17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сещам се за Приказка за стълбата на Вапцаров. Който не я помни да я прочете, най- вече ако мисли да се катери.

Смирненски?

Смирненски ! Велик поет отишъл си от този свят само на 25 години от туберкулоза. И той е бил " увреден "!Никой не знае каква съдба го очаква.

Сценарий добро и лошо ченге. Единият обира негативите а другият и шайка та остават чисти на страната на хората осъждайки лошото.

Симеонов е прав на 100%, никой не е длъжен на тези "майки", който са родили увредени деца поради злоупотреба с наркотици, цигари, алкохол. Те и сега го правят пред НС и МС, вместо да се хваната на няколко работи и сами да изкарват пари за нещастните си деца. Те трябва да си носят сами кръста, не да го прехвърлят на другите, които не са им виновни. И пенсионерите едва съществуват, въпреки че са роботили цял живот за разлика от недъгавите, които не са..комунизма си отиде, когато едни създаваха мстериалните блага, а паразитите ги ползуваха.

555,засрами се ! Има ли нещо човешко в теб?

Майките на деца с увреждания категорично искат оставката на Симеонов. Над 10 хиляди души са изразили вече подкрепата си за обявения в понеделник протест пред Министерски съвет с искане Валери Симеонов да бъде отстранен от поста си. Протестът ще започне в 12.30 часа.

Майките на деца с увреждания организират протест срещу вицепремиера Валери Симеонов, на който ще поискат неговата оставка. Недоволството е планувано за понеделник от 12:30 ч. пред сградата на Министерския съвет. Протестът се организира във "Фейсбук" от организацията на майките "Системата ни убива".

Симеонов каза красиви жени

какъв гнусен тип с какви жълти зъбки, злобен и прост и такъв ни управлява

И драги колеги във форума, отново поставям въпроса: Колко хора получават заплати, осигуровки, стаж за пансия, задължителните годишни отпуски от Госпожа Лъжа Импексова и колко от най -мразеният депутат -бизнесмен Валери Симеонов. Не стана ли нагледен случай поговорката КРАДЕЦА (Импексова), ВИКА "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!"

Продължавам да следя темата с изказването. Прави впечатление обаче че натиска е главно политически. Протестират водещите протеста с палатковият лагер. Протестират и тези с партино поръчение. Най -доволна от ситуацията е госпожа Лъжа Импескова. Както виждате в момента ЛенЦе Йончева мълчи в тъча, други са овнеешките глави на тарана "ОСТАВКА" а тона за песен се запява от г-жа Импескова. Но да си представим Валерката заобиколен наистина от "кресливи майки" оцветени от червеният цвят наБКП/БСП и оранжевият на Д(п)С които дори не са от онези наистина изтерзани жени, майки на деца с особени проблеми -Те не успяват да надвикат дежурните КРЕСЛИВИ АГИТпрофесионалистки. Те са до децата си в количките -КРЕСЛИВИТЕ МАЙКИ са в солови изпълнения. Днес те са "ОБИДЕНИТЕ" защитнички на търсещите решение на проблемте с децата майки. Днес те отново са на площада, отново викат "ОСТАВКА" а аз се чудя да видя децата им. И ОТНОВО ТВЪРДЯ НЕ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА СА НУЖНИ НА ТЕЗИ МАЙКИ! НА ТЯХ САМОТО ОТГЛЕЖДАНЕ И ГРИЖИТЕ ЗА ТЕЗИ ДЕЦА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЧТЕ КАТО ТРУДОВ СТАЖ! ТЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА, ВМЕСТО НА ОНЕЗИ ДЕТО ЩЕ ГИ НАЗНАЧАТ ДА ИМ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА (НА ТЯХ ПО ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ЗАЧИТАТ ТРУДОВ СТАЖ И ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ЗА КОЕТО). щОТО ПИТАМ ОТНОВО КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ВАСИЛ КОЙТО ВЕЧЕ, Е НА 58 ГОДИНИ И МАЙКА МУ ПОЧИНА, РАЗЧИТАЙКИ НА ВДОВИШКАТА СИ ПЕНСИЯ, НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОМОЩИ И НА ИНВАЛИДНАТА ПЕНСИЯ НА ВАСИЛ (това е действителен случай не нагледна пропаганда) ((По долу в коментарите съм споменал друг действителен случай този с Тошко за който боцкате минуси) Бучкайте минуси на тъжната действителност и не си мислете че деца с увреждания се раждат само от употребяващи дрога и алкохол....Няма такива данни нито за Коко ключа, нито за Софка и Софчето, нито за Изи (боледувал като малък от миненгит).

Колко от майките на протеста са пушачки и като нямат пари, как си позволяват да отделят 200 лв месечно за цигари? За справка - виж кошчетата за боклук около тях …

Ами да ти кажа ли. Първо цигаарите които пушат на месец не са на стойност 200 лева. Цената им от ръка е доста по ниска, някои майки са принудени да са дистрибуторки на такива цигари за някой друг лев + кутия цигари на ден. И като си КЛОШАР дето гледаш боклука в кошчетата поне спомени и марките цигари които споменаваш Познавам и маки на такива деца, изоставени от бащите си които "си лягат" с някой мераклия за един "пробит долар" -не че оправдавам -но това им е и единственият избор за 20 -30 минути с мераклията и двадесетина лева "зор заман". Това ли те дразни

г-н Борисов с такива като този ли ни управлява?Докога?

Идиот!Такива деца като на количката да има повече в неговия род.

Не кълни, че се връща!

А, "кресливите майки с уж болните си деца" що не вземат да подадат един колективен иск и да го спукат този в съда. Далаверко голям мръсник излезе. Заради такива като него патриот стана мръсна дума.

Ами защото, "кресливите майки с наистина"уж болни деца", са на партийни ясли. Чудя се на Марешки защо бяга от този конфликт нали е дистрибутор на евтини лакарсва -повече пари за майкте -повече пари в кемера!

Симеонов е прав на 100%, никой не е длъжен на тези "майки", който са родили увредени деца поради злоупотреба с наркотици, цигари, алкохол. Те и сега го правят пред НС и МС, вместо да се хваната на няколко работи и сами да изкарват пари за нещастните си деца. Те трябва да си носят сами кръста, не да го прехвърлят на другите, които не са им виновни. И пенсионерите едва съществуват, въпреки че са роботили цял живот за разлика от недъгавите, които не са..комунизма си отиде, когато едни създаваха мстериалните блага, а паразитите ги ползуваха.

Забравяш природата. Не всичко е алкохол, цигари и наркотици. Не си прав. Получаваш минус.

Не осведомени да не коментират случая.Те протестират защото няма кой да гледа детето им,за да могат да ходят на работа и защото повече от 18 години не са полагали платен труд..

Как пък една няма мъж, баща или майка, които да помагат!

Би трябвало да не заема крайни позиции.че протеста беше политизиран от Бсп е така но с думи нищо не се решава а само се разлайват кучетата.нищо лошо няма в това да си прехапеш езика и да си замълчиш.а и звучи зле.

Един не бръснат и не умит...Де.Путат,казва как трабва да се развива страната ни???Наистина ли такива малоумници определят как да се развива държавата ни???

Не мога да повярвам това което чета,Какво става в България? Боже на Този трябва да му се иска оставката веднага..Лай Оооо

Този е пример за “разделяй и владей”.Сега ни го пробутват за лице на русофобите и важното е да забравим Доган с новия му ТЕЦ , който случайно ще стане пристанище за газовия хъб.

Симеонов, да ти се връща с увредени деца и внуци до 9-то коляно ! Мръсен цигански боклук е Симеонов !

Са навън?! Тези майки не се грижат за тях, а ги използват! Следва децата да им бъдат отнети! Докато не докажат че стават за родители!

вярно, че си от провинциято, но поне научи българския правопис

Тоя изрод е сатанист - членува в сатанистка секта ! Бургаски цигански боклук !

ИЗМЕТ !

Децата наистина не са болни,те имат трудности с това да се обслужват сами,но с ума си са много наред(никой не са обидили или нагрубили,ясно осъзнават,че са в тежест само на родителите си)Болният си ТИ и малкото като теб ,които са се опианили от моментната слава и дай боже да имаш такова внуче и разбереш какво е лябеобвилност!

Политически боклук

Рано или късно, на деца и внуци, такива думи се връщат като бумеранг. Дано тогава Симеонов се сети какво е говорил.

Оставка! Срам и позор, че позволяваме това! Оставка на цялото правителство!

Русофилите зяпат биг брадър и като хипнотизирани мълчат

Този УЖ вицепремиер да вземе не на уж да се гръмне!!!

Вчера го хвалехте , днеска го ругаете.После се чудите , кой ви сра в гащите.Нещо за едни 800 дни се сещам , защо ли.Сърбайте и мълчете , сами си го надробихте , но дори нямате смелост да си признаете

Това чучело е проект на Доган за дискредитирането на русофобите в България.Българите застрашително забравят СССР и другарите панически действат.Но времето е безжалостно жестоко и бавно ги изтрива от родната ни памет.

Прочетох писанието Ви няколко пъти!?вярно е ,че съм на 10 бири,моля Ви кажете ми,аз ли съм толкова пиян или наистина сте написали такава безсмислица без никой и лев да Ви е дал.Това плод на ваша мисловна дейност ли е???-

Беден ми е речника, за да мога да опиша този псевдопатриот. Б.О.К.Л.У.К.

От кабеларката до Министерски съвет, американска мечта!

Кой? Кой? Кой допусна такива простаци в управлението? Къде са умните и красивите? Този извратеняк трябва моментално да си подаде оставката и никога вече да не види парламент!

Един прозрачен "политик", който уж притежава някаква интелигентност - "мила" българска картинка...

Та нали заради неговите простотии промениха Конституцията и направиха гласуването задължително!

Само един простак може да се изкаже по този начин. Дано му се върне на тоя педали.

какви простаци ни управляват

Валери ела у дома в Хисаря да ми гледаш детето един Ден и след това се изказвай

Да не ти го е правил той, че ще ти го гледа?

Специално потърсих още снимки от митинга на "майките на деца с увреждания". Потърсете через Google и ще видите здрави прави корави доволно усмихнати бабаити на около 20-22 години и всичките с фабрични тениски "Системата убива" размахват юмръци и ухилени крещят. Тези бабаити майки ли са или са болни деца? И сигурно всички са си изработили еднаквите тениски в часовете по лечебна терапия? Отначало и аз бях силно против думите на Сименонов, но ако се съди по снимките едва ли има и една майка на дете с увреждания на 100 митингаджии.

дай боже и ти и твойте близки да се сблъскае с този проблем

Толкова си тъп. Като няма какво да кажеш, поне не се опитвай.

тъпи копелета се навъдиха в София като теб и циганина Симеонов

видимо не прилича на българин, затова може би и липсата му на състрадание.

Този.....за мен малоумен вицепремиер страх от Бога няма ли ????????

Възмутена съм от изказването на този "човек". Болна съм от МС и съм с 96%инвалидност.Ако не бях на легло щях да съм при протестиращите майки. Следя всичко по медиите."Господа управляващите" не знаят че тези жени са героините на България. Подкрепям ги и се гордея с тяхната борба,и промяна на закона. И вярвам че с общи усилия те ще победят заради прекрасните си деца и хората като мен. Благодаря им от все сърце.

Миндил!!!

Ако внучето на този е в същата позиция, той е обикновен гражданин, а не политик...други неща ще говори. Тъпанар.

Този човек е соросоид предател, не са му мили българите и участва извършващия се геноцид на населението.

Пенсионерът който е работил цял живот - 200 лв. Дете което няма да работи един ден през живота си- 1000 лв. Хмммммммммм

Факт. И пак факт. Аз бих сложил плюсове тук,защото е истина. Въпросът е в приемането на този факт. Аз мисля че и пенсионерите и инвалидите трябва да са осигурени от държавата.

И що? - не е ли поне мъничко прав - гледат само от тяхната си камбанария. На мен утре ако ми гипсират крака пак кой ще ми помогне? Кой ще ме заведе на рентген, преглед и пр. Кой? Тяхното законче урежда тях. А Ние, останалите - пак в ролята на оскубаните, че и да търпим изисквания, ултиматуми. И всичко това ми се налага като задължително за всички нас изискване, ние трябва да сме виновни, че и капризи да поемаме !!!

Кракът ти ще се оправи. Хората инвалиди са за цял живот така. А ако пък в резултат на травмата се инвалидизираш и ти - ще дойдеш на техния хал и тогава ще разбереш какво е да живееш в общество, в което по-слабите са забравени...

Какъв идиот! !!!!! Защо ли бягат българите в чужбина. ...и този е управляващ! !!!!

Тоя вицето е същия урод като премиера.

С този ТЕН Сигурно ПЕТИТЕ му са БЕЛИ РОМСКИ ПАТРИОТ