17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо замразихте проекта Берковица-КОМ .

Тоз Тома Белев сякаш е тръгнал по пътя на Николай Банев... Същата наглост и безцеремонност и лакомия.

Прав си Симеонов - дерзай!

Псевдоеколозите работят единствено срещу интересите на България. Те никога не са протестирали срещу незаконното изсичане на българските гори. Само това е дастатъчно за да се разбе тяхната противодържавна идеология! Колкото до F16 - това е поредния слугинаж на правитеството който ще се плаща прескъпо от бедния български народ.

Нещо не вдявам! "Един цял регион - ЮГОИЗТОЧНИЯ, голяма част от който се изхранва ... дали ще има втори-трети-пети лифт на ПИРИН"? Нещо географията ли се е променила или "уважавания" министър притежава "завидна" интелигентност?

Тоя пак се отрича от думите си, нали щеше да се удави, ако това се случи. Не му искаме разсъжденията, а да си държи на думата.

Гусин Симеонов още двама като вас и България ще изчезне от картата на Европа за три дни. На вас сам за същият резултат ще е нужна цяла седмица. Вървете си и се заврете в някоя дупка, и повече не излизайте. Ако има там и мечка най-добре, може и да ви оправи, човек да станете...

По противно съ.ество не се е раждало в България.

Такова изказване може да направи само и само един прост “политик”!

Държите еколозите разединени, за да са ви удобни при всяка политическа ситуация. Защо няма една единствена зелена партия в БГ, какво делите зелените? Ако имаше родолюбиви природолюбители да има и зелена партия за България, ама няма. И еколозите от ляво и дясно се появяват в удобните моменти, защо? Защото трябва да има хаос. Трябва да има една зелена партия, без тя да е на еколози само, а на всички които искат опазване на природата и справедливи отношения с родолюбиви българи. И тази партия да не е от бивши комунисти активисти, които не са се разкаяли от продажните си дела.

Нак-добре, тебе да те няма, скапан лобист цеков!

Google плати за цялата онлайн работа от 16 000 до 32 000 долара на месец. По-малкият брат е бил без работа три месеца и преди месец чекът й бил 32475 долара, работейки у дома за 4 часа на ден, а печалбата можеше да бъде дори по-голяма. Така започнах...>>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Релсата, въжето и морето!!! Изпълнявай си обещанията.

Дай Боже още не една, а много такива победи! За да ги няма мутрите, и да я има България!

След като бивш вицепремиер заявява, че България нямало да я има, че не играе по свирката на Цеко Георгиус Жирардели - Минев, какво по-голямо доказателство за олигархия - сливане на държавата с определен бизнесмен? Валерката от два месеца е пуснат по пързалката и ще последва Баневи без да е богат колкото тях. Чакаме Митьо Очите от Истанбул да свидетелства - цяла Странджа знае, че Валерката и Митьо са дупе и гащи в изсичането на странджанска гора. Жалък мошеник като Баневи и Арабаджиеви. А в Пиринския край имаше патриоти, които не си продаваха задните части за две хотелчета в Банско. И Пирина песни пее за тях.

Тоя откаченяк за кой лобира толкова ревностно. какво толкова го засяга дали ще има втори лифт на Банско или не. Гората да не му е бащиния.

Защо само втората част от интервюто му давате. Защо не дадохте първата част за прекратената от ГЕРБ процедура за самолетите и какво ни очаква като съд от другите участници в конкурса

Според този човек всичко е УЖ и Псевдо...ами и той беше псевдо вицепремиер....такава е и провинциалната му псевсо телевизия!!!!

"Бедни ми бедни народе, кой в таз робска люлка те люлее" Лифтове не строим, газопроводи не строим, електроцентрали не строим, нищо не произвеждаме. Купуваме изтребители, военна техника, плащаме милиони за бутафорни празненства. Аз предлагам да разрушим градовете в България и да живеем екологично като в първобитните времена. Тогава нашите "еколози" ще постигнат пълна победа.

Три истории, нямащи общо помежду си: 1. Валери Симеонов през август 2017 г. изгражда частен път от хотела си в Малко Търново до светилището Мишкова нива. 6 км. асфалт в природен парк Странджа и резерват "Находище на синя хвойна". Абсолютно противозаконно. Колко прост и нагъл трябва да е човек, кръстил телевизията си СКАТ? Бел. Коцето: На Гугъл в първите 20 страници SCAT не излиза плоска, пелагична риба, а като сексуална игра с ексременти; 2. 1932 г. председателят на ВМРО Иван (Ванчо) Михайлов разстрелва в центъра на Банско Джамджиев. Присъдата е за бране на еделвайс и продажбата му. Човекът и за нещо друго ще е убит, но официалната назидателна присъда на Ванче е за унищожаване на гордото планинско цветенце. Смятайте колко са далеч от Ванчето сегашните "патриоти"; 3. В заглавието на ДИР има подсъден елемент. Далавери Симеонов не е загубил битка с "еколозите" (с такава професия в България са 20-на човека от Института по екология на БАН). Загубил е битка със законите на РБългария. Моля да се поправи. Предварително благодаря.

Псевдо еколози ли?! А докога на псевдо политици ще се дава медийна трибуна?

Ами ходете на избори! Къде е партия "Зелените", извън парламента, е какво искате тогава, да управлявате ли?

Природата е свещена. По-малко ще ядеш и от всичко по-малко ще имаш , но ще я запазиш максимално чиста и девствена. Иначе тя ще те накара да си платиш с лихвите и накрая нищо няма да имаш. Нищо не е твое, понеже ти не можеш да създадеш нищо в нея, а само взимаш нейните неща. Не се прави на по-голям от нея. Не си.

Австрия - зимен сезон 2017/2018 оборот само от лифтовете - 1.5 Милиарда Евро, а общия е 14 Милиарда Евро! България 3 кабинкови лифта Австрия 1200! Вие, андрешковци, не се чудете защо там е така а тук не.

Еххх, жалко че и по здравеопазване не мязаме на Австрия! Нищо че им водим в пъти по брой болници, по качество яко им отстъпваме! Така че не винаги количествените показатели са гаранция и за качество на услугата!;)

Приятелю, Австрия има повече лифтове от нас, ама ние пък имаме повече морски плажове. Ако трябва да съм сериозен. Австрия за разлика от България е планинска страна. Три четвърти от територията и заемат Алпите. Средната надморска височина на Австрия е 900 метра което е два пъти повече от надморската височина на България. Природно обусловено е Австрия да има повече лифтове от нас, а ние да имаме повече плажове щото те имат Алпите, а ние имаме Черно море.

Австрия ! България 439 ski resorts ! 20 ski resorts 150 върха над 3150 м ! Най висок връх -2925 m За продължителноста на ски сезона не ми се търси информация , но ти можеш да се сетиш къде ще е по-дълъг. И ти правиш сравнение на ски туризма в България и Австрия ?! Доста найвно.

Къде са тези 20 ски курорта в България бе смешник? Ти ски зона КОМ за курорт ли броиш, с 800м писта и влек!? Само в Австрия ще ти дам за пример 2 ски зони с над 1000км писти и над 300 лифта където нямат дори и 2000м връх. Тези опорки си ги оставете за вас. Само се излагате!

В гаража имам един москвич 1967, но не е в движение защото не се поддържа! Искате ли, зелените, да ви го подаря, да си го ремонтирате и да си го карате. Много е безопасен, харчи малко, а колко е бърз и комфортен представа си нямате!

Аз пък имам F-16 от 1978 г. , казват че с едно ново радио и вътрешно обзавеждане е най-доброто на пазара. Купуваш и караш (опс) - летиш.

Ако бъдещето на държавата зависеше от това ще има ли втори лифт към Бъндеришка поляна, значи много сме го закъсали. Къде сме тръгнали да даваме 2 000 000 000 за самолети! За тези пари що гондоли могат да се построят.

Като виждаме как неубезпокоявано се разрушават "защитените" от г-н Симеонов дюни май са ни малко защитените територии, повече трябва да са патриоте спасител на България. А относно самолетите нали си в управлението бе, като не ти харесва минавай в опозиция.

Да обаче интервюто на Симеонов по БНТ относно процедурата за закупуване на самолети и мнението му е правилно.

Г-н Симеонов, бяхте в правителството имате и сега влияние, та питам: Кога най-после българското правителство, ще изпълни любезната молба на прокуратурата и ще си прибере парите от конесионера за надвзетата територия от парка?! За самолетите съм съгласен - това е една срамна история, която компромртира България. Борехме се да не семе зависими от Москва, а сега сме в същата зависимост пък от друг!

На псевдоеколозите давам само два примера за броя на лифтовете в малката и спретната Швейцария: Зимен курорт Гщаад, Швейцария - Разполага с 51 писти с обща дължина 250км. Крос кънтри трасета 172 км. Лифтовете, които ги обслужват са 61 на брой. Зимен курорт Цермат, Швейцария – Разполага с 60 броя писти с обща дължина 983км. Крос кънтри трасетата 60км. Лифтовете, които ги обслужват са 32 на брой. Ние тук разсъждаваме с години за 1 лифт дали да го бъде или да не го бъде.

Там нямат Натура 2000 защото не са в ЕС.

Само дето пистите им са над горския пояс и за да се строят лифтове не се сече гора.

хахахахахахахахаха Айде започнаха опорките! Алпийските страни гледат да избегнат високо планинското строителство при всяка възможност. Разказвайте си приказки, докато в курорти с максимална височина от 2000м имат по над 250 км писти!

Не е вярно

Диде, май не си прочела статията. Далавери казва.... втори,трети,пети лифт.....не става въпрос само за един.Винаги когато се повдигаше въпроса за строеж в Пирин се използваше неясното "спортни съоръжения ", може да е втори лифт но не изключва после други писти ,след това и друг лифт и така до покриването на капацитета на легловата база на презастроено Банско.

Бун.к виж на какво заприлича Черноморието.Ти ми кажи като няма причествателни станции къде ативат лай..та.?Виж как един твой авер ,като тебе същия алчен ,неграмотен как е изринал ДЮНИТЕ.Друг дълбае в пясъка и той заведение да прави.С това ли се гордееш?Това ли е за теб България?Не те ли отвръщава това ,което виждаш всеки ден?Нас ни отвръщава.А,бе мам.цата ви мр.сна, вас кой ви е раждал?да си призная гласувах за тебе и това още повече ме вбесява, като си помисля какво изпълни от обещанията си.НИЩО.Даже напротив ,точно обратното.Толкова си прот.вен ,че ако застаниш до цвъкито ,все едно по един калъп сте правени за лъжец и крадец и нищо повече.

С какво Симеонов и други като него заслужават да са в политиката?

Адаш, има избори и се гласува. Така е при демокрацията. Ако не ти изнася, правиш партия, влизаш в парламента и управляваш!

Ами сега България да не би да я има?Няма я. Има я само за вас, да я използвате като терен за строителство с придобити пари от комисионни и кражби.Скоро и това ще свърши. Не само че няма вече природа,до няма вече и хора.

Валерка, ти си политически труп!

не каза "още една такава", а още "няколко такива победи", разлика почти няма, само дали и останалото в статията/статиите е толкова точно

В интерес на Цеко,но не и на Банско ,с една шепа негови политически измикяри не се развиват умишлено ски центровете в Добринище,Витоша и Стара планина. Упражняващата се във власта върхушка е маглявина,която си въобразява ,че новата ситуация в България започва от нея и мечтае за власт,пари и вечност.Открадатите ни надежди и пари от тях ,може да им донасят лукс и охолство,но определено няма да донесат щастие и късмет на Цветанов ,Борисов,Симеонов ,сателитите им вкл.на техните фамилии.

България няма да има, ако все още я управляват такива като тебе !!

WC-то нямаше ли да скача с релса в залива? Хайде, тръпнем в радостно очакване.

Необяснимо е защо Симеонов мрази толкова природата и по-специално горите. Горите ни дават кислорода който дишаме, пазят водата от пресъхване както и извънредно малкото останали горски обитатели. Страхотно е човек да се разхожда в планината, сред тишината, зеленината, горските цветя и прохладата. 6, 7 или колкото милиона граждани живеят в страната могат безплатно да го правят. За здраве! Което пък ще подпомогне здравната реформа например. Заради интересите на шепа хора от точно определен район не намирам логика да страдат всички които обичат планината. Освен скъпия спорт ски могат да се привлечат туристи като са развие чистия горски туризъм. Както правят в посочените от Симеонов държави. Там хотелчетата са малки, китни, красиви. Излизаш от вратата а отпред страхотни природни гледки. Краката ти по-трева ходят. Горски пътечки, водопадчета, пейки, беседчици. Има го и у нас това вече на някои места и привличат хиляди туисти през всички месеци. Все пак планините са на всички и за всички не само за тези които ги мързи да вървят пеша.

Защото е черен м.анг.ал, а те много обичат да секат гората, примерите са безброй!

съм абсолютно за това което казва Симеонов. Крайно време е да се сложи спирачка на шайката около Белев.

Заплатете за нощните курсове на училищните автобуси с които разкарвахте контрапротестиращи! Започнете да си плащате данъците в България, а не в офшорна зона!

общи приказаки и заблуждения. мен по ме интересува защо се съсипва Витоша, защо вече 28 години се пречи да се подменят морално остарелите съоражения и гражданите и гостите на София не могат да се въползват от уникалната възможност да практикуват зимни спортове на Витоша, интересуваме и защо Белев и сие се занимават повече със спиране или пускане на проекти а не с еокология !

изкупи на БЕЗЦЕНИЦА ЛИФТОВЕТЕ И ГИ СПРЯ! Искаше софиянци да ходят на Банск за да му пълнят хотелите, а тук на Витоша да му разрешат да строи хотели както направи на Банско!

Банско и без това вече е само бетонни кутии - нищо обще с китното 'западащо и изолирано градче' около 2000 година. За има няма 10-на години промениха ландшафта. Незнам кой се е напечелил оттам, сигурно няколко юнака, ама жалко, жалко. Обещавам да не ходя там , освен по принуда. То и нагоре към Бъндерица вече си е като магистрала. Отврат.

Лъжееколозите за национални предатели. Прав е Симеонов.

Какво "национално " има в безработния кипърец или в Жирардели?

Зимните курорти печелят заради пистите...

Правилно, там без втори лифт! За Банско бетонът и сега е повече! Да има лифт в Берковица, Монтана, Карлово, Калофер,Тетевен, Троян или Смолян! Но и там да се следи бетонът да не става повече от дърветата!

В Монтана има един хълм 500м висок. Щеше да му е нужен лифт ако имахме зима като в полярния кръг. :0

дано да е прав, че са подранили с еуфорията и да има промяна на решението.

Ами много е прав , тези еколози са си като слънчогледи !

па язе не вервам државата да си оди, не че сега я има, ама ти че си одиш. теа дека са ти платиле за лифто у Пирино са ти сложиле четала на врато и мръдане нема. или требве да вращаш парата или че си одиш.... така ми иде на главата, ама като те грамнат че си завартим капата от лево на десно...

Ако е казал това то Симеонов е продажник и никакъв патриот и добре че го разкараха. Според него цяла юг.зап. България е съсипана защото няма втори лифт, това е толкова абсурдно твърдение. Най вероятно взима пари за да говори тези неща.

stankow

Още една репресия за България, за българския туризъм и просто за истинските любители на природата (на природата казах, не на грантовете). По своята същност, поставяйки природата пред човека, съвременната дегенеративна екоидеология е дълбоко антихуманна.

България трябва да е бетониран Кенф и българите трябва да се къпят в Лайа. Дервиз на Обединени Мафиоти.

То и сега Банско прилича на бетонни катакомби. Някога карах малко ски, но сега отдавна е прекалено скъпо за мен удоволствие, а съм и стар да си припомням. Но за сметка на това страшно обичам гората и планината. Няма нищо по-хубаво от евтина хижа с бобена чорба, горски чай и вечерни лакърдии около огъня на чашка ракийка с някое стръкче риган или мащерка сложено преди това в шишето. Планините ни останаха последния оплот, който все още можем да опазим за децата и внуците си. Морето вече е съсипано почти цялото. Скоро показаха как се доунищожават там последните запазени местенца от лакоми и прости, но богати наглеци. Банскалии, да ме прощават, но станаха много алчни. Хорската лакомия граница няма, и ако се остави, цялата планина ще глътне. в бетонните катакомби и скъпи, фалшиви кръчми няма нито човещина и истински уют, нито нещо хубаво. Най-красива е планината както БОГ я е създал.

То и мацките са си по убави, както Бог ги е създал -без нищо по тех. Ни дрехи, ни грим. Ама циливилизация -ко да праиш. Прашки, силикони, хелурони и те така. Това се продава, това се предлага.Бетон и силикон.

И в Алпите е така, но имат и ски туризъм, как пък там може тук не!?