколко процента надолу. Това са десетки милиарди. Наистина е малко несериозен. И като Борисов - сутрин едно, вечер обратното :)

луд с картечница..

Тръмп щял да оповести началото на нападението в Туитър. Междувременно китайски отред бойни кораби извършват учения в Ср. море и се намират пред руската база Тартус.

Китайски бойни кораби присъстват и в Балтийско море

Сега мнозина си задават въпроса :защо се колебае Тръмп ? Може би отговорът беше даден снощи от известният израелски деец Яков Кедми - бивш р-л на израелската специална служба за външни операции "Натив", съветник на Нетаняху и настоящ военно-политически анализатор, който в политическо предаване по руската РТР заяви, че ако Путин руския ГЩ категорично заявят, че ще отговорят реципрочно на евентуален удар , то Тръмп при никакви обстоятелства няма да предприеме такава стъпка. В подкрепа на своята теза Кедми заяви: вижте как се измени поведението на Тръм спрямо Северна Корея и Ким. При първата корейска ракета той обяви ,че ще изтрие страната от земята, а при втората, която показа възможности да достигне САЩ обяви, че ще преговаря с Ким. Информациите от различни източници показват , че такова предупреждение е направено, не в Туитър, а по съответните военни канали, където от двете страни разбират за какво става дума. Например порталът Image Satellite International , който следи движението на пътнически и военни кораби съобщи, че е забелязано значително раздвижване сред руските военни съдове, вооръжени с крилати ракети в Средиземно море, а корабите и подводниците в базата Тартус са излезли в открито море за отблъскване на евентуална атака. руски медиис прозападна ориентация съобщават, че по вътрешни линии за оповестяване руската армия, вкл. ядрените сили са приведени в повишена бойна готовност. Аз все пак вярвам на баба Ванга, че третата световна война ще започне едва когато Сирия падне, а за сега такива изгледи няма.

Тоя кретен държи целия Свят на нокти.

Путин не му е разрешил.

Тръмп блафира! Еб.ва се с цял свят. Нито имат умни ракети, нито нищо! Тия умни ракети нали трябва да се изпитат, как се изстрелват, как летят.. е, нали всяко изстрелване и полет на ракета се следи от няколко десетки шпионски спътника от Китай, Русия, Япония... Никой не е чул и видял умните ракети, освен мистър Тръмп

Блъфира Тръмп, ама руските кораби и хеликоптери се вдигнаха и се преместиха от там, където им казаха, че ще ударят американските ракети. Щото тоя не е съвсем наред с главата - един дявол знае блъфира ли или не.

Руснаците си се обезопасяват "по устав", защото има пряка заплаха, но това не значи, че не са подготвили изненада на америкосите Засега единствено обявиха, че ще свалят ракетите, без да потапят кораби и такива крайни мерки, но зависи колко изнаглеят онези

вероятно. САЩ и Русия обикновено действат комбина. Едните са добрите, а другите лошите, според предпочитанията.

Тръмп: "Каква полза да имаш ядрени ракети като не ги използваш?" Готови ли сте?

дебил. То това същото да идеш в Австралия за да караш сърф по времето, когато там си се събират белите акули, но ти понеже си "пичага" да се качиш на дъската, щот нал за тва си отишал там и ще ти ръждяса сърфа ако не го ползваш. Ма аз да го питам дъртия мискинин той каква полза има от Мелания, като вече няма как да я ползва поради обективни възрастови причини?

ФАЩ са решили въпроса как да нападнат която си поискат държава по Света...Измислят си нещо за химическо оръжие и пускат бомбите.Кой ще спасяват и от кого обаче? След като те създадоха ИД и я финансират и до днес?

На Тръмп му е нужна война, за да отклони общественият интерес и да избегне импийчмънт, както и да завърти тихомълком някоя далавера, така както Буш младши!

със Асад, друго война да речем със Северна Корея и съвсееем трето е война с Русия, че и за капак китайска ескадра е пристигнала пред Тартус, основната руска база в Сирия.

Чудя се кой е по-просТ, Дончо или джуджето Буш младуту?

Абе може и да дрънка празни приказки, ама руснаците опразниха пристанището и базата в Тартус още вчера.

А какво трябваше да направят? Да съберат всичко наличо на едно място?За по-лесна цел! Бойните кораби са затова-да не седят в пристанищата при заплаха!!

И как го тълкувате това ? Излизането в открито море срещу противниковата ескадра с пълно въоръжение ? Не е слабост това, а пълна бойна готовност. Каква работа има флот в пристанището, когато чуждият ордер приближава, за какво са ВМС ?

Администрацията в белия дом броят дните до следващите възможни избори, защото всеки ден с Доню си е истинско изпитание!

От цялата новина става ясно, че този спектакъл по всяка вероятност е режисиран от радетелите за разпадане на САЩ. Става интересно наистина! А след това?

добре че си в групата на 80-те % щом те радва този малоумник ... ха ха ха

Ми ти явно си пълен идиот и затова го разбираш- идиот с идиот се разбират прекрасно.

звънял Володя по червения телефон и го е зплашил, че ще прати 60 руски дипломата да отвлекат Мелания и ще я ожени за Кадиров.

ха ха ха ...и там хоп цялата рода ще и се изреди , после комшиите ...

е ще се отърве от словенката и ще си купи рускиня. по-евтино ще му излезе.

пред хората го търпи, а някоя дива колхозничка като нищо може да го удуши през ноща с възглавницата.

Знаеш ли я и нея каква е, говори малко, гледа лошо и някак си го е накарала да се ожени тъкмо за нея от безброй "професионалистки" навити на портфейла му! И Ивана и Мелания са от източния блок, възможно ли е да е случайно?

а какво стана с мощния ответен удар на яйцето (руската икономика) срещу камъка (американската икономика) който Шаломов и сие ни вряка 2 седмици? Още го няма.

Ко рече?

Що не кажеш а? То не е като да се правиш на мъжкар пред Мелания, която всичко ще претърпи понеже чака да те наследи нали?

На вниманието на ЦРУ: Моля сезирайте се- някой е хакнал Туитър акаунта на г-н Тръмп и е оставил пълен идиот да поства tota; sh*t!

Тръмп акаунта на г-н Туитър

Тръмпе, това не е като да тръмповаш тъпата Мелания. Ма ако искаш някой друг да я тръмпова продължавай с глупоста си. Тя и еврейката Терезка ти е дошла на помощ както едно време глупавият Тони Блеар тръгна с Буш, но сега са други времена.Тръгнеш ли с ялови крави нищо няма да постигнеш. Ще те харзулнат та и президентството ти ще отиде. СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА излиза книга и интервю за него от бившия на ФБАй в която той сравнява Тръмп с бос на мафия. Крава що мучи много, малко мляко дава.

Запада загнива, а долара всеки момент ще се срине. Притеснява ме само това, че всички (без изключение) руски държавни чиновници пращат децата си на Запад, купуват имоти на Запад и държат парите си в западни банки. Дори дъщерята на Путин е в развратната Холандия. Дъщерята на Песков, говорителя на Кремъл - е в Париж, а дъщерята на външния министър Лавров направо има разложен американски паспорт. Що така става?

баламите като теб да се притесняват

Гледат от нашТЕ политици и управляващи . На нашите , къде са им децата ,....защо ни баламосват със ''социална'' политика , а самите те живеят в охолство ?

Аз ще ти кажа... Никога! Хубаво е да се наспиш, преди да решаваш как ще дразниш мечката....

мечка... проскубан мечок на синджир и танцуващ под музиката на руските олигарси, долара и износа на горива.