Франсоа Оланд обмисля военна намеса в Сирия

Френският президент Франсоа Оланд заяви, че "военна намеса в Сирия не може да бъде изключена" след избиването в град Хула на 108 души, сред които 49 деца. По думите му това може да стане при одобрение от Съвета за сигурност на ООН, предадоха АФП и Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Франсоа Оланд обмисля военна намеса в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте писали глупости!Явно въобще си нямате понятие какво се случва в Сирия

Надуха ни главите с т.н. демокрация, свободен избор, човешки права и тем подобни щампи за наивници. Пък то след 20 год. "демократичен преход", който няма да свърши и още 200 год., видялите всичко българи се убедихме, че капитализма е зло, хранещо се от войни, грабеж, лицемерие, поквара и господстваща политическа класа, в която различието е само по цвят, но не и по същество. Е, няма да са вечни, колкото и да им се иска!

С две думи: ГЛОБАЛНО РОБСТВО.

В близките 200-300 години няма да има друга политическа и икономическа система. Ще живеете при нея искате или не искате. Много късно се сетихте какво е капитализма. Да бяхте питали вашите прапрабаби и дядовци,че да ви кажат. Към капитализъм лесно се минава,ама после излизане от него няма! То е като мафията. Никой не може да напусне.

Думите на Оланд не са случайни. След няколко дни ще се осъществи среща с Вл. Путин в Париж. Това е заявка за дневния ред на разговорите. А руската позиция е друга - да се въздейства резултатно, с дипломатични средства, на правителствените сили и опозицията за прекратяване на гр. война и постепенно преминаване към мирен живот. Но САЩ и Западът, подкрепяйки опозицията, искат сирийският въпрос да се реши бързо и кардинално, като в Ирак и Либия... И да продължат към следващата държава от региона ...

Социалист за война? Едно говори друго прави, важно да печелиш избори.

Западноевропейските социалисти са такива. По-католици от папата. По-войнствени и агресивни във външната си политика дори от десните и консервативни партии. Западняците са ултранационалисти и шовинисти. Първата световна война е разпалена след одобрението в Райстага на германските социалдемократри,които тогава са имали мнозинство. Дори са одобрили военния бюджет за тая касапница. И са одобрили нападението срещу Франция. От един западен социалдемократ нищо добро не можеш да очакваш.

А Станишката западноевропейски социалист ли е, или източноевропейски комунист??? И какво върши като временен Председател на ПЕС??

Няма никакво доказателство,че зверствата са извършени от армията ! Но следвайки идеята на Гьобелс,че една лъжа повторена 1000 пъти се превръща в истина - може.

Поддържам на 100% тази мисъл. Няма доказателства. Има предположения и желание от НАТО да махнат това правителство за да имат плацдарм за удара по Иран. Целта е ИРАН

ОЩЕ ЕДИН ПОСЛУШКО. САЩ ГО ПОГЛЕДНАХА СТРОГО И ТОЙ ЗАПЯ В ХОРА НА "НАСИЛИЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ"...

Човечецът е нервен, щото според плановете на тези отрепки, Сирия отдавна трябваше да е "демократизирана" и да се пристъпи към последващото "демократизиране" на Иран. Ама на, нещо сатрапът Асад им се опъна на лайняните демократизатори, пък и то Русия и Китай взеха, че го подпряха изотзад. Мъка, мъка реднешка, демократизаторска....

И БГ барабар петко с мъжете, че и спа процедури осигурихме на опозицията в правец... после ако ни грумнат с някоя бомба кой ще е виновен? Боко и цвинокио ще са ни лук яли ни лук мирисали!

Защо не се намесите в БГ да спасите народа от геноцида на Б.Борисов? Той е изтребил и прогонил стотици хиляди и милиони.Вие за сто човека се палите-изтрепаните българи от хунтата на Генерал Борисов са хиляди- защо не се намесвате?

Намесват се в България и още как?! В Правец събраха сирийците на "инструктаж", а Уорлик ще е в челото на гейпарада след 2 дни. А Господ си им изпраща КУПИЩА с "телеграми", ама нали затова пък има история, тя да се повтаря. И във Франция ... нищо ново под Новото слънце. Само дето чрез земетресения Земята се отърсва от своя "тумор" - човешкото социално поле.

Сирийският сатрап не беше ли приятел на Гоце ? Гоце дори му беше приготвил орден ' Стара планина ' ... Като видим какви са приятелите на Гоце / Милошевич , Саддам Хюсеин, Башар Асад / , какъв извод може да си направим ? Какво стана със сделката ' Петрол срещу храни ' и участието на Гоце в нея ?

МЪТИШ НЕ МЪТИШ ЩЕ ТЕ ЯМ.Каква е разликата между Саркози и Оланд и двамата са мекерета на капитализма с "човешко" лице.Всички партии са залагалка за тъпия електорат, един е кукловода, който им дърпа конците - големите монополи.

Че ще ме ядеш, Вълчо капиталист, то е съвсем ясно. Обаче, на Коледа този път ще сме заедно, Вълчо. На "масата" всеки един от нас ще с лимон в муцуната.

съдбата на Либия чака всички непослушници - Ротшилд и неговите марионетки са готови на всичко, за да наложат своя ред

МЪТИШ НЕ МЪТИШ ЩЕ ТЕ ЯМ. Каква е разликата между Саркози и Оланд? Разбойническа капиталистическа политика. Партиите са залагалка за стадото наречено народ. Интересите на банките и големите монополи задкулисно определят световната политика.

Тоя още не се е пръкнал и за война бленува. Вече умуват кой е след Сирия.Накрая ще започнат да се самоизяждат. Свършено е със света на капитала.От ден на ден все по-гадни стават усещайки края си.

Всичлите диктатори ,трябва да се свалят ,не може 21 вел някои да живеят лато в 15ти