Москва реагира за българските оръжия, намерени в Алепо

В Москва "възникват въпроси" във връзка със съобщенията, че оръжия с български произход са намерени в сирийския град Алепо.

Обратно в новината

Коментари - Москва реагира за българските оръжия, намерени в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Москва реагира браво на навременната реакция!

Москвяа да не реагираше изобщо на руското оръжие в Ал-Кайда, в Муджахидините, в Боко Харам. Даже снабдява с такова Асад за да трепе по-успешно народа си. Снабдява и с такова терористите в Донецк и Луганск, за да се бият срещу законно избраната власт в страната. Там Москва ги нарича "опълченци", а в Сирия са терористи.

Москва води целенасочена кампания за възстановяването на руското влияние в някои държави, които вече са част от ЕС и НАТО, сред тях е и България !!!

На битова химия: Вашата теория и вашето разбиране за нещата в Сирия се покрива с разбирането на руските бандити, окупирали украинска земя! Нашата теория и нашето разбиране е диаметрално противоположно! Това е теорията на ЕС, САЩ и НАТО, според която Асад е сатрап, който трябва да бъде свален от власт! А кой ще го свали, ако не сирийската опозиция! За това, трябва да се изпраща още и още оръжие за сирийската опозиция, която в рамките на гражданската война се бие срещу сатрапа Асад!

пак ли,ще плаши децата,бе?!

Сега разбрахте ли - може да се убива само с руско оръжие!

Путлерастките изказвания се доближават до оня стар лаф-АЛБАНСКИ РЕОТАН. Пояснявам (за путлерастите, щото имат нужда)-докато загрее-прегори:)))

ХУБАВОТО НА МОСКВА Е, ЧЕ ВИНАГИ РЕАГИРА !!! КОГАТО ГИ ОБВИНИХА ЗА ДОПИНГА, ТЕХНИЯ ГНОМ ИЗЛЕЗЕ ЧЕРВЕН КАТО ДОМАТ, И КАЗА, ЧЕ ВСИЧКИЯ СВЯТ Е ПРОТИВ РУСИЯ, А ТЕ БИЛИ ЕДВА ЛИ НЕ СВРЪХ ЧОВЕЦИ В СПОРТА !!! СЕГА СА ПО НИСКИ ОТ ТРЕВАТА !!! И Я СПРАШИВАЮ ?? ПОЧЕМУ ТОВАРИШ ПУТИН МОЛЧИТЬ, СЕГОВНЯ ПОЧЕМУ ????

Варелните бомби, които правителствените самолети и хеликоптери използваха в жилищни райони, доведоха да смъртта на хиляди цивилни. Ужасяващата тактика, наречена предай се или умри, прогони огромна част от населението на града, а онези, които останаха бяха принудени да търпят всички несполуки, произлизащи от наложената блокада. Бунтовническо присъствие в Алепо представлява директна заплаха за управлението на Асад, както в миналото контролът върху Алепо е гарантирал удар по Дамаск. Въпреки всички преговори и опити за прекратяването на огъня през последните години, сирийският режим не се отказа да превърне Алепо в ад, за да гарантира, че там няма да се появят отново опозиционни огньове. Атаката върху Алепо от правителствените сили е равносилно на унищожението на древни артефакти, което извърши Ислямска държава. Когато репортери пристигнаха преди дни в града, те го описаха като апокалиптична пустош. Разликата между действията на Асад и Ислямска държава е в това, че джихадистите направиха всичко възможно да покажат на света разрухата, причинена от тях, докато Асад я отрича.

Аз се чудя чий го дирят руснаците в Сирия,а те с цялата си модерна армия търсили произведени в България калашници.

че има още да се чудиш а и къде прочете за калашници или четеш през ред

Кво търсят ли - парфюми, препарати от битовата химия, вакса за обувки

много странни мисли ми идват на у днес... от столетия явно християни предпочитат да снабдяват с оръжие друговерците.... паралелите от миналото изкачат... защо англичани и французи са подкрепяли Османската империя, защо не са снабдявали българските бунтовници (хайдиците) със съвременно оръжие, а с черешови топчета нашите се опитвали да се борят срещу немски барони, пардон, Осман паши?! Нищо ново под слънцето, християни се бият срещи християни, а трети печелят...

Извинявам се за печатните грешки!

държявния контрол печели и богатее от корупционни такси.

На нашите кирливи милиончета завидяха... правят милиарди от оръжия и дето вика Обама- друго и не произвеждат, ама на- все да ни ухапят по братски.

Струва ми се, че дискусията се измества целенасочено в плоскостта има ли Б-я право да продава руско оръжие на трети страни, има ли за това лиценз и много ли е това количество в световен мащаб? А аз си мисля, че тези въпроси в случая са второстепенни и по-маловажни. Става въпрос, че този разкрит прерастнал в скандал факт контрастира с изавленията на нашия скъп демоикратично избран президент ценител на всички европейски и евроатлантически ценности. И този скандал всячески се стреми да бъде потулен, заглушен, омаловажен. Не е толкова важно, че Б-я търгува с оръжия- всички го правят. Важното е на кого продава оръжието. Важното е какви ще са последствията от тъмните й сделки. Става въпрос, че Б-я продава оръжие на световните терористи от ИДИЛ. Оръжие с което се избива мирно население, оръжие от което загиват и мирни граждани на нашите съюзници при атентатите в Западна Европа. Оръжие с което са погнати преселниците-мигранти към Европа. Става въпрос за това, че ние продаваме оръжие на една военна организация (ИДИЛ, ДАЕШ, умерена опозиция или както искате го наречете), която ние на думи осъждаме и с която Русия официално е във война. Става въпрос, че ние фактически, макар и тайно сме взели страна в конфликта, страна срещу Русия, но страна и срещу всички, коити декларират, че са против ислямския радикализъм, фундаментализъм и тероризъм-тоест ние сме във война и срещу нашите европейски и задокеански съюзници (явно не без съгласието на последните). Става въпрос за контраст между думите и делата на една държавна политика. Това ли са ЕвроАтлантическите Ви ценности г-н президент?! Трябва ли да Ви се извинявам за това, че ми се гади от Вас!

Извини се на майка си...

...плашила,бе?Че ,да си туря едно на бостана...само,да не вземат,да избягат и арбузите!...

Е, че това новина ли е? Ами, България е послушен /според ББ лоялен/ член на НАТО, а НАТО воюва с легитимната власт в Сирия на страната на ислямистите. Логично е, че България ще продава оръжие на любимците на НАТО, защото според някои трябва да се докаже като лоялен "член"!

Оръжения пазар възлиза на 450 милиарда... Русия държи- 11% от него САЩ държат -12,5% Франция към - 6% България -0.04% Шанса да стане атентат с руска пушка е 11% Шансът за атенатат с американска пушка е 12,5% Шанса за атентат с българска пушка 0.04% Какво вика тази за тези 0.04% смешно е! Нека Русия и Сащ дпрат да продават оръжие да дадът пример и нека после говорят!

Ако сме ги харизали е зле. Това потвърждава смисъла: "от глупав, по- глупав" Ако сме ги продали добре, но къде са парите?

Русия да ни върни архивите. Русия да преименува татарите на българи! И във всички учебници. Русия да празнува 24 май като ден на българските братя Кирил и Методий и Климент Охридски. НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ СЛАВЯНСКИ БРАТЯ. Азбуката не е славянска - тя е климентинеца и е българска. И да го каже на висок глас пред света. Както българския народ плаща изолацията си от Европа, заради любовта си към Русия и се счита за малкия брат, така и Тя трябва да има силата да го казва на висок глас. Така каквато и да е дипломация става излишна.

"НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ СЛАВЯНСКИ БРАТЯ" Точно щото няма, ядем бой от така наречения Запад векове наред. Жалък др...ьо.

Ами не яж де. Като всеки знае, че сме свързани с Русия, няма да има тук соросоидни коментари и злоби. Укриването на истината поражда дразги. Защо на референдума в Крим хората се самоопределят като едно цяло с Русия? Ако Русия ги кръсти татари, дали ще е така?

А бой сме яли почти винаги заради Русия - 1885 г. Австро-Унгария подклажда сърбите, заради дразги с Русия и със съгласието на Русия. И Съединението е отречено от Русия, и във войните в 20-ти век териториите ни са орязани заради Русия и загубата на Македония е дело на Русия. Но в политиката се гледа по-малкото зло.

И какво като не продадем ние оръжие на търсещите? Няма да си купят ли? Че нали САЩ стана световна сила от милитаризиране на икономиката си миналия век, продавайки оръжие на Европа във ВСВ? Нали Ротшилд забогатя от това - да разпалва войни и да продава оръжие. Хайде тук да не тцъкат разни с гъши мозъци, защото с нас нито почват, нито свършват войните. А ЗАЩО, никъде в западната преса не се съобщи, че миналата десетдневка хванаха в подземията ИНСТРУКТОРИТЕ НА ВОЙНАТА В СИРИЯ, които се оказаха военни специалисти БРИТАНСКИ, ФРЕНСКИ.... И че мирните коридори се гласуват от същите за да им се местят специалистите, които от подземията управляват военните действия на бунтовниците и ИД? А пък същите миролюбиви хуманни Велики сили говорят друго пред света. Като плюете България, нещо по темата да ми отговорите???? И лошият Живков издържаше държавата с производство и търговия на оръжие. А пък добрият Филип Димитров подписа договора за разоръжаване, поискан от добрите политици от САЩ и НАТО. Затова ще имате пари само да си плащате интернета и да плюете пак нашите управляващи. Да управляваш държава не е като да чатиш за морал. В политиката НЯМА МОРАЛ. Доказва го войната в Сирия.

Огромният капитал на банките е създаден от оръжия и войни. Така Ротшилд днес управлява света - давал е и дава кредити на държавите да водят войни . Всички ние живеем на тази земя за тези банки.

Тоест , преди да е имало банки и да се е родил Ротшилд , е царувал вечен мир.

Споко, тая коза не знае какво приказва. И пак е облякла вечното си моряшко костюмче.

Копирайте горното, поставете го в търсачката и четете от къде руснаците са копирали РПГ то.

Копирайте и напишете в търсачката горното и вижте от къде руснаците са взели калашника!

И България иска да върне историята назад и да не я бяха колонизирали комунистите, като и отнеха възможността за частично обединение на народа с т.нар. комунистически интернационал. Как ще ни компенсират "другарите" за това?

...Направо се удивлявам искрено на факта, какви върхове достига човешкото невежество и глупост! Прав е бил Айнщайн, когато казва: "Човешката глупост и Вселената са безкрайни..., но за второто се съмнявам..."

Еййй, на всяка манджа мерудия и все врейска. Щом е умно, интересно , хумористично и хайдееее - божи синковец. Афоризми и мъдри мисли имат всички. Да не говрим, че тези от божия народ много и крадат чужди идеи

Технологията си е вече българска и руснаците изобщо да не се бъркат дето не им е работа- нещата доста са се променили. Какво се правят на ангели- тоз Асад си е негодник и диктатор. Трябва наистина да се инвестира във военните заводи и да се доразвива технологията и да се модернизират.

Много гей много нещо тука

Чети, плачи и ридай соросоидна измет.Комуникацията между САЩ и Русия относно отделните им военни кампании срещу групировката Ислямска държава се подобрява и активизира, съобщават американски източници, цитирани от Асошиейтед прес. По думите им двете страни си споделят информация в реално време и дори очертават някои от стратегическите си цели за предстоящите месеци.В тези разговори Русия е посочила ясно, че приоритетът й в Сирия в областта на борбата с тероризма е отвоюване на град Палмира. САЩ са решени да упражнят натиск върху град Ракка, който е главна квартира на Ислямска държава. Руснаците са споделили, че след като бъде превзета Палмира, ще насочат усилията си срещу силите на Ислямска държава в град Дейр аз Зур, казаха източниците, пожелали анонимност, тъй като нямат право да говорят публично по темата.Поверителните разговори не се концентрират върху противоположните позиции на двете държави в сирийската гражданска война, в която Русия се бие на страната на правителството, а САЩ подкрепят бунтовническите групировки.В тези разговори САЩ и Русия оставят настрана откритата си враждебност, включително обвиненията на Вашингтон, че Русия е извършила военни престъпления в Алепо и тези на Русия, че САЩ подпомагат терористични групировки като Ал Каида, посочва още информационната агенция.

3500 сирийски войници са захвърлили руското оръжие и са избягали от Палмира! Това включва и около 30 танка.

И какво от това? Не коментирайте това голямо театро. Сцената Сирия е сцена на интереси. Свързани със следващите 50 години. Каквото и да кажеш си вън от играта. Голямата игра. Моли се да не им потрябва България някой ден!

До кога,ще я показвате,бе?...

Я па тая стерва кви ги плещи. Много важно. Връи на майка си в пичката

Ама ние имаме и друг скромен принос за демократизирането на Сирия .Преди няколко години политическия номад Николайчо/Никито/ Младенов ,беше поканил на мила другарска среща в частен златев град-Правец ,главорези от различни "демократични "движения воюващи в Сирия/и не само там/.Тук те бяха мило и сърдечно приветствувави от различни организации, политически лица и сили.Не беше забравена и така любимата сервилност от управлявящите тогава и тяхната дружеска загриченост за добруването и здравето на скъпите гости

И какво като не продадем ние оръжие на търсещите? Няма да си купят ли? Че нали САЩ стана световна сила от милитаризиране на икономиката си миналия век, продавайки оръжие на Европа във ВСВ? Нали Ротшилд забогатя от това - да разпалва войни и да продава оръжие. Хайде тук да не тцъкат разни с гъши мозъци, защото с нас нито почват, нито свършват войните. А ЗАЩО, никъде в западната преса не се съобщи, че миналата десетдневка хванаха в подземията ИНСТРУКТОРИТЕ НА ВОЙНАТА В СИРИЯ, които се оказаха военни специалисти БРИТАНСКИ, ФРЕНСКИ.... И че мирните коридори се гласуват от същите за да им се местят специалистите, които от подземията управляват военните действия на бунтовниците и ИД? А пък същите миролюбиви хуманни Велики сили говорят друго пред света. Като плюете България, нещо по темата да ми отговорите???? И лошият Живков издържаше държавата с производство и търговия на оръжие. А пък добрият Филип Димитров подписа договора за разоръжаване, поискан от добрите политици от САЩ и НАТО. Затова ще имате пари само да си плащате интернета и да плюете пак нашите управляващи. Да управляваш държава не е като да чатиш за морал. В политиката НЯМА МОРАЛ. Доказва го войната в Сирия.

Фарез Шебаби, известен сирийски парламентарист и шеф на Търговската камара на Алепо, публикува имената на заловените съветници от коалицията на страницата си във Фейсбук на 15 декември ::Мутаз Каноглу Турция Дейвид Скот Уайнър САЩ Давид Шломо Арам Израел Мухамад Тамини Катар Мухамад Ахмад Асабиан Саудитска Арабия Абд-ел-Менам Фахд ал Харидж Саудитска Арабия Ислам Салам Езахран Ал Хаджлан Саудитска Арабия Ахмед Бен Науфел Ал Даридж Саудитска Арабия Мухамад Хасан Ал Сабини Саудитска Арабия Хамас Фахад Ал Дурси Саудитска Арабия Амджад Касем Ал Турауи Йордания Касем Саад Ал Шамри Саудитска Арабия Айман Касем Ал Тахалаби Саудитска Арабия Мохемед Ех-Шафини Ел Идриси Мароко Базираният в Дамаск сирийски журналист Саид Халал Алкафири пише и за заловени западни съветници в профила си във Фейсбук

само маша ще реши проблема 27.12.2016 19:18 ( нерегистриран ) маше , сега цяла русия на тебе се надява-- ела ми седни на колянцето и ще подпиша каквото кажеш , а после ще ти ударя един голям мокър печат да е сигурна работата

За да стигне до Алепо оръжие, са необходими куп разрешителни, които се проверяват от дузина места. Проверяват се стриктно и от Турция, през чиято територия оръжието минава. Кадрите на бойци от радикалните организации показват и съветски образци оръжие, доставяно включително и на правителството в Дамаск, и Хамъри, и американски танкове, и японски джипове. Кой иска да се хване на бас, че има и израелско, и швейцарско, и южноафриканско оръжие в Сирия?

Искаш да ни оставиш и без последния къшей хляб ли? Ако обещаете, че ще ни храните с черен и червен хайвер, полят обилно с качествена водка, съгласни сме да си вземем сандъците и раклите оттам.

дори калашников е краден от немците, пияни некадърници, тъпи и агресивни и моника не ме трии

Автор на конструкцията на т. н. автомат калашников определено не е необразования самоук "велик" оръжейник М. Калашников а точно потомственият германски доказан оръжейник Hugo Schmeisser който е бил докаран в Ижевските заводи за да свърши работата.

Вълчанов

"Великият" оръжейник Калашников е нямал никакво образование. Има една направо култова снимка, където сержантчето е застанало пред чертожната дъска и уж обяснява нещо си на... група стари опитни конструктори. Обърнете внимание как се подхилват под мустак. Тогава тов. Сталин е давал път на младата рабоче-крестянска творческа ентелегансия :) Да е жив и здрав, все пак, др. Хуго Шмайзер и Ко, че са решили да прекарат почивката си в курортният пасьолок край Ижевск, под топлите лекарски грижи на спецовете от ГУЛаг!

В Москва възникват сериозни въпроси във връзка с откритите в Източен Алепо складове с български боеприпаси, използвани от опозиционни и екстремистки организации в борбата срещу правителството на Башар Асад в Сирия. По думите на Мария Захарова Москва води безрезултатни преговори със София по споразумение за лицензионните права върху различни модели въоръжение още от 90-те години на XX век. Този документ следва да регламентира експорта на военна продукция в трети страни и според руски официални лица страната ни не бърза с подписването му. Очевидно липсата на регулации в тази сфера напълно устройва определени представители на България, заяви Захарова. Припомняме, че на 13 декември се появи информацията, че в освободените от сирийската армия райони на Източен Алепо са открити складове с боеприпаси и ракети Град, произведени във ВМЗ-Сопот. Доставките на боеприпасите според наличните доказателства са извършени от компанията Аркус с адрес на управление в град Лясковец. Изглеждащата като закъсняла реакция на руското външно министерство идва няколко часа след интервюто на приключващия мандата си български президент Росен Плевнелиев за немския вестник Франкфуртер алгемайне цайтунг, в което политикът остро критикува Русия с редица обвинения, между които такива за целенасочена руска пропаганда и опити за дестабилизация на Европейския съюз.

"Платете си авторското право!" Това се казва от Москва. драги русофилии и останали български дистарикати, авторското право струва пари, затова нищо не остана от българската икономика през последните 40 години. Тук нищо не се създава , но властниците нагло лъжат народа, че друг му е виновен. Очевидното е от къде идва този 3% икономически ръст за 2016? Е , от продажбите на оръжие идва, а тружениците от "Подбалкана" да мисля за друга работа, защото рашаните ще ни издухат съвсем скоро. Както се прави с крадци.

Да, мъ авторското право е на СССР! Как да го платим като у умрел?

Има си наследници.

Тук нищо не се създава, защото Дянков искаше даже да закрие БАН. Там работели според него изкуфели старчета. Абюджета на БАН е колкото да се мият обществените им тоалетни без дезинфектори. Та държава без наука и с напускащи я млади образовани хора е за закриване. Когато българския народ скочи и поиска дори със стачка пари за БАН, за нови технологии, за изграждане на предприяти, за високи заплати на учители, лекари, съдии, полицаи, тогава вече ще има някаква надежда. Иначе разруха, корупция, докторите и съдиите са станали мафиоти от глад. Аз не искам да ме оперира гладен и не спал доктор. Затова ни оперират без да се налага операция, затова делата са продадени, затова учителките са мустакясали и дрипави, а учениците се псуват и ръгат с ножове. Какъвто е акъла на народа, такъв му и живота. Я пусни една новина, че се вдигат на тия заплатите по 2500 лв, да видиш какъв вой ще се нададе всенароден.

На тези алкохолици докато не им свалиш някои самальот няма да те уважават

Ами какво друго да изнасяме ,а?След безкрайния ,необратим демократичен преход,България беше така деиндустриализирана , че сега шиенето на гащи и потници с чужд трикотаж се смята за високо технологична индустрия.А снарядите са най-вероятно старо производство, но може и да е ново, все пак парите не миришат, а и товоа е нашия скромен принос за "демократизирането " на Сирия ,опита за сваляне на законно избрания президент, е все под под чужд диктат.

То па една индустрия имахме. Само за СССР ставаше да се изнася срещу преводни рубли. Фалира ни индустрията защото не беше конкурентна на световния пазар. Защо и до днес изнасяме кисело мляко или вино.

Хубаво е човек да знае малко повече от това , което му е внушавал неолибералния и "демократичен "информационен поток в роследните 25 години,формиран от добре платени и скъпо продажни журналисти , анализатори,а сега ръководители на на разни институти с по 5-10 човека персонал

Точно, европейска мутренска управа на България. Лицензирани производства!!! Кво е това. Тъпота и безгрижие в страната управлявана от мутрите и народа който до сега не ги е избил като мърши. Прост народ слаба държава.

Тук отново е пълно със соросоидна тролска паплач, защитаваща доставките на оръжие за главорезите от Даеш, за които писаха дори и западните официози: "...Данни за оръжеен експорт, ООН-доклади, самолетни маршрути и проучени дългосрочни договори за търговия с оръжие разкриват как боеприпасите са изпращани от Босна, България, Хърватия, Чехия, Черна гора, Словакия, Сърбия и Румъния. От ескалацията на сирийския конфликт през 2012, осемте страни са договорили износ на муниции и оръжия на стойност 1млрд. британски лири за С.Арабия, Йордания, Обединените арабски емирства и Турция - ключови пазари на оръжие за Сирия и Йемен...", писа Гардиан на 27 юли т.г. в публикация озаглавена "Разкрито: оръжия за 1 млрд. британски лири текат от Европа към Средния Изток" ("Revealed: the 1bn of weapons flowing from Europe to Middle East", Wednesday 27 July 2016 11.00 BST, The Guardian). И не само Гардиан: "Катар купи противо-въздушно военно оборудване от Украйна за сметка на Даеш. Операцията е проведена в края на септември 2015г., точно преди руската военна интервенция срещу терористичната организация. Била е утвърдена от посолството на САЩ в Доха. Оборудването е трансферирано през България и Турция. Официално, Катар, Украйна, САЩ, България и Турция се борят срещу Даеш...", писа френският Резо Волтер на 22.11.2015г. под заглавието "Катар и Украйна доставиха Печора-2Д на Даеш" ("Le Qatar et l'Ukraine viennent de fournir des Pechora-2D à Daesh", 22 NOVEMBRE 2015, Réseau Voltaire).

подаряват ли ги? Щото са братя

Не, не са братя, но и Асад се бие заедно с руснаците срещу създадения и подкрепян от САЩ ислямски тероризъм! За справка вижте "Генерал Уесли Кларк обяснява, че ИДИЛ е създадена от U.S.- съюзници, качено в ютюб по заглавието: General Wesley Clark explains ISIS was created by U.S. Allies И също "Ген. Майкъл Флин разкрива, че ИДИЛ е подкрепяна от администрацията на Обама" - в ютюб: General Michael Flynn Exposes ISIS Supported by Obama Administration А и Килъри се хвали "Ние създадохме Ал-Кайда", също в ютюб: Hillary Clinton: 'We Created al-Qaeda' А Тръмп: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times).

Да се провери по документи на кого е продадено. И да се пита получателя как се е оказало там?

у мутри документи.

Оръжието е било за Ан Нусра-терористична организация.При освобождението на Алепо от правителствените войски на Асад са намерени складове с оръжие,достатъчно да се води война с него 2 години.Оръжието е с етикет VMЗ .Доставено през юли 2015 год.Доставчик Аркус- гр.Лясковец.За тая фирма в интернет пише,че са сключили много изгодна сделка с арабска страна.Не споменават страната.

Тази Москва, пак излязла в елегантен анцунг бре! Пак се изказала по важните теми. Че видиш ли доривметнала била иронично... Дрън дрън. Така наречените ни братушки винаги си гледат сметката еднолично. Както обикновено и тук се залага на полемика в стил "каквото кажа аз". И сега, след като са първи приятели с Турция, независимо ония какво са им причинили, пак си въобразяват, че трябва и тук да дават указания какво да правим и кое било правилно. Най-смешното обаче е, че така се бяха оплескали, та цялата им система се саморазпадна. После повече от 20 години спаха. И сега започнаха да изразяват позиции. Сетиха се! Ние обаче не можем да забравим как въобще се прави бизнес с такива хора. Що за мафия са. Как все гледат да не плащат! И други такива полуистински "основни" дейности.

Обичам жените, но тази за нищо не става.

Някой от вас опитвал ли се е да прави бизнес в Москва(Русия)? Там до като руската мафия не си даде богословията -забрави!!И тук ми намирисва на нещо подобно. Русия не е загрижена за мирното население в Сирия. Сами се убедихме кои избива не терористите. Русия е загрижена да е единствения доставчик на оръжие за терористите и не иска да има конкуренция че са лакоми за долари....