Ожесточени сражения избухнаха в сирийския град Алепо

Небивало интензивни сражения между бунтовници и правителствени сили избухнаха тази нощ в сирийския град Алепо, предаде Франс прес, като се позова на местни източници.

Обратно в новината

Коментари - Ожесточени сражения избухнаха в сирийския град Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Vlad_Rank

link ИСТИНСКОТО ВРЕМЕ ЗА МИР "Току-що получихме линка по-долу и се надяваме, че можете да го споделите със света, за да могат да видят хората истинското значение мира в Близкия изток- такъ в какъвто е бил в продължение на векове. Ние сме живели, споделяйки помежду си всичко с една форма на уважение.Ние в Иран сме уважавали и толерирали различните религии и сега виждаме какво е била скривано от обществеността. Моля, нека световните медии да бъдат отворени и да настояват за последната стъпка към мира на тази планета. Keshe фондация поздравява истинските мъже на мира, независимо от тяхната религия, цвят на кожата, раса и националност. "

НЕ ПРАВИ ЧИСТ НА ДИР БГ ДА ИЗНАСЯ ПОДВЕЖДАЩА ИНФОРМАЦИЯ ОТ НЯКАКЪВ "ЦЕНТЪР ЗА НАБЛЮДЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА. Какъв е този техен председател Рами Абдул Рахман?? АЛО ДИРА, НЕ ЦИТИРАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ СУЛЮ И ПУЛЮ. СТАВАТЕ ЗА СМЯХ. МНОГО ОЛЕКВАТЕ.

Последният напън на събраната от кол и въже американска паплач... Вече никой не говори за "народна" съпротива, въстаници и др.подобни - тия хора се изпращат в Сирия просто за да убиват , не е важно кого, важното е да убиват - колкото повече толкова по-добре..Това е истината за американската операция срещу една суверенна държава..

Това се казва импириализъм. Промиване на мозъци на прости хора.

Странно, когато правителството напада "бунтовниците" то е варварско. Обаче когато чуждестранните наемници наречени бунтовници започнат да обстрелват с миномети другите квартали на града то това е "решителна офанзива за освобождение"