Синът на "възкръсналия" мъж ще съди хората, обявили баща му за мъртъв

От сливенската болница правят всичко възможно да стабилизират състоянието на Руси Русев

Обратно в новината

Коментари - Синът на "възкръсналия" мъж ще съди хората, обявили баща му за мъртъв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета коментарите и не мога да повярвам. Хора, вие наред ли сте?! Утре това може да сте вие, ваш близък. Диабетната кома не е рядко срещано състояние. Лекарят, кото е обявил пациента за починал е за съд! Независимо кой ще го съди или какви всъщност са подбудите му, това е престъпление!

Е, съдраха се червените келявци да хулят човека и роднините му! А това, че докторите просто са всичко друго но не шибаняци такива, никой не забелязва!

"Лазаре, стани!" И Лазар станал, но веднага му се развикал "Кой ти дава право да ме възкресяваш? Тъкмо полегнах и се споминах и така си ми е добре!" И отишли двамата пред Съда на мъдреците от Синедриона...Но този път Понтий Пилат го нямало-о-о и станала тя каквато станала-а-а!

Станаха голЕми математици, веднага надушват келепира. Печелете там, от тук какво още да вземете....

Каква "съпруга" какъв "син" бе?!?! Нали за него се грижел съсед? Като са толкова възмутени и шокирани - що не са се грижили "съпругата и синът" за него??? Ще съдят...той бере душа вече две седмици в кома. А че някой го погледнал отгоре отгоре и казал "а - свършил е" - и това е вярно. но в кома жизнените показатели са толкова снишени, че може и да сгреши. но да го съдиш, при положение че "баща" ти бере душа....сетил си се.

Може да е с инсулт, скенер на глава правили ли са му? Дано се оправи човека. Как могат жив човек да го обявят за умрял. Ужас

Вместо да съди трябва да е благодарен и е редно да да се грижи повече за баща си. Него Господ ще го съди за безхаберието към родителя му.

той не потърсил баща си,жив ли е здрав ли е,сега ще съди

Бащата който е оставен в дома си явно в не добро състояние и сигнал е подаден от познат.Къде е бил синът който бърза да съди и не е положил грижи за баща си.Всеки бърза да съди.

Щом имаш излишни пари.

А бе радвай се, че е жив. Или може би не се радваш?

Шило

Здравна система. Това е положението.

мале и ако беше в камирата

Ко е туй камИра? Нещо като пилИ със зелИ ли?

А синът му разбрал от медиите за баща си? Защо не го потърсил по- рано? Добре, че съсед е подал сигнал... Старост нерадост.

Точно така.Сега защо да не опита да вземе някой лев заради здравето на баща си който е изоставил.

Не КОЙТО,а КОГОТО!Хубаво е да се вглеждаш повече в своите неща и да не се произнасяш какво става в другите семейства. Какво значи ,,изоставил,,?

Ами то човек трябва да възкръсне, за да може да потърси отговорност от некадърен лекар. Такова е положението в държавата ни.

В момента кой го лекува? Къде лежи?

Можеше да лежи и на друго място ако го бяха поставили в камера и близките му нямаше да разберат нищо за тази евтаназия по причина на лекар.

Правилно ли разбрах, че дебилите наричащи се лекари дори не знаят защо е в кома?

Лекарите си знаят работата. Този не е имал шанс да го прегледа лекар...

Бъдете здрави и дано не попада никой в сливенската болница!