”Приятелите на Сирия” обсъждат съдбата й на 24 февруари

Анкара очакваше сирийският президент Башар Асад да се държи като Михаил Горбачов, а той избра да бъде като Слободан Милошевич.

Обратно в новината

Коментари - ”Приятелите на Сирия” обсъждат съдбата й на 24 февруари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виж ти , турция не можела да гледа кланета ?! Верно ли ? Щото цялата ви държава се крепи единственно и само на такива . Избили сте стотици хиляди християни , а сега изведнъж сте шокирани. Опитвате се да забравите или сте малоумни по природа ? Само че ние помним. Колкото до Башар , ако се държи като Горбачов , нищо добро не чака сирийците. Със здраве.

Турция се предвижда от САЩ, да защитава американските национални интереси и сигурност в Европа, в следващите десетилетия на ромската "декада". ТОВА ЩЕ Е МНОГО ДОБЪР ПОВОД ТУРЦИЯ, ЗАЕДНО С НАШИТЕ МАНГОВЦИ ДА НИ НАПРАВЯТТУРСКИ САНДЖАК. А САЩ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ.

турският външен министър Ахмет Давутоглу СЕ СЛОЖИ НА КЛИНТЪН. ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ПОТВЪРЖДАВА ТЕХНИЯ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД. МИСЛЕХ, ЧЕ ТУРЦИЯ ВОДИ САМОСТОЯТЕЛНА ПОЛИТИКА... СМЯХ!!! ПРИ ТОВА СРЕЩУ ХОРА СЪС СЪЩАТА РЕЛИГИЯ! Е, В СИРИЯ ИМА И ПРАВОСЛАВНИ, НО ПОВЕЧЕ СА ПРАВОВЕРНИТЕ..

Да,имахме държава като градина,от която за 20-години демократично разграбване останаха да стърчат само колците...

Тоя каносан мангал да не се навира там където не му е работа и да нарушава принципите на великия Мустафа Кемал. Сирия не е лъжица за турската уста. Башар е най-достойния за президент. Всичко случващо се в СИРИЯ се организира от външни елементи искащи да вземат благата и богатствата на сирийския народ. Турция се оказва маша в нечии ръце.

Кое му е великото на Башар,че избива собственият си народ,ли?!/а за това,че си ходил в Сирия,не мисли,че си единствен.../

Кой народ? Тези въоръжените които стрелят по сирийската армия или тези които се самовзривиха на публични места?И кой и как разбира какво иска един народ?Ти например как го пита? Или няма да нужда да се питаме или да питаме, има една две агенции - те знаят!Ние само трябва да вярваме и повтаряме!

Е, какво да правим сега?Да се поклоним до земята на турския външен министър за великите "прозрения" и сравнения ли" Чудя се, защо Dir не споменава една много показателна информация. А тя е, че лидерът на Ал Кайда - небезизвестният египтянин ал Зауари, подкрепя "протестиращите" в Сирия и обещава всякаква помощ, цитирам: " на техните хора в Сирия" за свалянето на Асад. Познайте кой ще дойде на власт след свалянето му.

Най-накрая един разумен коментар. Точно за това говореха и Лавров и китайския колега. Но не на всички изгодно да разберат за какво става дума

То си е вярно, че ние все не случваме на одупване. Едно време цар Шишман се одупи на турците - файда никаква. През Втората световна се одупихме на вдъхновителя на Европейския съюз Адолф Хитлер - файда никаква. След това ни одупиха руснаците - файда, според теб, никаква. Що не вземеш да се одупиш едно хубаво на турците, може да ти излезе късмета, поне теб да не мисля?