Коментари - Синдикатите отказаха среща с енергийния министър в Раднево, канят го на протеста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протести, добре! Но подкрепа е червена изтривалка! Комунистическа подлога, А ето това е много зле за България!

Хайде бийте ги вече тея тулупи ве ,отказили биле среща ай духайте го кви сте вие че ще казвате кой ще кара влака България е против вас.

36 заплати създават класа, зависима от социални помощи. Къде ще работят тези хора? А откъде ще дойдат базовите мощности?

Не ги взимайте тогава тези заплати и си търсете работа .

В момента Ковашки блокира държавата, ако управляващите не отворят пътищата ще значи че работят за него

Що не блокирате границите на България, така поне правителството ще има оправдание за всичко?! А докато вземахте добри пари си траехте, по данни на НОИ най-високите заплати бяха в енергетиката?!

Правителството пада и ще ни управлява Ковачки.С червените куфарчета.

Като отказват среща с правителството,да дават от джоба си тези 36заплати.А не по един календар и една химикалка на година.

Най важното е че един тец има капасити фактор 90%+ фотопанелите мизерните 13% а перките мизерните 30%

Дрьжте се момчета!

Дръжте се за късия ви уй момчета.

Утре да ви няма ,идваме ние и ви ебана мамата тулупи разпрани .Писна ни от идиоти кпйто само искат ,да ви се пикаем на синдикатите .

като гледам има представители на частните фирми в теца, които скубят държавата и експлоатират работниците си , които пък работят мръсната работа, но за много по малко пари и от чистачка в ТЕЦ2, естествено са докарани там насила !

В Раднево е пълно с такива подизпълнители ,Нито икакви централи тея паразити заплатите им на чистачка в администрация е 4000 лв .на какво прилича това ,хайде жандармерия ,хайде стига толкова ,все по нагли стават .Министъра да идел на магистралата ,къде го има това бе вашта мама .Само вие ли сте ,да не сте избирали правителтво че да искате оставка ,синдикалните им команбашии на съд за подстрекаване и размирици .

Няма мое няма твое, всичко е Бирои.

Млъкни бе глупак

Децата на номенклатурата като протестират на Жълтите павета за неясно какво - цялата държава трябва да им се върти на пета. Миньорите като протестират в защита на работните си места и енергийната сигурност - държавата неглежира

Какви миньори са тия ,това са всички тия паразити навързани като котешки черва на държавната баница ,изпечена още от БКП.До 3 братовчед са навързани ,само един да се намъкне и цялата далия привлича ,като мангалиъе са .Шуробаджанаци .Там са открити рудници ,ако това нещо ви говори .И се копае с роторни багери НА ОТКРИТО ,няма мина.От този регион съм ,имам добри чувства към всички нооо

Хубаво че най после се намери кой да ни управлява нас българите, че иначе щяхме да се избием. Сега ЕС ни управлява справедливо и с добри закони. И всички виждат това и искат да принадлежим на ЕС. Какво лошо има в това.

Миньорите не протестират. Те искат оставката на правителството. Нищо повече, съвсем изпълнимо желание

Кажат,че протестът им е политически.А не,че са загрижени за енергийната сигурност на държавата и работните им места.

Къде е Ковачки бре? Кога ще раздава купоните за кренвирши?

При левче за киловат час изхвърлям климатиците и минавам на котел на твърдо гориво. Пък да закриват каквото си щат от Брюксел.

Т.нар. синдикати в американската БГ-колония, пърдят в едно гърне с компрадорската БГ-олигархия и БГ-политическия боклук. Миньорите и енергетиците да си правят стачката без корумпето Пламенчо от КНСБ и онзи другия капут от ПОДКРЕПАта. КНСБ и Подкрепа изпълняват само декоративно-представителни функции. Служат само за декор и фасада. Пълна бутафория отвсякъде. Те никога няма да защитят хората на наемния труд.

Щом ритат срещу европейското семейство са русофили. Закривай.

То в твоето евро семейство вече не можеш разпозна кой е бащата, кой майката, така че....по-далеч от такова "семейство"!

Тези като ги гледам са путинисти и милионери. Да им се вземе всичко, задето са тръгнали срещу законодателството на ЕС.

Що само кърлежите протестират, бе? Що не протестират обикновени работници ами само усвоители на субсидии??

При средна сметка за ток от 100 лева с месец ще стане 300лв. Затова ли е целия тоз плач. Онези които не могат да си го позволят просто ще мигрират в търсене на по добър живот. Сефте... това не е спирало. Нарича се естествен подбор.

Най-добре МВР да окъпе гербаджийската тълпа с водните оръдия!

Дърпай шалтера и изривай партийната измет.

Ща храниха жалките футболисти на БИрои. Кой пита как се дават пари на некви мангали. Едно време и Кремиковци го изцоцваха чрез Цура панчеревска дето умре на 09..09

Вместо да сте солидарни сега плюете пък миньорите. Преди бяха зърнарите. Много злобен завистлив народ. Не ме учудва че България е тотална кочина. Вместо да сте единни и да защитите родината си. С такава мърша не може да има държава. Балкански цигани!

и за какво да съм солидарен? че произвеждат загуби, замърсяват , имат огромен раздут шат, а взимат големи заплати, които аз плащам, така ли?

Подкрепи зрънчовците,те дадоха ми ти от милионите,които получиха?

Там няма миньори. Всичко се копае по открит способ. Имах един познат. Казваше че взема 5000 и е по 3 пъти на годината в Гърция и Турция. А е някакъв прост оператор. Съседа ми каза че му искали рушвет да почне в мините.. Друг пък познат електротехник казваше че отива поработи 2 -3 часа и после се опъва да спи на работа. А сега и 36 заплати накуп ще им дават.

Така е ...То не е рушвет, а твърда тарифа - 3 заплати. Излъгал те е за работата - повече от 2 часа не работят.

Справедлив Териториален Преход.За всички българи по 36 заплати без изключение.

Държавният ТЕЦ издържаше футболния клуб Берое и им даваше по 10млн.на година защо не протестираха?Синдикатите къде бяха тогава?

И пак ще го издържа а ти се сцепи от към гърба мършо

Що само усвоители на субсидии протестират???

Тези девойки на протеста все миньорски ли са?Или разни секретарки,пиарки,касиерки .И какви са им заплатите?Като на подземни ли?

Големи. Покрай тая вина ся само тюфлеци на качени.

Са любовници на шефовете в държавния ТЕЦ.

Те са мината под ръка в , която шевовете им търсят злато.

Подземни в мариците няма.

защото рудниците няма да ги закриват, те произвеждат въглища, за ТЕЦ 1и ТЕЦ 3, които са частни и си плащат сами вредните емисии, а ТЕЦ 2 е държавен и там , като всичко по български се назначават партийни ,, специалисти" , палитра е от партийни некадърници на ГЕРБ, БСП и ДПС !

В махалата ми има доста пенсионери-миньори.Или работят като пазачи,защото нямат друга квалификация,или по цял ден пият в кварталното кафене.Какво искат сега?

Искат папото да продължава и да могат да си допият.

Във вашата махала пенсионерите миньори лекари ли станаха,банкери,учители?Кажи де.

ДенкOFF, свивай си денка и ОСТАВКА!

Отидете в 16:00ч.и гледайте какво излиза от портала, със сигурност ще се объркате, ще си помислите, че сте на ТИР паркинг от някой филм , където щъкат проститутки, така се обличат служителките от теца,на прост човек дадеш ли пари се издокарва , като маймуна!

Какво лошо има да си внасяме ток от Германия например на европейски цени. Защо тези хора не искат да приемат това.

Мнооо си Тъп, мойто момче!

на едно интервю един се изпусна че е шофьор и взима 2500 чисти там миньори няма всичко е гевреци, оператор екскаватор и администрация закривай тая година ще са на загуба а заплатката си върви че и 36 им са малко

Тпова са открити рудници: Мариците, Бобовдол, включително мина "Бели брег" до село Ялботина, Драгоманско. Там миньори няма, а само шофьори и оператори. И разбира се хиляди администрация на чешме от цените на тока

ШОФЬОР НА ТЕЦ2 ВЗЕМА 3 500ЛВ чисто, бруто 5 000лв , това е със всички добавки , които им дават незнайно защо!

Този масивен и нелогичен протест може да произхожда само от едно място, и всеки с трицифрено IQ знае.

От империята на злото Русия!

От първия път :Румен Радев.

Постановки от селски вечеринки стил КГБ Активно мероприятие на руската пасмина

за какво точно блокират тия нещастни хорица 2038 година от тия на снимката един ще е жив и той ще е с миньорска пенсия и 100 хилки в джоба

Вчера бях на протест, знаете ли какво ми каза един полицай Каза,че той е на работа, но никога няма да направи нищо , така,че да спре протеста, а напротив.... Самите полицаи са наясно, че загубим ли енергетиката те са следващите, които ще бъдат изритани !

Зърнари, пътищари, синдикати - не спряха да изнудват всички останали да им плащаме гигантските заплати, субсидии и печалби за последните десет-петнадесет години. Остава и да направи нещо за да спре протеста и да разчисти пътя

Руската атака срещу България няма да успее

Пенсиониране/съкращаване след цели 15 години, 150 бона на ръка, но продължават да не искат преговори и блокират страната. И това ако не е активно полит. мероприятие... здраве му кажи.

Обещаното не е дадено. Така че по-полека със 150 "бона" спекулация. Със сигурност никой няма да си спомня за Хасан Василев когато дойде момента за реално плащане.... Един обещал едно, друг казал друго и т н.

Само да кажа, че огромна част от раково болните в раковата болница в София са от района на Стара Загора. Който има поне малко акъл на втория етаж ще вдене.

Ще берат къпини в ЕС. А ние ще стои внасяме качествен ток на европейски цени

Това като "Европа замръзва без руски газ", нали другарю?

Тук има много пишещи които защитават предателското правителство. Бахти кретените!!!!! Изроди смрадливи!!!

Нищо не зависи от т.нар. "българско правителство" . От години вече има европейско законодателство за сектор Енергетика, което е задължително за прилагане от всички. Какво може да направи местното правителство в София. Да поотложи малко фиаското. Това е максимума.

Всъщност за какво протестират? Като не искат да се срещат с министъра, защо просто не освободят пътя? По 50 заплати ли да им платим, като и без това ще се пенсионират до 2038?

Щото Искате да откраднете парите !

Ще ни излизят Ковачки и “синдикатите” в Мариците. Споко ще им платим гигантските заплати по над сто пъти сигурно, за да освободят магистралата. Американските ТЕЦове що не стачкуват?

Абе като не искат просто да ги бият ,ако не искат да ги бият хайде утре да ходим да ги мачкаме с колите ,ебати мръсните тулупи ,правителство щели да свалят а тупаници по мутрите ,а???

А защо народът не излезе да протестира за спасяване на енергетиката на страната????? Или вие не сте българи?????

В ЕС няма такова понятие като "енергетика на страната". В ЕС енергетиката и политиката в сектора е обща и единна. Както и цените ще станат единни.

Пускайте Жандармерията да им надуят канчетата на тез лапачи.Във Франция досега щяха да изметат магистралата с тез тюфлеци

Ако това стане ,другите като видят и до вечерта ще се съберат 30 000 минимум на магистралата, а тогава и Армията няма да ви помогне

И аз се чудя какво чакат ,може ли сулю и пулю да да рекитират дъжавата ,има ли власт в края на кращата ,като нещат мира ,да получат секира

Много време има дотогава. Само до преди 3 години бяха пред фалит Мариците. Аман всички да им плащаме 36те заплати и гаранциите за работни места до 2038. Никой друг “блокиран” заради от тези 200-300 “енергетика” с по 6 бона заплати няма такава сигурност за работата си.

Е как няма да фалират когато най големия им разход е за покупка на въглеродни разрешителни - най голямата простотия на ЕС

Им дава разрешителните, които пък получава от разни зелени дейности. Никакъв разход не са за тях.

Абе тия синдикати само със миньори ли се занимават...аз за друг проблем не съм ги чул да си отварят ченетата...

Я марш в селското стопанство! Там има работа колкото искате. Мързеливи.