Коментари - Изчезна синът на собственик на автокъща, вероятно е отвлечен | Днес.dir.bg

Изчезна синът на собственик на автокъща, вероятно е отвлечен

Изчезнал е синът на един от собствениците на голяма автокъща в София. Полицията го издирва, като една от основните версии е отвличане.

Обратно в новината

Коментари - Изчезна синът на собственик на автокъща, вероятно е отвлечен | Днес.dir.bg

Коментари

Какво го съжалявате "детето". Щом е живяло охолно и използвало всички положителни страни на "бизнесмена" си тати. Сега ще усети и всички негативни. Същото важи и за старшия. А това че целия ресурс на СДВР е впрегнат да го търсят тоя ценен държавен актив е отвращаващо. Закривайте я тая корумпирана и мафиотска структура наречена Република България.

Опасно е да се прави бизнес в България! Тази истина се потвърждава ежедневно вече 30 години! Имам предвид ЗА НЯКОИ, не за такива като Пеевски, Доган, Борисов, Домусчиев, Златев, Гоце и т.н.... Макар че и за някои от тях понякога идват тежки времена, ако се сетим за Цветан Васиев, или Илия Павлов, Емил Кюлев,..., Андрей Луканов! Но иначе нямаме проблеми със сигурността и престъпността, по Бай Хуй, а и с тероризма, с тези дюнери на всеки ъгъл и толков амного големи специалисти и експерти ПО СИГУРНОСТТА!

Бизнесът с автокъщите и автомобилите по принцип се доказа доста "сигурен" бизнес в България, както например този с енергоносителите! ЗА НЯКОИ!

Като чуя думата "авто-къща" се хващам за картечницата.

За тая мутра законите явно не важат и цялото мвр тръгнало да търси сина му. По закон някой трябва да липсва поне 24 часа за да се обяви за изчезнал. На сина му може нещо да му е скимнало да отиде в някой приятел да се надрусат например или нещо да е превърнал и да е хванал гората, но целия ресурс на мвр се задейства автоматически.Я по добре да го проверят първо данъци плаща ли? И и дано за всеки друг гражданин така да действат от мвр_то. А дано ама надали.

Виждам цялото МВР е на крак за това момче. Да викат и НАСА на помощ, че може извънземните да имат пръст в това.

Мара Отварачката го е отвлякла. Запряла го е в мазата и го насилва сексуално. Ще го изтиска кат лимон и ще го захвърли кат Гущеря

с нещастието на хората-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВИ СА ТЕ.... Освен това, не е лошо да се поограмотиш преди да бълваш словестна плява -пише се ИЗСТИСКВАМ...защото ИЗ в случая е представка....Пълен нещастник си...

дано да не е отвлечен сигурно е с няква помакиня по гръцките острови с яхта Те богатите копеленца обичат да са в центъра на вниманието и редовно си правят подобни пиар акции. Ще си доде след 10 дена с загар на дупата

Изчезнало некакво татино шопарче, което като го видях на снимките изглежда така, че, ако види някой простосмъртен да лежи на улицата ще мине през него със скромното си мерцедесче. И сега какво? Голямата трагедия, голям вой, голямо чудо. На репортажите от мястото гледам 1/2 от мюлюцюнерския състав на София и околните села. Все едно изчезнал Папата. Нещо тоя кисел гъзар да е повече примерно от Драган ватмана, защото съм сигурен, че, ако последният изчезне мюлюцюнерите ще го позапишат лекичко, па ще рекат, че е отишъл да бере гъби в планината и финито. Ама нали тате-мутра после ще се отблагодарява, та сега сигурно ще кипи един денонощен труд, за да се открие това полубожество. Чак ме е гнус!!! това

Тъга, мъка, пръдня, боза и маркови са 95% от т.н. "бизнесмени". Затова ходят с по 10 човекоподобни охранители и пак им се случат случки. Има и 5% истински бизнесмени, но за тях малко се пише. Като за двама братя потомствени животновъди някъде в пловдивсо беше-в момента стпанисват най-голямата животновъдна ферма в БГ със затворем процес мляко-млечни продукти. И ходят без охрана, и не им палят фермата, и не им отвличат копелдаците. Тоя лайнар "бизнесмен" да се моли на "шефа" горе да му върне копелето живо, здраво и неебано и да си натиска селските потури до кюмбето в Герман , защото си е най-обикновена тъпа, стригана мутра.

Ма много грозен този "отвлечения" Адриан!

дано повече "бизнесмени" и синовете им изчезват и един ден ще се събудим с мечтата на апостола за чиста и свята република,аиде триите герпаджии от дир.тр

Eдин ден ще се събудиш в Циганландия

Щом са превъртали километражите на колите и са мамили клиентите си сега ще плащат, лаком гъз - глава затрива, германска народна поговорка..

От години ви предупреждавахме, не ни отразихте и продължавате да мамите, крадете и насилвате хората. Започна се, от тук насетне все по-често ще се четат подобни новини. Все още не е късно, живота ви е в собствените ви ръце.

теб пък кой те насилва бе Андрешко, като нямаш пари ще караш 20-30 годишният Пасат или Астра комби и това е. Какво се насилваш сам на Аудита и Мерцедеси, като обслужването и данъка не можеш да им платиш, ама да се направиш на тарикат пред другите бедняци /като теб/ в квартала..

Може би коментара ти щеше да има значение, ако поне се доближаваше до истината. Седи, крий се и си бърши потта от челото, защото скоро и до теб ще стигнат. Явно има за какво да се притесняваш, иначе нямаше да си отваряш миризливата уста. Цял живот ме крадоха и мамиха, вече ги почнах един по един. 2-ма изгоряха, моли се да не си от тези, които ми се набъркаха в живота. Иначе ще страдаш, отсега ти го казвам.

късно е, късно е вече,даже суджук паша го каза ама да не е фалшива новина.

Са БАШ МУТРИТЕ на България! За това се използва и израза ОП & Г(епи)

Мутра купува скъп мерцедес от къщата за 120 бона! В последствие мутрата установява, че километража е манипулиран! Мутрата си иска 50 бона заради измамата,обаче никой не му ги дава и сега мутрата ще ги вземе с 200% лихва!

суджук паша ли е?

Пеевски Ага

Хубу де кажете колко искате да ви показва километража на толкова ще ви го направим.

Кола под 290 хил. не взимам.

назначените бизнесмени от ДС, така трябва, но защо един по един

като видиш какви са "бизнесмените"(иво прокопиеф,домусчиев) и "бизнесдамите"(петя славова ,цеца секса) ще разбереш каква е местноста

кога ще арестуват европата, която подпали бг-то защото му дължи над 500 милиарда, а?

"бизнесмените" в България ги трепят за паркоместа, отвличат ги - гях или децата им, палят им колите... изобщо опасна професия е бизнесменската в Мутростан

Деба и комунистическите мутробогаташи, копелдаци с килийно образование, селяндури и чукундури с крадени пари, да ви изтрепат до крак да се пречисти тази нещастна страна.

Да не е искал да слвидетелствува срещу Ценко Чоков? Чоков - премиер! Това е човекът над цялата държава!

тц тц тц... тия милиони за нищо ги нямат... милион тук, 200 хиляди там... цялото МВР на крак. --- Като обраха моята кола, ченгетата ми писаха акт че съм спрял на тротоара...

Когато отвлекат баща ти или сина ти тогава ще разбереш дали е същото като да ти разбият колата.

няма да ги отвлекат, защото не съм крал милиони

ми ти 111,като си адвокат на червените ,жълти и сини олигарси и си поокрал нещо покраи тях не се ли страхуваш да не те поотвлекат теб или синът ти и ли някои от семейството ти?

Хора недейте да злорадствате, все пак и това момче има майка, баща , близки. Това че имат пари не ги прави по-лоши, по-заслужили да страдат или обратното. Разбирам че хората са озлобени от недоимък, но злорадстване към чуждото страдание няма да ви направи нито по-богати нито по-щастливи. Навсякъде по света има хора с пари и такива които не им достигат. И за протокола: нямам нищо общо нито със семейството им, нито с бизнеса им.

Питай ме мен колко са добри или лоши. Дълги години същият този Тони Златков тероризира стотици семейства, които имат малшанса да живеят в близост до автокъщата му с непоносимите децибели, разливащи се от сутрин до вечер от високоговорителите му. Ох, дано сега поне за нас настъпи малко спокойствие - дано за по-дълго да е поизчезнал, че и ние да се порадваме на малко тишина и спокойствие! Заслужаваме го след години на терор от същата тази мутра!

Жалби пускали ли сте? Ако не е имало реакция от страна на полицията , защо не сте извикали медии? Опита ли човешки да отидеш до въпросния имот и да помолиш въпросния човек да пуска малко по-слабо музиката? Направи ли нещо, или просто си стоиш в къщи и попържаш всичко и всички. Единствено срещу 30-40 лв. излизате на протест да свалята Бойко или станишко. Ето по тази причина никога няма да се оправим - стоич си на топло и мишкуваме по нета. Нали я знаеш поговорката - не е важно дс съм добре, важно вуте да му е зле. Та и ти така, нека им нали ме тормозят с музика.

навсякъде по света има богати айдуци и бедни гърбави бачкатори. Като го налегне тоя свят комонизъма, няма да има богати, щото ше заработи белене.

Много хора явно не са дочели статията до края, където е написано, че и "отвлечения" е мениждър фър фирмата на баща си и собственик на други фирми (25 години, 2 фирми). Нямали никакви врагове, ама преди години ги палили, а преди месеци изгорели автомобили за 1 милион лева.

Тази мутра, бащата, дълги години ни трови живота с гюрултията, която се лее от високоговорителите на автокъщата му - от ранни зори до късен мрак. Гаменът не признава ни събота, ни неделя - когато и както му е кеф - децибелите са по негова прищявка, а ние само трябва да търпим. Мръсник долен - дойде значи и неговият час! А ние се чудим защо днес е толкова тихо в автокъщата му в Дианабад - ни звук, ни стон... пък то си имала крушка опашкаааа.... Да ми прости Господ, ама хич не ми е жал - нито за него, нито за семейството му. Дано всичките да се затрият, че да спре мутрата да ни трови живота.

Мутрата, отвлякул мутренския син, не го е отвлякъл, за да ти осигури спокойствие. Той явно е по мутра о Тони, а това с нищо няма да подобри живота ти. Щом така се разправя с мутри, смятай, колко ще го ти затрудниш. Спсението е в ликвидацията на мутрите (т. нар. цвета на нацията)!

Хубаво е, когато се изтрепват един друг. После ще се намери още по-мутра от по-мутрата, и ще остават по-малко мутри.

Дано управляващите да обявят нулева толерантност към отвличанията, както го направиха с войната по пътищата.

Факт е още едно тежко престъпление. Никога не съм стъпвал в автокъща,нито в тази,нито в друга. Не знам какъв е бизнесът на бащата. Явно,въпреки изявленията му,има врагове.2 палежа и едно отвличане го доказват.Знае се или поне в годините се вижда,как се уреждат отношения в БГ.Или просто иде реч за откуп-бандитска практика на организирана група.Родната полиция,която" ни пази."...не ми се коментира.За Правосъдие-също. За хвалбите на управляващите по отношение "борба"с престъпността-още по-малко. Престъпността е видна ежедневно. Бой,престрелки,убити,пребити-вече не са новини. Само ще кажа,колкото и да ме плюете,че като баща на голям син,донякъде му съчуствам на"шефчето",като човек на човек.Той си знае,може би,защо и какво.Ако е бандитско отвличане за откуп-на никой не пожелавам да е на неговото място.

ГОСПОД ДНЕС Е РЕШИЛ ДА РАБОТИ :)

... добре, че не си в детроит...

само днес ли?,ади поне до коледа когато гътнем дебелата свиня пием греяна ракия на трапа

Ако е отвлечен този младеж е поредната човешка трагедия.Дано всичко приключи щастливо и добре.Все пак това показва колко слаба е държавата ни.Липса на сигурност и пр.

завръщането на ,,мутренските,, времена ..показва едно...!!! ,,видът,, си ,,отива,,...!!! все по ,,трудно,, ще им е да се ,,оправдават,, с ,,предишните,,...!!! затова ,,хапят,, като за ,,последно,,...!!!

Да, показва едно! МинПред е Мутрос III

Не е на добре. Скоро още ще се сгофняса.

На тоя кавал са му откраднали кола, обаче, за да се задейства полицията казал, че му липсва сина.

Много плюващи тука. Представям си ги всички плювалници как се усукват около някой противен бизнесмен за по добра заплатка. Нещастници двулични.

вярно ли е че отвлеченият син е на 25 години? защото тук плачат за детето

Защо не са отвлекли бащата ?

хора пишете защото "тролчетата-професионалисти" ще цъфнат скоро ваканцията свършва

В тази държава на мутри и охранители си играят всички. То няма условия за създаване на предприятия и работни места. Каквито са БСП и ГЕРБ - такива са и игрите на мутри и охранители.

Българската мафия е най добрият български продукт след разпада да бившите диктатори от БКП и ДС! Да са ни живи и здрави българските бандити - наши хранители и работодатели!

Причината за отвличането може да е заради това, че превъртат километражите.

Какъв хубав повод за злобните и завистливи Ганювци да се порадват на чуждото нещастие. Всички хубави жени са курви, а заможните са крадци, според безмозъчните цървули, неспособни да си завържат и обувките, да си избият комплексите. Тук става въпрос за баща, малоумници, за баща, който се тревожи за детето си, няма значение бизнесмен ли е, или прошляк като вас, пред децата всички сме равни. Толкова сме деградирали, толкова сме удавени от злобната си пяна, че сме отвратителни и помежду си, да не говорим, че се прочуваме с тази си простотия където и да сме. Пфу, гнус ме е от такива хора, същите се гънат като червеи пред всеки наш и чужд с възможности, но анонимно, о да, нашенските посерковци са първенци в злобата и зелената пяна, която отделят. Затова и вечно ще са с голи задници и ще слугуват на другите, това е логичната им съдба. Примати.

За повечето неща,които си написал си прав но не мисля,че е проява на добро възпитание използването на обидни епитети.

90% от бизнесмените са бандити от ДС-КГБ партийни величия,получили куфарче с пари от Луканов ,кредитни милионери, така ли е? Отвличанията са тяхна специалност защото са лакоми за печалби без да работят,всички те са Примати.За отвличане до животно няма да приемат такъв закон защото приматите са в парламента.

Примата се оказваш ти щом не разбираш защо е това злорадство.

niki_nikolov116@abv.bg

Според теб истината е злорадство или и ти си от тези примати.Казвам за отвличане до живот в панделата и тогава ще видим дали някой ще си помисли да го прави. такъв закон харесва ли ти?

До един всички тези "собственици" на автокъщи са бандити, които оперират с бандитските пари, чиито източници са - наркотици, проституция, измами с недвижими имоти и т. н. Това е истината... Защо убиха на Венци Стефанов сина - Венци и сега се занимава с наркотици...!!!!!!

Защо не върнаха синчето на Венци Стефанов ?

Е той тоз надминал Бил Гейтс, Стив Джобс и Илон Мъск взети заедно. Те на неговите години имали само по един гараж. Нашия две фирми и шеф на отдел.

Тате ще плати !!! Какво съчуствие очаквате ??? Какъв ,,бизнесмен,,е това е поредния мошеник ,измамник и безуспешно провалил сделката на някой ,,повече засегнат ,, .Гангстерската паплач са завръща за да разчисти стари сметки !!

Не разбирам, защо някой очаква от хората в този форум да проявят и капка съчувствие към отвлечения. Няма как да съчувстваме на тези - точно колкото той и подобните му съчувстват на нас (т.е. - никак), толкова и ние на него и подобните му. Мутри отвлекли, били, убили друга мутра... Дреме ми на жилетката.

илюстрация на личността ти-безнравствен, бездуховен човек, нямащ страх от Бога и от Съдбата...Само един лумпен може да каже за случая..."дреме ми на жилетката"...Страшното е, че не си единствен, много са....И няма спасение....

Ти нали си се спасил, защо береш душа за другите? Стой настрана и се наслаждавай на шоуто.

sps_hrsf@abv.bg

ше стигнем и по-далече. Надевам се да го уби4ат след 24-48 часа мъчениа. Стига с тез пропуски.......овълчен, на свобода, ше разплаче майката на още обикновени хора. дан си му работнки на тоз оттук нататък.

Не се преви на вярващ, щото не си. Вярата в Бога при православието не допуска фатализъм (Съдбата). Счита се за проява на натурализъм, материализъм... А щом си такъв, нямаш никакво право да даваш оценки за духовността и нравствеността на другите. Не че ми дреме на жилетката от твоето мнение де.

Обичай ближния си тук не важи,защото този не ни е ближен.

Ако се беше случило на тебе това или нещо подобно досега да си оревал всичко. Ама нали е на друг. И защо си мислиш че държавата е длъжна само на такива като тебе а другите кучета ги яли.

Ръководството на МВР ще се събере ли спешно за да обсъди пребитата баба Марийка от Пловдив? Да ви с...м на подмазваческите физиономии бюрократски, полицейски!

БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ!

Защо ръководството на МВР не се събра вчера, когато охраната на Ценко Чоков за пореден път размаза от бой свидетел по делото срещу кмета ???

Защото свидетеля не слага нищо под масата. Това е толкоз просто и логично.

Щото са им малки заплатките на полЮцаите.

на цялата страница-само подигравки, неудачни шеги, злоба...И никаква тревога за изчезналия ЧОВЕК! Българи ли сме или изроди...Или това е едно и също... АБСОЛЮТНО ВСЕКИ може да бъде на негово място-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА-бизнесмен ли е, длъжник, клошар, чиновник...Едно отвличане може да има всякакви мотиви-отмъщение, искане за откуп, човешки органи и т.н.... Недопустима е гаврата с чуждото нещастие...Направо съм омерзена....

Сигурно защото българите знаят какво представляват повечето "бизнесмени"? Отвлеченият също е такъв, с фирми.

Намалете патоса. Всеки може да си изпати в тази държава, вярно е- най-вече от мамините синчета на новобогаташите.

Да работи някой и друг следовател - разбирам , но цялото ръководство на МВР??? С какво този екземпляр е толкова ценен за държавата? Да не би да е известен мозъчен хирург или ракетен конструктор?? Или президент. премиер?? Мене ако питате - както с него, така и без него. Дано да е добре, но на колко човека дава хляб този ? Да е някой като Киров на времето - разбирам, ама автокъща, луксозни коли??? ??

е само тия ли са ценните

Аз също съм на мнение, че не е редно да се прави разделение между изчезнали деца на обикновени родители и похитени деца на богати бизнесмени. Но в случая детето наистина няма никаква вина. Има критика към хората, за които няма кой да накара да търсят едно обикновено изчезнало дете, преди да изтече 24 часовия срок, след който започват някакви тягави действия от страна на МВР. Като са събрали цялото МВР, поне да не го довеждат до знанието на обществото, защото е обидно, спрямо редовите граждани.

Как убиха един велик професор,прибрал се от Америка и едни смръдиви цигани го убиха като куче пред блока му.Та няма известен,няма неизвестен на никой не пожелавам да попадне в такива схеми.

автоджамбазко съседско семейство извърши срещу мен кражби, доноси побой и други злини, но всичко се прикри от приятелите им за сега

НА КАКВОТО И ДА Е ПРАВОСЪДИЕ И ПРАВОРАЗДАВАНЕ, СТАВА ПРИВЛЕКАТЕЛНО (И ДОХОДОНОСНО) ДА СЕ ЗАХВАНЕШ С ПРЕСТЪПЕН БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ ! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДАЖЕ СА НА ПОЧИТ !

Цялото ръководство на МВР се е събрало. Само до ниво министър не се е стигнало, ама не е късно. Явно бизнесменчето е близък приятел с управляващите.

ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПРЕДПОЛАГАШ !

е какво лошо има в това

Коментари - Изчезна синът на собственик на автокъща, вероятно е отвлечен | Днес.dir.bg

Изчезна синът на собственик на автокъща, вероятно е отвлечен

Изчезнал е синът на един от собствениците на голяма автокъща в София. Полицията го издирва, като една от основните версии е отвличане.

Обратно в новината

Коментари - Изчезна синът на собственик на автокъща, вероятно е отвлечен | Днес.dir.bg

Коментари

Какво го съжалявате "детето". Щом е живяло охолно и използвало всички положителни страни на "бизнесмена" си тати. Сега ще усети и всички негативни. Същото важи и за старшия. А това че целия ресурс на СДВР е впрегнат да го търсят тоя ценен държавен актив е отвращаващо. Закривайте я тая корумпирана и мафиотска структура наречена Република България.

Опасно е да се прави бизнес в България! Тази истина се потвърждава ежедневно вече 30 години! Имам предвид ЗА НЯКОИ, не за такива като Пеевски, Доган, Борисов, Домусчиев, Златев, Гоце и т.н.... Макар че и за някои от тях понякога идват тежки времена, ако се сетим за Цветан Васиев, или Илия Павлов, Емил Кюлев,..., Андрей Луканов! Но иначе нямаме проблеми със сигурността и престъпността, по Бай Хуй, а и с тероризма, с тези дюнери на всеки ъгъл и толков амного големи специалисти и експерти ПО СИГУРНОСТТА!

Бизнесът с автокъщите и автомобилите по принцип се доказа доста "сигурен" бизнес в България, както например този с енергоносителите! ЗА НЯКОИ!

Като чуя думата "авто-къща" се хващам за картечницата.

За тая мутра законите явно не важат и цялото мвр тръгнало да търси сина му. По закон някой трябва да липсва поне 24 часа за да се обяви за изчезнал. На сина му може нещо да му е скимнало да отиде в някой приятел да се надрусат например или нещо да е превърнал и да е хванал гората, но целия ресурс на мвр се задейства автоматически.Я по добре да го проверят първо данъци плаща ли? И и дано за всеки друг гражданин така да действат от мвр_то. А дано ама надали.

Виждам цялото МВР е на крак за това момче. Да викат и НАСА на помощ, че може извънземните да имат пръст в това.

Мара Отварачката го е отвлякла. Запряла го е в мазата и го насилва сексуално. Ще го изтиска кат лимон и ще го захвърли кат Гущеря

с нещастието на хората-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВИ СА ТЕ.... Освен това, не е лошо да се поограмотиш преди да бълваш словестна плява -пише се ИЗСТИСКВАМ...защото ИЗ в случая е представка....Пълен нещастник си...

дано да не е отвлечен сигурно е с няква помакиня по гръцките острови с яхта Те богатите копеленца обичат да са в центъра на вниманието и редовно си правят подобни пиар акции. Ще си доде след 10 дена с загар на дупата

Изчезнало некакво татино шопарче, което като го видях на снимките изглежда така, че, ако види някой простосмъртен да лежи на улицата ще мине през него със скромното си мерцедесче. И сега какво? Голямата трагедия, голям вой, голямо чудо. На репортажите от мястото гледам 1/2 от мюлюцюнерския състав на София и околните села. Все едно изчезнал Папата. Нещо тоя кисел гъзар да е повече примерно от Драган ватмана, защото съм сигурен, че, ако последният изчезне мюлюцюнерите ще го позапишат лекичко, па ще рекат, че е отишъл да бере гъби в планината и финито. Ама нали тате-мутра после ще се отблагодарява, та сега сигурно ще кипи един денонощен труд, за да се открие това полубожество. Чак ме е гнус!!! това

Тъга, мъка, пръдня, боза и маркови са 95% от т.н. "бизнесмени". Затова ходят с по 10 човекоподобни охранители и пак им се случат случки. Има и 5% истински бизнесмени, но за тях малко се пише. Като за двама братя потомствени животновъди някъде в пловдивсо беше-в момента стпанисват най-голямата животновъдна ферма в БГ със затворем процес мляко-млечни продукти. И ходят без охрана, и не им палят фермата, и не им отвличат копелдаците. Тоя лайнар "бизнесмен" да се моли на "шефа" горе да му върне копелето живо, здраво и неебано и да си натиска селските потури до кюмбето в Герман , защото си е най-обикновена тъпа, стригана мутра.

Ма много грозен този "отвлечения" Адриан!

дано повече "бизнесмени" и синовете им изчезват и един ден ще се събудим с мечтата на апостола за чиста и свята република,аиде триите герпаджии от дир.тр

Eдин ден ще се събудиш в Циганландия

Щом са превъртали километражите на колите и са мамили клиентите си сега ще плащат, лаком гъз - глава затрива, германска народна поговорка..

От години ви предупреждавахме, не ни отразихте и продължавате да мамите, крадете и насилвате хората. Започна се, от тук насетне все по-често ще се четат подобни новини. Все още не е късно, живота ви е в собствените ви ръце.

теб пък кой те насилва бе Андрешко, като нямаш пари ще караш 20-30 годишният Пасат или Астра комби и това е. Какво се насилваш сам на Аудита и Мерцедеси, като обслужването и данъка не можеш да им платиш, ама да се направиш на тарикат пред другите бедняци /като теб/ в квартала..

Може би коментара ти щеше да има значение, ако поне се доближаваше до истината. Седи, крий се и си бърши потта от челото, защото скоро и до теб ще стигнат. Явно има за какво да се притесняваш, иначе нямаше да си отваряш миризливата уста. Цял живот ме крадоха и мамиха, вече ги почнах един по един. 2-ма изгоряха, моли се да не си от тези, които ми се набъркаха в живота. Иначе ще страдаш, отсега ти го казвам.

късно е, късно е вече,даже суджук паша го каза ама да не е фалшива новина.

Са БАШ МУТРИТЕ на България! За това се използва и израза ОП & Г(епи)

Мутра купува скъп мерцедес от къщата за 120 бона! В последствие мутрата установява, че километража е манипулиран! Мутрата си иска 50 бона заради измамата,обаче никой не му ги дава и сега мутрата ще ги вземе с 200% лихва!

суджук паша ли е?

Пеевски Ага

Хубу де кажете колко искате да ви показва километража на толкова ще ви го направим.

Кола под 290 хил. не взимам.

назначените бизнесмени от ДС, така трябва, но защо един по един

като видиш какви са "бизнесмените"(иво прокопиеф,домусчиев) и "бизнесдамите"(петя славова ,цеца секса) ще разбереш каква е местноста

кога ще арестуват европата, която подпали бг-то защото му дължи над 500 милиарда, а?

"бизнесмените" в България ги трепят за паркоместа, отвличат ги - гях или децата им, палят им колите... изобщо опасна професия е бизнесменската в Мутростан

Деба и комунистическите мутробогаташи, копелдаци с килийно образование, селяндури и чукундури с крадени пари, да ви изтрепат до крак да се пречисти тази нещастна страна.

Да не е искал да слвидетелствува срещу Ценко Чоков? Чоков - премиер! Това е човекът над цялата държава!

тц тц тц... тия милиони за нищо ги нямат... милион тук, 200 хиляди там... цялото МВР на крак. --- Като обраха моята кола, ченгетата ми писаха акт че съм спрял на тротоара...

Когато отвлекат баща ти или сина ти тогава ще разбереш дали е същото като да ти разбият колата.

няма да ги отвлекат, защото не съм крал милиони

ми ти 111,като си адвокат на червените ,жълти и сини олигарси и си поокрал нещо покраи тях не се ли страхуваш да не те поотвлекат теб или синът ти и ли някои от семейството ти?

Хора недейте да злорадствате, все пак и това момче има майка, баща , близки. Това че имат пари не ги прави по-лоши, по-заслужили да страдат или обратното. Разбирам че хората са озлобени от недоимък, но злорадстване към чуждото страдание няма да ви направи нито по-богати нито по-щастливи. Навсякъде по света има хора с пари и такива които не им достигат. И за протокола: нямам нищо общо нито със семейството им, нито с бизнеса им.

Питай ме мен колко са добри или лоши. Дълги години същият този Тони Златков тероризира стотици семейства, които имат малшанса да живеят в близост до автокъщата му с непоносимите децибели, разливащи се от сутрин до вечер от високоговорителите му. Ох, дано сега поне за нас настъпи малко спокойствие - дано за по-дълго да е поизчезнал, че и ние да се порадваме на малко тишина и спокойствие! Заслужаваме го след години на терор от същата тази мутра!

Жалби пускали ли сте? Ако не е имало реакция от страна на полицията , защо не сте извикали медии? Опита ли човешки да отидеш до въпросния имот и да помолиш въпросния човек да пуска малко по-слабо музиката? Направи ли нещо, или просто си стоиш в къщи и попържаш всичко и всички. Единствено срещу 30-40 лв. излизате на протест да свалята Бойко или станишко. Ето по тази причина никога няма да се оправим - стоич си на топло и мишкуваме по нета. Нали я знаеш поговорката - не е важно дс съм добре, важно вуте да му е зле. Та и ти така, нека им нали ме тормозят с музика.

навсякъде по света има богати айдуци и бедни гърбави бачкатори. Като го налегне тоя свят комонизъма, няма да има богати, щото ше заработи белене.

Много хора явно не са дочели статията до края, където е написано, че и "отвлечения" е мениждър фър фирмата на баща си и собственик на други фирми (25 години, 2 фирми). Нямали никакви врагове, ама преди години ги палили, а преди месеци изгорели автомобили за 1 милион лева.

Тази мутра, бащата, дълги години ни трови живота с гюрултията, която се лее от високоговорителите на автокъщата му - от ранни зори до късен мрак. Гаменът не признава ни събота, ни неделя - когато и както му е кеф - децибелите са по негова прищявка, а ние само трябва да търпим. Мръсник долен - дойде значи и неговият час! А ние се чудим защо днес е толкова тихо в автокъщата му в Дианабад - ни звук, ни стон... пък то си имала крушка опашкаааа.... Да ми прости Господ, ама хич не ми е жал - нито за него, нито за семейството му. Дано всичките да се затрият, че да спре мутрата да ни трови живота.

Мутрата, отвлякул мутренския син, не го е отвлякъл, за да ти осигури спокойствие. Той явно е по мутра о Тони, а това с нищо няма да подобри живота ти. Щом така се разправя с мутри, смятай, колко ще го ти затрудниш. Спсението е в ликвидацията на мутрите (т. нар. цвета на нацията)!

Хубаво е, когато се изтрепват един друг. После ще се намери още по-мутра от по-мутрата, и ще остават по-малко мутри.

Дано управляващите да обявят нулева толерантност към отвличанията, както го направиха с войната по пътищата.

Факт е още едно тежко престъпление. Никога не съм стъпвал в автокъща,нито в тази,нито в друга. Не знам какъв е бизнесът на бащата. Явно,въпреки изявленията му,има врагове.2 палежа и едно отвличане го доказват.Знае се или поне в годините се вижда,как се уреждат отношения в БГ.Или просто иде реч за откуп-бандитска практика на организирана група.Родната полиция,която" ни пази."...не ми се коментира.За Правосъдие-също. За хвалбите на управляващите по отношение "борба"с престъпността-още по-малко. Престъпността е видна ежедневно. Бой,престрелки,убити,пребити-вече не са новини. Само ще кажа,колкото и да ме плюете,че като баща на голям син,донякъде му съчуствам на"шефчето",като човек на човек.Той си знае,може би,защо и какво.Ако е бандитско отвличане за откуп-на никой не пожелавам да е на неговото място.

ГОСПОД ДНЕС Е РЕШИЛ ДА РАБОТИ :)

... добре, че не си в детроит...

само днес ли?,ади поне до коледа когато гътнем дебелата свиня пием греяна ракия на трапа

Ако е отвлечен този младеж е поредната човешка трагедия.Дано всичко приключи щастливо и добре.Все пак това показва колко слаба е държавата ни.Липса на сигурност и пр.

завръщането на ,,мутренските,, времена ..показва едно...!!! ,,видът,, си ,,отива,,...!!! все по ,,трудно,, ще им е да се ,,оправдават,, с ,,предишните,,...!!! затова ,,хапят,, като за ,,последно,,...!!!

Да, показва едно! МинПред е Мутрос III

Не е на добре. Скоро още ще се сгофняса.

На тоя кавал са му откраднали кола, обаче, за да се задейства полицията казал, че му липсва сина.

Много плюващи тука. Представям си ги всички плювалници как се усукват около някой противен бизнесмен за по добра заплатка. Нещастници двулични.

вярно ли е че отвлеченият син е на 25 години? защото тук плачат за детето

Защо не са отвлекли бащата ?

хора пишете защото "тролчетата-професионалисти" ще цъфнат скоро ваканцията свършва

В тази държава на мутри и охранители си играят всички. То няма условия за създаване на предприятия и работни места. Каквито са БСП и ГЕРБ - такива са и игрите на мутри и охранители.

Българската мафия е най добрият български продукт след разпада да бившите диктатори от БКП и ДС! Да са ни живи и здрави българските бандити - наши хранители и работодатели!

Причината за отвличането може да е заради това, че превъртат километражите.

Какъв хубав повод за злобните и завистливи Ганювци да се порадват на чуждото нещастие. Всички хубави жени са курви, а заможните са крадци, според безмозъчните цървули, неспособни да си завържат и обувките, да си избият комплексите. Тук става въпрос за баща, малоумници, за баща, който се тревожи за детето си, няма значение бизнесмен ли е, или прошляк като вас, пред децата всички сме равни. Толкова сме деградирали, толкова сме удавени от злобната си пяна, че сме отвратителни и помежду си, да не говорим, че се прочуваме с тази си простотия където и да сме. Пфу, гнус ме е от такива хора, същите се гънат като червеи пред всеки наш и чужд с възможности, но анонимно, о да, нашенските посерковци са първенци в злобата и зелената пяна, която отделят. Затова и вечно ще са с голи задници и ще слугуват на другите, това е логичната им съдба. Примати.

За повечето неща,които си написал си прав но не мисля,че е проява на добро възпитание използването на обидни епитети.

90% от бизнесмените са бандити от ДС-КГБ партийни величия,получили куфарче с пари от Луканов ,кредитни милионери, така ли е? Отвличанията са тяхна специалност защото са лакоми за печалби без да работят,всички те са Примати.За отвличане до животно няма да приемат такъв закон защото приматите са в парламента.

Примата се оказваш ти щом не разбираш защо е това злорадство.

niki_nikolov116@abv.bg

Според теб истината е злорадство или и ти си от тези примати.Казвам за отвличане до живот в панделата и тогава ще видим дали някой ще си помисли да го прави. такъв закон харесва ли ти?

До един всички тези "собственици" на автокъщи са бандити, които оперират с бандитските пари, чиито източници са - наркотици, проституция, измами с недвижими имоти и т. н. Това е истината... Защо убиха на Венци Стефанов сина - Венци и сега се занимава с наркотици...!!!!!!

Защо не върнаха синчето на Венци Стефанов ?

Е той тоз надминал Бил Гейтс, Стив Джобс и Илон Мъск взети заедно. Те на неговите години имали само по един гараж. Нашия две фирми и шеф на отдел.

Тате ще плати !!! Какво съчуствие очаквате ??? Какъв ,,бизнесмен,,е това е поредния мошеник ,измамник и безуспешно провалил сделката на някой ,,повече засегнат ,, .Гангстерската паплач са завръща за да разчисти стари сметки !!

Не разбирам, защо някой очаква от хората в този форум да проявят и капка съчувствие към отвлечения. Няма как да съчувстваме на тези - точно колкото той и подобните му съчувстват на нас (т.е. - никак), толкова и ние на него и подобните му. Мутри отвлекли, били, убили друга мутра... Дреме ми на жилетката.

илюстрация на личността ти-безнравствен, бездуховен човек, нямащ страх от Бога и от Съдбата...Само един лумпен може да каже за случая..."дреме ми на жилетката"...Страшното е, че не си единствен, много са....И няма спасение....

Ти нали си се спасил, защо береш душа за другите? Стой настрана и се наслаждавай на шоуто.

sps_hrsf@abv.bg

ше стигнем и по-далече. Надевам се да го уби4ат след 24-48 часа мъчениа. Стига с тез пропуски.......овълчен, на свобода, ше разплаче майката на още обикновени хора. дан си му работнки на тоз оттук нататък.

Не се преви на вярващ, щото не си. Вярата в Бога при православието не допуска фатализъм (Съдбата). Счита се за проява на натурализъм, материализъм... А щом си такъв, нямаш никакво право да даваш оценки за духовността и нравствеността на другите. Не че ми дреме на жилетката от твоето мнение де.

Обичай ближния си тук не важи,защото този не ни е ближен.

Ако се беше случило на тебе това или нещо подобно досега да си оревал всичко. Ама нали е на друг. И защо си мислиш че държавата е длъжна само на такива като тебе а другите кучета ги яли.

Ръководството на МВР ще се събере ли спешно за да обсъди пребитата баба Марийка от Пловдив? Да ви с...м на подмазваческите физиономии бюрократски, полицейски!

БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ!

Защо ръководството на МВР не се събра вчера, когато охраната на Ценко Чоков за пореден път размаза от бой свидетел по делото срещу кмета ???

Защото свидетеля не слага нищо под масата. Това е толкоз просто и логично.

Щото са им малки заплатките на полЮцаите.

на цялата страница-само подигравки, неудачни шеги, злоба...И никаква тревога за изчезналия ЧОВЕК! Българи ли сме или изроди...Или това е едно и също... АБСОЛЮТНО ВСЕКИ може да бъде на негово място-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА-бизнесмен ли е, длъжник, клошар, чиновник...Едно отвличане може да има всякакви мотиви-отмъщение, искане за откуп, човешки органи и т.н.... Недопустима е гаврата с чуждото нещастие...Направо съм омерзена....

Сигурно защото българите знаят какво представляват повечето "бизнесмени"? Отвлеченият също е такъв, с фирми.

Намалете патоса. Всеки може да си изпати в тази държава, вярно е- най-вече от мамините синчета на новобогаташите.

Да работи някой и друг следовател - разбирам , но цялото ръководство на МВР??? С какво този екземпляр е толкова ценен за държавата? Да не би да е известен мозъчен хирург или ракетен конструктор?? Или президент. премиер?? Мене ако питате - както с него, така и без него. Дано да е добре, но на колко човека дава хляб този ? Да е някой като Киров на времето - разбирам, ама автокъща, луксозни коли??? ??

е само тия ли са ценните

Аз също съм на мнение, че не е редно да се прави разделение между изчезнали деца на обикновени родители и похитени деца на богати бизнесмени. Но в случая детето наистина няма никаква вина. Има критика към хората, за които няма кой да накара да търсят едно обикновено изчезнало дете, преди да изтече 24 часовия срок, след който започват някакви тягави действия от страна на МВР. Като са събрали цялото МВР, поне да не го довеждат до знанието на обществото, защото е обидно, спрямо редовите граждани.

Как убиха един велик професор,прибрал се от Америка и едни смръдиви цигани го убиха като куче пред блока му.Та няма известен,няма неизвестен на никой не пожелавам да попадне в такива схеми.

автоджамбазко съседско семейство извърши срещу мен кражби, доноси побой и други злини, но всичко се прикри от приятелите им за сега

НА КАКВОТО И ДА Е ПРАВОСЪДИЕ И ПРАВОРАЗДАВАНЕ, СТАВА ПРИВЛЕКАТЕЛНО (И ДОХОДОНОСНО) ДА СЕ ЗАХВАНЕШ С ПРЕСТЪПЕН БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ ! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДАЖЕ СА НА ПОЧИТ !

Цялото ръководство на МВР се е събрало. Само до ниво министър не се е стигнало, ама не е късно. Явно бизнесменчето е близък приятел с управляващите.

ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПРЕДПОЛАГАШ !

е какво лошо има в това