Симов: БСП да се коалира с АБВ? Това е като въображаем приятел

Дебатите по Изборния кодекс бяха проведени по касапски начин, категоричен е депутатът от левицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

АБВ подписва с партията на...Путин, а БСП с АБВ ? Значи Нинова с Путин, а Радев с кого ?

Цитат: "Ние сме извън парламента, за да спасим българския парламентаризъм" Това е противоречие в съждението. Когато си извън парламента, ти всъщност спираш да си опозиция и подкрепяш всяко решение на мнозинството, тъй като му осигуряваш удобна преднина да си гласува каквото иска с обикновено присъстващо мнозинство... Всъщност с отсъствието си от парламента комунягите негласно казаха - гласувайте си каквото искате, ние няма да се пречкаме! И това било опозиция - цирк, една песен пеят с герб...

ТИПИЧНО КАТО ЗА ГЕРБ ДА ЛЪЖЕ

пред НС, ти къде беше бе умчо! Участието в НС води до съгласие с политиката на ГЕРБ, а ми кажи не е ли вярно това съждение?

Те ще бъдат свободно присламчили се!

за въображаем комунизъм - въображаеми приятели

Айде тая пак с обичайните силогизми, типични за всяка средностатистическа шизофреничка. Кво си искала да кажеш? Написано е в материала, че за споразумение БСП-АБВ и дума не може да става, а пък Радев къде го намеси и него.

:) напъни за власт , наказание, щом собствените наказвате така , какво ли ще е за чуждите, БСП - отмъщение. Аз съм за АБВ Симов те са гласа на разума вие сте наказателен ескадрон , който първо наказа вътре в БСП. Вие сте малкото БСП, те са голямото....

тези от бсп и визуално не приличат на българи. Този измамник симов..........

Не е. В парламента имаш възможност да си представителна ДЕЙСВАЩА опозиция с реално гласуване, извън парламента си като клоуните от АБВ - лаеш за почесване зад ухото, ама дотам. Защото извън парламента нямаш представени 80 депутата от 240 общо - това са ЕДНА ТРЕТА от всички народни представители. Като си ги оттеглиш решенията ще се взимат с обикновено мнозинство максимум 80+1 гласа. А сега кажи не е ли вярно това съждение?

Добрия войник Швейк бил жив бе !

Винаги ме е тормозил един въпрос, на който не намирам отговор. Защо забогатели комунисти по времето на демокрацията, непрекъснато нападат тази демокрация и най-важното, защо говорят за социална справедливост и равенство. ЕМИ РАЗДАЙТЕ СИ БОГАТСТВОТО, В НЯКОИ СЛУЧАИ НА СТОЙНОСТ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ, НА БЕДНИТЕ ПО РАВНО И ЕТО ВИ СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ. ЗАЩО, ГАДОВЕ МРЪСНИ НЕ ГО НАПРАВИТЕ ТОВА, А ПЪЛНИТЕ ФОРУМИТЕ С ГЛУПОСТИ...

Харесвам Сашо защото е от малкото истински Лидери в БСП които не крият своята сексуална ориентация. В интерес на истината само така човек става свободен. Успех!!!!!

Тая сутрин тоя беше в ефир по телевизията . Едно бяло топче като троха ту се появяваше на долната му устна , ту го облизваше с език и после пак обратно. Не беше за хора със слаби сърца. Та това топче , което не забелязваше само той означава , че си е повярвал много та чак не се усеща.

Че депесе тихомълком си плете неговата си кошничка. Ашколсун, машаллах! Зад гърба на българите, с помощта на гербовите депутати!?

БСП трябва да се коалира с АБВ ! Иначе всичко е ясно!

PEYTSCH

Тоест с партияата на Путин, нали ?

Липсваше ми един трол а той бил на работа в НС..ха.ха А Дърева със измачканите дрехи (че няма пари за ютия) къде се изгуби..ха.ха

БСП разбират прекрасно, че щом веднъж са гласували нещо заедно с ДПС, вече не могат да се откажат.

БСП да говорят за демокрация е чист цинизъм. А честни избори според тях са тези, които са спечелили. Защо не оспориха резултата на Радев при същата ЦИК? Защо не оспориха резултата на Орешарски при същата ЦИК? Направиха си коалицията с ДПС, управляваха една година, срутиха 2 банки, избраха Пеевски, спряха ЮП и приключиха. Както винаги.

МОЗЪКЪТ ТИ Е КОЛКОТО ТОЧИЦА.

ОТДАВНА РАЗБРАХМЕ, ЧЕ СИ СВОБОДНА В СЕКСУАЛНАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ. УСПЕХ!!!

ахелке, уточни до контейнер си застанала, та да те нахранят поне.

права си, бульо. таласъм отвсякъде си.

"Медицината е безсилна!" ... в твоят случай .... ако разбира се не са ти платили за това .... "творение" което си написал .....

21.07.2017 "Борисов: Бяхме лоялни до глупост на ЕС, когато спряхме Южен поток България бе най-лоялният член на ЕС, понякога лоялен до глупост, когато си спряхме Южен поток, заяви на срещата с посланиците на България в Централния военен клуб. “Изпълнявахме абсолютно всички изисквания на ЕС, ние бяхме най-лоялният член на ЕС, дори понякога до глупост, защото когато спряхме Южен поток всички ни притиснаха – и Путин, и Лавров." А за този цитат нещо ще напишеш ли?!

Щом опряхте до сексуална ориентация, много сте я закъсали. А и като гледам не си наясно много как се става свободен. Ако това ти е свободата, голяма драма ти е,а?

Кое не е исторически факт? Пък ако не ти харесват фактите е друг въпрос.

Чиста тъпота са тъпите изводи. Това, че е изтекъл мандата на избирателната комисия няма връзка с това дали са честни изборите. Има конституция . А, и от времето на Аспарух нещо не се ли сети?

Visita

ХАХА, МНОГО ВЯРНО, АБВ СЕ Е СВИЛО ДО 4 - 5 ЧОВЕКА И СЕГА КАТО ВИЖДАТ ЯСНО, ЧЕ ИЗТИЧАТ В КАНАЛА, НЕИСТОВО ТЪРСЯТ ПЪТ И ПОМОЩ ДА СЕ НАБУТАТ ПАК НА ТОПЛО ! НИКАКВИ КОАЛИЦИИ И ДОГОВОРКИ С РЕНЕГАТИ ! СЛЕД КАТО СА ТЕ ПРЕДАЛИ ЕДИН ПЪТ, ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ПАК ! ТОВА СА ХОРА БЕЗ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ И УСТОИ !

Visita

АБВ НЕ СА ГЛАС НА РАЗУМА ! АБВ СА ГЛАС НА ИЗМЕКЯРИТЕ, ПРОДАЖНИЦИТЕ, ИЗПОЛЗВАЧИТЕ, ПРОДАЖНИЦИТЕ, ИЗМЕННИЦИТЕ, ХОРАТА НА КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА ИМАШ ДОВЕРИЕ, АЛЧНИТЕ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ, ХОРАТА, КОИТО С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ТИ ЗАБИЯТ НОЖ В ГЪРБА, ЛИЦЕМЕРИ И Т.Н.