Руски удар унищожи 200 бойци на ИДИЛ

Руска бойна авиация ликвидира над 200 бойци от групировката "Ислямска държава" по време на предислокация в района на сирийския град Дейр аз Зур.

Обратно в новината

Коментари - Руски удар унищожи 200 бойци на ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но е изумително, че ВСВ уби над 20 млн души, а днес с перфектна военна техника за 20-50 хиляди души ходят да им се изреждат великите сили и воините им и вече петилетка не могат да ги приключат.

Новата тактика на "тигрите" е да пропуснат ислямистите да се измъкнат и после да оставят руската авиация да ги разкоства из пустинята. Това е третият подобен конвой бит и избиван в пустинята за назидание. Много от бойците на Аллаха, ще се замислят дали да не се предадат, като видят подобна операция.

А коалицията водена от САЩ пак уби след въздушен удар 80 души. Половината от тях по време на молитва в храм.

Разчистете Сирия от ИДИЛ , само Русия знае как !

Мы разжигаем пожар мировой, Церкви и тюрьмы сравняем с землёй. Ведь от тайги до британских морей Красная Армия всех сильней!

Много ме кефиш и.. с голям кеф бих ти се изпразнил в..шапочката , такето, де!

Мурзилка

И как, като си спаднал?

Ментагона ще обяви ден на траур.

А АФРИКАНСКИ ТРАВЕСТИТИ РАЗРУШИХА НАРКОМАНСКИ САМОРАЗРУШИТЕЛ.

Дори в Щатския Конгрес се примириха с победата на Путин в Сирия, ама нашите протестъри - не. Въпрос към тях - какво се плюнчите пред клавиатурите, а не вземете да свършите нещо полезно? С писане на идиотизми никой не е постигнал нещо свестно на тоя свят. Виждате със сътворяване на фейкове и печатене на долари докъде стигнаха каубоите - най-големите длъжници и неудачници. Не се справиха нито с Русия, нито с Китай, нито с Ал-Кайда, нито с ИД - все "врагове номер едно", но затова се захванаха със С. Корея. Засега със същия успех. Протестърите, хващайте за Шарлътсвил, за Киев, тук вече нямате роля - от папагали файда йок.

Ако победите на Путин бяха истински,то вече 2г.не би останал жив ислямист,а тия въздушно-космически,руски сили се оказаха космически блъф за наивници!Руският провал е очевиден!

Бе те и лудите говеда вече близо 17 години се борят с Ал Кайда и вече 5 години бомбардират ИДИЛ.......И ФАЙДА .....ЙОК! Територията на ИДИЛ се разрасна 8 пъти! А Ал Кайда контролира цялата територия на Афганистан извън големите градове! Файда..ЙОК! Добре че са братушките, та смазаха ИДИЛ и Ал Кайда в Сирия, та освободиха, Алепо, Хомс, Палмира, а сега настъпват и към Дер ер Зор..А лудите говеда един Алепо не могат да освободят пет години! Една Ракка не могат да вземат вече половин година! Жалкари! Файда от лудите крави..ЙОК!

Ами истински са и явно за твое голямо съжаление картата на ИДИЛ за Сирия е коренно променена за тези две години. Ако не го виждаш или си пълен глупак или ти е много изгодно...

Русия има най-могъща армия в цял свят и всички наши врагове ще бъдат беспощадно уничтожени. Если кто к нам с мечом пришел, от меча и погибнет!

Същото беше и със Съветския спюз преди да се разпадне, незнакомке. Това сме го гледале много раз.

Браво! Така се прави

Думите на руснаците не струват и пукната рубла. Договорите с руснаците не струват и хартията на която са написани. Как да им вярваме на братушките като са ни крали 140 години. От руснаците добро не сме видяли. Путин е най големия лъжец в историята на света.

Да бе, да...Викаш да вярваме на лудите говеда и европедалите, а?:) Дето 44-45 година сринаха цяла София и избиха хиляди български жени, деца и старци! Да вярваме на същите тия западни кенефи, които разглобиха поточната линия за компакт дискове в Стара Загора, за да я сглобят отново в тая кочина Краварника..И заради които беше унищожена цялата българска промишленост! Да вярваме на същите тия помияри, които ни пробутват ГМО боклуци и храни и стоки трето качество! Същите тия боклуци, които създадоха Ал кайда и ИДИЛ! А няма нужда, благодаря!

Това е армия, не като краварите!!!!Пак военен кораб на хамерика се е натресал в търговски плавателен съд!?!?????Интересно как в цял САЩ не се намериха 250 читави човека за екипаж!?!???? Цялата им прехвалена армия се състои от мексиканци , чернилки и тям подобна цветна сган!!!!!!!

браво! Руските Су правят нальот за ден толкова колкото правят хамериканците за цял месец и половина

Много прости писачи,яко хълцане на такива тъпи статии. Днес Асад каза,че Сирийската държава владее 40% ????!!! от страната.- Ужас там ще си продължават още десетилетия. Някакви 200 от ИДил. Що за пропаганда. Нали за 3 мес. Путев ИЗЛЪГА ,че ще приключат проблема Сирия!?! Що за ГЛУПАВО говорене брещолявене на Путев. Добро за тъпите немислещи писачи.

Абе смешника, ти по добре обясни как след бомбардировките на лудите говеда, територията на ИДИЛ стана 8 пъти по-голяма! А що се отнася до руските бомбардировки, за последните две седмици, армията на Сирия е освободила 1/5 от територията на страната, и продължава! До края на другия месец, ще е освободила 2/3 от цялата територия:) А Джихади Джотата на лудите крави хамериканците, мрат ли мрат...А лудите говеда гърмят ли болници и цивилни гърмят! Но нито един джихадист! Факт!

КОЙТО НЕ ИСКА ДА РАЗГОВАРЯ С ЛАВРОВ СЕ КЛАНЯ НА ШОЙГУ! Понятно ?

Браво на руските другари и сирииската армия ! Това е още едно поражение за глобалистите- бандити и тяхното творение ИДИЛ !

За Путин всички които са срещу Б. Асад са ИД!!!

ГОЛЯМ КЕФ! Пържени американски кравари!

по-скоро опозицията на Башар.Жужето има опит с убийства на опозиционери...

Русия - инкубатор за терористи!!!!Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация, предаде ТАСС.

От ЕС колко са?

За да бъдем точни 199.5 човека :))))

Щерев - инкубатор на простащина и тъпизъм !

руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация, предаде ТАСС.

Чеченци и дагестанци не са руснаци, а граждани на съответните републики част от Руската федерация..

С вожд Путин!

Бре много военна техника са доставили на бандитите СА като са платили на уса. Бизнес фърст рече Тръмп.

Как ги преброиха точно "200" ? :)))))

Тц,тц,тц..Казаха не 200!! А ПОВЕЧЕ ОТ 200!

Нали за да ги бомбардират, някой е дал на руснаците информация за местонахождението и броя им бе глупак?

как ги е броил? 100-200-300 :))))

Само мъртвото краварско Джихади Джо...е добро Джихади Джо!

За разузнаване да си чувал? ====== Добре, значи седели са в едно поле терористите с табелки, идва савецкия самальот ... бум и после от храстите изпълзява Щирлиц и почва да брой табелките с надпис "аз съм терорист"!

Абе редника КЕЧаджия от мангалските строителни войски..Я сега кажи, лудите крави могат или не могат да го потвърдят със свойте спътници и дробни, а?:") Нали ако не е истина, лудите говеда първи ще се разквичат ве смешник :)

Ти по- добре обясни - като си майор - защо на прайда в София, от приемането на България в ЕС идват повече софиянци, отколкото на Гергьовден на военния парад???

ТОВА ИМ Е РАЗБИРАНЕТО ЗА РОДИНА!

Ало, НГВС-то, спри да ръсиш мозъци!

Роско обяви двуседмичен траур и в знак на съпричастност няма да се вижда два месеца с Ангелкова!

злоупотребата с алкохол предизвиква смъртта на 500 000 души годишно в россия. това е по 1369 индивида дневно, ако годината не е високосна! ако е високосна дневно са по малко с трима! та путин ако продължава със същото темпо в сирия, за една седмица ще избие толкова сирийци, колкото руснаци за ден!

Глупости. Абсолютни глупости. Ако изобщо знаеш какво е половин милион, сигурно е броя на глистите в червата ти.

тъй си е! ние ще вярваме на тебе, а не на русская статистика!

С тези темпове за 10 - 15 години Руснаците ще измрат от алкохолно отрявяне. Радвай се. Нали това е в полза на Краваристан.

тъпи, 10 години по 500 000 са 5 000 000 , а алкашите са 100 000 000 ! ще трябват доста по десет години! а и рускините идват на море в България, ходят и в турция, та се възпроизвеждат някак си!

Най- много хората се дразнят от БЕЗЦЕРЕМОННОСТТА, с която западните медии и петимата сбъркани български соросоида ЛЪЖАТ. ФАКТ е, че за две години БРАТЯТА руснаци унищожиха терористите. ФАКТ е, че западните тъпанари три години преди това там не направиха нищо, напротив, ИД се разширяваше. ФАКТ е, че цялата война беше финансирана от саудитска арабия заради петрола и позицията на Иран. И е ФАКТ, че КОЛОНИАЛНИТЕ ГОВЕДА З А Г У Б И Х А.

Има вече видео, дано не изтрият линковете https://tvzvezda.ru/news/forces/content/201708210656-vjhr.htm https://ria.ru/syria/20170821/1500737318.html

Дир.бг само ще спечели: и почитатели и трафик, ако най-сетне остави линковите на мира. А твоите са много готЯни :)

Значи терористите от ИДИЛ са седяли на открито поле в група с табелки с номерца и надпис на руски - "аз съм терорист"! Номерцата са били естествено от 1 до 200 за да може дрОгарете да ги преброят, че са 200!

За разузнаване да си чувал? Майор? - наааай- много редник, при това от запаса!!

ФАЩ обяви тридневен траур и минута мълчание в памет на хероите чалмалии.

Напред с братска Русия!

И да спами те с глупави въпроси и лъжи истината е една в Русия ние надеждата това е целия свят знае кой създаде и подкрепя терористите и кой истински ги унищожава и никаква цензура не може да скрие истината.

Чудесна новина! само така братушки! Избивайте без милост краварските Джихади Джота! Нека се срещнат с Аллах максимално бързо и директно в Ада!

Скоро ще има финално изквичаване на ИДИЛ, като от прасе по Коледа.

Убитите жени и деца от руската авиация ,Путин ги представя като бойци на ИД,без да мисли,че воюващите за ИД са предимно руски граждани!Оказва се ,че терористи в Сирия,убийци на хиляди цивилни и беззащитни,са Путин,Асад и руските главорези на ИД!Путин е престъпник 1!

Козяците квичат истерично...каква музика за ушите :)

Попиляха им гъзовете руснаците на тия!

Да се разбира поредното училище или болница пълна с жени и деца!

да не са нацелили и един американски разрушител без да искат, ахахахахх

БРЦК

Това е запазена марка на американците.

Пропаганда...ама едва ли...скоро баба Меца ще наклеца чалмите в гъзеца...

Искам да го видя на видео това...как как се търкалят като на боулинг брадати зелки барабар с чалмите :)

Мосфилм в момента подготвя видеото. Няма да рискуват да се изложат като предния път с видео от тубата и озвучаване от украински военни, че Вожда се чудеше какво да обяснява после.

Не знам за Мосфилм, ама ония 1500 взривени джихадистки цистерни ми напълниха душата....бам с 500кг бомба на турската граница, и чак в Анталия валят гайки, фрагменти и черни парцали :)

Който успее да мобилизира целия свят срещу себе си, добро няма да види! За справка: Историята.

Все по-юнашки новини идват от Русия. Браво. Путин полетя с жеравите, догони една щука в Байкал да я харпунира (защо просто не заповяда на щуката сама да се харпунира?), а неговите подчинени и те богатири. Само че доколкото си спомням, руснаците преди 2 год още рапортуваха за унищожената ИД и се върнаха в Русия

А теб, кой те страпонира?

За теб е ясно че си на заплата към Москва(Русия създава информационни войски.Създадена е войска за информационни операции, което е значително по-ефективно и силно от всичко, което по-рано създадохме в това направление, което се нарича контрапропаганда, каза той. Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна,да се плаща на тролове които да лъжат колко е велика Русия, добави министърът.)

А защо няма видео да гледаме хвърчащите във въздуха чалми?

https://www.youtube.com/watch?v=bFCwWg-qxBM

Така, така , едни избиват терористи, а в същото време Западната Коалицията вчера уби 40 мирни жители след удар по джамия в гр. Ракка , район Харет-ел-Бадави. Още по парадоксалното в случая е , че района вече е бил освободен от ИДИЛ, от същата тази Коалиция...

Тъй де...решили са да ги "доосвободят"...тия така побеждаваха и Хитлер, с бомбандировки над жилищните квартали на Дрезден.

САЩ и чакалите от коалицията вият на умряло. Щатните Щатски тролове - също.

Русия днес официално ще представи С-500 "Прометей"

рашките са прости ,никой не им се връзва на евтините лъжи, ходете да се занимавате с алоизмами некадърници !!!!!!!!

В Русия всички са учили в едно училище и тяхната политика е лъжата и измамата.Те си говорят и не се чуват. ..ХА.ХА.ХА 1.Турският президент Реджеп Ердоган обвини руския си колега Владимир Путин, че лъже за това, че не знае къде живеят сирийските туркмени, станали жертви на ударите на Москва, 2.Юрген Рот: Путин е непредсказуем лъжец, Русия е заплаха за цяла Европа 3.Гаф: Путин избран за "лъжец на годината" в анкета на кремълски журналист..ха.ха Дмитрий Кисельов, един от най-ярките защитници на Владимир Путин, направи гаф, опитвайки се да проведе допитване в Twitter, кой е "Лъжец на годината". В "анкетата" са предложени имената на Барак Обама, Реджеп Ердоган, Петро Порошенко и Владимир Путин. Само за 16 часа след публикацията Путин повежда убедително като "лъжец на годината" с 55%, при 8 за Обама, 7 - за Ердоган и 30% за Порошенко 4.Последното интервю на Немцов: Путин е патологичен лъжец. 5.Топ командир на сирийските бунтовници: Путин е терорист и лъжец По думите на генерал Салим Идрис, с руското предложение се цели само спечелване на време 6Папа Франциск посъветва Путин да спре да лъже и да започне наистина да работи за мир. Папата, "дипломатично" нарече Путин лъжец. НА ПУТЛЕРОВИТЕ ЛЪЖИ КРАКАТА СА КЪСИ И ГОСПОД ГО Е НАКАЗАЛ ДА НЕ ПОРАСНЕ!

Козяк се обади......... Знам че страдате за вашите НПО-шки от Ал Кйада и ИД дето ги създадохте обучихте и въоръжихте ама за нас нормалните хора това е победа над американският тероризъм който ежедневно отнема животи на хора и в Сирия и е Европа

ЕЙ ТВА ЦВЕТАРКИТЕ В САУДИТСКА АРАБИЯ , ТУРЦИЯ И ЕМИРСТВАТА ОСТАНАХА ПОД ПАРИ ЗАРАДИ РАШКИТЕ :))

Европа трябва да се освободи от окупацията на САЩ,която съсипва Европа и заедно с Русия да унищожи терористите,само обединени ще оцелеем...

Европа да се освободи от Америка и да заприлича на Русия?Така ли бе?...овньо?

Защо няма атентати извършени от терористи в Русия?!?! Защото Русия на практика не е във война с ИД а с мирната опозиция на Башар

Дори и един антируски трол би трябвало да се радва, когато ИДИЛ губят! Да, ама не!

Кремъл финансира и подкрепя терористите бре...2500 руснаци им в ИД. Всички терористи по света са с руско оръжие и да те питам: Как се наричат хора които свалиха пътнически самолет над Украйна и самолета на Качински....

няма и в САЩ и Великобритания!

Пич, атентати в Русия "няма" защото 1) не се отразяват от CNN и 2) защото ти не четеш - в Санкт Петербург метрото и в Сибир преди ден-два някакъв с нож. Да не говорим за няколкото свалени руски самолета (не военни!). Логиката ти доста куца и няма да лошо да се замислиш и засрамиш :)

руските самолети си падат без атентати! и някакъв луд наръгал с нож друг.....като пият препарати за вана какво очакваш?