Коментари - Русия и Дамаск прекратиха предсрочно ударите над Алепо | Днес.dir.bg

Русия и Дамаск прекратиха предсрочно ударите над Алепо

Руската и сирийската авиация прекратиха от 10 часа днес въздушните удари в района на Алепо, предаде ТАСС, цитирайки руския министър на отбраната Сергей Шойгу.

Обратно в новината

Коментари - Русия и Дамаск прекратиха предсрочно ударите над Алепо | Днес.dir.bg

Коментари

Алоо, морски, ти не си вълк, а свинче.Ако всички вълци бяха като теб,смешници, жалко за легендата морски вълк.

Каква ли ще е разликата между превземането на Алепо и Мосул? Каква ли тактика ще приложат американците, за да няма мирни жертви?

В Мосул има 1.5 милиона. Очакват се около 1 милион да искат да станат бежанци. За останалите .... абе по-добре е да не говорим за малките негърчета.

На САЩ им трябва повече време за да влязат камионите с оръжие боеприпаси за терористите, както и живи терористи. На САЩ изобщо не им пука за населението което е държано като заложници.

Краварчета вие май искате от руснаците да им усигурят и транспорт на умерените терористи!

соросоидната гмеж,сащисаните гетаци и терористи си лаят ли лаят ,а руският керван си върви накъдето си поиска необзепокояван от никого.

Така си е, руският керван си върви накъдето си поиска, необезпокояван от никого и по пътя оставя 300 000 изтепани от Асад с помощта на Путя!

Не е достатъчно! Само 300000 от милиард и половина агаряни е твърде малко. Пък и им правят добро - пращат ги в рая, където Аллах им предоставя по 72 девственици.

Ето ви справка от Soufan Group за 2015 година произход на терористите на ИДИЛ в Сирия- Западна Европа - 5000; бившия Съветски съюз - 4700; Северна Америка - 280; Балкани - 875; Магреб (Северна Африка) - 8000; Близкия Изток - 8240; Южна Азия - 900. Брой на чуждестранните бойци на ИДИЛ разпределени по държави: Тунис - 6000 (официално) към октомври 2015; Саудитска Арабия - 2500 (офиц.) към октомври 2015; Русия - 2400 (офиц.) към септември 2015; Турция - 2000-2200 (офиц.) към ноември 2015; Йордания - 2000 (офиц.) към септември 2015 г.

Според американските разузнавателни данни споделени услужливо в уикито -чужденците в идил са близо 22 000 души от сто държави. Изповядват уахабитизмъ типично саудитска религия.

Само 22 000! Майтапиш ли се? И за една цяла година "Великата" Русия, дето изсипа по 1 тон "свръхточни" бомби на терорист за една година, дето тепат само терористи, а не мирни старци, жени и деца, да не ги е изтепала всичките????? Нещо не се връзва!

Само 22 000! Майтапиш ли се? И за една цяла година "Великата" Русия, дето изсипа по 1 тон "свръхточни" бомби на терорист за една година, дето тепат само терористи, а не мирни старци, жени и деца, да не ги е изтепала всичките????? Нещо не се връзва!

Ми що Раша не обяви имената на 50-те хиляди руски граждани, които воюват на страната на ИДИЛ?!

ми щото им плащат щатите :)))) ебати мурона !!!!!!!!!!!!!

А намали малко броя...всичките останали живи кавказки чуреци след втората чеченска война не са толкова. Пък и те си ги избиват на местопрестъплението в Сирия.

Крайно време е Еврокоптора да обяви имената на всички терористи произлезли от западноевропейските държави! Еврокоптора не трябва да прикрива терористите на ИДИЛ собствено производство!

"САЩ заявиха, че прекъсването е твърде недостатъчно и идва твърде късно." Разбира се че не е достатъчно, джихадистите няма да могат да си попълнят амунициите...

Шъ ги попълнят, камионите пълни с патрони за АК-47, пък и други "дреболии" вече са натоварени в руските складове и пътуват към Мосул!

Малко по-малко Раша си подвива опашката и ще се изнесе от Сирия в стил Афганистан - на подскоци оставяйки кафеви дири след нея

Еврокоптора е обезпокоен от атаката срещу Мосул. Казват,че по този начин еврокоптора ще се напълни с избягали джихадисти от там. Затова е по добре тези от Алепо да бъдат унищожени напълно.

Интересно, що не бягат в Рая на земята Русия, дето ги чака Господа (Путин) с отворени обятия?

Щото в Русия ИДИЛ е забранена организация,а пък и те си се връщат в къщи от където са тръгнали. С една дума тръгнали са на война от еврокоптора и пак там си се връщат.

Въпросната хуманитарна 8ч пауза е изчислена на база данни от разузнаването, на джихадистите им трябват не по-малко от 12ч. за да натоварят камионите с оръжие в Турция, и да "попълнят запасите" :)

Ми шъ ги прекратят! Путин пак се накъка! Замириса му на нов Афганистан и крах на Россия! "Денег нет, Асад, но ты держись, много ти здраве"!

Ами така е братче.. няма пари, защото фалиралия САЩ не се плаща заемие, а на Русия, САЩ дъжат 150 милиарда долара.... ама ... няма пари.... Може ли да сте толкова глупави?

Да де, ама Медведев си призна, че нема паре, спасявайте се индивидуално, а не Обонго!

Че кой е този луд да дава заеми на фалиралата Русия! Заем (кредит) се дава само на надежден кредитополучател! Оди искай от банка 100 милиона кредит, и Карлуково ти е гарантирано!

Така де, фалиралият САЩ не се плаща заемите, но им дават, а на "проспериращата Велика Русия" никой не и дава! Що ли, дай някакво обяснение, ако имаш поне 2 гънки под черепа!

Абе ей петкоф!Лъжеш бе!Лъжеш като дърт....то ЗКПЧ!Зад долара стои могъща икономика и затова е световна валута!Включително и руска парична единица!Всичко се изчислява в Русия в долари!Само в големите градове в евро!Никой няма вяра на рублата(на Путин и путиноидите още по малко) !Бил съм там и преди и сега наскоро! А това с предлагане на руски ценни книжа на световните финансови пазари си беше пълно фиаско,крах,излагация за Путин!САЩ само, ,вдигнаха вежди'' и никой не поиска да ги купи!Ни в Европа ни в Азия ни в Америка!За да замаже срама си той нареди да купят с руски пари от Лондон за три милиарда!

могъща америкнска икономиа-по тоя повод американският нобел.лауреат Н.Рубини каза икономиката на САЩ е като на бананова република но без банани.

слек като миналата седмица руски ракети калибър изстреляние от ср.море ликвидираха поредната база на ЦРУ /за съжаление с доста жертви цивилни американски /агенти / Руснаците най учтиво педложиха на САЩ и терористите да напуснат покрайнините на Алепо по два коридора.Така или иначе всички са хванати в чувал.Ако ли не- късно е моме за китка и преговори

Странно... какви камиони ще влизат с Алепо... Паузата е за да могат да НАПУСНАТ Алепо, а не да влизат вътре... Тия пак си правят планове да снабдяват главорезите с оръжия...

Свършили са горивото и водката, та за това спират бомбардировките.

Я да видим сега,какво се случва в Мосул. Терористите -според американските разузнавателни средства,местят амуниции бомби и оръжие в болници,училища и частни домове. Мосул не е Алепо. Огромен град с площ от близо 200 квадратни километра и останало население над 1 милион жители.

"САЩ заявиха, че прекъсването е твърде недостатъчно и идва твърде късно." Отидоха им инвестициите в ИДИЛ. Руснаците явно са унищожили 99% от терористите и сега се гаврят с господарите им :)

Те освен няколкото идилци унищожиха и огромна част от мирното население на Алепо. Дано им се върне някога.

Я кажи, колко голяма част от мирното население за избили? За една година Руската и Сирийската авиация, според западните правозащитни организации са убили 3000 цивилни, според мен тези цифри са завишени, но като се има предвид практиката на джихадистите да ползват човешки щитове е възможно да са верни. За същия период според официална статистика на Пентагона, от американски бомбадировки са убити около 3800 цивилни, в Ирак и Афганистан....От друга страна преди 4 години в Сирия, ИДИЛ не действаше като организация, а там според западните медии беше само опозиция.. Та същата тази опозиция за един ден (ако искаш мога да потърся точно кой ден) в Хама изби 8 000 християни и изгони от домовете им почти 80 хиляди, ама едните са ... "Режим", а другите са умерена опозиция... я си изравнете малко ценностната система, защо нещо ми се струва, че по-скоро е заменена от ... лицемерие....

Преди да са ги изтрепали всичките ли?!

Не бе, половин час преди обявеното.

Деньги нету, да? Тия пак преизпълниха петилетката за 3 дни!

Най вероятно целите които е трябвало да бъдат поразени вече са поразени, а на останалите "съветници" благосклонно им е дадено да се оттеглят. Обикновено руснаците са великодушни и не притискат противника в кюшето

Рснаците винаги се щедри. Само силни хора могат да си позволят да са щедри,и да помилват живота на западни инструктори. Защото заради тях е това западно цвилене,а не заради живоата на обикновените жители на Алепо. Мисля,че това е грешка защото тези инструктори ще се прехвърлят в Украйна или другаде.

Я кажи, колко пленици се върнаха от 6-та армия? Щедри са руснаците само в грабежа!

По време на война не се взимат пленници. И бг армия не е взимала,и руската не взима. Американската също.

около 4000 (4-хиляди)

Ако им е малко времето...Няма проблем! Винаги може да се прекрати, и бомбардировкие над ислямистите да се възобновят!

Днес прогресивното човечество отбелязва още една мирна победа над тиранията и мракобесието. Обединени всички ние принудихме тираните да прекратят войната срещу борците за демокрация и евроатлантически ценности на изстрадалата сирийска земя.

Браво на теб! Само спокойно!

Всяка седмица във вторник има пауза за да могат да излезат цивилните и да капитулират военните. От 9:30 тамошно време. Е този път са започнали в 9. Голяма уста на заблуден има демокрация а не олигархия.

Да, 8 часа наистина са малко, за да докарат свежа кръв брадати алахуакбари и достатъчно въоръжение, а за да продължат съпротивата. Абсолютно достатъчни са обаче да се изведат мирните жители, които не са изклани и да се даде възможност на желаещите бради да сложат оръжие и евентуално да останат живи

Dimi

8 часа били малко... еми ето ви още ден и половина... да видим сега за какво ще намерят да мрънкат от коалицията. Руснаците отново с умела дипломацията така врътнаха нещата, че след 20ти никой копче да не може да им каже... ей ви коридори можете да се оттеглите, ако не се оттеглите дупе да ви е яко като съпричастни с Джехаб ал каквото беше там...

Отлична стратегия Володя...Позволяваш на цивилните да се оттеглят, за да може след това спокойно, и на воля да избиеш Джихади Джотата до крак!

Той пък Путин един стратег...ум да ти зайде! Има ли едно нещо от началото на царуването му да е направил както трябва!Една глупост след друга!

Нещо не си в час..Твоите думи подхождат само за Обонго-Тропическата Маймуна...Или за бабуля Меркел Фередже Хабиб :) НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ И ЗА ПУТИН:)

ИМА! Отмени смяната на времето!

пък след 16 ч. ще стане съвсем късно и късо! "САЩ заявиха, че прекъсването е твърде недостатъчно и идва твърде късно"

"Браво Путя, Добро куче. Седни, легни, претърколи се. Бря... добре сме те научили в Лозана"

Тая война няма да свърши докато руските танкове не стигнат до портите на Рияд и Анкара. Плюс руските ракети да са изпържили сащ. Тъй като това няма да стане никога,войната ще продължи до безкрай. Засега ще изолират терористите и ще се опитат да ги пренасочат към Мосул срещу американците. Добър ход!

Е дечицата в Сирия ще се радвот на слънцето още един ден само.

ИД ще тормози децата на Сирия още само няколко часа!

Поредна имитация на добра воля и ,,загриженост" от страна на касапите Асад и Путин!

Ето къде било разковничето, руснаците дават път да се оттеглят и жителите и джихадистите а американците искат и едните и другите да стоят вътре.

Русия и Дамаск оставиха "съюзниците" да избягат от Алепо! Ама , ако смятат да се прегрупират лошо им се пише...

"...Необходима е "по-дълга пауза, за да могат да влязат камионите" с хуманитарна помощ в източната част на града..." освен, "умерени бунтовници", терористите станаха и "гладни"

Коментари - Русия и Дамаск прекратиха предсрочно ударите над Алепо | Днес.dir.bg

Русия и Дамаск прекратиха предсрочно ударите над Алепо

Руската и сирийската авиация прекратиха от 10 часа днес въздушните удари в района на Алепо, предаде ТАСС, цитирайки руския министър на отбраната Сергей Шойгу.

Обратно в новината

Коментари - Русия и Дамаск прекратиха предсрочно ударите над Алепо | Днес.dir.bg

Коментари

Алоо, морски, ти не си вълк, а свинче.Ако всички вълци бяха като теб,смешници, жалко за легендата морски вълк.

Каква ли ще е разликата между превземането на Алепо и Мосул? Каква ли тактика ще приложат американците, за да няма мирни жертви?

В Мосул има 1.5 милиона. Очакват се около 1 милион да искат да станат бежанци. За останалите .... абе по-добре е да не говорим за малките негърчета.

На САЩ им трябва повече време за да влязат камионите с оръжие боеприпаси за терористите, както и живи терористи. На САЩ изобщо не им пука за населението което е държано като заложници.

Краварчета вие май искате от руснаците да им усигурят и транспорт на умерените терористи!

соросоидната гмеж,сащисаните гетаци и терористи си лаят ли лаят ,а руският керван си върви накъдето си поиска необзепокояван от никого.

Така си е, руският керван си върви накъдето си поиска, необезпокояван от никого и по пътя оставя 300 000 изтепани от Асад с помощта на Путя!

Не е достатъчно! Само 300000 от милиард и половина агаряни е твърде малко. Пък и им правят добро - пращат ги в рая, където Аллах им предоставя по 72 девственици.

Ето ви справка от Soufan Group за 2015 година произход на терористите на ИДИЛ в Сирия- Западна Европа - 5000; бившия Съветски съюз - 4700; Северна Америка - 280; Балкани - 875; Магреб (Северна Африка) - 8000; Близкия Изток - 8240; Южна Азия - 900. Брой на чуждестранните бойци на ИДИЛ разпределени по държави: Тунис - 6000 (официално) към октомври 2015; Саудитска Арабия - 2500 (офиц.) към октомври 2015; Русия - 2400 (офиц.) към септември 2015; Турция - 2000-2200 (офиц.) към ноември 2015; Йордания - 2000 (офиц.) към септември 2015 г.

Според американските разузнавателни данни споделени услужливо в уикито -чужденците в идил са близо 22 000 души от сто държави. Изповядват уахабитизмъ типично саудитска религия.

Само 22 000! Майтапиш ли се? И за една цяла година "Великата" Русия, дето изсипа по 1 тон "свръхточни" бомби на терорист за една година, дето тепат само терористи, а не мирни старци, жени и деца, да не ги е изтепала всичките????? Нещо не се връзва!

Само 22 000! Майтапиш ли се? И за една цяла година "Великата" Русия, дето изсипа по 1 тон "свръхточни" бомби на терорист за една година, дето тепат само терористи, а не мирни старци, жени и деца, да не ги е изтепала всичките????? Нещо не се връзва!

Ми що Раша не обяви имената на 50-те хиляди руски граждани, които воюват на страната на ИДИЛ?!

ми щото им плащат щатите :)))) ебати мурона !!!!!!!!!!!!!

А намали малко броя...всичките останали живи кавказки чуреци след втората чеченска война не са толкова. Пък и те си ги избиват на местопрестъплението в Сирия.

Крайно време е Еврокоптора да обяви имената на всички терористи произлезли от западноевропейските държави! Еврокоптора не трябва да прикрива терористите на ИДИЛ собствено производство!

"САЩ заявиха, че прекъсването е твърде недостатъчно и идва твърде късно." Разбира се че не е достатъчно, джихадистите няма да могат да си попълнят амунициите...

Шъ ги попълнят, камионите пълни с патрони за АК-47, пък и други "дреболии" вече са натоварени в руските складове и пътуват към Мосул!

Малко по-малко Раша си подвива опашката и ще се изнесе от Сирия в стил Афганистан - на подскоци оставяйки кафеви дири след нея

Еврокоптора е обезпокоен от атаката срещу Мосул. Казват,че по този начин еврокоптора ще се напълни с избягали джихадисти от там. Затова е по добре тези от Алепо да бъдат унищожени напълно.

Интересно, що не бягат в Рая на земята Русия, дето ги чака Господа (Путин) с отворени обятия?

Щото в Русия ИДИЛ е забранена организация,а пък и те си се връщат в къщи от където са тръгнали. С една дума тръгнали са на война от еврокоптора и пак там си се връщат.

Въпросната хуманитарна 8ч пауза е изчислена на база данни от разузнаването, на джихадистите им трябват не по-малко от 12ч. за да натоварят камионите с оръжие в Турция, и да "попълнят запасите" :)

Ми шъ ги прекратят! Путин пак се накъка! Замириса му на нов Афганистан и крах на Россия! "Денег нет, Асад, но ты держись, много ти здраве"!

Ами така е братче.. няма пари, защото фалиралия САЩ не се плаща заемие, а на Русия, САЩ дъжат 150 милиарда долара.... ама ... няма пари.... Може ли да сте толкова глупави?

Да де, ама Медведев си призна, че нема паре, спасявайте се индивидуално, а не Обонго!

Че кой е този луд да дава заеми на фалиралата Русия! Заем (кредит) се дава само на надежден кредитополучател! Оди искай от банка 100 милиона кредит, и Карлуково ти е гарантирано!

Така де, фалиралият САЩ не се плаща заемите, но им дават, а на "проспериращата Велика Русия" никой не и дава! Що ли, дай някакво обяснение, ако имаш поне 2 гънки под черепа!

Абе ей петкоф!Лъжеш бе!Лъжеш като дърт....то ЗКПЧ!Зад долара стои могъща икономика и затова е световна валута!Включително и руска парична единица!Всичко се изчислява в Русия в долари!Само в големите градове в евро!Никой няма вяра на рублата(на Путин и путиноидите още по малко) !Бил съм там и преди и сега наскоро! А това с предлагане на руски ценни книжа на световните финансови пазари си беше пълно фиаско,крах,излагация за Путин!САЩ само, ,вдигнаха вежди'' и никой не поиска да ги купи!Ни в Европа ни в Азия ни в Америка!За да замаже срама си той нареди да купят с руски пари от Лондон за три милиарда!

могъща америкнска икономиа-по тоя повод американският нобел.лауреат Н.Рубини каза икономиката на САЩ е като на бананова република но без банани.

слек като миналата седмица руски ракети калибър изстреляние от ср.море ликвидираха поредната база на ЦРУ /за съжаление с доста жертви цивилни американски /агенти / Руснаците най учтиво педложиха на САЩ и терористите да напуснат покрайнините на Алепо по два коридора.Така или иначе всички са хванати в чувал.Ако ли не- късно е моме за китка и преговори

Странно... какви камиони ще влизат с Алепо... Паузата е за да могат да НАПУСНАТ Алепо, а не да влизат вътре... Тия пак си правят планове да снабдяват главорезите с оръжия...

Свършили са горивото и водката, та за това спират бомбардировките.

Я да видим сега,какво се случва в Мосул. Терористите -според американските разузнавателни средства,местят амуниции бомби и оръжие в болници,училища и частни домове. Мосул не е Алепо. Огромен град с площ от близо 200 квадратни километра и останало население над 1 милион жители.

"САЩ заявиха, че прекъсването е твърде недостатъчно и идва твърде късно." Отидоха им инвестициите в ИДИЛ. Руснаците явно са унищожили 99% от терористите и сега се гаврят с господарите им :)

Те освен няколкото идилци унищожиха и огромна част от мирното население на Алепо. Дано им се върне някога.

Я кажи, колко голяма част от мирното население за избили? За една година Руската и Сирийската авиация, според западните правозащитни организации са убили 3000 цивилни, според мен тези цифри са завишени, но като се има предвид практиката на джихадистите да ползват човешки щитове е възможно да са верни. За същия период според официална статистика на Пентагона, от американски бомбадировки са убити около 3800 цивилни, в Ирак и Афганистан....От друга страна преди 4 години в Сирия, ИДИЛ не действаше като организация, а там според западните медии беше само опозиция.. Та същата тази опозиция за един ден (ако искаш мога да потърся точно кой ден) в Хама изби 8 000 християни и изгони от домовете им почти 80 хиляди, ама едните са ... "Режим", а другите са умерена опозиция... я си изравнете малко ценностната система, защо нещо ми се струва, че по-скоро е заменена от ... лицемерие....

Преди да са ги изтрепали всичките ли?!

Не бе, половин час преди обявеното.

Деньги нету, да? Тия пак преизпълниха петилетката за 3 дни!

Най вероятно целите които е трябвало да бъдат поразени вече са поразени, а на останалите "съветници" благосклонно им е дадено да се оттеглят. Обикновено руснаците са великодушни и не притискат противника в кюшето

Рснаците винаги се щедри. Само силни хора могат да си позволят да са щедри,и да помилват живота на западни инструктори. Защото заради тях е това западно цвилене,а не заради живоата на обикновените жители на Алепо. Мисля,че това е грешка защото тези инструктори ще се прехвърлят в Украйна или другаде.

Я кажи, колко пленици се върнаха от 6-та армия? Щедри са руснаците само в грабежа!

По време на война не се взимат пленници. И бг армия не е взимала,и руската не взима. Американската също.

около 4000 (4-хиляди)

Ако им е малко времето...Няма проблем! Винаги може да се прекрати, и бомбардировкие над ислямистите да се възобновят!

Днес прогресивното човечество отбелязва още една мирна победа над тиранията и мракобесието. Обединени всички ние принудихме тираните да прекратят войната срещу борците за демокрация и евроатлантически ценности на изстрадалата сирийска земя.

Браво на теб! Само спокойно!

Всяка седмица във вторник има пауза за да могат да излезат цивилните и да капитулират военните. От 9:30 тамошно време. Е този път са започнали в 9. Голяма уста на заблуден има демокрация а не олигархия.

Да, 8 часа наистина са малко, за да докарат свежа кръв брадати алахуакбари и достатъчно въоръжение, а за да продължат съпротивата. Абсолютно достатъчни са обаче да се изведат мирните жители, които не са изклани и да се даде възможност на желаещите бради да сложат оръжие и евентуално да останат живи

Dimi

8 часа били малко... еми ето ви още ден и половина... да видим сега за какво ще намерят да мрънкат от коалицията. Руснаците отново с умела дипломацията така врътнаха нещата, че след 20ти никой копче да не може да им каже... ей ви коридори можете да се оттеглите, ако не се оттеглите дупе да ви е яко като съпричастни с Джехаб ал каквото беше там...

Отлична стратегия Володя...Позволяваш на цивилните да се оттеглят, за да може след това спокойно, и на воля да избиеш Джихади Джотата до крак!

Той пък Путин един стратег...ум да ти зайде! Има ли едно нещо от началото на царуването му да е направил както трябва!Една глупост след друга!

Нещо не си в час..Твоите думи подхождат само за Обонго-Тропическата Маймуна...Или за бабуля Меркел Фередже Хабиб :) НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ И ЗА ПУТИН:)

ИМА! Отмени смяната на времето!

пък след 16 ч. ще стане съвсем късно и късо! "САЩ заявиха, че прекъсването е твърде недостатъчно и идва твърде късно"

"Браво Путя, Добро куче. Седни, легни, претърколи се. Бря... добре сме те научили в Лозана"

Тая война няма да свърши докато руските танкове не стигнат до портите на Рияд и Анкара. Плюс руските ракети да са изпържили сащ. Тъй като това няма да стане никога,войната ще продължи до безкрай. Засега ще изолират терористите и ще се опитат да ги пренасочат към Мосул срещу американците. Добър ход!

Е дечицата в Сирия ще се радвот на слънцето още един ден само.

ИД ще тормози децата на Сирия още само няколко часа!

Поредна имитация на добра воля и ,,загриженост" от страна на касапите Асад и Путин!

Ето къде било разковничето, руснаците дават път да се оттеглят и жителите и джихадистите а американците искат и едните и другите да стоят вътре.

Русия и Дамаск оставиха "съюзниците" да избягат от Алепо! Ама , ако смятат да се прегрупират лошо им се пише...

"...Необходима е "по-дълга пауза, за да могат да влязат камионите" с хуманитарна помощ в източната част на града..." освен, "умерени бунтовници", терористите станаха и "гладни"