Алгафари: До часове ще започне изтикване на диктатурата

Вероятно до часове ще започне изтикването на най-грозната диктатура в света, тази в Сирия, написа Нидал Алгафари на фейсбук страницата си.

Обратно в новината

Коментари - Алгафари: До часове ще започне изтикване на диктатурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ченгето Алгафари (за разлика от брат си Мажд) ... пак се изсRа! Но кой беше тоя Нидал, а? РЕШЕНИЕ 54/26.11.2008 г. - РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - КОМИСИЯ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ установява и обявява принадлежност към органите по чл. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия на следните лица: Българска национална телевизия Три имена: Нидал Ахмад Алгафари Дата на раждане: 18.12.1965 г. Място на раждане: Гр. София Вербувал го служител: Кап. Светлин Димитров Петров на 08.11.1988 г., регистриран на 25.11.1988 г. Ръководил го служител: Кап. Светлин Димитров Петров Структури, в които е осъществявано сътрудничеството: ДС, управление 06-09-02 Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник: агент Псевдоними: Наско Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1: Документи от ръководилия го щатен служител; рег. дневник; картони обр. 4 2 бр.; лично дело IА-37198; работно дело IР-17987. Снемане от действащия оперативен отчет: НЕ Е СНЕТ Публична длъжност или публична дейност: Изпълнителен директор от 07.06.2002 г. до 06.06.2004 г. Комисията разполага с документи, удостоверяващи принадлежност на Нидал Ахмад Алгафари към органите по чл. 1 след 10.11.1989 г. ... край на цитата!!!

Е не съм съгласен, по-грозна диктатура от тая на Садам нямаше няма и да има. Тогава и ние се присъединихме за да я махнем, а сега даже не ни споменават ...

САЩ си правят химически атаки, после контраатаки, после си плащат на МАлафари и други клакьорчета да ги подкрепят по медиите. Искараха ни супер тъпи.

браво алгафари до болка точен

Само много мерзък човек може да иска за родината си съдбата на Либия. Това искаш, Алгафари.

Мангафари, колко часа вече минаха. Какво изтикаха жидоянките? На 13-ти не искаха да започнат, щото са фаталисти и кретени. А на 14 повчето ракети изтрещяха във въздуха. И кво? - 200 милиона долара ги пръснаха в небето над Сирия за 2 часа. Ти кой искаш да дойде на власт, Ал Багдати ли, или неговите началниици? Къде се пръкна баш в България продажна гнида. Айде марш на фронат в Сирия , бий се до твоя победа, мръсна подлога. И жена ти да ти бие шута, моеж и без теб, срам си за нея.

За жалост точно Сирия ще претърпи тотален крах, това е единият от роговете, който ще бъде пречупен - вероятно ще изчезне като държава. Не става дума нито за нефт, нито за власт........Силите под 666 действат по план.

Определено неспасяем случай, щом дори и жена му, която е специалист оказващ помощ на хора с проблеми като неговите не е успяла да му помогне.

Предлагам на г-н Алгафари първо да разговаря със сирийски бежанци и след това да пише. Аз съм разговарял и нещата не са никак елемантарни. Пловдивчани ако искат да видят друга гледна точка да посетят автомивка Вестра. В момента се държи от сирийски бежанци.

Абе тоя продажен червй, защо не се върне в коаката от която изпълзя, а?:)

За човек който е щастлив от това ,че хиените се готвят да унищожат татковата му държава и им помага ще се държи така и когато същите хиени нападнат и майчината му такава. Това за мен е представител на най нишата твар на човечеството.

Такива родоотцепници като този (Алгафари), който в емиграция плюе родината си, докато сънародниците му се борят да я съхранят, заслужава единствено презрение.

Какво знаеш ти за Сирия бе ? Асад ще го бъде.

Ей, що го плюете човечеца? И без това му е терсене. Имайте поне малко милост към него. Всеки може да греши.

Малко ще ти е да те върнем на Асад. Тука просто няма място за теб. Ходи си по живо по здраво в Сирия да громиш Башар,нали си загрижен за демокрацията?

Асад идва на власт с преврат в Сирия. От тогава в Сирия се установява ,по перминология от любимата му СССР-фашистки режим. Ама то и СССР идва на власт с преврат наречен революция. Та таква да ползват дума свобода и демокрация е все едно ................

Какво стана, Нидале? Гледа ли днес как президентът Асад отиде на работа с усмивка на уста, и без охрана дори. А и защо да не е усмихнат: Печели войната с арабските и Западните терористи, денят днес е слънчев и хубав, а вчера някъде над пустинята и заря имало, за близо 200 000 000 долара. Нищо, Нидале, ти поизчакай...

Противно е да се гледа и слуша този безочлив нагаждач, некадърен използвач на ситуацията и нечестен сирийски боклук дошъл на хранилка тук!

Тоя все се пише на голям умник и мислител, но не разбра ли, че българите не го приемат!!! Да си ходи и да ръси "умнотиите" си в Сирия!!!

Марш боклук от родната България! Заминавай на хранилката при тъпите задокеански господари! Какво дириш в благословената християнска земя и разнасяш само зловония! Връщай се при корените си , а най-добре при господарите си!

Този не беше ли депутат от БСП по едно време? Какви задокеански господари са ти в главата? Той е истински комунист даже!

Беше комунист, ама като падна триглавата и свърши папото пи партията майка, се врътна към либералите.

Абе БОКЛУК що не си седя в Сирия да се бориш против режима?мама ви и рязани капути дето само лаете от страни!!!

ИДВА МИ В ПОВЕЧЕ!!! ЗАПИШИ СЕ НА НЯКОЯ СЕСИЯ ПРИ НЕКАДЪРНАТА СИ ЖЕНА-ПИШМАН ПСИХОЛОЖКАТА!!! И ДВАМАТА СТЕ ЕДНАКВО ПРОТИВНИ И НАХАЛНИ!!! НО ЗАТОВА ПЪК СЕ ВРЕТЕ НАВСЯКЪДЕ!

Алгафари, от твоята любима Велика Британия те поздравяват: "Британският премиер Тереза Мей заяви, че е наредила нанасянето на координирани удари за намаляване на капацитета на сирийския режим за химически оръжия и възпиране на употребата им, предаде Ройтерс. Мей увери, че тези удари нямат за цел намеса в гражданската война, нито смяна на режима." Какво стана с "изтикването на диктатурата", а, Алгафари?

Алгафари,целувай САЩ по задните части,но не замърсявай ефира,мирише лошо!

Върховна наглост и цинизъм е да се месиш във вътрешните работи на една суверенна държава лъжейки будалите че го правиш в името на хората и демокрацията а всъщност да искаш да наолжиш своята форма на влияние и извличане на ползи от това. Жалко че хората не осъзнават че всъщност никога не е имало демокрация върховенство на закона и равенство за всички и че винаги ще има господари и роби...гнусотия.

Успокой се малко, човече!Пий една вода, едно хапче и се разходи!Какво си се разпенил рано сутрин в събота!Омразата вреди и руши най-много теб!

Този боклук плод на генетично смесване на ДНК от човек и животно трябва да бъде рециклиран заради замърсяване на човешката раса.За такива като него имаме хубавата думичка помияр.

А сакън! Какво е направило животното, че да го замърсяваме с тази лайняна каца? По-скоро да върви при лешоядите и мършоядите - те си падат по подобна пикантна храна.

Ама кажи им го сириецо Алгафари, на нашите абдали русофили, че техния любим КГБ-гном Путин и Русията му, са поддръжници на мракобесието, убийствата и беззаконието на диктатора убиец Асад...!?!?!? Чий го търсят в Сирия...?!? Защо окупираха Крим, защо се бият в Даонбас - това са имперските амбиции на един руски кретен като Путин... НЕ ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ ТОВА НЯМА ДА ГО ТЪРПИ...!!!!!!

Не усещаш ли, че такива помияри които обсебиха българският ефир( само техни предавяния по телевизиите ) станаха милионери на гърба на бедния народ, който им праща СМС за гласуване е тъпите им предавания. Наебал Мангафатари да ходи в родината си да прави предавания и там да работи!!

Беше бит, ебан и опозорен отново! ТръпНаш! :)

Още един ербап-революционер. Да помним - "Сирийската свободна армия" подари Ракка на Ислямска държава. Толкова за "революцията ви". Да живее Башар!

Т.ъ.п.а.к.ъ.т дано вече е доволен - англосаксонците с подкрепата на Макарончо разбомбиха родината му...

Този на коя планета живее? Няма ли разум? Какви ги бръщолеви? Дългата коса не значи много мозък! Позорно, невежо...........

е Алгафари.

за тоя "мислител" станаха над 1000 мнения. без да имам ясновидска дарба знам какви медени слова ще прочета... Аз пък реших да ви запозная с творчеството му, може бик да се продаде нещо на някой негов фен - срещу скромните 25 лв. Кусайте със здраве откъса от Аллах, милост нямаш ли?: "Мехмед подаде на Стоян едната питка, другата на Назмие. Трета взе за себе си. Цвета отхапа малко залъче. Първо усети вкуса на сочното месо. След него странен и непознат за нея ароматен и топъл вкус. Следващия залък бе по-голям. Усети как насладата се разлива от устата към гърлото ѝ и как се спуска по всяка частица на тялото ѝ. - Добър ли е кебапът, Цвето? попита Мехмед и отхапа от своята питка. - Никога не съм кусала подобно нещо! Има странен вкус, ама добро е! - Странният вкус идва от тахана и бахара, Цвето! Нещо като черния пипер, дето и ние го знаем, ама по-различен. Испанците го докарали от новите земи, бахара, като го мислили за черен пипер. Мехмед, следван от Цвета и Назмие, а след тях Стоян продължиха към чаршията. Там, дето минеше Мехмед, хората оставяха търговийката си и притичваха да му благодарят. Други пък му целуваха ръка, трети благодарно бутаха част от стоката си в ръцете му, ей така, за хаир да е! Цвета, която вървеше след него заедно с Назмие, първо гледаше в хората, а сетне започна повече в Мехмед да гледа. Той се поздравяваше с всеки, на някой му казваше нещо, при друг питаше за здравето на роднина, а някъде се прегръщаше с хората и по три пъти се целуваше, сякаш са братя. Като подминеше, хората след него, макар на различни езици, едно казваха: - Бог да те поживи! - Аллах здраве да ти дава! - Благословен да си! - Добър човек си! Хорската благодарност така украсяваше хекимина в очите на Цвета, както никоя приказка не би могла.

ако творчеството не ви допада - слагайте минус, ако ви харесва - плюс.

понеже ми се гади от писаниците му, аз сложих първия минус. друг е въпроса дали ще го отчете системата, понеже е към мой постинг.

До часове, за сега "сирийчето" не се справя добре с предсказанията. А сега какво да очакваме ? Някакво ново чалга шоу. Със здраве

Сирийчето позна за часовете,но аз не успях да избягам през това времеТия хулигани не искат разрешение от ООН и пак се оказах неподготвен

Продажна отрепка!НА ТОВА ЛИ СЕ ДЪЛЖИ"УСПЕХА"ТИ?!

Съжалявам жена ти, че е прибрала такъв боклук!

ТЯ Е СЪЩАТА!!! ЛИКА-ПРИЛИКА СА СИ!

Жалък гей!Хим.атаки са или измислени или имитация.Къде са отровените-само те са истинското доказателство.

И сега какво правиме бе сирийски папуняк,където мислише да ударят американците собствената ти родина....нещастен доносник на ДС!

Ало, г-н Алгафари, гледахте ли, чухте ли доказателствата кой е поръчал измамата в Дума. Какво правим сега? Хайде от мене да мине, тичай да се гушнеш при Мадленчето.

Г-н Алгафари, усещате ли как Ви го натикват?

този не беше ли от бсп?

Този е "политически полиглот" или крактко казано Политическа Курва...Стерва по точно ... те носят Зараза

Този е политическа курва, защото е като тях, търчи ту при единия ту при другия, за да го изклатят!

Този Кретен е като да "Армия Крайова" дето даде на времето Варшава да стане кланница на СС-овците. Не знам дали Бог би убил такъв кретен. Само да си цапа ръцете...

Твърде много хора се дразнят от интелектуалните качества на човек, който не се наложи дори и в шайката на агент Гоце, и то в нaй-слабия и период. Точно преди да изплюскат и последните центове.

Народа на Сирия иска да живее в мир с народа на Израел! Ако Асад пречи на мира трябва да си тръгне.

Мнението е правдоподобно, арабската пролет трябва да свърши това лято.

Вижте не го плюйте човека бе. Ако говори друго, нали ще отпадне закрилата от щатските служби за наркотрафика, дето го връткат с братчето му.

Защо не завърши молитивата с Алах акбар?