ГЕРБ обвини сините, че насаждат страх

Голяма част от антикризисните мерки, предложени от Синята коалиция, са неприложими.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ обвини сините, че насаждат страх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, Лилявия, откъде видя и разбра, че сините са от БКП? А ГЕРБ откъде са? Б.Б. не е ли комунист, Ц.Ц. не е ли комунистка? Още доказателства ли искаш за комунистическото минало на тази т.нар. партия ГЕРБ.Много ви е страх от Костов! Но той е най-добрият икономист в тази държава и трябва да се вслушват в неговите съвети. Б.Б. е най-умният пожарникар и бодигард и знае всичко, особено как се става медийна звезда. Омръзна ми да го гледам по телевизията по 100 пъти на ден, непрекъснато да открива нещо и да реже ленти, като че ли той е построил всичко в тази държава. Преди него нищо не е имало. О т него започва България. Добре, че е той, умникът. Как ли щяхме да живеем без него? Сигурно много по-добре!!!!

Сините били предложили пълен отказ от руските енергийни проекти. А някакви алтернативи да предлагат случайно? Може би внос на безплатна американска ГМО царевица от която да дестилираме за вътрешно отопление. ха-ха. Но сините, като преки наследници на БКП никога не са се славили с особен интелект с изключение на невероятната дарба да присвояват всичко което им попадне пред алчния поглед, а в случай че не могат да поодкраднат, те просто го разрушават.

Господа управляващи,(ако някой от вас изобщо чете коментарите)докъде мислите да ни докарате? Затъваме все повече в блатото.Жалко,че гласувах за вас.Народа все повече обеднява,къде я видяхте тази стабилизация на икономиката ни ?Може би в сънищата си? Огледайте се,погледнете хората в очите и вижте дали някой вяче се усмихва.Всички са угрижени, ама вие в София не сте усетили кризата ,при вас тя никога не е идвала. Престанете да говорите по телевизии ,кого сте арестували и после пуснали.Животът ни ще е по щастлив .ако не ви виждаме и чуваме. Нека да говорят делата ви ,не Вие! Искаме хляб за децата си!

зощо трябва някой да насажда страх ние виждаме ситуацията реалистично и всеки средно интелигентен човек трябва да се страхува защото реално ние живеем в несигурност и финансово под минимума дастатъчен за съществуване и моля ви не почвайте пак с това че предишните били виновни а погледнете истината за сегашното управление пълни кретени и шизофреници ни управляват но нека заслужаваме си го защото 50% от тези който са гласували за инфантилната личност б.б са си лика прилика като него

то си е за страх

Браво на Ваньо Костов!

БЕЗ ДА НИ КАЗВАТ СИНИТЕ СТРАХА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СИ Е ФАКТ ,НАВСЯКЪ ПО УЛИЦИТЕ ХОРАТА СА УНИЛИ И ПЛАХИ,г-жо Менда Стоянова вие ходите ли по пазари и магазини,не е нужно някой да ми насажда страх ние усещаме нещата.

ти ли обиколи всичките улици...ъъъъ

А ти въоще излезе ли в близката една година навън??? Или прозореца през който виждаш нещата е само телевизора?????

Само така Ваньо, само така Костов. Идвай по-скоро на власт!!!!

Болгария одобрила соглашение в поддержку строительства газопровода "Набукко" Межправительственный договор по этому проекту был подписан год назад между Австрией, Болгарией, Венгрией, Румынией и Турцией. Нынешний документ, по словам экспертов, поможет решить ряд вопросов, связанных с финансированием строительства газопровода. "Набукко" должен связать страны Каспийского бассейна с Европой в обход России.