Синбад получи 5 г. затвор за убийство, извършено преди 17 години

Когато е на 15 г, Никола Камберов забива нож в гърба на 26-годишния Божидар Моллов заради момиче

Обратно в новината

Коментари - Синбад получи 5 г. затвор за убийство, извършено преди 17 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако те съдят, се обяви за циганин. Така по-лека присъда ти е гарантирана. А те като се женят на 12 години, значи на 15 са възрастни. ;)

Тъкмо навреме ще го пуснат да си убива на воля ! Евсла.Дано гепне на некой вездесъщ съдия детето.

Законоустановеност и справедливост - така съдебните институции в България наричат 5 годишна присъда за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО в България. Интересно ако бе убито детето на някой магистрат, дали делото щеше да се точи четвърт век и дали присъдата щеше да е 5 години. Сигурно сме на едно от последните места в света и по правосъдие.

Къде в света по дяволите има 5 години присъди за убийство и 5 години за нарушаване на карантина???? Ееей сектантчета селски малоумни ли сте????

странни съдилища са тия български съдилища! тоя се опитал да натопи друг, и съдът приема това за ....самопризнание и спомагане на следствието!??? няколко души знаят за престъплението, убийство при това, и крият години на ред, и никой не им търси отговорност?? в онази гаднатаамерика всички щяха да получат доживотни присъди!!

Щото пък българите не излизат с условни за прегазени с по 100 км/час на пешеходни пътеки или убит събутилник след тридневен запой. Или за хвърлени от балконите бебета. Само ганювците се правите, че само с циганите е така, понеже не ви отърва да признаете що за стока сте. Отде ви изравят бе.

След 5 години ще наръга друг човек. Браво!

т.е. След годинка ше излезе. Да ви е честито родното правосъдие.

Присъдите за защитения вид са смешно малки, но иначе може да го разстроим и да не отиде да гласува...Българиооо, в какво те превърнахме..

Ами то нарушаването на карантина също си е вид убийство та какво се чудиш?

Проблема, който стой пред българина си е чисто хамлетовски. Да бъдем или да не бъдем. Или съда ще унищожи окончателно България или ние трябва да унищожим него, като особено вреден за обществото. 5 години за убийство по особено жесток начин. Наистина няма в света втора страна като нашата.

А Аладин за кражби, кога?

Нарушаването на карантина е минимум "опит за геноцид".

Какви са тия Синбади каквия са тия Сандокани какви са тия Рахани

Егати съдебните простотии! Този нагъл убиец нанесъл удар в гръб на жертвата, договарял се с други да го прикрият, лъгал и натопил друг за убийството извършено от него и накрая магистратите му намаляват присъдата!

Аладин си е авантюрист. Виж али баба и 240те разбойници са друга работа.

Ами те всички дето са пазили "тайното убийство" не са ли СЪУЧАСТНИЦИ?!?!?!?????! Жалки, смешни прокурорчета и съдийчета !!! СРАМ!!!!

Българката е генетично програмирана ковра и ще видите след време кафявата миксирана младеж на България. Бавно, но сигурно манагалееме напред смело.

а за ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ ?

Затова - давността отдавна е изтекла, не се излагай...

Всичко това щеше да е много смешно, ако се случваше в Зимбабве, НО това се случва в Пловдив, България, страна членка на ЕС. Мимоходом да напомня, че 32 годишният Синбад почти е излежал присъдата си, в затвора най-вероятно е усъвършенствал знанията си и в най-скоро време ще се разхожда по улиците с много по-дълъг и добре наточен нож.

от там, откъдето са изровили и теб.

Едва ли. Аз не съм ганювски тъпак, който се сили да отговаря на ниво трети клас да се покаже и той.

Като се е раждал, майка му и баща му, които са били на по 12-13 са гледали Синбад мореплавателя.

Аз ли се излагам? Палячо.

Защо това героизиране на престъпници с прякори по медиите? Решил циганина да се нарича Синбад, че го кефело, и сега всички трябва да го знаем така, че нещо е специален ли, какво? Защо, дами и господа журналисти? Защо им слизате на нивото и да ги наричате с прякорите им? Нещо по-готини ли се чувствате така и вие или какво?

това се е случило в пловдив, ама през 2003г, а ние сме в ес от 2007г когато тоя е клал ония, министър на вътрешните работи е бил георги петканов, премиер симо. после георги петканов е бил министъп на правосъдието, премиер сергей. и никой не ги плюе, а представиси какво щеше да е, ако това престъпление беше извършено по време на борисов

владимир улянов-ленин джугашвили - сталин благоев- дядото живков - янко станке димитров- марек стаю неделчен - чочолу ..... ----- ....

В България, човече.

защо мислиш, че ще чака 5 години!

Убил човек с нож в гърба, скрил се, все облекчаващи вината обстоятелства. А забравих още едно:малолетен циганин.

Този случай е пълен позор. Присъдата също. Това не е държава!!!!

Фактът, че убийството е станало преди 17 години било смекчаващ фактор. Това само изроди може да са го измислили.

Рошко-ибания-холандския